121242
Football Manager
  • Takezó
    szia! mikrora is beszéltünk meg tlit amúgy? elfelejtettem:DD
  • gabber_saviola
    Taki itt vok nyugi
  • Takezó
    rajtam kivul senkit nem irrital ez a nagy lilaimadat itt? -.- mas topikba pls
  • gabber_saviola
    pont azokat írtad akikért nem rajongok ^^
  • zaki
    zsír

de előbb már mutattad

meek aludni, jó 8
  • sideris
    Pedig nézz körül Boss! Fiorentina,Real M, Újpest Fc....nahát,pedig csak a TOP3mat írtam ide
  • ForRedGlory
    Rá mit mondassz? Ő a best of numero uno :PPPPPP

Ospina :P
  • gabber_saviola
    hogy mondjam finoman a lila szin nem bejövős semmilyen bajnokságban nálam
  • ForRedGlory
    Ne persze. Hungáriába No.1 :DDDDDDD
  • ForRedGlory
    A László Csabi színvonalat csukottszemmel hoznám, sőőőt... :DDDDDD
  • sideris
    én szívből remélem,hogy nyerünk,hisz Őslila vok :P Ha nem,akkor Forred lesz az új edzőnk,elintézem...
  • zaki
    thx

szódával elmegy
  • ForRedGlory
    Jól beszélsz testvér :DDDDD
    Gabber meg csak legyen ellendrukker, majd rájön hogy a rossz oldalon áll :DDDDD
  • ForRedGlory
    Akár kettőt is, de nem ő a fő gólvágóm

• gabber_saviola
    nah azért az ne...lécci
  • sideris
    Legyen ez a valóságban 2 fordulómulva is! :P
  • zaki
    Feczesinről kapunk egy képet?
  • gabber_saviola
  • zaki
    grat
  • saviola83
    A lényeg ami lényeg hogy nekem nem megy ez a játék nincs benne sikerélményem és ezért hagyom abba.De a továbbra is játszóknak további sok siker.Akinek meg nem annyira megy annak meg üzenem hogy legyenek sokkal jobb kitartóak mint én voltam.Persze azért minden nap foglak olvasni titeket.
  • ForRedGlory
    Nah felkészültem az Everton elleni derbire... Itt eldől hogy meglesz-e a harmadik helyem :PPPPP
    az emtéká volt a második a tabellán :DDDDD

• gabber_saviola
    jah és az idegbetegség nem éppen tesz jót egy kariernek ......szúúúú szááááá :)
  • gabber_saviola
    szeggé hangyát bokszkesztyüvel... :)

félre a tréfát, rá kell állni a jó edzés megtalálására és a taktikára, sok taktikát csináltam most pár nap alatt és mindig a tarcsi vs. u20 közötti meccsen próbálgatom kipofozni
  • ForRedGlory
    MTK - Újpest félidőben: 2-5 :DDDDD
  • Takezó
    lehet, h csak nekem, de ez olyan háttérjáték:Ð szal ugye CSzni nem lehet MSNezés, meg SGzés közben, de ezt igen... szal így azé kevéssé uncsi:)
  • saviola83
    Most is azt próbálom.Amúgy egy kicsit hanyagolom a játékot úgy 2-3 hétig mert csak felidegesítem magam és azt a környezetem bánja:)
    Meg egy kicsit őszintén szóva már unalmas is a játék.
  • gabber_saviola
    nah egy kis pes5 után :)

[kimaradt minden]
  • Takezó
    hm, Metzbe most nem igazoltam szinte senkit, gondoltam így megnézem mihez kezdünk... Egyelőre felemás a helyzet, 5.-ek vunk, néha bakizunk, de legalább a PSG-t idegenben 4:0ra vertük
  • ForRedGlory
    Akkor valami külföldi csapattal nyomulj :DDDDDD
  • saviola83
    CSak az a problémám hogy én nyerő típus vagyok és nagyon nehezen viselem a vereséget.Mit csináljak ilyen vagyok.NMyerni szeretek.Utálok veszíteni.Ilyen vagyok sajna nem tudok rajta változtatni.
  • sideris
    nyugi Öregharcos,nekem is ez van...meg gondolom mindenki másssal is előfordul...LEGYEN EZ A KIHÍVÁS! :P
  • saviola83
    Csak az a probléma hogy nekem a fradi a kedvencem.

Off
    Inkább NHL-ezek abban lagalább pörögnek az események is izgalom van.
  • ForRedGlory
    Nekem ha ilyen lenne, akkor már monitorom se lennne :DDDD
    Kezdj újat az Újpesttel ;))))))
    2010-ig BL-győzelem ;)
  • saviola83
    Na most már véglegesen elegem van ebből a játékból.Már tényleg nem tudom mit csinálok rosszul.Mu ellen most a bajnokságban.Elős félidőben lerúgták 3 emberemet és még sárgát sem kaptak.Le kellett cserélnem őket.Második félidőben rúgtam 5 kapufát.Ők kaptak 1 tizit .Tőlem kiállítottak 2 embert.Meg van nistelrooy megint 3-at rúgott.Na és ne menjen el a kedvem a játéktól.ebben mi az élvezet? Semmi.
  • G.Freeman
    legjobb játékosom és a szurkolok által év játékosának választot Marcelinho 31 éves, 15 milliot ér és nem akar szerzödést hosszabitani (maxot ajanlottam amit klub enged de többet kér), szerintetek el merjem adni, vagy ramgyujtjak a szurkolok a klubot?
  • ForRedGlory
    Hát így áll a csoport :DDDDD
    A 86. percig vezettem a Milan ellen, de kiegyenlítettek

durvul a csoport. Megyek az Evertonhoz és fogadom a Realt....

• G.Freeman
    forredet ne nézd, többiek meg azert rendes kerettel mennek és/vagy megszenvedenek a meccseken es nem nyernek meg mindent

Nistelrooy ellen jo vedok kellenek
  • saviola83
    Ez LOL.! védőm van és egyszem csatárként Nistelrooy elől.És nem bírják egyszer sem leszerelni.3 gólt vert.Most akkor kérdem én minek akkor játszani.Ha semmi esélyem ellenük.For red meg ilyen fasza eredményeket ér el.Pedig az edzésében aliog van 4-5 csillag.Nekem meg tele van azzal.Taktika is ugyanaz.Akkor most mi lehet a baj?
  • gabber_saviola
    elviselhető

• G.Freeman
    edzéseddel mennyire serulnek a jatekosok?

mert most beraktam es 1 het alatt kidolt az 1. 2. es 3. szamu kapusom is