121242
Football Manager
  • McFrost
    #10600 ???pl
  • gabber_saviola
    bazmeg Ő 1x bazmegolt, te meg 3x.....figyejjé má :DDDDDDDDDDDD
  • McFrost
    nem sőt tök jó a kedvem(Siena-Chievo 0-1),csak állandóan berakja a jó statokat de név nincs hozzá nehogy valaki is meg tudja nézni...
  • gabber_saviola
    :ASD:ASD:A:SD::ASD:A:S:D:SDasd
  • ForRedGlory
    Mi van bazdmeg? Sose tezsek be úgy képet, midig kiírom a nevét, most elfelejtettem bazd meg: Masoud Abu Arrad bazdmeg
  • franc0
    köztük van elég pihenőnap
  • franc0
    valaki ma ingerült
  • McFrost
    mi lenne bazdmeg ha egyszer a játékos neve is szerepelne a képen?
  • Grusi
    Milyen nemzet az az Omán? :D
  • ForRedGlory
    Ingyen jött :PPPPP

• JackDaniels #10622
    Nah, 2pontot mán elbaxtunk.

• ForRedGlory
    A Celticet kaptam a BL sorsolásán
  • McFrost
    sima 10 pont...
  • JackDaniels #10619
    Faxányos kis sorozatnak nézek elébe! Így kellene megtartanom a 3. helyem. Kész csoda lesz, ha sikerül!:)

• saviola83
    Nálam meg ilyen zolika.Most lőtt épp egy 30 méteres szabcsi gól.Lehet összehasonlítani a másik képpel.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • franc0
    D:S_::D:D:D
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDD
  • JackDaniels #10615
    :DDDDDDD
    Kiss III Zoltán.:)
  • JackDaniels #10614
    Grat! Bizony, hogy nem rossz!
  • ForRedGlory
    Remélem beválik, mert jobbhátvédem csak egy minőségi van Kiss Zoltán. A Másik Kiss Zoltán se olyan rossz, de nem annyira jó :)) Ja és a harmadik Kiss Zoltán meg én vagyok :))
  • JackDaniels #10612
    Nézzétek csak a Gera Zolit! Nálam most ilyen a srác. Sztem nem olyan rossz.:)))

• G.Freeman
    A hajrára kifulladt a csapat igy a Bayern állva hagyott szerencsére a 2. hely megvan. Hertha erejéhez képest jól teljesített, szóval ez a 2. hely elsö idenyben nem rossz, jövőre elkapom a Bayernt is

• JackDaniels #10610
    Ahogy nézem, megérte.:)
  • JackDaniels #10609
    Az is leszek. Nagyon szeretném ha sikerülne, de hát rajtam kívül van még 11 befolyásoló tényezőm is.:)))
  • McFrost
    akkor csak egyszerűen tedd be cserének, vagy küld a tarcsiba...
  • ForRedGlory
    Az idei első igazolásom, 400 milla volt :)))

Oscar Diaz
  • JackDaniels #10606
    A végén majdnem izgulnom kellett!:) De azé' meglett ez a 3pont is és ez a lényeg!:))

• Grusi
    Jó sokszor volt már ez... :( Sajna rossz osztályzatokat nem kap, pedig mindent kihagy, így ha lebasznám, magamra haragítanám a csapatot...
  • McFrost
    nemtom hogy csinálod én kihagynám 5 meccsre jól lebaxnám, csere lenne és helyreállna tuti
  • Grusi
    Én ezt a nyomorult Luca Tonit kibelezem... Másfél éve egy rakat szar, üreskapus helyzeteket lő fölé, stb... Tudom, hogy másoknál nagyon nagy király, de nálam egy fos..
  • franc0
    ha nem lenne meg a BL a helyedben csalódott lennék
  • McFrost
    nagyon jó vagy Jack, nem kell aggódnod!
  • ForRedGlory
    Hú de tetszik, őt generálta a játék az Újpestbe!!! Ebből lesz valaki szerintem

• JackDaniels #10599
    Nah, nagyjából mostanra realizálódott a tabella. Igaz, most sem egyformák a lejáccott meccsszámok, de azé' ez a realitás. Kibaxott Cselzí nem tud kikapni. Persze azt nem értem, hogy a WBA mit keres az első 5ben.:))))

• olympus
    JAJA
  • McFrost
    Jack Master!
  • voltage
    sztem az UEFA simán meglesz!
  • gabber_saviola
    nem Jákob....Gábor :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• JackDaniels #10594
    Hmmm, thx a gratulációkat, de lehet csak én vagyok nagyon telhetetlen, de valahogy nem nagyon örülök. Igaz, hogy a kiesés elleni sikeres küzdelem volt az elvárás, de azé' evés közben jön meg az étvágy és szeretnék jövőre az UEFA-ban elindulni, mivel a BL az nemhiszem hogy összejön, sajnos.:(
  • franc0
    az orrod meg súrolja a monitort :)