121242
Football Manager
-
#10189 Ez is igaz, eddig talán nem is volt olyan, hogy ne lett volna sérültem. Elég sokszor, és az esetek többségében majdnem egy hónapig volt sérült sok játékosom. Ebből a szempontból rosszabb, mint a 2005. -
#10188 Jonhson ment kőccsönbe?:)) Jó védő nagyon. A Huddlestone gyereket játszatod? Nálam nagyon ígéretes a gyerek, igen jó értékei vannak.
Jó kis keret ez, még ha nem is fogsz mingyárt BL-t nyerni. De lassú tűzön lehet faxa levest főzni.:))) -
#10187 Babel nálam a 2005-ben isten volt...A legjobb pléjám volt a Tottenhamben! -
Csesza #10186 :))))
majd a következő :P -
Csesza #10185 én nem vagyok mester de megmondom :P
sztem Uefa hely vagy Bl-t elcsíped épphogy! -
#10184 A következő sem volt jobb: WBA-Tottenham 0-0 Mán a képet sincfs kedvem betenni.:) -
#10183 mápedíg a sérülés errefelé elég gyakori esemény... -
Csesza #10182 hali
végre valaki, aki azt szavazta meg aki nekem a leg szimpibb volt -
#10181 Ja, így is mondhatjuk. Elég gyenge a játékosállomány. Helyesebben: egy posztra nincs több játékos. Sérülés esetén szívás van. -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#10179 Nahh...Velük ugrom neki a második szezonomnak,és asszem jön még Babel az Ajaxból...vélemény Mesterek? -
#10178 Én a 2.-ra szavazok ;) -
Csesza #10177 mindig becsúszik 1rosszabb meccs - ez most pont az volt, majd a következő -
#10176 nem olyan rossz ez! miből rúgtak volna 3mat, az egy kapuralövésből? :P -
#10175 Nah, ilyen szar meccset már régen jácottunk. Minden szempontból alulmúltuk magunkat, azon csodálkozom, hogy nem vágtak pofán minket egy 3-assal.
-
#10174 Hali,csak a lényeget -
Csesza #10173 üdvözlet
neked nincs ezexerint :)) -
Csesza #10172 zsí í í ír
a Real kikapott, Valencia X-elt, Betis nyert :((( - maradt 3pont előny a Betis előtt -
#10171 Üdv emberek!
Megint vissza kellene olvasni vagy 350 üzenetet, de kinek van erre energiája??:)) -
Csesza #10170 veszélyben az 1.hely
Athletic Club - Barcelona 4-2
krónika: Ronaldinho 2db 11-es góljával vezettünk 2-0ra - aztán én hülye nem vettem vissza a tempóbol, kaptunk még az első félidőben 1gólt - a 2.félidőben még3-at egyenlőre még 5pont az előnyöm a Valencia előtt de 1meccsel többet játszottunk mint ők... -
#10169 magyarul a TENGELY hiánycikk! -
#10168 Közben meg erősítem a csapatot, ajánlatot tettem vagy 10 játékosra, remélem eljönnek, mert pár poszton igencsak szegényes a kínálat.
Kell egy középső védő, 1 védekező középpályás, 1 csatár mindenképpen.
-
Csesza #10167 hy -
#10166 Hali,hajrá! :P -
#10165 Taktikát váltottam, most Franco taktikájával nyomom, mert elegem van a 18. helyből. Első meccsem vele: Blackburn - Arsenal 1:2, de rohadt jól játszott a csapat, nem érdemeltük meg a vereséget. Majd a következő meccsen... -
#10164 Hi all! -
Csesza #10163 még senki melett, még ráérek... -
#10162 Hát,szó ami szó,annyira nem rossz,második idényem kezdődik,de már beszálnek rólam...
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
Szabi DEMON #10161 Persze azt értem, azért is volt ott a :D. Végül ki melett döntöttél? -
Szabi DEMON #10160 Egy pár kérdés: Lucarellit próbálta vki? Milyen? És David Villát?
Más Braziliából miért nem tudok 18 évnéál fiatalbb játéksot igazolni? Kinéztem magamnak az Aston Villába egy jövőbeli tehetséget (Jonathas) 15 éves de nem tudok nekis emmiféle ajánlatot tenni. Lehet amúgy gyopi kérdés volt, scak furcsállom. :D -
Csesza #10159 hali
Bouma, ööööö, pénzbe kerül és gondolom nem kevésbe - ezek a játékosok meg ingyen vannak... -
#10158 amúgy az tök mindegy a gép mit csinál, valakinél első évben kiejtette a stuttgartot
ami azért dúrva valljuk be -
Szabi DEMON #10157 Ha rám hallgatsz akkor Boumát veszed meg. :D (Iszonyat jó amúgy tényleg) Amúgy ezek közül a 3. jelölt a legszimpatikusabb. -
G.Freeman #10156 1 ideny Juve, 2 Newcastle, 2 Dortmund es most vagyok Hertha-val
szoval nem olyan reg volt az olasz se, mert gyorsan haladok
Dortmundos mentésemben mindig HSVvel csatáztam bajnokságban és kupában is, nagyon jok -
#10155 az összevetés pontossága végett azt meséld még el mikor játszottál te olaszban -
G.Freeman #10154 legalabbis az én jatekomban amikor Dortmundal mentem -
G.Freeman #10153 kisebb erőt képvisel bajnokságában mint a HSV a németben -
Csesza #10152 :DDDDDDD
jah a komplettet?! nekem csak bal szélső kelett és ez a 3 viszonylag yó player-nek jár le nyáron a szerződése és jönne ingyen -
#10151 Hírnevében az is, de az Inter-Milan-Juve hármastól fényévekre van minden tekintetben sajnos...
Reális az 5-7. hely, ekörül láttam mindig mások mentésében. -
#10150 najó Neked is grat :)
bár nemtom, nálam még a Roma egy icipicit őrzi nagycsapat státuszát