dudovec#8264
shorlex: csinalj olyan saget ami nekem van.. :D
eloszor enis a lightningban gondolkodtam , de lemondtam rola, az pure caster karinak sem teljesen franko 100% rechargeal, mert 300% castnal se lovi el masodpercenkent 3x, mellesleg ha ijasz letemre lightal akarok irtani az eleg palisag, akkor inkabb kombinalnam massal..
En a sage-t tisztan bowra gyurtam, es kifejlesztettem neki egy maxolt thunderball-t , persze 100% rechargeal.. Thunderballt szorod mint a hulye, sajna 250% castnal tobbet nemigen hozol ki egy ijaszbol, de ugy mar eleg faszan lovi, 2 apolloval annak is gyorsul a sebessege mivel azis projectile, meg felrakod azt a bowot ami szinten incrased projectile speed, es csak szorod a kis villamgolyokat, mindenkit stunol teruletre, es valamennyire sebez is, de csak arra kell, hogy belosz 1-2 t egy adag ijaszba, aztan meg marksmanshippel szetlovod az allo embereket.. eleg laza, csakhat fix cucc kell neki, es ha nemtudod a hoodbol+ odysseus armorbol+ archmage kesztyubol kihozni a 100% rechargeot, akkor meg maceras is, sajna nekem csak 97% om van , mert csak 34% os hoodom van:( Odysseus armor helyett kene a mantle of amun ra.. dehat az senkinek nincs, 2 hetente beirom kb a forumba, mar jo 2 honapja.. h van e valakinek, de ugytunik az senkinek nincs:| ezert nem is sagezek, se titanozok , mer ezt az 1 karit nyomnam mar csak, dehat ha nem mukodik ugy ahogy akarom, akkor nempoen:D mindesetre hajra