• dudovec
    Nemtom, en vilagosan leirtam allaspontom mar akkoris, anelkul hogy vitatkoztam volna..A squallrol megmindig nem ertem mer tobbes szamban beszelsz.. Shorlex tevedett a pvp alapjan , en nem tevedtem , mert tudtam jol , hogy a monsterekre hat a resist levetel rendesen , es ha ez a hozzaszolasombol, amit a ti mar akkori kis 'squall' vitatokhoz beszurtam , ez egyertelmuen nem derul ki , akkor telleg veszek neked egy szemuveget a 16 ik szulinapodra ocsem.. de nembaj ,szerinted a squallt is TOLED tudom. jolvan virsli:DDD

Ami az int sebzest illeti , leirtam joparszor , (amikor te meg nagyban fikaztad , hogy a nimbusnak nincs hatasa) , hogy az int ad % os sebzest ,ezert jolenne , ha kicsi karakterrel testelned a spell + nimbust , mert ott latni fogod a kulombseget.. azt nemtudtam , hogy mennyit mert nemneztem utana , de amikor a conjuerem sebzeset ecseteltem, onnan kb kiszamolhato volt az a % ami vegeredmenyben kb megfelel annak , amit arrol site szerint copyztal.

Eddig igy kb turtoztettem magam, es kb semmi 'rosszat' nemmondtam rad, azonkivul h faszsagokat hordasz osszevissza , meg belekotsz aprosagokba mert ez a letelemed.. annak ellenere , hogy mar 'sertegetsz is'...
    De pls.. , nyaron lattalak utoljara ebben a forumban, vegignyomtad 2 karival? refresh + anci champel , es itt sirtal h levernek ancik nelkul (oakkal meg shieldel.. rofl..) , de te azer nagy kozelharcosnak nevezted a karit.. a masik karid meg 1 ternioner volt , amivel kb egy ovodas is eljaccik... Az a 2 kari most fuccs, nyomod a default shardsorchot.. ,de nyomjad kit erdekel.. ha jatszanal , legalabb nemjarnal ide flusztralni az embereket akik fel eve irnak ide , altalaban tartalmasat.. es 30x annyi idot toltottek a dolgok kitestelesre , mint te... Tudod kicsit gaz, hogy idetolod a pofad , faszsagokat beszelsz , aztan meg mindenkit megprobalsz lehuzni a te szintedre ezzel a mocskolodo magatartassal..

Amugymeg lehetek nyugodtan Tq kiraly , mert kb 15 kari , es az osszes skill kiprobalasa es testelese , tovabba nem keves 'rejtett tap dolog' feltalalasa utan semmi ujat nemtud mutatni a jatek , semmit , lehet ettol van ekkora egom.. Egyebkent , elofordult mar ezen a forumon , hogy TEVEDTEM , de akkor elismertem (asszem 2x volt ilyen ha nagyon akarod megkeresem..) , de ez a veled valo vitatkozas soran nem tortent meg, es nem azert mert te Virs Lee vagy aki kezd a bogyombe lenni, hanem azert mert veled ellentetben en nem kapaszkodom foggal-korommel olyan dolgokba , amit nem testeltem le rendesen.

Mindent leirtam neked barmifele site nelkul , egyedul az intelligence pontos elemental sebzes % at nemtudtam, de azt leirtam tobbszor is, hogy mindenbizonyara az intelligenced miatt nemlatod a nimbus kulombseget, amit utolag be ismertel , szoval innentol kezdve nyomhatod a dumat mint a papagaly,... lenyeg , hogy te mindenkinel okosabb vagy , es te szartad a squall spellt.

Es igenis felbasz, hogy fel eve is itt verted a nyalad , mikor leoltottalak a lamasagoder, aztan elhuztal egy fel evre ,es most bejottel es megin , hogy jobban tudsz mindent, meg mindenki fasz meg szanalmas es te vagy a sztar mer egy egyertelmu bizonyitek utan kenytelen voltal beismerni a baromsagod.. (bar tudom teged nem a video gyozott meg , hanem a site amin ezutan kerestel rola valamit.. vegulis jokis testelo vagy.. eloszor nyomod a faszsagot , aztan jon a cafolo bizonyitek ellene, es akkor utana olvasol..)

mindenesetre hasznalhatnad meg 1x egy remek kis eltuno skillt mint nyaron , mert a 'fel eves faszsag es taplo limitedet' megin sikerult atlepni 2 nap alatt , gratulalok.