Shorlex#8249
Emberek, ez az 1.20 meg a random egy élmény.
Championnal mentem, minden sarokban (szó szerint, nem túlzok) egy cucc volt, ami sage's ez-az. Na gondoltam, úgyis ki akartam próbálni már régen a sage-t és hát ha ennyire tápolja az 1.20 cuccokban, hát legyen. Sage-el azóa egy darab ilyen nem volt. Amit ott találok azt meg még ugye nem tom átadni, ennyit a dologról.
Aztán egymás után 5 percen belül 3 darab ugyanolyan epic pajzs, az sem semmi. :D
Apropó: gyakorlott stormcallerektől kérdezem.
Lightning bolt mennyire jó magasabb pályákon? Azért kérdezem, mert ugye maxolva pár száz lightning sebzése van, de ha leveszem a resisteket, akkor az legenden nagyon szánalmas. Max a vision of death-hez hasonlóan arra jó, hogy egy pár másodpercre megfogja a gárdát, de tömegeket gyakni vele, mint most normalon félek nem fogok. Ha ez így van, akkor mi helyettesíti? Érdemes átpakolni más használhatóbb storm skillre? (hasonlóan mint mondjuk hunternél a hálóról studyra) Persze azt is figyelembe véve, hogy jobb gombos cucc, csakúgy mint a study és a kettő közül valamelyiket választani kell, és a study az alap. Max egy weapon swap keretében megoldható a kettő "egyszerre", de nem az igazi, kényelmetlen...
Ezen kívül egy sage-nél az aurán kívül mire tegyek stormban szerintetek? Érdemes instantolni?
Na ennyi kérdés egyszerre elég, me mindenki kiöl engem... :D Előre köszi