121242
Football Manager
  • JackDaniels #10229
    Asszem a 3.
    Jah, majd elfelejtettem: Ez a geci csaló gép.:DDDDDDDD
  • Grusi
    Johat ha neked egyetlen, nyolcszavas mondat koveznivalo rinyalas, az mar kicsit talan paranoia. Szerintem ez a helyzet, és erre a "bugra" simán ráférne egy peccs.
  • Kanál
    ehh ajándék tizi, 30 méteres kapott gól ráadásul Robi 88. percben lőtt egy gólt amit nem adták meg :C
  • franc0
    ha így van ha nem, nem elegáns rinyálni. eddig csak az újaktól hallottam ezt itt.

egyébként engem nem szivat a gép. de ezt már megszoktuk.

2 év alatt 1cer jött elő ez a cucc, amit lentebb írtam. ennyi meg bőven belefér.
  • Grusi
    Olvass pl. index fórumot ott is mindenki erre panaszkodik... Nem fantazmagória a dolog.
  • franc0
    franco is itt forumozik
  • franc0
    ne kezdd már Te is...
  • Csesza
    ez a meccs naon zsír volt - bekapott góllal megin - lehet megtaláltam a megfelelő taktikot, Rothen és Ronaldinho naon jól megértik egymást, jah meglett Rothen első golja Barca színekben - méghozzá egy 30méteres bomba

köv. meccs: BARCA - Lyon [naherrekíváncsileszek]

• Csesza
    ne add fel, uj taktik, folyt köv...
  • Csesza
    :DDDDDD

ha nem értenél hozzá nem állnál ennyire elől a WBA-val!

hányadik helyen is állsz most?:P
  • Drizzthsz
    Isten /*****sd-sads/d-a*sd. Hát az a játék kész, elég volt belőle megint egy hétig...
  • JackDaniels #10218
    Mennyinen, hesssssss. Nem érdemelték meg és késsszz!:)
    Nem értessszz hozzzááááááááá!!
    [monyuk úgy fest énse]
  • Csesza
    msot erre már nem mondok semmit...

nah mégis: [megérdemeltékazegypontot]
  • JackDaniels #10216
    Qrva életbe! Ezt mán nem hiszem el. Kibaszott döntetlenek.

• Grusi
    Legyen már erre is egy peccs, mer nevetséges.
  • sideris
    végre megvan az első győzelem,a Bolton ellen,3-1, de azért most is volt huszonvalahány lövésem,nekik meg 2,abból természetesen 1 gól...na mindegy,meg van a 3 pont
  • Csesza
    pedig jó lenne mer már a bekapott golok számában is az élmezőnyben vagyok, és ez nem jó :(D
  • Csesza
    majd legközelebb :PPP
  • JackDaniels #10211
    Erre szokták mondani, hogy a mutatott játék alapján nem jó! Nyerni kellett vóna.:))
  • Takezó
    83at kapura bajnokságban 3 meccsen... na ez az, amit nem hiszek el :Ð
  • Grusi
    A mágikus félidő végi gólokat szinte lehetetlen elkerülni...
  • Csesza
    természetesen a mai meccsen se bírtuk ki bekapott gól nélkül, ez a győzelem már nagyon kelett mer már sorozatba 3szor kaptam e meccs előtt

• Csesza
    yó ez, a Newcastle otthonába...
  • sideris
    hát még én hogy csúszok...mintha a Tajgetoszról basznának le: 3 meccs 3 vereség a bajnokságban,összesen lőttem 83mat kapura 3 meccsen,3 gól ebből,viszont az én kapumra rugtak összesen 17et és kaptam 10gólt
  • ttukacs
    Na, kín keservesen sikerült a 4. helyre feljönnöm az utolsó fordulóban. legalábba BL megvan...
  • JackDaniels #10204
    Csúszunk lefele a tabellán, sorozatban ez a 4. döntetlenünk. Bár a mostanival elégedettnek kellene hogy legyek, de a faxom kivan, nyerhettünk vóna ha jobban figyelnek a srácok. Nah majd legközelebb.

• Sysfox
    Én megvenném annyiért... :DDDDDD
  • Sysfox
    Néha egyszerűen fel tudnék robbani a meccsek alatt. Pl. amikor a hátvédem a saját ötösénél "lányos zavarában" elkezd forgolódni ahelyett, hogy elbikázná a büdös francba...Erre az ellenfél csatára elveszi tőle és gól...
  • sideris
    jahh...vagyok így én is pár emberrel.....
  • szanics
    Én most éppen Montellától nem tudok megszabadulni, pedig már ajánlottam 500k-ért is... (mehetne ingyen is)
  • sideris
    Grat Totti! Gabbernek: ha adnának érte kest,mehetne..de senki nem ajánlott még...pedig tavaly sokat jáccott...
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDD

dehogy baj kolléga :) , de jó ára van ám piacon Pobinak
  • szanics
    Ha ilyen lesz az egész szezon, szívinfarktust kapok :)
    A lényeg, hogy megvan a Szuperkupa, és ha Totti felépül, még jobbak leszünk. Az érződik, hogy a fiatal Miccarelli-gyereket nagy meccsen még nem lehet betenni. Az első félidőben jött az Inter, de a másodikban Cufré becserélése után már helyzetük sem volt.

A bajnokságban is velük kezdek idegenben... tavaly bejött :D

• JackDaniels #10196
    Szega főnök.:)
  • sideris
    megmondom őszintén...NEM! sztem Defoe és Anelka kettőss jobb...hátha cserénekjó lesz,baj?
  • Sysfox
    Csoki Gabber!
  • gabber_saviola
    szevasz Sysfox és Jack
  • sideris
    A Huddlestone még nem kezdő...inkább nyomom kölcsönbe,hadd fejlődjön, Babelt pedig én is jónak remélem :) Köszi a kommenteket,kollégák! :P
  • gabber_saviola
    Zeusz mester, Bobi Kín nem kezdő?
  • JackDaniels #10190
    Most meg megyünk a Newcastle-hoz, ebből sem néz ki sok jó, pedig kellenek a pontok, mert naon szoros az eleje a tabellának.