121242
Football Manager
  • ttukacs
    Nem tudjátok, hogy van e már save cleaner?
  • ForRedGlory
    Szép jó estét, ma verem meg a Real Madridot :DDDD
  • gabber_saviola
    én még nem warezoltam itt , Taki
  • Takezó
    képmutató -.- :D:D:DD
  • gabber_saviola
    csoki
    vegyél origi játékot, mert itt nincs warez
  • piluka
    sziasztok

tud vki segiteni mert nem indul el a játék.
    vmi olyan probléma van hogy beszéljek rendszergazdára

elore is koszike
  • Sysfox
    Csoki Gabber!
  • ttukacs
    Persze ez komolyabb csapatok ellen az esetek többségében nem elegendő, de a Charlton ellen úgy látszik bejött.
  • ttukacs
    Ez is a mentalitás és hozzáállás jelentősségét támasztja alá... emberhátrányban mikndenki összeszedi magát sokszor a valóságban is...
  • gabber_saviola
    csoki managerek
  • szanics
    Ezért szép a futball. :D
  • Sysfox
    Most akkor felteszek egy költői kérdést. Miért van az, hogy 82 perc emberhátrányban tudok rúgni idegenben 5 gólt, 11 emberrel meg nem?

Amúgy nagyon izgalmas meccs volt, oda-vissza potyogtak a gólok, és nem lehetett tudni, hogy ki nyer a végén. Szerintetek miért kellett kiállítani Emertont? A félpályánál szándékosan kezezett. Ez nálam sárga lap. Nem piros. Nem tudok valami új szabályt?

Érdekesség: Jemal Johnson talán most játszott először kezdőként a csatársorban. Erre két szép gólt rúg. Lehet, hogy nem Dickovot és Kuqi-t kellene játszatnom. Ja, Kuqit elküldöm a ....ba. Ez volt az első gólja a szezonban.

• Sysfox
    Nálam bejön a taktikod, legalábbis jobb, mint az enyém volt.
  • ttukacs
    A kollektív lecseszések, vagy az egyéni jön be jobban? Én a kollektívet szoktam használni, de nem biztos, hogy ez a megfelelő módszer.

Hogy lehet azon segíteni, hogy annak ellenére, hogy csupa klasszis játékosom van, sokszor mégi a kiscsapat nyeri a párharcokat?
  • Etelkozi Vata
    Nekem nincs gondom (eddig) a morállal. Egyszer kellett Del Horno-t csúnyán lebsznom, mert egy rangadón 1-0-nál a térfelem közepén keresztbe passzolta a labdát pont egy csatár lábára, aki ki is egyenlített. Az osztályzata 7-ről egyből leesett 5-re. Leugattam, hogy mérges vagyok rá, azóta a morálja alacsony. Perzse lehet, az is bejátszik, hogy közben inkbb Bridge-t erőltetem balhátvédben.
  • szanics
    Jó reggelt! A 6-0-s zakó [francO láttad, ugye? :D] és a 3-0-s győzelem után megnézzük, melyik úton megyünk tovább...
  • ttukacs
    Egy kérdés: mindenkinél jellemző, hogy a klasszis csatárok is sokszor hibáznak ziccerhelyzetben? Pl. beleövik a kapusba? Vagy csak engem szórakoztatnak íly módon a játékosaim?
  • ttukacs
    Na ez az... jó az a taktika, én is néztem, de pl. egy olasz csapat ellen nem biztos, hogy bejön, illetve tényleg sokminden függ a napi formától... amúgy az a taktika egy felfutások nélküli 4-4-2 rombusz. Nem?
  • franc0
    az a taktik már nálam se begyere
    3 taktikot váltogatok, valamelyik mindig bejön
  • franc0
    seggemet a falhoz verném ha lenne egy Diego-m.......

nemtom hol élsz
  • ttukacs
    Az a gáz, hogy sztárcsapatoknál nehéz megtalálni a megfelelő hangnemet... sajnos nem mindíg játszik a csapat megfelelő hozzáállással... ez nálam abban nyilvánul meg, hogy kis és középcsapatok ellen sokszor nem én nyerem az egyéni párharcokat, pontatlanok a passzok, stb...
    Kiscsapatnál ezt nem tapasztaltam. Ott majdnem mindíg megfeleő a hozzáállás, maximum a tudás kevés.

Van aki szintén ilyen gondokkal kis küzd?
  • ttukacs
    Sziasztok!

Én sem vagyok híve annak, hogy más taktikáját használjam, hiszen az egész játéknak ez a sava-borsa...

Amúgy pedig minden egyes szituáció hozza a taktikát... most a Reallal nyomom, de mint ahogy a valóságban is elég hullámzó a teljesítménye a csapatnak.
    Van amikor mentálisan túlfűtött a csapat (én nyerem a párharcokat), ilyenkor lehet támdóbb felállást alkalmazni a közáppályás védekezés rovására. De sokszor van, hogy sorra az ellenfél alakítja ki a helyzeteket, ilyenkor föl kell hozni még egy labdaszerző középpályást, vagy az egyik csatárt visszavonni a középpályára és onnan fusson föl, hogy a középpályás labdaszerzés megerősödjön, mert a csata mindíg a középpályán dől el. Aki ott nyeri a párharcokat, az nyeri a meccset, feltéva ha a balfék csatárok nem szórják el a helyzeteket... én most evvel szívok.
    A másik, hogy lehetőség szerint mindíg legyen a pályán egy robosztus, jól fejelő csatár, mert a szélsőjátéknál ez nagyon jól jöhet...

Szóval ahhoz, hogy ne kelljen taktikázni, olyan csapattal kell rendelkezned, ami minden poszton FOLYAMATOSAN klasszis teljesítményt nyújt. Az FM2006 -ban elsősorban a FOLYAMATOSAN nem teljesül... legalábbis a sztárcsapatoknál, mint pl. Real
  • Sysfox
    Én is így gondolom. Bár Franco taktikájával nyomom, de az edzés nagyrészt saját.
    És ezért nincs nálam semmilyen Mokoena, Guarín, meg ilyenek. Hoppsz, illetve Mokoena az van, de az Aaron, nem a Lebohang. :DDDD
  • colomano
    Mi abban a kihívás, ha állandóan mástól kérek edzéstervet, taktikát stb...?
    Így soha nem érez rá az ember a játékra.
    Vagy én vagyok ilyen naív?
  • Sysfox
    Én így nem élvezném a játékot...
  • Sysfox
    Jó reggelt minden managernek!
  • Tono34
    Reggelt!
    Újabb 3 mérkőzésen vagyok túl (kevés az idő). Az eddigi hullámzó teljesítmény na meg taktika váltás után most 3 győzelmet produkált a csapat.
    11 rúgott és 4 kapott gól. Remélem a mostani forma tartós lesz és kikecmergünk az adósságból.
    A világ újra félni fogja a Leeds nevét! :))))
  • oaken
    Ha most ezt mind megmondja neked valaki, mi élvezet lesz a játékban? Szerintem úgy jó, ha magadtól jösz rá mindenre!
  • Tigerson
    Hello!

Nekem a Manchester United csapatához kellene:
    - egy jó edzésterv
    - egy felállás
    - jó játékos és csapat instrukciók
  • G.Freeman
    na lepek en is, sikerult veglegesiteni a keretet, Marcelinho igényeit végül is a Real Madrid tudta csak allni, jo magas fizetest kapott ott, en meg cserebe megkaptam Diegot aki ugyan feleannyit ér de fiatal es annyira azert nincsenek rossz ratingjei (bar Marcelinho jobb)

na majd edzem, ha fele olyan jo lesz mint isteni nevrokona akkor mar jol jartam:)

• sideris
    Csőőő,yó8! Mindenkinek!
  • gabber_saviola
    csoki & yo all
  • sideris
    Nah,másodosztályúként elődöntőt nyomom a görög kupában..asszem elégedett lennék a döntővel is :P
  • sideris
    Nájt! Hajrá :P
  • Takezó
    ccakát, pypy
  • ForRedGlory
    Na jó éjt everybody :DDDDD
    holnap elverem a Realt és második vegyok a csoportban, ezt most megmondom! :PPPPPPP
  • ForRedGlory
    Nem FM2006-ról beszélek
  • Takezó
    ha 4:0 ide, bevállalom
  • ForRedGlory
    Akkor félig igazam lett :DDDD
    de én még megvárom mikor kezdődik :DDDDD Nehogy véletlen 15:00-kor és már látom lelki szemeim előtt, hogy nagyban söröztök, amikor a meccsnek már vége :DDDDD
  • Takezó
    jah, ez jogos, itt egy újabb hír