121242
Football Manager
-
na urak bekk in the gém :) Újonc manager bemutatkozása :) a csapat felét sz*ré h*gyé eladtam :) hoztam pár magyart meg ugye mokoenat :) 1-1 nel első kiállításig komoly volt a meccs igaz én támadtam többet de utánna 1 védőt felraktam közép és csatársor közé helyére bejött Mokoena és szépen kiszolgálta Flachi-t :)
Egyébiránt nagyon tetszik a gém sokkal realisztikusabbnak tűnik mint 2005 ahol siman emberhátrányból is lenyomtak 1-2x ami azért valljuk be igen csak ritka.
Edzést még nem látom át ugyhogy autómatikusra raktam de jó keményre állítottam az alap beállítást. :)
1-1-3-1-3-2 a felállásom :) és enyhén támadó. Kérek pár jó védőt és közép pályát akiket érdemes megszerezni, Husztit és Vadoczot itt már bas*nak elengedni elejen sajna :(
+ ha vki ajánlana linkel együtt egy szép skint azt is megköszönném logopakot meg mindent felraktam az kiraly :) -
#11594 Tényleg, nálam még nem is volt arra példa ebben a játékban, hogy valaki ne jött volna edzésre.
Hiába, szeretnek a játékosaim :P
[már melóban] -
ttukacs #11593 Amikor látszik a csapaton, hogy alulmotiváltak (párharcokban alulmarad, a kemény szerelés beállítása ellenére) és nem koncentrálnak (18 -as passz készégű játékosok sorra eladják a labdát), akkor szerintem egy kollektív lecseszés nem árt.
Ha küzdős meccsen maradnak alul de a mutató 7-8, akkor semmiképpen nem lecseszni őket.
És sohasem alkalmazok egyéni bűntetést, csak ha nem jár edzésre... de akkor el is fogadják -
Csesza #11592 hello all
427uj üzenet, áttyákátásztrófa, [ebből se lessz visszaolvasás:P] -
#11591 hát ez nem jött össze :c -
ttukacs #11590 A benyalás az ellenfél edzőjének valószínűleg jogos, mert amikor kijelentettem, hogy úgyis péppé verem őket, akkor sorra felpaprikázottan és olyan küzdés vággyal éptek a pályára, hogy sorra nyerték a párharcokat. -
ttukacs #11589 Köszi, ez lehet, hogy segíteni fog. -
#11588 Grat! -
#11587 nah,léptem,majd jövök este,sok sikereket! -
#11586 Hát nem léptem előre, és már nem is fogok, mert ez volt az uccsó meccs :DDDDD
De el se mondom milyen gólokat kaptam, de majdnem lehugyoztam a sarkam, a visszajátszásoknál :SSSSSSS -
#11585 Sziasztok Srácok! Az utolsó meccsen meglett a bajnoki cím is, a második Ethnikos ellen nyertem 52re ,és így index kitéva,majd első helyre előztem...az elnök pedig aszonta,minimális ünneplést enged,mert az első osztályban minden koncentrációra és tudásra szükség lesz...meglátjuk,mit tehetünk.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
Takezó #11584 lál:D:D:D:D 4. hely?: o -
#11583 Be se teszem mennyi lett a vége, ez az én titkom marad :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
(2-6) :DDDD -
#11582 Backi :DDDD
Félidőben: Újpest - Real Madrid 2-3... Minimum x kell :S -
#11581 jah és Toni tabu -
#11580 "7. Ellenfelek edzőinek meleg szarig történő benyalása"
nah ezt kihagytam, erősségem ^^ -
#11579 Na akkor íme a jótanácsok:
1. 0-6 után lebaszni mindenkit, mert utána két darab 3-0 jön, és máris nem negatív a gk.
2. Egyébként viszont: lelkesíteni, meccs végén nem lebaszni, ha sima zakó
3. Ha játékos nagyot hibázik az első félidőben, nekem bejött a lebaszás. Mexes összehozott egy tizenegyest az egyik meccsen még tavaly, aztán szünetben leszúrtam, meccs legjobbja lett... (gyenge lelkületű sztároknál nem alkalmazandó)
4. Kemény, posztonkénti edzés
5. Nem ész nélküli támadótaktika
6. Nem otthagyni a gépet, hogy játssza le, a meccselés a legfontosabb
7. Ellenfelek edzőinek meleg szarig történő benyalása
8. No visszatöltés, mert akkor nem dicsekedhetsz 6-0-s vereséggel
9. rotáció, ja
10. És Luca Toni-Recoba párost leigazolni. Legutóbbi két meccsen ketten 4 gólt és 4 gólpasszt hoztak össze (persze egymásnak is)
Na csoki, léptem! -
#11578 Azt majd az FM2007-be beletehetnék, hogy a meccs előtt is lehessen őket motiválni, mert nagyon jó lenne :PPPPPP
Ez a Media Comment Editor merre van? Jó lenne gyártani jó kis nyilatkozatokat :DDD
-
Etelkozi Vata #11577 Minden játékosom morálja Superb (na jó, egy-kettőt kivéve), azért olyan nagy baj mégsincs, szerintem. -
#11576 Na gyerekek egy idegenbeli 4-2-es sikerrel készülök a Real ellen... Most jönnek. Elkenem a szájuk szegletét én mondom :DDDDDDDDDDD -
oaken #11575 Kösz szépen a választ! -
#11574 Szerény véleményem szerint mindent csinálsz amit nem szabadna :)))) -
Etelkozi Vata #11573 Azé van, mert valszeg be van állítva a manager optionsnál, hogy az assistant manager ossza nekik az észt. kapcsód ki, és akkor majd oszthatod nekik te.
Asszem, ez vót a kérdésed. -
Takezó #11572 NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
oaken #11571 Szerintem meg a cigi ami alap, engem az legalább megnyugdtat! -
oaken #11570 Valaki válaszolna a kérdésemre végre!? -
#11569 Csatlakozom én is:
1. Én sohasem szidom a játékosokat, mert leesik a moráljuk, és gyengébben játszanak.
2. Akinek nem olyan a hozzáállása, azt kivágom a második vétek után.
3. Aki nem akar játszani a csapatomban, az mehet.
4. Sohasem állok be védekezni, mert eddig mindig megszívtam vele.
5. Nem büntetem meg a játékosokat az első esetnél. A másodiknál figyelmeztetem.
6. Sohasem töltöm vissza a játékot, mert nincs értelme úgy játszani.
7. Mittomén.
-
#11568 sör az alap az efemhez.....próbáld ki és megtudod ^^ -
Etelkozi Vata #11567 Én, ha félidőben nem állunk nyerésre, és a játék is gyatra, akkor szídok. Meg szokott lenni az eredménye. Ha hazai pályán félidőben 0-0, vagy 0-1, mondjuk a Sunderland ellen, akkor nem ússzák meg. A vége mongyuk minimum 3-0. Lehet, hogy szidás nélkül is az lenne, de ha megérdemlik, akkor megérdemlik. Én keménykezű vagyok. Akinek nem tetszik, mehet, amerre lát! Egyenlőre komáznak a játékosaim (Del Hornot kivéve) :).
Az nem tudja valaki, hogy miért nem lehet tul. képpen senkit leigazolni. Cristiano Ronaldoért 75, Ronaldinhoért 110 milliót (euró) igértem. Semmi.
Akinek meg elfogadták az érte tett ajánlatomat (Puyol, Schweinsteiger, Del Piero), nem akarnak a Stamford Bridre jönni, még 2-3 szoros fizetésért, meg key player pozicióért sem. -
#11566 A sör az talán nyugtató hatású vagy mifene? :DDDDDD -
#11565 1.sör nélkül nem jáccok
2.kemény edzés meghozza a gyümölcsét
3.szünetben ha szarok vagyunk én is lelkesítek
4.én sem szidom vereség után a csaptot
5.rotáció
6.cigiszünet -
#11564 Látszik hogy sose szidom őket. Ők meg ropogós jó nagy számokkal lepnek meg engem :PPPPP
-
#11563 Ugye? Szerintem kéne már neki egy pöccccs :DDDDDD -
#11562 Dobok már egy tabellát. Asszem lassan megint eldől a bajnoki cím sorsa :DDDDD
-
#11561 jah , egy pugos sz@r ez :DDDDDDDDDD -
#11560 De végre egyszer nem én kaptam. Jók vagyunk... :DDDDD -
#11559 Na akkor mondok pár dolgot, amit én szoktam :)
Ez amolyan tippek-trükkök rovat :)))
- Idegesen nem játszani (mert nálam akkor sose jön az eredmény)
- Ha kikapsz akkor nem visszatölteni a játékot, mert oda az élmény :)
- Ha van egy nagy meccsed és előtte kikapsz egy kisebb csapattól az talán nem véletlen van. Nekem is volt, például első fordulóban reménytelen játékkal 3-2 Fehérváron, majd 7-1-re gáláztam a CSZKA Szófai ellen... Vagy a Milan előtt kínkeserves 1-1 otthon, a Milant meg majdnem megvertem. 4 perc kellett volnaú
- SOHA nem szidni a játékosokat, félidőben, ha vesztésre álnak, akkor buzdítani, ha vezetnek akkor hozzájuk se szólni :))
- Meccs végén ha győznek dicsérni őket, ha nem győznek akkor jobb nem szólni :)
- Nekem rengeteget számít a morál, és jobb nem leszidni valakit, mert akkor lehet meccseken keresztül szar lesz... Nálam Vermes nagyon el akar igazolni, de nem engedem és már második meccse óta 5-ös osztályzatot kapott :SSSSSS
Kb ennyi Glory Atya szólt hozzátok :DDD -
oaken #11558 Egy kis segítség kéne!Mitől van az, hogy félidőben nem jön be az a kép ahol,a játékosokat lehet dicsérni szidni stb.???!Eddig jó volt,bejött automatikusan félidőben, most kezdtem egy újat és nem jön be!Lehet ezt valahol állítani vagy valahonnan elő lehet hozni? -
#11557 Csaló gép :DDDDDDDD Utolsó 5 percben három gól, abból kettőt te lőttél. Klej már ki magadból :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#11556 Én sose szidom le őket... Félidőben és vereségnél sose mondok csúnyát, max biztatom... Ha meg nyerek akkor kolektív dicséretet kapnak...