23078
-
Isenlord #7007 talán itinek volt a video róla,a manticore 10mp..:) na az a jó kari:D.
warrior sztem a legfeleslegesebb kariosztály,és legenden a leghasznavegetetlenebb,mert ez nem diablo,nincsenek akkora húdebrudál sebzésü fegyók,mint ott. ott pl találtam egy kaszát,760-??? ig sebzett,szal, barbár lett a kaszás:D,de tqban nincs ilyen. thorny maul talán jót tesz mnad egy slayernek,de azt meg találd meg...
typhon semmit ne mtud,csak kap epicen+10szintet(52,legenden meg asszem +20at (72) ennyi. talos act 1 végén,knosszoszban,a labirinus bejáratát örzi, még van egy undead dragon lord vagy mi legend act3omban vhol,azt nmtom h hol,met nem játszok legenden:) olyan sürven.
-
Shorlex #7006 Jaj, meg akartam kérdezni, hogy a manticore-on kívül említettétek a hydrát, meg a talost, mint három olyan böszme, akik erősebbek, mint a bossok, vagy maga a titán.
Hydrát írtátok, hogy hol van, mantit ugye tudom (sajnos). Hol van a Talos?
Aztán ezeken kívül van még ilyen görény, vagy csak ez a három van, ami non-quest írtógép?
Meg akkor már megkérdezem, hogy ezek a szörnyek milyen sebzéssel operálnak? (inkluzíve: mire készüljek) és mennyit fejlődnek az egyes szinteken? Titán mit tud epicen és legenden, amit normalon nem?
Na egyelőre békén hagyok mindenkit... :D -
Shorlex #7005 Na elkezdtem a bone charmer nénimet.
Jó lesz ez a kari, ötvözi a három féle támadást. Lich majd öl elementalban, én meg spearrel meg íjjal meele és piercing.
Azt majd meglátjuk, mi lesz később...
Sikerült levinnem manticore kinyírási idejét 15 percre, azé az nem rossz... :D
Egyébként rájöttem, hogy miért tart enyi ideig: tényleg nem lövöm meg! Effektíve basszus nem sebzem, hát úgy persze, hogy nehéz... Először elbizonytalanodtam, amikor írtátok, hogy olyan nincs hogy nyíl nem talál, ha nem tér ki előle, de pont ez a lényeg: a görény ahogy felszáll-leszáll, ide megy-oda megy, és nem is tudom minek nevezzem, de félig-meddig repül?!? nem tudom meglőni.
Csak akkor talál a cucc, ha mondjuk nyújtózkodik egyet (bocs, nem tom mit csinál olyankor) és közben lövöm meg, ami ugye nagyon kis idő a teljes időmennyiség hányadában.
Szóval nem lenne rossz az a slay, sőt, ki lehetne nyírni 1-2 perc alatt, csak vazze, el kőne találni, de nem megy... -
dudovec #7004 azaz epictől -
dudovec #7003 hat igen , manticore meg csak epicen , szal nezz be majd akkor abba a barlangba:P -
pajzshordozó #7002 csak legenden van? -
Sam87 #7001 A magyarítás mikor jön ki a titanhoz?????????? -
most már azért könnyebben menne :)
amúgy meg gyere hamachi 5 percre, működök megint! -
Isenlord #6999 az legend/act1 nél a lost spartan questnél. a mocsárban. ha oda fizikai sebzéssel mész neki,akkor lazá elszórakázol vele fél órát.... mi fecskével 2en mentünk,5percig csak löttük,study,call of hunt, erruption,a golemet meg se sebezte,de annyi az élete h kb 200nyilvesszö volt... szal szivós kis dög. -
pajzshordozó #6998 Sandwept Cave, ember azt végignyomtam irto hosszú volt és egy láda a végén kész röhej, mondjuk normalon...majd ha ott tartok Epicen bekukkantok hozzá
Ja és a Hidra is létezik, ha igen azt hol találom? -
Adacs #6997 Jó a game? Megéri "megvenni":D ? -
Ja, és Isenlord jól mondja. Petek semmit nem érnek ellene, íjásszal rohangászás és study. Közelharcossal szerintem esélytelen. -
Fayum falucskájától van nyugat felé egy Sandwept Cave nevű barlangban a legalsó szinten. Morci gyerek az tuti. Rangeremmel is megfaszultam vele, de végül is meghalt. Meg én is 2* mire rájöttem a taktikára. Ez Epicen trtént, Legenden tuti nem tudna vele semmit kezdeni. Az ternionernek való feladat. -
Shorlex #6994 egyébként nem boss, csak valami szörnyszülött, aki háromszor ütősebb typhonnál is. Quest asszem nem kapcsolódik hozz, csk a dicsőség, ha lezúzod... -
Shorlex #6993 Epicen, valahol memphis után (ha északra indulsz) egy barlangban, ahol van 5-6 szint (mármint le kell menni ennyit hozzá) -
pajzshordozó #6992 Manticore-al hol lehet találkozni, mert nem emlékszem ilyen főellenségre Normalon..vagy csak Epic-en van -
Isenlord #6991 epicen,nekem 3.ra sikerált asszem,mert bebambultam2szer,annyi a trükk h mielött fujni kezd arrébmész 2métert,és csá,tüskével még sosem talált el,pedig nemegyszer csak álltam és lötem.
a petról annyit h 1fujást tulélt,de utána kb 2 ütés volt. szl a legjobb módszer még mindig ha nincs nagyon táp karid,h addig csalod ameddig a területet örzi,és onnan lövöd,ha ijászkodol.közelharcra nemtok mit mondani,mert nm szorakáztam vele,inkább szétkaptam ijjal,kb 3perc volt 3-400 dps el meg studyval -
dudovec #6990 ja es petem akkor meg nemvolt , szal solo kill volt:) -
dudovec #6989 hat sorlex , enis megszenvedtem a manticorral , amikor nekimentem eloszor egy 35 os championnal epicen. De mivel ez egy buta program és nem ugy van megirva mint ahogy a diablo2 volt , hogy teljesen randomban hasznaljak a kepessegeiket a bosszok , hanem fix függveny alapjan , ezert konnyen kiismerheto a manticore, talos es az osszes tobbi is... en slower attack nelkul is lazan lepüföltem, es kikerültem az osszes lightning/cold fujasat. A tuskek nem nagyon bantottak , mert jovolt a pierce/poision resistem. Ez kell leginkabb a tüskek ellen.
Ezzel a modszerrel is eltartott vagy 1 percig amig leepitettem. -
Shorlex #6988 Úgy érted dex-re tegyek?
Me most van 300 körül és nem valószínű, hogy mondjuk fél óra game után lenne 1340. :D
Meg nem csak a tüske piszkál, hanem az a másik is, ami nem tom hogy lightning, vagy cold, vagy mi...
Bár valószínű, azért megkérdezem, ezek szerint avengerrel nyomtad. Epicen ne mondd nekem, hogy 1300 körül volt a dex-ed (ha defense ability alatt azt érted).
Me én még csak ott vagyok és nincsenek +200% ez-az-os cuccaim... -
Isenlord #6987 ha eggyire nagy problem a tüskéi,bassz magadra defense abilitiy szarásig,nekem 1340 defense abilityvel, olyan ritka már h vmi is eltalál h egyszerüen csak néztem h mi a fax van... volt 11csonti kb,a dweller mással volt elfolalva,jó szókásához húen,feltartott egy bandát:) na szal lötttek a csontik mint a géppuska,én meg csak szaladgáltam,azzal a defenselkb 5mpig,és össz 2db!!! nyil talált el! utána 2lövés volt 11csont (bejött a volley2szer is:))de ez közelharcra is igaz...:) -
Isenlord #6986 tedd jobbra,nem tökmindegy?:D -
Shorlex #6985 Amit mondasz, az értehtő és én is attack slow-t írtam, de magának a nyílnak a sebességét nem érinti szerintem. Ha már egyszer kilövi, akkor csávesz mávesz.
A nyíl lehet, hogy mindig talál, de elgondolkodtató, hogy amikor megidézem az anchestralokat, akkor azok a kis lvl 6-os 100 dps-es szarok leveszik a tizedét az életének egy 24 mp-es métában.
Én meg az 1000 feletti DPS-emmel call után, study mellett belelövök hármat-négyet, ha mázlim van, még a volley is aktiválódik, aztán az élete mikroszkopikus méretekben látható módon (sem??) megy le.
Ami pedig a késeit (vagy mi az nem tom) illeti: mint említettem 80% res-em van rá, azaz a max. Ennek ellenére marad a mondás: egy lövés, egy halál (egy ezred másodperc alatt hozzáteszem).
A study valóban feltehető fél mp alatt, csak az a baj, hogy azalatt a fél mp alatt mondjuk úgy ér utól, mint egy forma 1-es kocsi a trabantot, a nyíla meg ügy süvít belém fél mp alatt, mintha a fénysebességet tesztelné.
Úgyhogy marad a taktika: rohangálás orrba-szájba és ha mázlim van, study feltehető azalatt, amíg kilő egy sorozatot, aztán ha újabb mázlim van, a study 8 mp-e alatt újra állást lehet fogni.
Na ez nagy élmény... -
attack slow-t írtam, nekem olyan 80% körül volt itemből meg 25% körüli total slow a nightshade rogue skillből, amivel meg azért ki lehetett kerülgetni már bőven. amúgy a nyíl mindig talál viszont sosincs critical hit-je, max resisteli a dmg-t, de arra meg jobbklikkes study prey megoldás és fél sec alatt feltehető.
azért bocsássatok meg de a dupe-olást én nem támogatom, sőt, ezért írtam hogy bocsi a post-ért, 6952#-ben én egy másik titanquest.net-es pm-et akartam betenni de összekevertem. amúgy a vault-os cserélgetés nekem mindenképpen dupe gyanús, sajnos túl egyszerű így az egész. annak meg télleg semmi értelme ha 100%-ban ugyanolyan statokkal bíró ritka lilák jelenneg meg mindenkinél. oltás vége. -
Shorlex #6983 Nagyon köszönöm, megkaptam.
Hazaviszem, kipróbálom, hogy működik-e.
Ha igen (azaz TQ Defilerrel sikerült megbuherálnom), akkor küldöm én is a karimat. Majd telepakolom mindenféle érdekes dologgal... :D
Viszont láttad zsirfecske 6952-jét? Lehet, hogy úgy egyszerűbb lenne...
Megpróbálom azt is, egyik csak bejön.
Végül is nem a karik kellenek egymásnak, hanem a cuccok. :D
Este próbálkozok! -
Shorlex #6982 Hát ha az olyan egyszerű lenne...
Ugyanis elárulom, hogy a slay egyik nagy előnye, hogy bal gombra nem marksmanshipet teszel, hanem onslaught-ot, és az kimaxolva 35%-al lassítja a kicsikét.
Csak a probléma az volt, hogy nem találtam el a baromarcút. Hiába lőttem, minden nyíl kitért mellette, és jó esetben study prey-t rárakva tudtam meglőni. Viszont szart sem számított, amikor meglőttem sem, egyszerűen nem lett lassabb, mert alapból olyan rohadt gyors, hogy elfutni nincs időm előle, és nem tom miért de a 35% sem volt elég semmire.
Illetve még azt is megjegyezném, hogy a 35% slower ha jól tudom a mozgását lassítja, de a lövedékeket, amit kilő, és ahogyan kilövi, azt nem.
Így aztán marha jó dolog, hogy esetleg lassú lesz (elvileg egy 50% slower fegyverrel és az onslaught-tal együtt már 85-nek kéne lenni; ez összeadódik???), de ha rászánja magát a prüszkölésre, amit nem lehet kikövetkeztetni olyan jól, mint titánnál a tűzfújást, akkor egy lövés, egy halál.
Mondom, nem lehetetlen kinyírni, nekem is sikerült, na de hogyan... Öt halál, utána fél óra... Ez röhej. Van olyan kari, ami egyszerűen odamegy, rácsap hármat és döglött?
De jó lenne most egy bone charmer jó kis lich-el, azt viszonylag gyorsan és korlátlanul idézhetem, ha kinyírja nincs öt perc recharge és tovább tart,. mint rohadt 24 másodperc... -
háhá ezért nagy kösz, érdekes volt :)
amúgy minden politikai felhangtól mentesen megjegyezném, hogy a tegnapi eseményeken résztvevő tömeget külföldi híroldalakon csak "Terracotta Army"-ként emlegetik. biztos sokat TQ-znak a bbc-nél is :) -
dudovec #6980 Nem, nemcsak te benazol a hydranal. A guardianomnak volt vagy 10 perc mire megölte, vegig engem utott, de nemtudott leverni. Ezer fogom most megprobalni egy warlockal, mer az joval tobbet sebez, de az elete meg a vedettsege sokkal gyengebb. Altalaban nincs gondom a bossokkal, mert ott a lichking meg az outsider, es letakaritjak helyettem, de ezer nyomok majd 'duel'-t vele, h megtudjam egyedul mire megyek vele, mert a Guardinnak kb 10 perc volt, ugy h 3 farkas tamogatta. -
Remélem nem fogtok szörnyülködni, de gondoltam tanuljunk egy kis mitológiát is, ne csak a játékból tanuljunk! :-D
Tüphón: Tartarosz és Gaia fia, a legnagyobb, a legerősebb és a legocsmányabb szörny amely valaha is a világra jött, Delphüné testvére. Tartaroszba vetett fiaiért a titánokért bánkódó Gaia odaadta magát öccsének Tartarosznak. Ebből a nászból született meg Delphüné és Tüphón, aki arra volt hivatva, hogy legyőzze Zeuszt és megbuktassa uralmát. A csípőig ember formájú és a csípőtől lefelé tekergőző óriáskígyóból álló szörny Kilikiában jött a világra a Korükosz-barlangban. Ujjai hegyén is kígyók nőttek, fejét és állát csapzott szőrzet fedte, szemei izzottak, szájából tüzes láva fröcskölt és szárnyai elsötétítették az eget. Mielőtt feladata teljesítésére indult volna talált magához illő feleséget, Ekhidna személyében. Nászukat Arimában, Ekhidna sziklák alatti barlangjában ülték. Gyermekeik Kerberosz, Orthosz, a nemeai oroszlán, Khimaira, Szphinx, az erümanthoszi vadkan, a krommüóni vademse, Hüdra s a Prométheusz máját tépő saskeselyű. Amikor rohamra indult az Olümposz ellen az istenek menekülni voltak kénytelenek Egyiptomba és különböző állatoknak álcázták magukat, Athéné azonban nem volt hajlandó elrejtőzködni, Zeuszt is megrótta gyávasága miatt, s addig bíztatta, míg fel nem öltötte igazi alakját. Visszatért az Olümposzra és villámaival hatalmas égzengés közepette rohamra indult Tüphón ellen. A megsebzett Tüphón üvöltve menekülni kezdett, azután Zeusz közelharcba bocsátkozott vele. Tüphón kígyói Zeusz köré tekeredtek és a szörny így elvette Zeusztól sarlószerű kardját, amely fegyvere volt a küzdelemben. Kivágta vele kezeiből és lábaiból az inakat és foglyát a korükoszi barlangba hurcolta. Zeusz inai nélkül tehetetlenül hevert, mozdítani sem tudta magát. Tüphón ellenfelét és annak inait szörnynővére Delphüné őrizetére bízta. Zeusz legyőzetése szinte megbénította az isteneket, döbbenten álltak, s azon gondolkoztak, hogy mit tegyenek, mígnem Hermész és Pán vállalták, hogy megpróbálják kiszabadítani Zeuszt. A barlanghoz lopóztak, s Pán olyan iszonyú hatalmasat kiáltott, hogy Delphüné szörnyethalt, míg Hermész az inakat kereste meg és illesztette vissza apjába. Zeusz ismét az Olümposzra ment, harci szekerére szállt és ismét üldözni kezdte Tüphónt, az pedig menekült fel a Nüsza hegyére. Itt a Moirák siettek Zeusz segítségére úgy, hogy megkínálták a szörnyet olyan almákkal, amelyek biztos halálra ítélték. Tüphón a Haimosz-hegyre menekült, ahol Zeusz felé hatalmas sziklákat kezdett hajigálni, de Zeusz a sziklákat villámaival széthasította, amelyek visszahullva iszonyú sebeket ejtettek Tüphónon. Szicília felé vette útját, de ahogy a szigetre ért Zeusz véget vetett a küzdelemnek, óriási sziklát kapott fel, s ráhajította, ebből lett az Etna, amelyet Tüphón mindmáig megpróbál levetni magáról, a hegy még ma is tüzet okád és füst tör az égre csúcsáról.
Akit amúgy még érdekel a hasonló téma, a következő címet ajánlom:
A Görög Mitológia A - Z
-
Hali!
Azért mert a left-click kizárólag a fegyveres akciózás számára fenntartott hely, tehát mehet oda olyan power ami a fegyverekhez kötődik egyértelmüen: ternion, calculated strike, onslaught, take down, marksman. A shard tiszta mágia (őselem teremtés+formázás, igazi anyagmágia!) marad a jobbketyén, persze tudom azt hogy csak májerkodok és én magam is szivesen venném ha bármit-bármikor-bárhová ki lehetne osztani:). -
már írtam ezt is: csinálsz/szerzel egy fegyvert amiben attack slow van min 50% és ügyesen 3 sec-enként megütöd. így van idő kitérni a támadásai elől és legyőzhető. -
acs #6976 Hali © Shorlex!
Elküldtem a cuccost. -
yann #6975 jóóóóóóól van. alázz csak. akkor helyesbítek: csak és kizárólag én bénáztam a hidránál. -
dudovec #6974 na majd nyomok 1 duelt a warlockommal a hydra ellen asszem es csinalok egy videot:) kozelharcos kari , elete is keves ,de szerintem menni fog. -
yann #6973 hehehe.
manticornak menni:
- 2500 life-val
- pierce sebzéssel
- lightning (cold?) sebzéssel
öngyilkosság.
nekem spec. a paladinom (storm(!)bsszameg + def.) kóstolgatta. azok a cold fújások, meg pierce sebzések amiket fúj nagyobb élettel/resisttel megúszhatók (3000 life alatt sztem ne is menj vissza). engem spec a kétlábra állása utáni ugrással nyírt ki mindig. az leveszi a 99%-t az életemnek onnan már bármit csinálhat, elég ha rám pislog: kinyiffanok.
de ne izgulj, nem kötelező őt kinyírni. a Typhon, meg a küldi bossok, sehol sincsenek ezekhez képest: manticore, talos /ha nem volt nehéz, nézd meg majd legend fokozaton ... /, meg a hédra a mocsárban /hehh, fizikai sebzésre brutál immunis, közelharcossal reménytelen/ .
-
Shorlex #6972 Amúgy 2500 health-em van, és tudom, hogy az nem sok, de egy lövéstől?
Hát normalon, amikor még csak lvl 30 voltam, a titán nem tudott ekkorát rámfújni a rohadt tüzéből, ez meg egyszerűen ellenállhatatlanul letaglóz?!?
Különösen érdekel, hogy pl. egy sooth-al hogy éltétek ezt túl, alig van armora egy slayhez képest.
Na nem szaporítom a szót, de nagyon kérek mindenkit, hogy ossza má meg velem életem egyik megdöbbenését... :D -
Shorlex #6971 Na most akkor valaki kérem szépen, hogy magyarázza el, hogy mi ez a Manticore?
Hogy a kurva anyjába lehet azt megölni?
Úgy értem, legalább négyszer kinyírt, utána aztán sikerült megpurcantani a következőképpen:
Slayer. Petje ugye nincs nagyon, csak az ancestral horn. Na anélkül el kell felejteni a dolgot. Hornt megidézve egy kicsi esélyem volt arra, hogy lekösse a figyelmét a négy kis muki, de hát ugyen finoman fogalmazva sem lich, vagy outsider egyik sem...
szóval ilyen módon állást tudtam fogni és study prey után lőni, de egy horn-menet (ugye 24 mp-ig élnek, feleannyi mint egy outsider) jó esetben kb. az élete 10%-át ha levitte.
Úgyhogy szépen meg kellett várni egy hatókörén kívül eső helyen, amíg a kis szánalmas hornokat meg lehetett idézni. Az olyan 4-5 perc recharge.
Tartott vagy 40 percig az egész.
A halálaim nagyon egyszerűek voltak: egy lövés a rohadéktól, egy halál.
kérdéseim: pierce resistance maximumon van. Hogy a kurva életbe tud úgy rámkésdobálni, vagy mi a fene, hogy egy lövéstől úgy döglöttem ki, hogy pislogni nem volt időm? Ugyanez valami lightning szerű lövéstől.
Egyszerűen elképzelni nem tudom, hogy hogyan lehet ezt a genyát kinyírni normális módon? Áruljátok el, hogyan csináltátok? Nektek is ilyen kínkeserv volt, vagy csak a slayer ilyen szar? Amúgy meg most épp nagyon jó passzban van a slay, de ez a Manticore...
Typhon mennyivel lesz erősebb normal után? Ugyanilyen lesz, mint ez a Manti? Mert akkor inkább hagyom az egészet a francba... -
zsotesz #6970 Ice shardot miért nem engedi a balgombra rakni? -
berlin #6969 Sziasztok!
Na, most az imént lvl 45-ön megleltem az első LILA droppot.
Virágot az öltözőmbe.
-
Isenlord #6968 nem maradt abba,eddigis megvolt ez a kis karim,csak jáccotam vele 2 nap este,és a+51%xp befigyelt:D
különben is ki kellet már próbálni vmi mást is,igaz h még csak fos 400 dpsel +ternion takarit,de már calipso clover,archmage karvédö,orpheus garlandal tolja,és Rod of the Ancients el,bár amilyen sürven dobál a game legend staffokat)cromaticon kivül),még ez is ritka,és jó.egyébként van egy 4es ether lord,egy kis oak,egy csaknem fullos lich,egy 3as nimph,meg 2 farkas,szal szép kis csürhe:) calipso clover befigyel a +2allskilljével,egy rakat pontot megspórol,ezért a lich már 17/15ös:D,és 0a death epic/athenban van.szal táp és kész:)
és még egy értelmes amut,lábvédót,gyürüt nem kapott...