121242
Football Manager
-
Grusi #10430 Srácok, most komolyan, mi a tapasztalat
Ha 8 millión áll a balance, de van 20 milliós transfer budgetem, költekezhetek? Vagy csődbe megyek? Avagy ez vmi bug? :) -
Csesza #10429 majd a következő meccsen :P
(mégrajta vagy a létrán) -
#10428 jónapot
nem hinném, hogy a sok sérültedröl a SI GAMES tehet......talán inkább Te -
#10427 jó napot managerek. kezdtem egyet a barcával és a felkészülési meccseken 5 stabil kezdőm lesérült több mint 4 hónapra, és még páran néhány hétre is kidültek. legutóbb ilyet a cm4-ben láttam. buzi SI
de azért jó játék -
#10426 A mocskos kurvaannyát ennek a gecinek! Mindig a kiesőkkel szopat ez a játék. Simán vezetek 3-1re, eddig az ellennek nem sok köze volt a játékhoz, azt az egy gólt megpattanó lövésből szerezték. Kiállít a gép egy emberemet, persze rögtön piros lappal, az ellenfélnek meg 6 utolsó figyelmeztetés majd simán kiegyenlítenek úgy, hogy félórán át helyzetem sem volt. Szopjon le egy kamion bőgőmajmot ez a rohadék.
[qrvaideges]
-
#10425 -
#10424 khöm...megmondtam....:(( -
#10423 -
Csesza #10422 3-2 lett + Puyol-t a végén ki is állították
természetesen a Lyon-nál megin Fred és Carew lőtte a gólokat, pedig most Puyol-t és Oleguer-t rájuk állítottam emberfogásra -
#10421 de Te manager vagy -
#10420 Eljutottam oda,h. Lipcsei nem bír végig egy teljes meccset -
Csesza #10419 most megyünk a Lyon-hoz (BL visszavágó) első meccs 1-2 (sry :((()
azér még a 0,09% esély megvan... -
#10418 Üdv főnök!
[fáziskésésbenvan] -
#10417 Nem kell kimondottan világklasszis, csak aki az erőnlétben jó az ne a labdavezetést oktassa a csapatnak és fordítva.:))
Meglesz az eredmény, az tuti.:) -
#10416 nálam is van világklasszis: én! -
Csesza #10415 most miért kell baszogatni? csak megkértem valamire ha (gond) nem csinálja meg akkor majd szól, ennyi
-
#10414 Én annakidején amikor fociztam, megtapasztaltam ezt, meg az ellenkezőjét is.:) -
#10413 ebben van némi igazság
nekem egy rakat világklasszis edzőm van lehet ezé nem szopok -
#10412 igen, én meg elfogadnék egy aranyba öntött Bentley-t
köfi -
#10411 Nem hinném, hogy a géppel van gond. Általában ha egy csapat az utolsó percekben veszít sorozatban, nem egy-két alkalommal, akkor ott erőnléti problémák vannak. Nem csak a taktikán kell módosítani, mert ha a seggükön veszik a levegőt a pléják, akkor ott semmilyen taktikai változtatás sem fog segíteni. Én szétnéznék az erőnlétért felelős edzők között és megnézném, hogy mennyire vannak a játékosok foglalkoztatva erőnlétileg az edzéseken. -
Csesza #10410 hello gabber,
ha esetleg ráérsz (nem sürgős) elfogadnék egy Barcás hátteret, előre is köszönöm, ha nem gond -
#10409 Szia Gábor! -
Csesza #10408 Betis - Barca 2-3 (0-3ra vezettem)
Barca - Mallorca 1-1
2perc - lerugták Motta-t
7perc - kiállították Maxi López-t
11perc- öngol (vezetek 1-0ra Borja öngól)
75perc - McBride egyenlít 1-1
ennyi volt az egész meccs - a gép egész yól elintézte a Mallorca-nak ezt az 1 pontot -
#10407 szép jó reggelt managerek -
#10406 Nem vágtad ki a bilentyűzetet az ablakon? -
#10405 hihetetlen......
-
#10404 Egervárival megy a nyilatkozatháborúŐ kezdte... -
Csesza #10403 yó reggelt all
grat mindenkinek a sikerekhez
Jack: mondtam én hogy csak felkéne mászni (felmásztá) - csak le ne essél mer megütheted magad :P
GRAT -
G.Freeman #10402 Bayern elvitte a legjobb védőm
Év végén lejár a szerződése, ideny eleje ota rendszeresen probalok vele hosszabitani de mindig az van nala kiirva hogy most nem foglalkozik vele majd kesöbb, erre jön az üzi hogy aláírt a Bayernhez...gondolom hozzávágtak egy vagon pénzt Na most nézhetek új védő után -
ttukacs #10401 Most már kezd nagyon idegesítő lenni, hogy a kiélezett meccseken mindíg a 90. perc után kapok ki.
Csinálhatok bármit, mert taktikától függetlenül úgyis talál ilyenkor az ellenfél egy potyagólt, amivel nyer... ezt nagyon elcseszték ebben a játékban -
#10400 -
#10399 Tuggyák ezek, hogy kivel kell üzletelni.:))))
-
#10398 Én is ebben bízom. Kikapnom nem szabad. Az Arsenal biztosan nagyon vissza akar majd vágni az őszi 4-0ért.:))) -
#10397 Olvassátok mán azt a kibaxot FAQ-t!!!! Nemigaz, hogy egy kicsit is nem lehet szétnézni, amikor egy emberke berohan egy topikba!! -
inter #10396 reggelt :) Hogy lehet megcs. hogy Kahn benne legyeen a gaméban ?: ) Átkell írni az adatbázisban vagy a gaméban is át lehet a set nick name-ben? thx. Másik kérdés :német válogatottban csak szürke játékosok vannak, van hozzá javítás?
igen van javítás hozzá, letöltés ITT -ezt hova kell bemásolni thx.
-
#10395 Jól kezdődik a mai nap,egyből lesérült a kapusom -
#10394 4 pontot szerzel.. -
#10393 jó reggelt! -
#10392 Nah, ezt már szeretem.:)
Köv meccsen megyünk as West Ham-hez, utána gyön az Arsenal.
-
#10391 jo reggelt
nézzé be a FAQ -ba ottvan minden,ami meg nincs ahhoz link