• Shorlex
    Amit mondasz, az értehtő és én is attack slow-t írtam, de magának a nyílnak a sebességét nem érinti szerintem. Ha már egyszer kilövi, akkor csávesz mávesz.

A nyíl lehet, hogy mindig talál, de elgondolkodtató, hogy amikor megidézem az anchestralokat, akkor azok a kis lvl 6-os 100 dps-es szarok leveszik a tizedét az életének egy 24 mp-es métában.
    Én meg az 1000 feletti DPS-emmel call után, study mellett belelövök hármat-négyet, ha mázlim van, még a volley is aktiválódik, aztán az élete mikroszkopikus méretekben látható módon (sem??) megy le.

Ami pedig a késeit (vagy mi az nem tom) illeti: mint említettem 80% res-em van rá, azaz a max. Ennek ellenére marad a mondás: egy lövés, egy halál (egy ezred másodperc alatt hozzáteszem).

A study valóban feltehető fél mp alatt, csak az a baj, hogy azalatt a fél mp alatt mondjuk úgy ér utól, mint egy forma 1-es kocsi a trabantot, a nyíla meg ügy süvít belém fél mp alatt, mintha a fénysebességet tesztelné.

Úgyhogy marad a taktika: rohangálás orrba-szájba és ha mázlim van, study feltehető azalatt, amíg kilő egy sorozatot, aztán ha újabb mázlim van, a study 8 mp-e alatt újra állást lehet fogni.

Na ez nagy élmény...