• dudovec
    Ah , ez 1.08 as, de 1.20 ban is mukodhetne , csak akkor kene raknom 4-5 pontot az intre..de cserebe rendesen mukodne a zaszlom , nem ugy mint itt, hogy kell 5 mp mire kifejti a hatasat, addig csak kinnvan , futok 3-4 kort korulotte es megjelenik rajtam az auraja, meghat szornyeken is erzekelem eleg rendesen , hogy mikor hat es mikor nem.

Egyebkent a kari termeszetesen Conq , es valami kibaszottjol nez ki ahogy az a nagy allat egy dragon maceal meg 1 atom axel kalapal mint az orult:) Csinaltam par videot rola , de most ugy tervezem , hogy csinalok egy hosszabb videot , amibe bekerul az osszes 'speci' karim.. szal lehet csak abban lesz majd.)

Egyebkent az assasin kurva flash lehet , csak en felnek egy olyan karival legenden, bar egy megfelelo rechargeos flash powder megtud menteni, de akkor szetszaladnak es nemmegy olyan jol a dual:) szal kikell talalni...

Ami a tumultot illeti , hat nalam +3 skill van , eshat eleg random.. mindenesetre nagyon latvanyos , igy porog egyet tole , es soxor beadja 2x is egymasutan , szoval az a 13-4% keves, dehat soxor bejon amikor kell , mondjuk kicsit idegelo amikor beadja bosskillnel..
    Persze van melee kari ami jobban ol, de 4 dragonian szurt meg egyszerre az obsidian hallsban, es tuleltem zaszlo nelkul 3k healthel:) Szal osszegezve a leglatvanyosabb melee harcos , es nagyonbirja a strapat:)