-
dudovec #8268 hat szerintem jo a lightning legenden is, csak nem bowos karinak. A thunderball vegulis olyan mintha nyilat lonel, foleg h a cuccaid gyorsitjak, ha gondolod csinalok majd 1 lightos videot, hogy mien, bar nekem csak 44 es a kari, szal meg apolloja sincs, nemhogy immortal amuja.. azert nem mentem at vele legendre meg, mert nemtom ugy feloltoztetni egyenlore, hogy pierce res is legyen meg recharge is. Jo lenne az a LB, csakhat valamer nemtudod ugy castolni 300 al se hogy folyamatos legyen, meg ha mar ugy castolnad, akkor vazsinak kell lenned, a mana, az int, stb miatt. A thunderballt csak stunra hasznalom, sebezni eleg szarul sebez... ami a stunt illeti, hat nemerdemes a 6-8 secre alapozni, ez kb epicen olyan 2-3 masodperc mar csak, de 200 castal losz mar 2-t masodpercenkent, szoval lefogsz vele siman mindenkit, herokat is lazan.. sajna az ien fobossokat nemstunolja, mint ahogy a tobbi stunos cucc sem.. esetleg a telkineket tudod vele, mer azok ien gyokerek es beszivjak:D A karival egyebkent kurva feelinges jatszani...
Ami a skilleket illeti, hat a Sage az a kari, amit talan kitudnal maxolni 75lvl re, dehat egyenlore nincs kieg:D Szal egyenlore ugytunik h nemigen jut pont a nimbusra, igy valahol ertelmet veszti a Storm whisp auraja is. merthat a thunderballl igyis ugyis kuka ha a sebzest nezzuk, akkor minek pofozzuk a szart:D
Ami az attributot/cuccot illeti.. hat nemtom, nemvagyok egy tapasztalt ijasz user, de fulldexre gyurni sztem nem a legkedvezobb, erdemes str re is rakni sztem, mivel az fizikalis sebzes , amin az immortal amu sokat dob, illetve hasznal a csontik ellen is stb stb.. tiszta dex is jo lehet megfelelo sturdy prayyel, nembeszelve az avoid project dex bonusrol.. de sztem kell str is.. eredetileg ugy gondoltam h str/dex + nimbusbol meg hoodbol meg whispbol adodo elemental sebzes, de most h latom h keves a skill , lehet lemondok az elemental reszrol , ezvan:o intelligencere nem kell tenni, bar asszem ranyomtam 3-4 stat pontot sajna, mer akkor meg picit maskepp kepzeltem el a karit. mindenesetre az intem 400 felett van asszem igyis:D a cucc miatt kell , irom is mindja h mer:)
Szal eredetileg eleg lenne 250 koruli int, hogyha Odysseus armorra alapozol, soxor emlegettem mar ezt a pancelt, megpedig azert mert rechargernek ami nem caster annak kb kotelezo.. azert mert egy dex/str alapu karinak, vagy egy str alapu karinak nemlesz eleg intje az archmage gloveshez, ami kotelezo darab ebben az esetben.. a pancel pedig ad 30/30/30 str/dex/int, -30 req!! es -17% recharge is, ezert kb kotelezo 1 olyan karinak ami nemrak intet.. Enis ezzel szamoltam a Sagenal, de amikor meglattam a gamebansheen a Mantle of Amun -ra t, a 100% fire resistel, -20% rechargeal, es 50% cast rateel (ami a thunderbolt castolasaban segit) ugy ereztem, hogy nelkulozhetem az odysseus armort, par pont int aldozater... Ami a tobbi cuccot illeti, hat a 2 apollo + az immortal amu szerintem alap, a perfect hood+ archmage glove szinten kotelezo.. marad tehat a bow es a cipo.. bowbol elemental dmg-s t valasztanek 70% attack speeddel, de mivel nincs skillem nimbusra meg whisp aurara, ezert minek legyen a bowomon 100 elemental dmg.. inkabb felraknam neki azt incrased projectile speedes ijat, ezis segiti a thunderballt, es eleg jol is sebez. Ami pedig a cipot illeti, hat mantle of amun ra eseten lehet szukseg van egy archmage leggingsre, ami megin -30% int req, visszadja az odysseus armorbol kieso bonust, ha megis meglenne az int nelkule, vagy odysseust hasznalsz, akkor meg Assasin greaves, a 40 koruli pierce resist miatt, igy legenden is 80 koruli pierce resed lehet, ami qrva fontos egy 2000-2500 lifeal rendelkezo ranged attackos karinal, ugyanis kb az ijaszok jelentik az egyetlen veszelyforrast, ha nemtudod oket idoben lestunolni. Ebben a szerkoban amugy a fire resed is maxos legenden, a cold olyan 0 korul van, a lightning meg sajna minus 100, szal arra nem art figyelni, dehat nemtudsz mindent tokeletesre megcsinalni, mert az mindig az irtas hatekonysaganak a rovasara megy.
Hat orulnek egy olyan armornak, meg egy 34% rechargenal nagyobb hoodnak is nagyon:) lehet jatszanek akkor kicsit nemtom... mindenesetre ha joltudom te 1.20 as vagy, szal nincs lehetoseged kiegesziteni egy high priest ringel a hianyzo rechargeot, szoval nem art ha perfect recharge % os cuccokkal rendelkezel, kulomben kuka az egesz sajna:(