121242
Football Manager
-
#10390 jo reggelt.
had kérdezemm meg hogy mit érdemes most letölteni hozzá? gondololok ilyen skinekre stb..magyarositást megtaláltam de azon kivül ilyen 2d-s cuccok vannak...szoval ilyenkre gondolok -
#10389 Hail All!
Jack naon jól tolod! Nálam is tömörülés van elől, 6. helyre jó vagy és simán elégedett lehetsz vele! -
#10388 Valamint mocskosul tömör a mezőny eleje. Pedig igen jó vóna egy kupaindulád, mán csak az anyagiak miatt is, de itt véletlen megint becsúszik egy 3-4 meccses döntetlen széria, oszt el is felejthetem az ilyen irányú vágyaimat. Mondjuk az is igaz, hogy 12meccs óta veretlenek vagyunk, csak sok az X.:)
-
#10387 Üdv mindenkinek!
Jól kezdődik ez a mai nap.:) Remélem ilyen marad a folytatásban is.:)
-
#10386 El se hiszem, hogy ilyenkor mindenki alszik. Nem FM-ezni kéne? :DDDD -
#10385 Nem offolunk csunya szokás, ott van a topicszabályokban is :DDDDD -
#10384 pedig fog :DDD
-jogosan-
bocs az offért gabber
töröld majd ezt is -
#10383 Na az éjjelibagoly :)))
Gabber mester nem szeretne törölgetni :))) -
#10382 cselekedj. -
#10381 Mindenki alszik? Hát ekkora szégyent... Megdobom akkor a hozzászólásokat, oké? Várok öt percet és csalakeszm, ha nem szóltok, hogy ne cselekedjek :DDDDDDD -
#10380 szal így akartam
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#10379 jajj, sorry -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
G.Freeman #10377 10 emberrel, hosszabításban sikerült kiharcolni a továbbjutást a legjobb 8 közé
-
#10376 ez így igaz -
Leslie Striker #10375 Amin felhúzom magam az az, hogy egyből rávágják, hogy a magyarítás csinálja, és ez félrevezethet másokat. Mert nem a magyarítás csinálja, hanem valami más. Pl a magyarítás felrakása után telepítettél valami adatbázis frissítést, editorozás, stb. Ha felrakod újra a magyarított lang_db.dat-ot jónak kell lennie. Abban ugyanis semmi német szöveg nincs. -
#10374 Jo8
-
G.Freeman #10373 Hertha
en mar tovabbmentem a csoportbol plusz mentem még egy kört, most van marcius 1:) -
#10372 Visszavágó 1-1 lett így bennt vok UEFA Kupában
És itt a csoportom
-
#10371 na mind1
egyenlőre jó az új taktik, remélem jó is marad -
#10370 én arra voltam kíváncsi hogy teljesen jól felrakott magyarosításban,1 hétig pl. magyarul volt ki írva hogy BL,mos meg Vereinsmeisterschaft-nak hívják...
Ezek csak apróságok,ezen ne húzd fel magad,mert minden más müxik -
inter #10369 Üdv. Azt meg lehet csinálni, hogy saját magam teszek be képet a manager menü ponthoz (azaz én vok a manager és egy képet akarok megjeleníteni ott...)
Van egy olyan leírás miszerint, lesz vagy van olyan javítás, hogy a gaméban szerződést ajánlanak fel nekünk...(több évre is) -
#10368 Miért kell felfutnia? Nem azon múlik a gólszerzés, szerintm értelmetlen rombusznál, hogy szélső felfusson ;) -
Leslie Striker #10367 Bocsi, de az ilyen hozzászólásokon kicsit fel tudom magam húzni.
Mitöl lesz egy-két dolog német - magyarítástól. Hát nem. Hanem attól, hogy rosszul, illetve nem teljesen van felrakva a magyarítás. A jól felrakott magyarításban egyedül a kommentárban van néhány német mondat még (átmenetileg). A többi ha nem magyar, akkor angol. Jelen esetben szvsz az adatbázis magyarítás nincs felrakva. -
#10366 thx. olyan átlagos :) -
#10365 jó8 -
#10364 úgy igazából ha nem fut fel a két szélső védő akkor majdnem ugyanaz mint a 4-4-2 szal nem kéne ilyen szarnak lennie -
#10363 YO8 All! -
#10362 Nyakamat rá, hogy azzal a taktikával, amit betettél nem sokra mész. Ez tudod milyen?
Olyan tavalyi Real Madridos :)) Nulla védekezés :) -
#10361 -
#10360 na igen
inkább az eredeti taktikámat módosítottam aztán majd meglátjuk... -
#10359 Ezzel tartolam a magyar mezőnyben :DDDD
De ez Újpest nem Lens :DD -
Kanál #10358 én a 4-4-2 Kanalag taktikot ha mán így rákérdeztél -
#10357 thx, mindjárt megnézem -
#10356 Szerintem
4-4-2 -
#10355 Korsós
tolsz róla egy képet? nekem sajnos nincs benne a játékban -
#10354 ha a két szélső védő nem fut fel akkoris ugyanez a helyzet.. -
#10353 szted melyik lenne a jó? -
#10352 nem szaab nagyon támadóra venni... -
#10351 én akármilyen taktikát használok, rengeteg gólt kapok... :( pedig 2005be nagyon keveset kaptam, itt meg... nem értem