-
dudovec #9509 Ja es egy kis erdekesseg.. en eddig ugy hittem , es sztem sokan masok is: hogy csak a squall alatt levo lenyeknek van csokkentve a resistje, de nem! Hanem ha 'eltalalja' a squall , akkor annyi idore kap resist csokkentest , amit a passiveja a squallnak ir.. mondjuk azok utan , hogy a passive irja tok logikusnak tunik , csak eddig nem gondoltam erre :D
Virs lee: irtad meg a legelejen, amikor meg kerdeztel , nem kotozkodtel;) , hogy jo lehet e a spell breaker varazslat.. Akkor aszontam , h ritkan hasznalhato , szal nem biztos , hogy nagyon mukodne.. Most , hogy probalgattam meg par dolgot, azt mondom , hogy bizonyos helyeken kurvajol fogod tudni hasznalni , azaz tudnad , ha lenne 100% reced , mert anelkul nem igazan jo.... es erdekes, hogy a squall hat a 'drain damage' re is , bar elvilegesen az enegy leech resistancet kene csokkentenie , de ugyanugy elszivom az osszes energyjet instant spelllel meg 300 fc vel pillanatok alatt a bossnak , de ha 'meglottem' squallal elotte , akkor egy bizonyos bossra a tobbszoroset sebeztem igy... itt vettem eszre egyebkent a squallos dolgot is, hogy meglottem a mantit egy egesz screenrol vele , aztan nekemjott ranyomtam a draint , gyorsabban elszivtam az energyjet es amig elszivtam , vagy 3x annyit sebeztem ra igy, hogy meglottem a squallal elotte...
Amugy par napja testeltem titanon is, latom igazan arra voltal kivancsi , hogy ott mennyire hat.. Hat volt +2 skillem , feldobtam egy mastery shrinet is , es squallal vagy nelkule (erdekes modon ott mindegy volt) elszivtam ugyanugy a teljes manajat , de sokkal tobb castra, mint mondjuk egy masik boss eseten, titannak mindennek nagyondurva resistje van legenden.. Szal a manaja 100% at , es a healthje 60% at vettem le igy , 2-3 masodperc alatt...
De erdekes modon 0 manaval is ugyanugy castolta ram a szarokat, mikozben folyamatosan nyomtam neki a draint , szoval nemtom mien energy costja lehet a draganak:DD Sebzes egyertelmuen fugg az ellenfel manajatol , amivel azer szepeket lehet bizonyos bossokra sebezgetni, dehat nem keves skillpont es kurvakorulmenyes hasznalni, weaponswapra tenni stb.. Es ezis jobbklikkes skill sajna , mint ahogy csomo minden a stormnal, eshat kurva idegesito... , namind1 remelem kiegbe lehet majd minden tamado skillt bal klikkre rakni... mondjuk nalam bal klikk mindig lightning , es nemfog elfutni a karakter , ahogy mondtad , hogyha lenyomod hozza a shiftet mint diabloban.
Tovabba irtam korabban , hogy a freezing blast is kurva nagy poen bossra , linkeltem videot par oldallal lejebb rola.. Na az telleg muxik mindenre, mondjuk nem freezel sok idore , de arra kell hasznalni , hogy amikor a bossocska castolna valamit , vagy megutne , 1 villamgyors castal megallitod egy pillanatra, es siman distruptionolod a spelljet..
szal vannak itt a stormnak durva spelljei meg, csak kell hozza az instant castolas, amit megtudsz oldani egy sorchinal : heka staff + archmage glove + heison + 2 a ket zold ringedbe belenyomsz egy 8% os relicet.. nem olyan veszes aldozat... mondjuk a lightning boltot elbasztak , mer igy beleall a castba, tehat soha nemlosz el 300fc vel 3 lightningot 1 sec alatt, mert bebenazik valamer... szal lovom a lightningot instantba , es kb minden 3 ikra staff attackot lo , pedig nemkerul cooldown a spellre:D valami kocsog bug..
Olyan mint 'skill distruption' es 'stun' nem hat semmilyen bossra sajnos.
pl valoszinuleg ezert nemmukodik a war horn health reductionja a bossoknal , mert immune stunja van, es igy a skill passive sebzese nemtudja redukalni... bar en ugy lattam , hogy minimalisan serult tole a titan , de shorlex aszondja egyaltalan nem hat, hat higyjunk neki:)
A skill distruption pedig vagy szimplan nem hat , vagy 100% rechargeuk van a bossoknak , bar ahogy emlexem , amikor a kuklopszok meglottek 100% rec mellett, akkoris megkaptak a cooldownt a skilljeim, szoval valoszinuleg ittis az 'immune' lesz a ludas:)