121242
Football Manager
-
#10229 Asszem a 3.
Jah, majd elfelejtettem: Ez a geci csaló gép.:DDDDDDDD -
Grusi #10228 Johat ha neked egyetlen, nyolcszavas mondat koveznivalo rinyalas, az mar kicsit talan paranoia. Szerintem ez a helyzet, és erre a "bugra" simán ráférne egy peccs. -
Kanál #10227 ehh ajándék tizi, 30 méteres kapott gól ráadásul Robi 88. percben lőtt egy gólt amit nem adták meg :C
-
#10226 ha így van ha nem, nem elegáns rinyálni. eddig csak az újaktól hallottam ezt itt.
egyébként engem nem szivat a gép. de ezt már megszoktuk.
2 év alatt 1cer jött elő ez a cucc, amit lentebb írtam. ennyi meg bőven belefér. -
Grusi #10225 Olvass pl. index fórumot ott is mindenki erre panaszkodik... Nem fantazmagória a dolog. -
#10224 franco is itt forumozik -
#10223 ne kezdd már Te is... -
Csesza #10222 ez a meccs naon zsír volt - bekapott góllal megin - lehet megtaláltam a megfelelő taktikot, Rothen és Ronaldinho naon jól megértik egymást, jah meglett Rothen első golja Barca színekben - méghozzá egy 30méteres bomba
köv. meccs: BARCA - Lyon [naherrekíváncsileszek]
-
Csesza #10221 ne add fel, uj taktik, folyt köv... -
Csesza #10220 :DDDDDD
ha nem értenél hozzá nem állnál ennyire elől a WBA-val!
hányadik helyen is állsz most?:P -
Drizzthsz #10219 Isten /*****sd-sads/d-a*sd. Hát az a játék kész, elég volt belőle megint egy hétig... -
#10218 Mennyinen, hesssssss. Nem érdemelték meg és késsszz!:)
Nem értessszz hozzzááááááááá!!
[monyuk úgy fest énse] -
Csesza #10217 msot erre már nem mondok semmit...
nah mégis: [megérdemeltékazegypontot] -
#10216 Qrva életbe! Ezt mán nem hiszem el. Kibaszott döntetlenek.
-
Grusi #10215 Legyen már erre is egy peccs, mer nevetséges. -
#10214 végre megvan az első győzelem,a Bolton ellen,3-1, de azért most is volt huszonvalahány lövésem,nekik meg 2,abból természetesen 1 gól...na mindegy,meg van a 3 pont -
Csesza #10213 pedig jó lenne mer már a bekapott golok számában is az élmezőnyben vagyok, és ez nem jó :(D -
Csesza #10212 majd legközelebb :PPP -
#10211 Erre szokták mondani, hogy a mutatott játék alapján nem jó! Nyerni kellett vóna.:)) -
Takezó #10210 83at kapura bajnokságban 3 meccsen... na ez az, amit nem hiszek el :Ð -
Grusi #10209 A mágikus félidő végi gólokat szinte lehetetlen elkerülni... -
Csesza #10208 természetesen a mai meccsen se bírtuk ki bekapott gól nélkül, ez a győzelem már nagyon kelett mer már sorozatba 3szor kaptam e meccs előtt
-
Csesza #10207 yó ez, a Newcastle otthonába... -
#10206 hát még én hogy csúszok...mintha a Tajgetoszról basznának le: 3 meccs 3 vereség a bajnokságban,összesen lőttem 83mat kapura 3 meccsen,3 gól ebből,viszont az én kapumra rugtak összesen 17et és kaptam 10gólt -
ttukacs #10205 Na, kín keservesen sikerült a 4. helyre feljönnöm az utolsó fordulóban. legalábba BL megvan... -
#10204 Csúszunk lefele a tabellán, sorozatban ez a 4. döntetlenünk. Bár a mostanival elégedettnek kellene hogy legyek, de a faxom kivan, nyerhettünk vóna ha jobban figyelnek a srácok. Nah majd legközelebb.
-
#10203 Én megvenném annyiért... :DDDDDD -
#10202 Néha egyszerűen fel tudnék robbani a meccsek alatt. Pl. amikor a hátvédem a saját ötösénél "lányos zavarában" elkezd forgolódni ahelyett, hogy elbikázná a büdös francba...Erre az ellenfél csatára elveszi tőle és gól... -
#10201 jahh...vagyok így én is pár emberrel..... -
#10200 Én most éppen Montellától nem tudok megszabadulni, pedig már ajánlottam 500k-ért is... (mehetne ingyen is) -
#10199 Grat Totti! Gabbernek: ha adnának érte kest,mehetne..de senki nem ajánlott még...pedig tavaly sokat jáccott... -
#10198 :DDDDDDDDD
dehogy baj kolléga :) , de jó ára van ám piacon Pobinak -
#10197 Ha ilyen lesz az egész szezon, szívinfarktust kapok :)
A lényeg, hogy megvan a Szuperkupa, és ha Totti felépül, még jobbak leszünk. Az érződik, hogy a fiatal Miccarelli-gyereket nagy meccsen még nem lehet betenni. Az első félidőben jött az Inter, de a másodikban Cufré becserélése után már helyzetük sem volt.
A bajnokságban is velük kezdek idegenben... tavaly bejött :D
-
#10196 Szega főnök.:) -
#10195 megmondom őszintén...NEM! sztem Defoe és Anelka kettőss jobb...hátha cserénekjó lesz,baj? -
#10194 Csoki Gabber! -
#10193 szevasz Sysfox és Jack -
#10192 A Huddlestone még nem kezdő...inkább nyomom kölcsönbe,hadd fejlődjön, Babelt pedig én is jónak remélem :) Köszi a kommenteket,kollégák! :P -
#10191 Zeusz mester, Bobi Kín nem kezdő? -
#10190 Most meg megyünk a Newcastle-hoz, ebből sem néz ki sok jó, pedig kellenek a pontok, mert naon szoros az eleje a tabellának.