Shorlex#9518
Na idefigyelj te kis exhibicionista faszkalap, én csak annyit mondtam az elején, hogy a pvp alapján a squall egy szar és azt is említettem, hogy egy próbathane-nel skorpiókirályra nem hatott semennyire. Ezek valós tények, megtörtént esetek a valós játékban, bármiféle mod nélkül.
Továbbá azt mondtam, hogy szerintem felesleges és nem jut rá skill egy lvl57 es karinál, és ezt most is tartom. mert számomra kurva mindegy hogy 3 vagy 5 lövésből nyírok ki valakit, pláne ha egy cooldown nélküli brutálspellt használok rá, mint a shard 300% cast speed-el. Úgy láccik neked ilyen ócska szar karijaid vannak, hogy ennyire kell neked az a squall, amit annyira istenítesz, hogy már elhiszem bazmeg hogy te voltál az iron lore-nál a squallért felelős műszaki vezető és gyerekedként imádod azt a szart. Nekem és egy jó karinak nincs rá szüksége, nem áldozok rá pontot, csak ha jut rá, márpedig jutni csak egy lvl60 feletti karinál jut nálam. Te meg baszki maxold az elején, ahogy csak lehet azonnal, ha ennyire tetszik, a gyenge szar karijaiddal, biztos szükségük van rá.