23078
-
Gondolom a shard és a tarmion így is a casterek között, így inkább a közleharc és íjászatra kérdem...
-
Na az elmúlt hozzászólások alapján lenne egy kérdésem (Már csak hogy a kiegig életben tartsuk a fórumot
)...
Tegyük fel, hogy -%rec elfelejtve... Így melyik karikra teszitek a voksot? -
dudovec #8284 persze 1.08 , 1.20 ba a ternion az kuka , nemtom h a shard valtozott e, de 08 ban jovolt sztem. -
dudovec #8283 az ice shard kb olyan mint a ternion, ha nincs cuccot nemart csinalni 1 olyan karit es szedni vele.. ha megvan mar minden finomsag, akkormeg lehet specko instaterekben gondolkodni. -
Shorlex #8282 Ja, hát ha ez a legnagyobb bajod a bolttal és a thunderballal... :D
Persze, nyilván alap a 100% reces kari, ez természetes. Úgy gondolom, hogy igazán jó gyorsan írtó írtó kari csak 100%reces lehet. Én pl. egy warlockor csinálok most és annál kevés jobb közelharcos van. egy alapfeltétele van: 100%rec a lethal strike-hoz. Hát ehhez hasonlóan Neked is törekedni kellene erre.
Az ice shard pedig igenis egy druidánál rosszabb a boltnál, és ha egy bolt 100% rec mellett van, akkor annál tömegírtóbb cucc kevés van. Persze Neked lehet más karid, ahol jobban bejön valamiért az ice shard, ezt nem vitatom. -
shyning #8281 Szerintem hagyjuk a "profikra"... LOÁL!!! 

-
zsotesz #8280 Ehhez csak annyit, hogy egyáltalán nem fostalicska az ice shard. Legenden járok a karakteremmel, és símán írtom az ellent. Bár tény, hogy a főellenfelek ellen nem árt a pestis-t is bevetni mellé. Meg az is igaz, hogy zabálja a mannát. Dehát annyi italt veszel amennyit nem szégyelsz.
Nekem thunderball és chain ligtning nem jött be. Elsősorban a viszonylag hosszú recharge miatt, bár ezt cuccokkal lehet csökkenteni, viszont én ilyen cucokkal nem rendelkeztem. -
Shorlex #8279 Druid: szerintem az ice shard egy fostalicska későbbiekben. Ja bocs, előről.
Ugye a három fokozat közül Te most normalon vagy és ott lehet hogy jó, bár én ott sem tapasztaltam, hogy ez így lenne. Bossok ellen semmit sem használ, a kis közszörnyiket pedig szétkapod egy jó staffal. Ami inkább érdekes: attribute pontot CSAK ÉS KIZÁRÓLAG intelligence-re tegyél, így az elementális sebzésed lesz durva, ennek megfelelően én is ajánlom inkább a lightning boltot a chainnel, mindkettő max. Aura max, jeges passzívja felejtős (1 pont, ha nagyon akarod), második max. Próbáld ki a thunderballt, ha akarod, dudovec nagyon dícsérte, ott a sebzés nagyon elmarad a bolt-étól, de van benne rengeteg stun, ami még legenden is ér valamit (resistek ellenére). Summon wisp (ez is egy pet) pár pont (akár elég 1) de az aurája hadd szóljon, nagyot dob az elementális sebzésen, úgyhogy az maxra menjen.
Nature ágból az oak maxon, az első passzívja max egy pont, a legfelső maxon. Farkasokat normalon hagyd a fenébe, nem érnek semmit, epicen jön meg az erejük egy része, de legenden igazán ütősek. Arra jók, hogy egy boss ellen legyen, aki leköti a figyelmet ha kell. (a normalon hagyd a fenébe nálam azt jelenti, hogy azért legyen rajtuk egy-két pont, legyen legalább egy farkasod, de ne azt fejleszd normalon, hanem csak a későbbiekben). Tehát farkasok maxon, maul maxon, instict szerintem nem ér sokat, viszont str of the pack kérdéses maxon. Az egy farkas aura, amit nagyon sűrűn használnak, és Rád is hat, nagyon jó, ugyanakkor az kifejezetten meele sebzésre hat (arra tuti) és nem tudom hogy elementálisra is hat-e. Ha igen, akkor max, ha nem, akkor nincs értelme, csak 1 pont a total speed miatt. Az én meele DPS-emen rengeteget dob, ha épp működik és 3 farkasnál (18-as szinttől van) szinte mindig működik.
Nymph talán megér pár pontot, miért ne, az is egy pet, de csak csínján. Owergrowth aurája Rád is hat, az utolsó passzívval sebez igazán, de ezeket nincs elég pontod kimaxolni, úgyhogy csak lazán. A többiek szeretik a plague-t is, én azt nem favorizálom, de jó lehet, próbáld ki ha gondolod. Szerintem egy jó druida gyorsabban írt, mintsem használni kelljen.
Ezek mellett szerintem csak lightning staffel nyomulj, hagy a frostokat a fenébe. Zeus reliceket gyűjtögesd szaporán, és próbáld meg minél hamarabb minél gyorsabb botot összerakni. A druidának ugyan van elég élete, de alapszabály hogy egy mágus írtsa ki a tömeget amíg oda nem érnek hozzá, különben baj van. De 5 pettel és egy jó staffel nem hiszem hogy gond lenne a game. -
Speedy86 #8278 Én a stormbol tuti a Chain lightining-et maxolnám(a baloldalon a két legfelsőt). Nagyon tuti kis varázslat! Ne félj hogy félremegy a fejlesztés vagy valami mert ugyis lesznek emberek akik visszaszedhetik a pontjaidat jó pénzért! Bár én nem csináltam de pénz az van a gameban bőven.
Nagyon király ez a játék csak szerintem elég durván lemásolták a diablo II-t! Ez normál esetben zavarna de az a játék egy isten és már idelye volt egy "folytatásnak"!
A másik pedig, hogy magambol kiindulva(másnál lehet nem így van) a diabloban nagyon unalmassá vált a játék mikor idéztem a szörnyeket akik mindent megcsináltak helyettem!
Én szerintem storm harcos-t csinálok! Első hallásra érdekesnek hangzik!
Másrészt viszont mindenkinek más-más elképzelése van a fejlesztésre amiből jobbnál jobb karakterek fognak kijönni! -
Speedy86 #8277 Hú köszi szépen így már beugrott a dolog!
Király vagy:DD
-
Hello
Nem olyan régen kezdtem ezt a játékot, s elég kellemes meglepetést okozott, nagyon jó hangulata van.
A karakterem Druid (Storm + Nature)
Szeretném megkérdezni, hogy mit ajánlotok ennek a karakternek ?
Ha mondjuk kimaxolom az Ice Shard skillt s a hozzá tartozó passzívokat, akkor mit érdemes mellé tenni? Kellene egy másik skill azon monsterek ellen, amikre nem hat a jég, illetve a Nature ágból nekem szimpatikus a farkas mint segítőtárs (Call of the Wild) ezen ágat ha kimaxolom, mennyire lesz hatásos ?
Vagy ha esetleg ti teljesen másra tennétek, azt is szívesen elolvasom. -
dudovec #8275 A kovacs az Ambrassos es Delphi kozt van ha jol emlexem , amikor elkanyarodsz jobbra 1 kis mocsárka + 1 hid utan , jelezni fogja a terkep, hogy ott 1 arus, zoldel.. szoval sztem nem nehez kiszurni, a fak kozott.
A katonak pedig az Athen elotti mocsarban vannak , beszelni kell veluk ,majd a hirt, hogy elnek.. elkell vinni par katonanak, a mocsar 'alatt' balra egy ilyen 'epületmaradványnál', vagy nemistom.. de ottvan az a quest is amikor a life eater daemont kell megolni, 2 felkialto jeles katona van.. egyik adja azt a questet, a masik meg megadja az xp t, ha beszeltel mar a katonakkal a mocsarban. -
Speedy86 #8274 Nem tudtok segíteni? -
Speedy86 #8273 A kovácsot megkeresem az menni fog. A katonák már megvannak de nem tudom, hogy ki adta a küldetést az a baj! Úgytudom valami faluba??
Faterx
Mocsár? Most nem ugrik be az melyik város után van? -
Shorlex #8272 A kovács tulképpen egy kereskedő, úgyhogy ahogy faterx mondtaq ott keresd, azon belül figyeld a zölddel jelzett embert a minimapon.
A katonákat a monster encampment előtti részben, athén előtt a mocsárban, északkeleten találod. Beszélsz velük, és visszamész ahhoz a faszihoz, aki a küldetést adta, miszerint eltűntek, ennyi.
De ha elolvasod a side quest leírását, akkor benne van; ha nem tudsz angolul, akkor bocsesz, ha igen, akkor ott találod mindig a leírást hogy mit kell csinálni. Az a leírás mindig kicsit kiegészül, "update"-elődik az eredeti quest leíráshoz képest, ha jól végzed a dolgod. -
A kovács a mocsár után, a hídon nem átmenni.
A másik a "Spartan"?, ezt én többszöri végigjátszás után sem tudtam megcsinálni... majd valaki megmondja. -
Speedy86 #8270 Lenne 2 kérdésem!
Az egyik, hogy hol van a kovács vagy mi amit meg kell találni 2 város között mert nem találtam meg. A másik, hogy hol és ki adja azt a mellékküldetést, hogy találjak meg valami elveszett katonákat athén közelében? Megvannak a katonák, de nemtoim mit kell velük csinálni:( -
dudovec #8269 Jaj es majd kihagytam , ottvan masodlagos fegyveren egy hades scepter nekem;) szal akkor idezek 3 ancestralt amikor jolesik :D -
dudovec #8268 hat szerintem jo a lightning legenden is, csak nem bowos karinak. A thunderball vegulis olyan mintha nyilat lonel, foleg h a cuccaid gyorsitjak, ha gondolod csinalok majd 1 lightos videot, hogy mien, bar nekem csak 44 es a kari, szal meg apolloja sincs, nemhogy immortal amuja.. azert nem mentem at vele legendre meg, mert nemtom ugy feloltoztetni egyenlore, hogy pierce res is legyen meg recharge is. Jo lenne az a LB, csakhat valamer nemtudod ugy castolni 300 al se hogy folyamatos legyen, meg ha mar ugy castolnad, akkor vazsinak kell lenned, a mana, az int, stb miatt. A thunderballt csak stunra hasznalom, sebezni eleg szarul sebez... ami a stunt illeti, hat nemerdemes a 6-8 secre alapozni, ez kb epicen olyan 2-3 masodperc mar csak, de 200 castal losz mar 2-t masodpercenkent, szoval lefogsz vele siman mindenkit, herokat is lazan.. sajna az ien fobossokat nemstunolja, mint ahogy a tobbi stunos cucc sem.. esetleg a telkineket tudod vele, mer azok ien gyokerek es beszivjak:D A karival egyebkent kurva feelinges jatszani...
Ami a skilleket illeti, hat a Sage az a kari, amit talan kitudnal maxolni 75lvl re, dehat egyenlore nincs kieg:D Szal egyenlore ugytunik h nemigen jut pont a nimbusra, igy valahol ertelmet veszti a Storm whisp auraja is. merthat a thunderballl igyis ugyis kuka ha a sebzest nezzuk, akkor minek pofozzuk a szart:D
Ami az attributot/cuccot illeti.. hat nemtom, nemvagyok egy tapasztalt ijasz user, de fulldexre gyurni sztem nem a legkedvezobb, erdemes str re is rakni sztem, mivel az fizikalis sebzes , amin az immortal amu sokat dob, illetve hasznal a csontik ellen is stb stb.. tiszta dex is jo lehet megfelelo sturdy prayyel, nembeszelve az avoid project dex bonusrol.. de sztem kell str is.. eredetileg ugy gondoltam h str/dex + nimbusbol meg hoodbol meg whispbol adodo elemental sebzes, de most h latom h keves a skill , lehet lemondok az elemental reszrol , ezvan:o intelligencere nem kell tenni, bar asszem ranyomtam 3-4 stat pontot sajna, mer akkor meg picit maskepp kepzeltem el a karit. mindenesetre az intem 400 felett van asszem igyis:D a cucc miatt kell , irom is mindja h mer:)
Szal eredetileg eleg lenne 250 koruli int, hogyha Odysseus armorra alapozol, soxor emlegettem mar ezt a pancelt, megpedig azert mert rechargernek ami nem caster annak kb kotelezo.. azert mert egy dex/str alapu karinak, vagy egy str alapu karinak nemlesz eleg intje az archmage gloveshez, ami kotelezo darab ebben az esetben.. a pancel pedig ad 30/30/30 str/dex/int, -30 req!! es -17% recharge is, ezert kb kotelezo 1 olyan karinak ami nemrak intet.. Enis ezzel szamoltam a Sagenal, de amikor meglattam a gamebansheen a Mantle of Amun -ra t, a 100% fire resistel, -20% rechargeal, es 50% cast rateel (ami a thunderbolt castolasaban segit) ugy ereztem, hogy nelkulozhetem az odysseus armort, par pont int aldozater... Ami a tobbi cuccot illeti, hat a 2 apollo + az immortal amu szerintem alap, a perfect hood+ archmage glove szinten kotelezo.. marad tehat a bow es a cipo.. bowbol elemental dmg-s t valasztanek 70% attack speeddel, de mivel nincs skillem nimbusra meg whisp aurara, ezert minek legyen a bowomon 100 elemental dmg.. inkabb felraknam neki azt incrased projectile speedes ijat, ezis segiti a thunderballt, es eleg jol is sebez. Ami pedig a cipot illeti, hat mantle of amun ra eseten lehet szukseg van egy archmage leggingsre, ami megin -30% int req, visszadja az odysseus armorbol kieso bonust, ha megis meglenne az int nelkule, vagy odysseust hasznalsz, akkor meg Assasin greaves, a 40 koruli pierce resist miatt, igy legenden is 80 koruli pierce resed lehet, ami qrva fontos egy 2000-2500 lifeal rendelkezo ranged attackos karinal, ugyanis kb az ijaszok jelentik az egyetlen veszelyforrast, ha nemtudod oket idoben lestunolni. Ebben a szerkoban amugy a fire resed is maxos legenden, a cold olyan 0 korul van, a lightning meg sajna minus 100, szal arra nem art figyelni, dehat nemtudsz mindent tokeletesre megcsinalni, mert az mindig az irtas hatekonysaganak a rovasara megy.
Hat orulnek egy olyan armornak, meg egy 34% rechargenal nagyobb hoodnak is nagyon:) lehet jatszanek akkor kicsit nemtom... mindenesetre ha joltudom te 1.20 as vagy, szal nincs lehetoseged kiegesziteni egy high priest ringel a hianyzo rechargeot, szoval nem art ha perfect recharge % os cuccokkal rendelkezel, kulomben kuka az egesz sajna:( -
Shorlex #8267 nézegetem a cuccokat, és most ilyen vaktában mondok dolgokat:
1) mantle of amun ra igényel 378 int-et. Neked van annyi sage-nél? nekem mondkét mastery maxon, és van 200... Tettél att pontot rá?
2) szimpatikus lett ez a feng xao robes, lehet hogy hasznos lenne, na de ennek is kell 378 int
3) mantle of sayun, az is egy istennek néz ki, eszméletlen resistance kombók, na de egy sage-nek sosem lesz 428 str (itt is, az előzőben is beleértem a -requirementeket is, de akkor sem)
4) gyakorlatilag megnéztem az összes cuccot, és azt veszem észre, hogy íjásznak csak a tracker felel meg, semmi más. EGYETLENEGY olyan armor van, ami "áldozatok" meg ügyeskedések nélkül felvehető vele, az összes többinél marha sok str, vagy int kell. Akkor hogyan veszed fel a dolgokat? Beáldozol att pontokat a dex helyett másra, vagy mi?
-
Shorlex #8266 Dudo szerzek én Neked egy mantle of amun ra-t, ha annyira kell. Ti sosem néztek körül külföldi fórumokon, meg ilyesmi...? Abban rejlik a turpisság. :D
Szóval azt mondod, hogy lightning bolt nem használ szart sem, ezt sejtettem. Normalon meg epic elején azért még azzal nyomom, nem tom olyan szimpatikus, aztán majd átteszem a gömbre. Aurát azért gondolom érdemes maxolni, nem?
Meg azt nem tudom, hogy a summon wisp mennyire maxolandó. Szerintem olyan mint a nymph, hogy azt soha senki nem maxolja mert minek, de az aurája azért nem rossz.
Egyértelműen én is 100%recet gondoltam, de én először a bolt miatt. Csak azzal írtanék, de ha gyenge epic végén és legenden, akkor valóban nincs értelme. Ki fogom minen esetre próbálni a Te verziódat is, jól hangzik. Nem is néztem igazán azt a gömböt, mert láttam, hogy "alacsonyabb szintű" cast, mint a bolt de most hogy nézem az 5 mp, sőt még több stunt, nagyon elkezdett érdekelni a dolog. 6-8 mp stun, az igen, az vazze egy bossra elég lenne szinte. :D
Az az igazság, hogy a bolt jobban írt, na de az a miniális stun semmire nem elég, ráadásul kétszer annyi energy, mint a gömb. És azért 168 energyt egy castra elpocsékolni nem tudok (me ugye nem mágus, hanem alapvetően íjász), nincs az a mana, amit meg ne innék mellette. covenant ugye nincs... majd meglátjuk.
Anno én a következőben gondolkodtam: van a slayer, és annak egy DPS-e, ami elfogadható, de sajna nem az igazi. Gondoltam csinálok egy karit, ami szintén íjász (ha nagyon kell dárdás weapon swap) de fel kellene tuningolni a DPS-t hogy könnyebben menjen az írtás. Ugye slayernél a marksmanship helyett onslaught volt, de nem növellt az 50%-ot minden híresztelés ellenére, de nem mondom, nem volt rossz. Három lehetőség volt: brigand, sage, avenger. Valamiért a lightning szimpi volt, azt választottam (bár egy brigandból szerintem jóval nagyobb DSP-t lehet kihozni). Na ennek szellemében akarom építeni a karit, úgyhogy lehet hogy egy picit eltérő lesz, mint a Tied, de valószínúleg a 100%recet én sem úszom meg, pedig jó lenne a komplett tracker szett.
Az meg hogy paliság íjász létedre lightninggal írtani, miért? Hát pont ez a lényege egy sage-nek, nem? Különben maradhatnál sima hunter, 1 mastery-vel. Ez egy ilyen kari, oszt nem szégyen lightninggal írtani, ha kell... :D
-
dudovec #8265 ja amugy a screen nalam is baszakodott ienekkel, kb minden 3 ik shotra csinalta meg rendesen, screenelj frapsal v massal.. -
dudovec #8264 shorlex: csinalj olyan saget ami nekem van.. :D
eloszor enis a lightningban gondolkodtam , de lemondtam rola, az pure caster karinak sem teljesen franko 100% rechargeal, mert 300% castnal se lovi el masodpercenkent 3x, mellesleg ha ijasz letemre lightal akarok irtani az eleg palisag, akkor inkabb kombinalnam massal..
En a sage-t tisztan bowra gyurtam, es kifejlesztettem neki egy maxolt thunderball-t , persze 100% rechargeal.. Thunderballt szorod mint a hulye, sajna 250% castnal tobbet nemigen hozol ki egy ijaszbol, de ugy mar eleg faszan lovi, 2 apolloval annak is gyorsul a sebessege mivel azis projectile, meg felrakod azt a bowot ami szinten incrased projectile speed, es csak szorod a kis villamgolyokat, mindenkit stunol teruletre, es valamennyire sebez is, de csak arra kell, hogy belosz 1-2 t egy adag ijaszba, aztan meg marksmanshippel szetlovod az allo embereket.. eleg laza, csakhat fix cucc kell neki, es ha nemtudod a hoodbol+ odysseus armorbol+ archmage kesztyubol kihozni a 100% rechargeot, akkor meg maceras is, sajna nekem csak 97% om van , mert csak 34% os hoodom van:( Odysseus armor helyett kene a mantle of amun ra.. dehat az senkinek nincs, 2 hetente beirom kb a forumba, mar jo 2 honapja.. h van e valakinek, de ugytunik az senkinek nincs:| ezert nem is sagezek, se titanozok , mer ezt az 1 karit nyomnam mar csak, dehat ha nem mukodik ugy ahogy akarom, akkor nempoen:D mindesetre hajra -
azért lehetett volna a mastery-ken is dobni (páronként bónusz skill és single mastery karik) -
Verseny és jó hír!
- kisPocok - -
7Ryan7 #8261 Hy all! Végre kieg alig várom a ezt a hirt:D Vlamit lehet már tudni hogy pontosan mit takar a dream mastery? Sajna nem sok időm volt mostanában játszani de a 7végén biztos tolok vele! Bekéne már fejeznem a 100% recharge-os guardianomat! -
dream mastery biztos ojan lesz mint a gw be a mesmer:D állat -
Ezt nagyon várom én is :) Remélem már az új gépen nyomhatom ^_^.
Wardennel megvolt első halálom, a yeti cave-k után nem is vettem észre, hogy egy bossal bunyózok, jól agyon is vágott vmi blizzard szerűséggel :< instant halál ^^^De eddig ez a kari jön be a legjobban! -
Szerintem ezzel nem csak Te vagy így:) De azt mondom minden kaszt tud nyújtani elegendő extrát, csak valamelyik többet valamelyik kevesebbet.
A köv karakterem okosabban lesz összerakva, az biztos. -
Lyan Kyj #8257 Nagyon zsír lesz, egy valamit hiányolok még, az a másodlagos kaszt módosítása -
Szerintem ez a kiegészítő fogja teljessé tenni a játékot, olyanná, ogy azt mondhassam rá, hogy most már van olyan jó, mint a Diabló volt anno. -
HARDWIRED:
Titan Quest: Immortal Throne
A PC Gamer legújabb számában elhintettek egy jó adag morzsát a Titan Quest küldetéslemezéről, mely a hangzatos Immortal Throne alcímet kapta. A megjelenésre valamikor 2007 elején kerít sort a THQ. A várható extrák:
* Egy teljesen új, 10-15 órányi tiszta játékot ígérő fejezet
* 30 új küldetés, 20 új szörnyellatípus
* Fejlődés egészen a 75. szintig
* Egy új mesterség "Dream Mastery" címmel
* Kereskedőktől vehető, rövid buffot adó tekercsek
* Enchanter szolgáltatás szintén a kereskedőknél. Segítségükkel a játék közben tonnaszám begyűjthető és tárgyakra applikálható rúnákat távolíthatjuk el, illetve készíthetjük el jó sok pénzért - és a megfelelő reagensekkel - saját szuperhatalmú relikviáinkat.
* Az összes nagyvárosban fellelhető karaván segítségével elérhetjük a személyes raktárunkat.
* Több, mint 250 egyedi fegyver és páncél, további száz egyéb általános cucc, valamint relikviák és rúnák tömkelege. -
" relic-ek és a charmok eltávolíthatóak lesznek a fegyverekből, igaz meg is semmisülnek ilyenkor" Ezt mondjuk szép lesz. Csak azt sajnálom, hogy megsemmisül... Jó bónusszal rendelkező relicet mondjuk szerintem nehéz összekaparni, és tuti nem nagyon fogom ugyanazt a tárgyat átrelicezni... Valószínűbbnek tartom (eddigi tapasztalatok alapján), hogy ugyanazt a relicet szeretném egy új tárgyba elhelyezni...
A másik, hogy ez akkor csak fegyókra lesz igaz??? Másra nem? Ezt nem nagyon tartom valószínűnek... -
Hm, ez nagyon jól hangizk, már most nagyon várom! :) -
A PC Dome-n kicsit többet is írnak erről:
"Készül már a Titan Quest első kiegészítője az Immortal Throne, mely 2007 elején jelenik meg. Egy új fejezet kerül bele, mely hosszra hasonló lesz, mint a görög rész. Harminc új küldetés, húsz szörnyfajta jelenik meg és a szintlimit is hetvenötre nő. Belekerül a Dream Mastery is, így nyolc új kasztkombinációt kapunk. Lesznek tekercsek, sőt a relic-ek és a charmok eltávolíthatóak lesznek a fegyverekből, igaz meg is semmisülnek ilyenkor. Alkothatunk saját varázstárgyakat is, igaz igen drágán. Több mint kétszázötven Unique fegyver és páncél kerül bele, valamint több mint százféle normál darab is, mind kombinálható az új relic, charm fajtákkal." -
KH #8251 eh, szégyen ezt belinkelni 
...Nos, a cucc az Immortal Throne (Halhatatlan Trón) nevet viseli, cirka 10-15 óra játékidőt ígér, több mint 30 új küldetés, 20 új szörny és egy új skill osztály, a Dream Mastery lesz benne, ami 8 újabb karakter osztályra ad lehetőséget. A fórun infók szerint római témájú lesz a dolog. -
KH #8250 vót már? infómorzsák az új kiegről (Immortal Throne) -
Shorlex #8249 Emberek, ez az 1.20 meg a random egy élmény.
Championnal mentem, minden sarokban (szó szerint, nem túlzok) egy cucc volt, ami sage's ez-az. Na gondoltam, úgyis ki akartam próbálni már régen a sage-t és hát ha ennyire tápolja az 1.20 cuccokban, hát legyen. Sage-el azóa egy darab ilyen nem volt. Amit ott találok azt meg még ugye nem tom átadni, ennyit a dologról.
Aztán egymás után 5 percen belül 3 darab ugyanolyan epic pajzs, az sem semmi. :D
Apropó: gyakorlott stormcallerektől kérdezem.
Lightning bolt mennyire jó magasabb pályákon? Azért kérdezem, mert ugye maxolva pár száz lightning sebzése van, de ha leveszem a resisteket, akkor az legenden nagyon szánalmas. Max a vision of death-hez hasonlóan arra jó, hogy egy pár másodpercre megfogja a gárdát, de tömegeket gyakni vele, mint most normalon félek nem fogok. Ha ez így van, akkor mi helyettesíti? Érdemes átpakolni más használhatóbb storm skillre? (hasonlóan mint mondjuk hunternél a hálóról studyra) Persze azt is figyelembe véve, hogy jobb gombos cucc, csakúgy mint a study és a kettő közül valamelyiket választani kell, és a study az alap. Max egy weapon swap keretében megoldható a kettő "egyszerre", de nem az igazi, kényelmetlen...
Ezen kívül egy sage-nél az aurán kívül mire tegyek stormban szerintetek? Érdemes instantolni?
Na ennyi kérdés egyszerre elég, me mindenki kiöl engem... :D Előre köszi -
Shorlex #8248 Én úgy tudom, hogy ez nem így van. Ha én pl. felveszek egy immortal rage-et nem lesz 50%-kal nagyobb a damage, hanem csak valamennyivel, hiszen már eleve turbózva van, és én úgy tudom hogy az csak az alapot növelli.
Viszont egy kérdés: nyomok print screent 1.20-ban, utána beillesztek paint-be és minden gyönyörűen átjön, csak a kari felszerelése nem, meg a használt skillek sem. Az üresen marad, mintha eltűnt volna... Valakinek ötlet??? -
és pl str-nél? mert nekem anno úgy tűnt, hogy mikor +%str cuccokkal pakoltam fel a karit az új cucc simán az aktuális össz str-t növelte adott százalékkal.
tehát 200 str-re 2db +25% str gyűrű nem 200*(1+0.25+0.25))=300, hanem (200*1.25)*1.25=312,5 volt.
persze könnyen lehet hogy rosszul emlékszem.