• Shorlex
    Dudo szerzek én Neked egy mantle of amun ra-t, ha annyira kell. Ti sosem néztek körül külföldi fórumokon, meg ilyesmi...? Abban rejlik a turpisság. :D

Szóval azt mondod, hogy lightning bolt nem használ szart sem, ezt sejtettem. Normalon meg epic elején azért még azzal nyomom, nem tom olyan szimpatikus, aztán majd átteszem a gömbre. Aurát azért gondolom érdemes maxolni, nem?
    Meg azt nem tudom, hogy a summon wisp mennyire maxolandó. Szerintem olyan mint a nymph, hogy azt soha senki nem maxolja mert minek, de az aurája azért nem rossz.
    Egyértelműen én is 100%recet gondoltam, de én először a bolt miatt. Csak azzal írtanék, de ha gyenge epic végén és legenden, akkor valóban nincs értelme. Ki fogom minen esetre próbálni a Te verziódat is, jól hangzik. Nem is néztem igazán azt a gömböt, mert láttam, hogy "alacsonyabb szintű" cast, mint a bolt de most hogy nézem az 5 mp, sőt még több stunt, nagyon elkezdett érdekelni a dolog. 6-8 mp stun, az igen, az vazze egy bossra elég lenne szinte. :D
    Az az igazság, hogy a bolt jobban írt, na de az a miniális stun semmire nem elég, ráadásul kétszer annyi energy, mint a gömb. És azért 168 energyt egy castra elpocsékolni nem tudok (me ugye nem mágus, hanem alapvetően íjász), nincs az a mana, amit meg ne innék mellette. covenant ugye nincs... majd meglátjuk.

Anno én a következőben gondolkodtam: van a slayer, és annak egy DPS-e, ami elfogadható, de sajna nem az igazi. Gondoltam csinálok egy karit, ami szintén íjász (ha nagyon kell dárdás weapon swap) de fel kellene tuningolni a DPS-t hogy könnyebben menjen az írtás. Ugye slayernél a marksmanship helyett onslaught volt, de nem növellt az 50%-ot minden híresztelés ellenére, de nem mondom, nem volt rossz. Három lehetőség volt: brigand, sage, avenger. Valamiért a lightning szimpi volt, azt választottam (bár egy brigandból szerintem jóval nagyobb DSP-t lehet kihozni). Na ennek szellemében akarom építeni a karit, úgyhogy lehet hogy egy picit eltérő lesz, mint a Tied, de valószínúleg a 100%recet én sem úszom meg, pedig jó lenne a komplett tracker szett.
    Az meg hogy paliság íjász létedre lightninggal írtani, miért? Hát pont ez a lényege egy sage-nek, nem? Különben maradhatnál sima hunter, 1 mastery-vel. Ez egy ilyen kari, oszt nem szégyen lightninggal írtani, ha kell... :D