121242
Football Manager
  • Grusi
    Srácok, most komolyan, mi a tapasztalat
    Ha 8 millión áll a balance, de van 20 milliós transfer budgetem, költekezhetek? Vagy csődbe megyek? Avagy ez vmi bug? :)
  • Csesza
    majd a következő meccsen :P

(mégrajta vagy a létrán)
  • gabber_saviola
    jónapot

nem hinném, hogy a sok sérültedröl a SI GAMES tehet......talán inkább Te
  • csm
    jó napot managerek. kezdtem egyet a barcával és a felkészülési meccseken 5 stabil kezdőm lesérült több mint 4 hónapra, és még páran néhány hétre is kidültek. legutóbb ilyet a cm4-ben láttam. buzi SI
    de azért jó játék
  • JackDaniels #10426
    A mocskos kurvaannyát ennek a gecinek! Mindig a kiesőkkel szopat ez a játék. Simán vezetek 3-1re, eddig az ellennek nem sok köze volt a játékhoz, azt az egy gólt megpattanó lövésből szerezték. Kiállít a gép egy emberemet, persze rögtön piros lappal, az ellenfélnek meg 6 utolsó figyelmeztetés majd simán kiegyenlítenek úgy, hogy félórán át helyzetem sem volt. Szopjon le egy kamion bőgőmajmot ez a rohadék.
    [qrvaideges]

• McFrost
  • McFrost
    khöm...megmondtam....:((
  • McFrost
  • Csesza
    3-2 lett + Puyol-t a végén ki is állították

természetesen a Lyon-nál megin Fred és Carew lőtte a gólokat, pedig most Puyol-t és Oleguer-t rájuk állítottam emberfogásra
  • franc0
    de Te manager vagy
  • Tojesz
    Eljutottam oda,h. Lipcsei nem bír végig egy teljes meccset
  • Csesza
    most megyünk a Lyon-hoz (BL visszavágó) első meccs 1-2 (sry :((()

azér még a 0,09% esély megvan...
  • JackDaniels #10418
    Üdv főnök!
    [fáziskésésbenvan]
  • JackDaniels #10417
    Nem kell kimondottan világklasszis, csak aki az erőnlétben jó az ne a labdavezetést oktassa a csapatnak és fordítva.:))
    Meglesz az eredmény, az tuti.:)
  • McFrost
    nálam is van világklasszis: én!
  • Csesza
    most miért kell baszogatni? csak megkértem valamire ha (gond) nem csinálja meg akkor majd szól, ennyi

• JackDaniels #10414
    Én annakidején amikor fociztam, megtapasztaltam ezt, meg az ellenkezőjét is.:)
  • franc0
    ebben van némi igazság
    nekem egy rakat világklasszis edzőm van lehet ezé nem szopok
  • franc0
    igen, én meg elfogadnék egy aranyba öntött Bentley-t

köfi
  • JackDaniels #10411
    Nem hinném, hogy a géppel van gond. Általában ha egy csapat az utolsó percekben veszít sorozatban, nem egy-két alkalommal, akkor ott erőnléti problémák vannak. Nem csak a taktikán kell módosítani, mert ha a seggükön veszik a levegőt a pléják, akkor ott semmilyen taktikai változtatás sem fog segíteni. Én szétnéznék az erőnlétért felelős edzők között és megnézném, hogy mennyire vannak a játékosok foglalkoztatva erőnlétileg az edzéseken.
  • Csesza
    hello gabber,

ha esetleg ráérsz (nem sürgős) elfogadnék egy Barcás hátteret, előre is köszönöm, ha nem gond
  • McFrost
    Szia Gábor!
  • Csesza
    Betis - Barca 2-3 (0-3ra vezettem)

Barca - Mallorca 1-1

2perc - lerugták Motta-t
    7perc - kiállították Maxi López-t
    11perc- öngol (vezetek 1-0ra Borja öngól)
    75perc - McBride egyenlít 1-1

ennyi volt az egész meccs - a gép egész yól elintézte a Mallorca-nak ezt az 1 pontot
  • gabber_saviola
    szép jó reggelt managerek
  • Tojesz
    Nem vágtad ki a bilentyűzetet az ablakon?
  • McFrost
    hihetetlen......
  • Tojesz
    Egervárival megy a nyilatkozatháborúŐ kezdte...
  • Csesza
    yó reggelt all

grat mindenkinek a sikerekhez

Jack: mondtam én hogy csak felkéne mászni (felmásztá) - csak le ne essél mer megütheted magad :P
    GRAT
  • G.Freeman
    Bayern elvitte a legjobb védőm

Év végén lejár a szerződése, ideny eleje ota rendszeresen probalok vele hosszabitani de mindig az van nala kiirva hogy most nem foglalkozik vele majd kesöbb, erre jön az üzi hogy aláírt a Bayernhez...gondolom hozzávágtak egy vagon pénzt Na most nézhetek új védő után
  • ttukacs
    Most már kezd nagyon idegesítő lenni, hogy a kiélezett meccseken mindíg a 90. perc után kapok ki.
    Csinálhatok bármit, mert taktikától függetlenül úgyis talál ilyenkor az ellenfél egy potyagólt, amivel nyer... ezt nagyon elcseszték ebben a játékban
  • Tojesz
  • JackDaniels #10399
    Tuggyák ezek, hogy kivel kell üzletelni.:))))

• JackDaniels #10398
    Én is ebben bízom. Kikapnom nem szabad. Az Arsenal biztosan nagyon vissza akar majd vágni az őszi 4-0ért.:)))
  • JackDaniels #10397
    Olvassátok mán azt a kibaxot FAQ-t!!!! Nemigaz, hogy egy kicsit is nem lehet szétnézni, amikor egy emberke berohan egy topikba!!
  • inter
    reggelt :) Hogy lehet megcs. hogy Kahn benne legyeen a gaméban ?: ) Átkell írni az adatbázisban vagy a gaméban is át lehet a set nick name-ben? thx. Másik kérdés :német válogatottban csak szürke játékosok vannak, van hozzá javítás?
    igen van javítás hozzá, letöltés ITT -ezt hova kell bemásolni thx.
  • Tojesz
    Jól kezdődik a mai nap,egyből lesérült a kapusom
  • McFrost
    4 pontot szerzel..
  • Tojesz
    jó reggelt!
  • JackDaniels #10392
    Nah, ezt már szeretem.:)
    Köv meccsen megyünk as West Ham-hez, utána gyön az Arsenal.

• McFrost
    jo reggelt

nézzé be a FAQ -ba ottvan minden,ami meg nincs ahhoz link