• virs lee
    A 16.ról már lekéstél, lassan a duplájáról is, de nem a te hibád hogy tovább nem tudsz számolni, simán csak nem tartotok még a 17-es számnál matekból. :P

Hogy az INT ad sebzést, azt elég nehéz lenne megcáfolni, mivel a program is írja. A kérdés ennek mértéke volt, ami szerinted kicsi, de nem.

Eddig igy kb turtoztettem magam, es kb semmi 'rosszat' nemmondtam rad
    Aha persze... csak állandóan beszólsz meg fikázol. Vegyél már vissza az arcodból!

es itt sirtal h levernek ancik nelkul (oakkal meg shieldel.. rofl
    Duálos karinak mióta van pajzsa? Ezt se jött be.

Az a 2 kari most fuccs, nyomod a default shardsorchot
    Ja, én már akkor is azt nyomtam, amikor te még csak a ternionos lámerkedésnél tartottál, sőt chain lightja is volt, amire akkor mindenki azt mondta hogy az meg minek, és most jön rá mindenki hogy az milyen jó. Ennyit arról ki is a ...

30x annyi idot toltottek a dolgok kitestelesre , mint te
    És még ennyi idő alatt se tűnnek fel nekik olyan dolgok mint hogy a squall tényleg működik, hogy az INT bónusz nem is olyan elhanyagolható. Erre én nem lennék büszke a helyedben.

Es igenis felbasz, hogy fel eve is itt verted a nyalad , mikor leoltottalak a lamasagoder, aztan elhuztal egy fel evre ,es most bejottel es megin
    Miről beszélsz, te szerencsétlen? Maximum magadat oltottad le, de akkor még csak egy ternionos lámer voltál - amit ugye mindenki tud -, és nem volt mihez hozzászólnod. Tudod, van a világon még pár jó játék, nem ezzel fogom leélni a mindennapjaimat, ha van kedvem, előveszem, ha nincs, akkor nincs.

Ahelyett hogy besimernéd hogy faszságokat beszélsz, próbálod magyarázni a bizonyítványt, meg engem fikázni, de ezzel csak magadat teszed közröhej tárgyává. Én beismertem amikor tévedtem, te mikor fogod? Addig is ajánlom neked a szanalmas.hu-t, pont az ilyeneknek való.