• Shorlex
    Na most akkor valaki kérem szépen, hogy magyarázza el, hogy mi ez a Manticore?
    Hogy a kurva anyjába lehet azt megölni?
    Úgy értem, legalább négyszer kinyírt, utána aztán sikerült megpurcantani a következőképpen:
    Slayer. Petje ugye nincs nagyon, csak az ancestral horn. Na anélkül el kell felejteni a dolgot. Hornt megidézve egy kicsi esélyem volt arra, hogy lekösse a figyelmét a négy kis muki, de hát ugyen finoman fogalmazva sem lich, vagy outsider egyik sem...
    szóval ilyen módon állást tudtam fogni és study prey után lőni, de egy horn-menet (ugye 24 mp-ig élnek, feleannyi mint egy outsider) jó esetben kb. az élete 10%-át ha levitte.
    Úgyhogy szépen meg kellett várni egy hatókörén kívül eső helyen, amíg a kis szánalmas hornokat meg lehetett idézni. Az olyan 4-5 perc recharge.
    Tartott vagy 40 percig az egész.

A halálaim nagyon egyszerűek voltak: egy lövés a rohadéktól, egy halál.
    kérdéseim: pierce resistance maximumon van. Hogy a kurva életbe tud úgy rámkésdobálni, vagy mi a fene, hogy egy lövéstől úgy döglöttem ki, hogy pislogni nem volt időm? Ugyanez valami lightning szerű lövéstől.

Egyszerűen elképzelni nem tudom, hogy hogyan lehet ezt a genyát kinyírni normális módon? Áruljátok el, hogyan csináltátok? Nektek is ilyen kínkeserv volt, vagy csak a slayer ilyen szar? Amúgy meg most épp nagyon jó passzban van a slay, de ez a Manticore...

Typhon mennyivel lesz erősebb normal után? Ugyanilyen lesz, mint ez a Manti? Mert akkor inkább hagyom az egészet a francba...