121242
Football Manager
-
#10310 az igen.....
semmi nagy liga... -
#10309 pont az ukránokat nem? pfff
shakhtarral vagy kijevvel bl győzelem 5 éven belül garantált -
#10308 Én agyhalott tudod milyen ligákat választottam ki? Elfelejtettem hogy előre is kéne lépni :(((
Először úgy gondolkodtam, hogy majd ezekből a ligákból igazaolok, mert csak ezek lesznek elérhetőek anyagilag, és bele se gondoltam, hogy lehetne továbblépni...
A Dinamo Bucharest már hívott, na meg egy hovrvát csapat is, de nem vagyok hülye :))
Tessék:
- Ausztria
- Horvátország
- Csehország
- Román
- Szlovák
- Szlovén
- Szerbia és Montenegró -
#10307 ha megnézed azt a 4 képet abból láccik miről van szó
ha leírom ide senki se fogja elolvasni -
#10306 ne csináld... -
#10305 akkor csak a képeket nézegesd -
#10304 na mivel elég gyenge az angol tudásom ezért elmagyarázhatnád! -
#10303 http://www.thedugout.net/cmscene.php?action=articles&id=93&cat=3
mindenképp olvassátok el ! -
#10302 hát igen a gép mindent megtesz... -
#10301 Megint jól megkaptam az ellenfelet....
Tavaly Besiktas,most meg ez.....
-
#10300 Őt mindenkinek ajánlom:
-
#10299 ez megint érdekes 2-ből 2 gól, a Montellának álcázott gép 2* beemelte a kapumba 25-ről a lasztit olyan Tottisan az Inter ellen...
-
issey #10298 igen,ez így már mindjárt más :-) a béelben hogy szerepeltél? -
#10297 Valami nagyobb nyugati klubbhoz hívtak már?
(csak hogy mire számítsak Fradival) -
#10296 De mint ez előtem szóló mondta, én is szeretem látni, hogy minden évben fejlődök. Ezért kérdezem a véleményetek, hogy ez most előrelépés-e vagy sem...
Mert HA csak a bajnokságot veszem, akkor visszalépés,
DE HA beleveszem, hogy BL-be jutottam (ahol vertem a Kijevet, a többi meccsről ne is beszéljünk :))) és MK-győztes lettem, akkor javultam :) -
#10295 DE azt tegyük hozzá, hogy
Tavaly: UEFA kupából első körben kiestem
Idén: Kivertem a Panát és a Sportingot (utóbbiak UEFA nyolcaddöntősök lettek) és bejutottam a BL-be... Plusz MK-döntő
Ez szerény számításaim szerint +9 meccs... Ráadásul úgy vesztettem el a 42 meccses veretlenségemet, hogy 14 nap alatt 5 (!) meccset játszottam, és Diósgyőrben kapituláltam.
Na így mi a véleményed? :PPPP
-
#10294 győztél nem?
teljesen mindegy hogy hány centin múlik az olimpiai bajnoki címed, a lényeg hogy nyerj -
issey #10293 háát,sztem igazából nem léptél előbbre,bár tény hogy vissza sem estél,mindezek ellenére én úgy gondolom saját magamból kiindulva,hogy a stagnálás nem visz előbbre...szal én is azt szeretem ha minden évben egyre jobb és jobb vagyok:-) -
#10292 Igen, jól megaszontad :)))
Látszik mikor jutottam be a BL-be... Idén valami zsíros átigazolási keretetre számítok :PPPP
-
#10291 ezután nem is mondom meg az tuti -
#10290 a csatáraidnak előrelépés,a védőidnek meg kapusodnak visszalépés
Ezt de megmondtam:) -
#10289 sziasztok
-
#10288 köcce, igen bízom benne! -
#10287 Nah az utolsó két év pontja és gólátlaga ugyanaz. Nálatok ez fejlődést vagy visszaesés, figyelembe véve hogy kétszer is kikaptam
-
issey #10286 szasztok! Grat,Mcfrost jól nyomod,talán meglessz a 6. hely :-)) -
#10285 -
#10284 csoki voltage -
#10283 hi all
már régóta CMezek meg FMezek és most Lens-al meg a Norwich-al tolom
a HSV nálam az első szezonban kiesett -
#10282 Jóvanna! Kell ehhez szerencse is.:) Még a végén a fejembe száll a dicsőség.:)) -
#10281 kalória gazdag szar ... -
#10280 Jack! Pofám leszakad!
Jobb vagy mint FrancO!
[még nem tutta eldönteni, hogy FrancO-ban az O az rövid o vagy nulla...] -
#10279 Thx, de a srácokat dícsérd, ők rúgják a gólokat.:) -
#10278 :DDDDDDD
Azé nem olyan szar ez, vagy legalább is nem olyan híg, mert lehet gyúrni.:))))) -
#10277 hatalmas grat. mint tudjuk ugye szarból nem lehet várat építeni, hát neked ez sikerült -
#10276 Jack master -
#10275 Nem vagyok próféta, de Ő igen :)
ezt nem magamtól nyugi :D
próféta
(gör.), szó szerinti értelemben valamit előre megmondó, jósoló, de a zsidóknál oly beszélőt vagy szónokot értettek rajta, ki Istentől ösztönöztetve beszél.
-
#10274 Ezzel megint szoros lett a tabella.:) Szerencsére nem tud elhúzni egyik csapat sem.:)
-
Drizzthsz #10273 Muszáj, nem bírom, már majdnem széttörtem néhány dolgot dühömben a játék miatt! -
#10272 Huhhhhh, ez igen meleg egy meccs vót.:)) Nagyképűen idejött a városi rivális, aztán kis emberként mentek haza.:))
-
#10271 letöltötted az oldalamrol mi :DDDDDDDDDDD