Shorlex#6982
Hát ha az olyan egyszerű lenne...
Ugyanis elárulom, hogy a slay egyik nagy előnye, hogy bal gombra nem marksmanshipet teszel, hanem onslaught-ot, és az kimaxolva 35%-al lassítja a kicsikét.
Csak a probléma az volt, hogy nem találtam el a baromarcút. Hiába lőttem, minden nyíl kitért mellette, és jó esetben study prey-t rárakva tudtam meglőni. Viszont szart sem számított, amikor meglőttem sem, egyszerűen nem lett lassabb, mert alapból olyan rohadt gyors, hogy elfutni nincs időm előle, és nem tom miért de a 35% sem volt elég semmire.
Illetve még azt is megjegyezném, hogy a 35% slower ha jól tudom a mozgását lassítja, de a lövedékeket, amit kilő, és ahogyan kilövi, azt nem.
Így aztán marha jó dolog, hogy esetleg lassú lesz (elvileg egy 50% slower fegyverrel és az onslaught-tal együtt már 85-nek kéne lenni; ez összeadódik???), de ha rászánja magát a prüszkölésre, amit nem lehet kikövetkeztetni olyan jól, mint titánnál a tűzfújást, akkor egy lövés, egy halál.
Mondom, nem lehetetlen kinyírni, nekem is sikerült, na de hogyan... Öt halál, utána fél óra... Ez röhej. Van olyan kari, ami egyszerűen odamegy, rácsap hármat és döglött?
De jó lenne most egy bone charmer jó kis lich-el, azt viszonylag gyorsan és korlátlanul idézhetem, ha kinyírja nincs öt perc recharge és tovább tart,. mint rohadt 24 másodperc...