23078
-
dudovec #9526 Njeroe: en az onslaughtot javaslom mindenkepp.. -
dudovec #9525 Ah , ez 1.08 as, de 1.20 ban is mukodhetne , csak akkor kene raknom 4-5 pontot az intre..de cserebe rendesen mukodne a zaszlom , nem ugy mint itt, hogy kell 5 mp mire kifejti a hatasat, addig csak kinnvan , futok 3-4 kort korulotte es megjelenik rajtam az auraja, meghat szornyeken is erzekelem eleg rendesen , hogy mikor hat es mikor nem.
Egyebkent a kari termeszetesen Conq , es valami kibaszottjol nez ki ahogy az a nagy allat egy dragon maceal meg 1 atom axel kalapal mint az orult:) Csinaltam par videot rola , de most ugy tervezem , hogy csinalok egy hosszabb videot , amibe bekerul az osszes 'speci' karim.. szal lehet csak abban lesz majd.)
Egyebkent az assasin kurva flash lehet , csak en felnek egy olyan karival legenden, bar egy megfelelo rechargeos flash powder megtud menteni, de akkor szetszaladnak es nemmegy olyan jol a dual:) szal kikell talalni...
Ami a tumultot illeti , hat nalam +3 skill van , eshat eleg random.. mindenesetre nagyon latvanyos , igy porog egyet tole , es soxor beadja 2x is egymasutan , szoval az a 13-4% keves, dehat soxor bejon amikor kell , mondjuk kicsit idegelo amikor beadja bosskillnel..
Persze van melee kari ami jobban ol, de 4 dragonian szurt meg egyszerre az obsidian hallsban, es tuleltem zaszlo nelkul 3k healthel:) Szal osszegezve a leglatvanyosabb melee harcos , es nagyonbirja a strapat:)
-
Njeroe #9524 Romoto, én 120-ban nyomom, egy 48-as dualos assával legend közepénél járok, és eddig semmi problémám vele, epic Typhonhoz egy potion sem kellett, csak egyelőre még azt nem tudom eldönteni, hogy calculated strike vagy onslaught legyen a prim.attackom... vélemények? -
Sajnálom, bakker.... ez egy mélyrepülés.... inkább arról írj, ha lehet, hogy a dualos vonalnál melyik fegyverféleség vállt neked be és melyik dualos spell... -
Dudo, úgy vettem ki, hogy 1.20- ban játszol, így van ? grat. a legendhez... Meg, ha nem vagyok indiszkrét mi a dualos kari másik kasztja? :) Én is nyomasztom egy dualos-nak szánt assával, még csirke (kb 14-18 asszem) mert ritkán játszom és akkor is keveset... Írhatnál a dual-lal kapcsolatban pl. a Tumult elég sux a kimaxolt 10% esélyével, ha rájön +2skill gondolom használhatóbb... -
virs lee #9521 K. anyád a faszkalap, te buzi! Velem nem fogsz így ugatni... Verted itt a nyálad napokig hogy te milyen jól kitesztelted, és az másképp nem is lehet, mert te aztán jobban tudod mindenkinél... erre csak kiderült hogy nem úgy van. Mostmeg ahelyett hogy szépen beismernéd hogy elkúrtad, anyázol és kötözködsz. De ezt nem velem fogod, kisfiam! -
dudovec #9520 na ez kurvajo:DD megmindig megy a squall papagaly skill , amit nem nekem kene cimezni , de sebaj:))
mindenesetre nemreg nyomtam le legend olympust dualwielderrel potion nelkul. -
Shorlex #9519 részemről lezárva a téma, neked többet soha nem írok, remélem vagy annyira gentleman, hogy te sem nekem. -
Shorlex #9518 Na idefigyelj te kis exhibicionista faszkalap, én csak annyit mondtam az elején, hogy a pvp alapján a squall egy szar és azt is említettem, hogy egy próbathane-nel skorpiókirályra nem hatott semennyire. Ezek valós tények, megtörtént esetek a valós játékban, bármiféle mod nélkül.
Továbbá azt mondtam, hogy szerintem felesleges és nem jut rá skill egy lvl57 es karinál, és ezt most is tartom. mert számomra kurva mindegy hogy 3 vagy 5 lövésből nyírok ki valakit, pláne ha egy cooldown nélküli brutálspellt használok rá, mint a shard 300% cast speed-el. Úgy láccik neked ilyen ócska szar karijaid vannak, hogy ennyire kell neked az a squall, amit annyira istenítesz, hogy már elhiszem bazmeg hogy te voltál az iron lore-nál a squallért felelős műszaki vezető és gyerekedként imádod azt a szart. Nekem és egy jó karinak nincs rá szüksége, nem áldozok rá pontot, csak ha jut rá, márpedig jutni csak egy lvl60 feletti karinál jut nálam. Te meg baszki maxold az elején, ahogy csak lehet azonnal, ha ennyire tetszik, a gyenge szar karijaiddal, biztos szükségük van rá. -
virs lee #9517 Jó irányt vett volna ha dudovec és időnként a haverja nem kezdené állandóan újra vmi anyázással, beszólással. Nem is értem mit keresnek itt a topikban, arra senki nem kíváncsi mekkora királynak tartják itt magukat, meg szerintük mindenki más mennyire lúzer hozzájuk képest... -
virs lee #9516 A 16.ról már lekéstél, lassan a duplájáról is, de nem a te hibád hogy tovább nem tudsz számolni, simán csak nem tartotok még a 17-es számnál matekból. :P
Hogy az INT ad sebzést, azt elég nehéz lenne megcáfolni, mivel a program is írja. A kérdés ennek mértéke volt, ami szerinted kicsi, de nem.
Eddig igy kb turtoztettem magam, es kb semmi 'rosszat' nemmondtam rad
Aha persze... csak állandóan beszólsz meg fikázol. Vegyél már vissza az arcodból!
es itt sirtal h levernek ancik nelkul (oakkal meg shieldel.. rofl
Duálos karinak mióta van pajzsa? Ezt se jött be.
Az a 2 kari most fuccs, nyomod a default shardsorchot
Ja, én már akkor is azt nyomtam, amikor te még csak a ternionos lámerkedésnél tartottál, sőt chain lightja is volt, amire akkor mindenki azt mondta hogy az meg minek, és most jön rá mindenki hogy az milyen jó. Ennyit arról ki is a
...
30x annyi idot toltottek a dolgok kitestelesre , mint te
És még ennyi idő alatt se tűnnek fel nekik olyan dolgok mint hogy a squall tényleg működik, hogy az INT bónusz nem is olyan elhanyagolható. Erre én nem lennék büszke a helyedben.
Es igenis felbasz, hogy fel eve is itt verted a nyalad , mikor leoltottalak a lamasagoder, aztan elhuztal egy fel evre ,es most bejottel es megin
Miről beszélsz, te szerencsétlen? Maximum magadat oltottad le, de akkor még csak egy ternionos lámer voltál - amit ugye mindenki tud -, és nem volt mihez hozzászólnod. Tudod, van a világon még pár jó játék, nem ezzel fogom leélni a mindennapjaimat, ha van kedvem, előveszem, ha nincs, akkor nincs.
Ahelyett hogy besimernéd hogy faszságokat beszélsz, próbálod magyarázni a bizonyítványt, meg engem fikázni, de ezzel csak magadat teszed közröhej tárgyává. Én beismertem amikor tévedtem, te mikor fogod? Addig is ajánlom neked a szanalmas.hu-t, pont az ilyeneknek való. -
És mi a konfigod? -
virs lee, ne haragudj, de tényleg muszáj ezeket a beintegetős szarokat használni?! Semmi gond a vitával csak a stílusa nem fer...(pont amikor szerintem tök korrekt irányt vett a vita és le lett volna zárva 9474, dudo megjegyzése után 9483 (amit szerintem már nem kellettt volna)... megint visszatért ez alpári vonal... kérlek ne pöccenj be, ennyire... -
lárifári lépjünktovább! -
dudovec #9512 Nemtom, en vilagosan leirtam allaspontom mar akkoris, anelkul hogy vitatkoztam volna..A squallrol megmindig nem ertem mer tobbes szamban beszelsz.. Shorlex tevedett a pvp alapjan , en nem tevedtem , mert tudtam jol , hogy a monsterekre hat a resist levetel rendesen , es ha ez a hozzaszolasombol, amit a ti mar akkori kis 'squall' vitatokhoz beszurtam , ez egyertelmuen nem derul ki , akkor telleg veszek neked egy szemuveget a 16 ik szulinapodra ocsem.. de nembaj ,szerinted a squallt is TOLED tudom. jolvan virsli:DDD
Ami az int sebzest illeti , leirtam joparszor , (amikor te meg nagyban fikaztad , hogy a nimbusnak nincs hatasa) , hogy az int ad % os sebzest ,ezert jolenne , ha kicsi karakterrel testelned a spell + nimbust , mert ott latni fogod a kulombseget.. azt nemtudtam , hogy mennyit mert nemneztem utana , de amikor a conjuerem sebzeset ecseteltem, onnan kb kiszamolhato volt az a % ami vegeredmenyben kb megfelel annak , amit arrol site szerint copyztal.
Eddig igy kb turtoztettem magam, es kb semmi 'rosszat' nemmondtam rad, azonkivul h faszsagokat hordasz osszevissza , meg belekotsz aprosagokba mert ez a letelemed.. annak ellenere , hogy mar 'sertegetsz is'...
De pls.. , nyaron lattalak utoljara ebben a forumban, vegignyomtad 2 karival? refresh + anci champel , es itt sirtal h levernek ancik nelkul (oakkal meg shieldel.. rofl..) , de te azer nagy kozelharcosnak nevezted a karit.. a masik karid meg 1 ternioner volt , amivel kb egy ovodas is eljaccik... Az a 2 kari most fuccs, nyomod a default shardsorchot.. ,de nyomjad kit erdekel.. ha jatszanal , legalabb nemjarnal ide flusztralni az embereket akik fel eve irnak ide , altalaban tartalmasat.. es 30x annyi idot toltottek a dolgok kitestelesre , mint te... Tudod kicsit gaz, hogy idetolod a pofad , faszsagokat beszelsz , aztan meg mindenkit megprobalsz lehuzni a te szintedre ezzel a mocskolodo magatartassal..
Amugymeg lehetek nyugodtan Tq kiraly , mert kb 15 kari , es az osszes skill kiprobalasa es testelese , tovabba nem keves 'rejtett tap dolog' feltalalasa utan semmi ujat nemtud mutatni a jatek , semmit , lehet ettol van ekkora egom.. Egyebkent , elofordult mar ezen a forumon , hogy TEVEDTEM , de akkor elismertem (asszem 2x volt ilyen ha nagyon akarod megkeresem..) , de ez a veled valo vitatkozas soran nem tortent meg, es nem azert mert te Virs Lee vagy aki kezd a bogyombe lenni, hanem azert mert veled ellentetben en nem kapaszkodom foggal-korommel olyan dolgokba , amit nem testeltem le rendesen.
Mindent leirtam neked barmifele site nelkul , egyedul az intelligence pontos elemental sebzes % at nemtudtam, de azt leirtam tobbszor is, hogy mindenbizonyara az intelligenced miatt nemlatod a nimbus kulombseget, amit utolag be ismertel , szoval innentol kezdve nyomhatod a dumat mint a papagaly,... lenyeg , hogy te mindenkinel okosabb vagy , es te szartad a squall spellt.
Es igenis felbasz, hogy fel eve is itt verted a nyalad , mikor leoltottalak a lamasagoder, aztan elhuztal egy fel evre ,es most bejottel es megin , hogy jobban tudsz mindent, meg mindenki fasz meg szanalmas es te vagy a sztar mer egy egyertelmu bizonyitek utan kenytelen voltal beismerni a baromsagod.. (bar tudom teged nem a video gyozott meg , hanem a site amin ezutan kerestel rola valamit.. vegulis jokis testelo vagy.. eloszor nyomod a faszsagot , aztan jon a cafolo bizonyitek ellene, es akkor utana olvasol..)
mindenesetre hasznalhatnad meg 1x egy remek kis eltuno skillt mint nyaron , mert a 'fel eves faszsag es taplo limitedet' megin sikerult atlepni 2 nap alatt , gratulalok. -
virs lee #9511 Miután már te is beláttad mekkora kamu amit shorlex állított róla... -
virs lee #9510 Pont annyira "ovis szint", mint amit te csinálsz itt shorlexxel együtt. Mekkora arcotok volt hogy a squall nem működik, mert ti aztán olyan faszán kiteszteltétek...
Aztán mikor már tarthatatlan volt az álláspontotk, ahelyett hogy beismertétek volna hogy ellúzerkedtétek a dolgot, te elkezdtél hebegni-habogni hogy "dehát én nemis úgy értettem..." (mint a "kis százalékos" INT-et is), shorlex meg jól kussol róla, beismerni a tévedést azt már nem... De arcotok az van nagy, csak azt nem tudom mire. Én legalább beismerem a hibát, ti nem. Szánalmasak vagytok, játszátok itt az eszeteket, hogy ti vagytok itt a TQ királyok, közben legalább annyit tévedtek mint más, és még be se ismeritek, csak a másra mutogatás megy nektek. De ez csak nektek ciki, aki végigolvassa mindezt, az rajtatok röhög, lúzerek!
-
dudovec #9509 Ja es egy kis erdekesseg.. en eddig ugy hittem , es sztem sokan masok is: hogy csak a squall alatt levo lenyeknek van csokkentve a resistje, de nem! Hanem ha 'eltalalja' a squall , akkor annyi idore kap resist csokkentest , amit a passiveja a squallnak ir.. mondjuk azok utan , hogy a passive irja tok logikusnak tunik , csak eddig nem gondoltam erre :D
Virs lee: irtad meg a legelejen, amikor meg kerdeztel , nem kotozkodtel;) , hogy jo lehet e a spell breaker varazslat.. Akkor aszontam , h ritkan hasznalhato , szal nem biztos , hogy nagyon mukodne.. Most , hogy probalgattam meg par dolgot, azt mondom , hogy bizonyos helyeken kurvajol fogod tudni hasznalni , azaz tudnad , ha lenne 100% reced , mert anelkul nem igazan jo.... es erdekes, hogy a squall hat a 'drain damage' re is , bar elvilegesen az enegy leech resistancet kene csokkentenie , de ugyanugy elszivom az osszes energyjet instant spelllel meg 300 fc vel pillanatok alatt a bossnak , de ha 'meglottem' squallal elotte , akkor egy bizonyos bossra a tobbszoroset sebeztem igy... itt vettem eszre egyebkent a squallos dolgot is, hogy meglottem a mantit egy egesz screenrol vele , aztan nekemjott ranyomtam a draint , gyorsabban elszivtam az energyjet es amig elszivtam , vagy 3x annyit sebeztem ra igy, hogy meglottem a squallal elotte...
Amugy par napja testeltem titanon is, latom igazan arra voltal kivancsi , hogy ott mennyire hat.. Hat volt +2 skillem , feldobtam egy mastery shrinet is , es squallal vagy nelkule (erdekes modon ott mindegy volt) elszivtam ugyanugy a teljes manajat , de sokkal tobb castra, mint mondjuk egy masik boss eseten, titannak mindennek nagyondurva resistje van legenden.. Szal a manaja 100% at , es a healthje 60% at vettem le igy , 2-3 masodperc alatt...
De erdekes modon 0 manaval is ugyanugy castolta ram a szarokat, mikozben folyamatosan nyomtam neki a draint , szoval nemtom mien energy costja lehet a draganak:DD Sebzes egyertelmuen fugg az ellenfel manajatol , amivel azer szepeket lehet bizonyos bossokra sebezgetni, dehat nem keves skillpont es kurvakorulmenyes hasznalni, weaponswapra tenni stb.. Es ezis jobbklikkes skill sajna , mint ahogy csomo minden a stormnal, eshat kurva idegesito... , namind1 remelem kiegbe lehet majd minden tamado skillt bal klikkre rakni... mondjuk nalam bal klikk mindig lightning , es nemfog elfutni a karakter , ahogy mondtad , hogyha lenyomod hozza a shiftet mint diabloban.
Tovabba irtam korabban , hogy a freezing blast is kurva nagy poen bossra , linkeltem videot par oldallal lejebb rola.. Na az telleg muxik mindenre, mondjuk nem freezel sok idore , de arra kell hasznalni , hogy amikor a bossocska castolna valamit , vagy megutne , 1 villamgyors castal megallitod egy pillanatra, es siman distruptionolod a spelljet..
szal vannak itt a stormnak durva spelljei meg, csak kell hozza az instant castolas, amit megtudsz oldani egy sorchinal : heka staff + archmage glove + heison + 2 a ket zold ringedbe belenyomsz egy 8% os relicet.. nem olyan veszes aldozat... mondjuk a lightning boltot elbasztak , mer igy beleall a castba, tehat soha nemlosz el 300fc vel 3 lightningot 1 sec alatt, mert bebenazik valamer... szal lovom a lightningot instantba , es kb minden 3 ikra staff attackot lo , pedig nemkerul cooldown a spellre:D valami kocsog bug..
Olyan mint 'skill distruption' es 'stun' nem hat semmilyen bossra sajnos.
pl valoszinuleg ezert nemmukodik a war horn health reductionja a bossoknal , mert immune stunja van, es igy a skill passive sebzese nemtudja redukalni... bar en ugy lattam , hogy minimalisan serult tole a titan , de shorlex aszondja egyaltalan nem hat, hat higyjunk neki:)
A skill distruption pedig vagy szimplan nem hat , vagy 100% rechargeuk van a bossoknak , bar ahogy emlexem , amikor a kuklopszok meglottek 100% rec mellett, akkoris megkaptak a cooldownt a skilljeim, szoval valoszinuleg ittis az 'immune' lesz a ludas:) -
dudovec #9508 ja es a Squallrol ezt irtam, amiben szerinted akkorat tevedtem:
"A squall telleg nemmegy pvp ben , de a szornyek ellen legenden igenis hat. Igen azokra a kis jeg demonokra a havasokban. Lehet, hogy a bossokal maskepp mukodik. Playerre, a sebzesek alapjan nem hatott, de mondjuk erdekes , h olyan dolgok meg faszan mukodnek playerre is, amit a superbossok nem szivnak be.. szoval lehet nehany kulombseg, de olyan sok biztos nem , mint diabloban." -
dudovec #9507 merthat a 'csiterprogi' teved ,(mint kiderult nem tevedett az sem, de errol szot sem ejtesz , mert nemis lattad... de velemenyt azer mondtal rola eddig..) - ezert kenytelen voltam valami szemmel lathato dolgot csinalni , lehetoleg olyat ,amibe nemtudsz belekotni....
megkaptad, latod rajta, hogy egyertelmu, esmost ramhuzod , hogy enis csak ugyanaz alapjan itelkezem mint te ,es semmivel se vagyok jobb nalad:)
oke.. ,de ez mar nekem erosen lol kategorie.. Ez az ovis szint amit produkalsz, amiota kenytelen voltal elismerni h baromsagokat hordtal ossze... nembaj , varom szeretettel a stormnimbushoz hasonlo felveteseid, reagalni mar nemfogok , de legalabb lesz min rohogni..:) -
Gyurkin #9506 Helotok,lenne egy kis gondom Titan Questtel,es jo lenne ha vki tudna segiteni.A jatek inditasanal hibat jelez,meghozza ezt:Couldn't inicialize graphics engine Mit tegyek h vegre en is jatszhassak?Elore is THX -
virs lee #9505 A "látványosan(!!!) jobb" szemmértékre gondoltál, vagy a "erdemes megfigyelni , hogy amikor nincs nimbus, az elete 60% a megy le 3 lovestol"-re?
Bagoly mondja verébnek... LOÁL!
-
dudovec #9504 jolvan:D na ez az a szint amirol beszelek ..
talalj ki pls valami ujabb faszsagot es vitakozz magaddal a csodalatos 'szemmerteked alapjan'..
Aki egy 100-200 spellt testel magas karival es szemmertekre hagyatkozik...
gg -
És a kettő együtt? shard + tenrion az s elehet rossz, a lvl 60-at pedig nem annyira nehéz elérni föleg ha minden zeg-zúgot fölkutatok és néha-néha visszanézek 1-2 titán barátomhoz :D -
virs lee #9502 Nem tévedtél, ja... Először: ó, csak kicsit számít az INT bónusz, aztán mikor kiderül hogy nagyon is, akkor meg "jajj, nem is úgy értettem...".
Meg a squallt is jól "kiteszteltétek" ám shorlexxal... LOÁL! És mégcsak be se ismeritek hogy tévedtetek. De arcotok az van nagy, fikázni a másikat. Én beismerem ha tévedek, ti nem. Ez mindent elárul, nem kell többet magyarázkodnotok. -
virs lee #9501 Az is amit te csinálsz. -
dudovec #9500 virsli nem tevedtem egyik dologban sem amit leirtam, de 1 dologban igen, hogy 'vitaba szalltam' veled... mar-mar nevetseges amit csinalsz. -
virs lee #9499 De csak 1.20 előtt, mostmár nem jó a ternion. -
Shorlex #9498 Azért mert azt írtad hogy full ice shardos karit kezdtél, és gondoltam így is akarod befejezni, erre alapoztam az egészet, különben lehet még vagy 5 féle oracle-t csinálni. :D
Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy csak és kizárólag shardot lősz ki, én úgy gondolom hogy az sokkal erősebb hatékonyabb és jobb mint a ternion. Mert
1) többet lő ki ugye mint 3
2) ternion max attack speed 210, amit úgysem produkálsz, itt meg bőven meglehet a 300% cast speed, azaz másodpercenként tizenvalahány shard ami egyenként 1000 felett sebezhet jó cuccal :D
3) sok skillpontot spórolsz meg vele
4) ha netán 120as vagy és van ilyen betrayer botod, akkor mindegy hogy hány lövedék találja el, a resistjét leszedi az ellennek egy lövedék is, ezt meg mezei szörnyik ellen úgysem fogod használni, ha mégis, akkor na puff egy pontot raksz ternionra csak a resistleszedés kedvéért.
Félre ne érts, a probaoracle-ben ternion is, meg squall is maxolva van, de sztem lvl57nél nem fejezed be később a gamát, és ezért számoltam így ahogy. Lvl65nél azokra is jut bőven, de itt sajna nem... -
Shorlex, az lenne a kérdésem h amit összeállítottál lvl 57-es oracle-nél mérnem használsz tenrion attackot? és akkor így mi az alaptámadásod? A többi skill-t megértem h mér raktad be vagy h mér nem. Mer sztem ez a tenrion attack egy fasza varázsbottal elégjól tud aratni. Minimális energiába kerül és 3x akkora sebbzést produkál, a 3 projectile miatt és +5%-os elementális sebbzést ad. Tovább fejlesztve a cucc területre sebez és gyorsabbak projectile-ek. -
virs lee #9496 Te is ugyanolyan hülyeséget magyaráztál, shorlex haverod meg olyan jól "kitesztelte" a squallt, hogy fel se tűnt tenki hogy ott van, LOÁL! Velem ellentétben ő mégcsak beismerni se meri hogy hibázott, ellenben anyázni, kötözködni azt tud. -
dudovec #9495 shorlex hagyd ra, mindig talal valamit, hogy kotekedjen, igy eli ki magat.. Az persze nembaj , hogy fullhulyeseget magyarazott 2 napig, es hogy most hogy nincs mit vedeni , elkezd annak minden mondataba belekotni annak aki kb az egesz dolgot normalisan leirta, egy mukodo logika alapjan.
-
virs lee #9494 Köcsög... -
Shorlex #9493 1) Az a bizonyos remek tanulmény azt is írja hoyg 100 dex= 10% chance to avoid projectile-s.
Na most ha ez így van, akkor miért van az, hogy a cuccaimból van 70, több mint 500 dexem, azaz elvileg 120% chance-em, mégis eltalálnak az íjászok? Ennyit az ilyen infok biztonságáról.
2) épphogy lvl65ös karival jobb a stat, de mindegy, azonkívül ne az 1300-at számold bakker, hanem a 20-as és a 27-es gyűrűk közti különbséget.
3) hagyd már ezeket a bemutatós figiurákat, baszki te ilyen primitív állat vagy hogy ha valaki nem ért egyet veled akkor ezt így fejezed ki? szánalmas hülye... -
virs lee #9492 pontonkent ertettem a 'kis' jelzot remeltem , hogy ez egyertelmu
Persze, én meg szintenként a +% dmg-t... 30-as szintű +30% cold dmg = szintenként 1%, lófasz...
-
virs lee #9491 Gyűrűn nincs -recharge, abba mehet a legendary heacte.
Recharge cucc nélkül egyértelműen a shard jobb, azzal viszont a chain light, és nemcsak mert sugár helyett területre hat, hanem mert stunlockol. Ha körbevesz az ellenfél, már nem fér bele a shard sugarába csak 1-2 ellenfél, mindegyikre külön kell shardot nyomni, ami idő meg mana. Egy chain light kb. 2 shardnyi manába kerül, de körben mindenkire hat. Bossokra viszont jobb a közvetlen közelről beadott shard, az viszont más kérdés hogy a húzósabb formákat jobb távolról chainezni, mint közelről shardozni, megha lassabb is. Persze resisttel biztos jobb lenne, csakhát a sebzésnövelő / recharge cuccok nem igazán nyomják fel a resistet. -
dudovec #9490 pontonkent ertettem a 'kis' jelzot remeltem , hogy ez egyertelmu.., az adat szerint 6 int pont utan van 1% elemental dmg.. Amugy meg az 'intelligence' az kicsit tag lenne ,mert ki mennyivel megy erteeed??
Gondolhatod , hogy nem lattam a kulombseget hogy milyen egy 1 es shard egy lvl 2-es es egy lvl 36 os karinal? ugy , hogy nincsrajta +% dmg?:D
Cucckerdesben adok nemi igazat neked, mert a relices ringek, amuk nagy csodara kepesek.. csak sajna, ha 100% rechargra csinalsz karit , akkor lehet hanyagolnod kell oket...
-Egy Shardernek nemkellenek az instant skillek, igy egy ilyen kari eseten marad a 2000 feletti int..
De mivel a Storm tud meg par nagyon durva dolgot, ami 100 reccel mukodik igazan, az esetben mas cuccokkal is kell varialni , hogy jol is sebezz , mindent faszan tudjal castolni , legyen eleg manad is es meg biztonsagban is legyel:) + erre meg rajohet valami szinten durva skill 1 masik agbol.. ami kisegiti..
-
virs lee #9489 Amiért alacsony szinten jobbnak tűnhet a +% cold dmg, mint a +% INT, az az hogy kevés INT-en kevesebbet dob a növelő. Viszont magas szinten...
Ha van 200 INT-ed, erre rádobsz egy +25% INT gyűrűt, akkor lesz 250, ami (50 / 65) * 10 = 7.7% sebzésnövekedés. Nyilván a 30% gyűrű többet jelent.
De mi van mondjuk 1200 INT-nél? Ennek a 25%-a az már 300 INT, (300 / 65) * 10 = 46% sebzésnövekedést jelent, ami kb. másfélszerese a 30%-os gyűrűdnek! -
virs lee #9488 65 IN = +10% elemental dmg. 1300 INT = +200%, ennyi pedig egy átlagos 5x szintű mágusnak simán megvan, sőt...
A 14% a spell alapsebzésének (amit a spell leírásában látsz) 14%-a, mint ahogy minden +% dmg az alapsebzéshez adódik hozzá! Ezért nem látszik meg a nimbus se, kisebb a cucc adta növekedés mint a lightning min-max sebzésének különbsége, észre se veszed hogy most cucc nélkül dobott neked a gép egy nagyobb sebzést, vagy cuccal egy kisebbet.
+30% cold dmg = 3*65 = 195 INT-nek felel meg. -
Shorlex #9487 Az intről meg nem intről.
Növelli, kétségeteln tény ahogy leírtam a shardot, ez biuztos, de nem annyira mint a plusz cold damage. Ha ugyanis az a plusz cold damage smafu és elhanyagolható lenne, akkor érdekes dolog lenne a "tesztem", miszerint van két gyűrű: az egyik csak 20% intet ad, de plusz 15% cold damage-et, a másik meg 27% intet, de nincs benne cold damage.
Na most, két gyűrűnél az már 14% int különbség, szóval ha az int lenne a meghatározó, akkor a plusz 30% cold damage ellenére lépést kéne tartson a két kisebb intes gyűrűvel a két nagyobb intes gyűrű. De nem ez a helyzet, látványosan(!!!) jobb a két kisebb intű, plusz %os cold damage-es gyűrű. Ez van.