• Shorlex
    Druid: szerintem az ice shard egy fostalicska későbbiekben. Ja bocs, előről.
    Ugye a három fokozat közül Te most normalon vagy és ott lehet hogy jó, bár én ott sem tapasztaltam, hogy ez így lenne. Bossok ellen semmit sem használ, a kis közszörnyiket pedig szétkapod egy jó staffal. Ami inkább érdekes: attribute pontot CSAK ÉS KIZÁRÓLAG intelligence-re tegyél, így az elementális sebzésed lesz durva, ennek megfelelően én is ajánlom inkább a lightning boltot a chainnel, mindkettő max. Aura max, jeges passzívja felejtős (1 pont, ha nagyon akarod), második max. Próbáld ki a thunderballt, ha akarod, dudovec nagyon dícsérte, ott a sebzés nagyon elmarad a bolt-étól, de van benne rengeteg stun, ami még legenden is ér valamit (resistek ellenére). Summon wisp (ez is egy pet) pár pont (akár elég 1) de az aurája hadd szóljon, nagyot dob az elementális sebzésen, úgyhogy az maxra menjen.
    Nature ágból az oak maxon, az első passzívja max egy pont, a legfelső maxon. Farkasokat normalon hagyd a fenébe, nem érnek semmit, epicen jön meg az erejük egy része, de legenden igazán ütősek. Arra jók, hogy egy boss ellen legyen, aki leköti a figyelmet ha kell. (a normalon hagyd a fenébe nálam azt jelenti, hogy azért legyen rajtuk egy-két pont, legyen legalább egy farkasod, de ne azt fejleszd normalon, hanem csak a későbbiekben). Tehát farkasok maxon, maul maxon, instict szerintem nem ér sokat, viszont str of the pack kérdéses maxon. Az egy farkas aura, amit nagyon sűrűn használnak, és Rád is hat, nagyon jó, ugyanakkor az kifejezetten meele sebzésre hat (arra tuti) és nem tudom hogy elementálisra is hat-e. Ha igen, akkor max, ha nem, akkor nincs értelme, csak 1 pont a total speed miatt. Az én meele DPS-emen rengeteget dob, ha épp működik és 3 farkasnál (18-as szinttől van) szinte mindig működik.
    Nymph talán megér pár pontot, miért ne, az is egy pet, de csak csínján. Owergrowth aurája Rád is hat, az utolsó passzívval sebez igazán, de ezeket nincs elég pontod kimaxolni, úgyhogy csak lazán. A többiek szeretik a plague-t is, én azt nem favorizálom, de jó lehet, próbáld ki ha gondolod. Szerintem egy jó druida gyorsabban írt, mintsem használni kelljen.
    Ezek mellett szerintem csak lightning staffel nyomulj, hagy a frostokat a fenébe. Zeus reliceket gyűjtögesd szaporán, és próbáld meg minél hamarabb minél gyorsabb botot összerakni. A druidának ugyan van elég élete, de alapszabály hogy egy mágus írtsa ki a tömeget amíg oda nem érnek hozzá, különben baj van. De 5 pettel és egy jó staffel nem hiszem hogy gond lenne a game.