23078
-
Shorlex #10447 Tudod mit? Garantálom, hogy csak annyit mozgok, oksa? Sőt, ha jó napom van, és szépen kéred, egy helyben fogok állni.
Ha lenyomsz király vagy ha nem, halott a karid.
Ami pedig a személyeskedést illeti: én kizárólag a személyedre tettem célzásokat, mindezt jogos alapon. Ha te most ebbe más családtagot is bele akarsz vonni, akkor semmi akadálya, csak mindezt nem az interneten keresztül teheted meg, hanem egy személyes találkozó és elbeszélgetés keretében. Interneten legfeljebb rám tehetsz megjegyzést, amennyiben szükségét érzed, ha ezt a keretet túlléped, akkor ha egy kicsit is férfi vagy találkozunk, nem itt jártatod a szádat, te köcsög.
Hogy a shardnak mi köze ehhez azt magadtól kérdezd te voltál az első aki ezt felhozta a te postod előtt nem volt szó róla, úgyhogy most nemcsak hogy értelmetlenül és összevissza beszélsz ráadásul logikátlanul és meggondolatlanul hanem még a memóriád sem terjed ki egy-két postra... ez szomorú... sok volt a drog már vagy mi?
na és cxsinálok neked arról is egy videót hogy kit hogyan ütnek le, jó? csak hogy boldog legyél ezzel az elméleteddel a leütésről meg a squallról... -
virs lee #10446 Senki nem mondta hogy nincs más jó kari. Nekem is van ternionos meg ancientes 1.08-ban, conqueror 1.20-ban, amik legalább ilyen jók.
Én a spellek előtti betrayerezést nevezem szar megoldásnak, mivel csak 1 ellenfélre hat, mindenkire külön rá kell nyomni, mire odajutnál hogy jöhet a spell, már a fele brigádról le is hullott a res csökkentés. Viszont közben le is ütnek. Ennél ésszerűbb a squall, kimaxolva a az animáciul szolgáló felhőnél kb. 2x nagyobb sugarú körben hat, mindenkire egyszerre, és jóval tovább is mint a betrayer. És még valami: nem azért kell a squall mert anélkül nem lehet megmozdulni se (kivéve shard act4-ban, ott sok a 90% feletti res, pl. jégemberek, yetik, de a neandereknek is lehet vagy 50-60%), hanem azért hogy 3 helyett 1 lövés is elég legyen.
Reflect 1.08-ban is van, de jóval gyengébb és ritkábban használt mint 1.20-ban. -
virs lee #10445 Ha garantálod hogy pvp-ben csak annyit mozogsz mint tájfun, akkor oké, levulkánozlak. 
Neked kell az olvasólecke, te nem tudod elolvasni a játék infóit se (ld: STR, INT).
ha te azt írod hogy sharddal act3ban squall nélkül nem tudsz haladni, akkor nálam egy logikai önellentmondásba kerülsz. ugyanis az első mondatod arról szól hogy engem fikáznál mert szerinted nekem kell resistcsökkentés bossokra
Na meg ide se ártana egy olvasólecke, már vagy 20 hsz óta az eruptionról van szó bossok ellen, szal mi köze ennek a shardhoz?
A személyeskedést pedig most befejezed, vagy úgy elküldelek a k. anyádba, hogy infarktust kapsz, világos? -
Shorlex #10444 még valami: megint elcsúsztunk egy dolgon, nevezetesen azon hogy én nem az elementalistát szapultam, csak egy lehetőségként vázoltam, hogy egy caster juggernaut ugyanolyan jó lehet. erre neked szokásodhoz híven az volt az első reakciód hogy leszarozol egy ötletet amiről halovány lila fongod nincsen, ki sem próbáltad, azt sem tudod miről van szó...
ne haragudj, de ez megintcsak ien tizenéves meggondolatlan előbb dumálok mint gondolkodok hülyegyerekekre vall, amivel nem mondom hogy ilyen vagy, de így viselkedsz mindenesetre, nem először.
felőlem a te elementalistád az isten (meggyőzhetsz róla pvp-ben) de én juggernautról beszéltem meg arról, hogy ha szükséges hogyan lehet a squallt helyettesíteni.
még valami, azóta kipróbáltam ezt a hű de szar juggert, és az összes boss fekszik tőle mp-ek alatt, és tudod kik még? a sárkik is.
a kékek is
szifón is
nincs reflected... -
Shorlex #10443 jó akkor most arra kérlek hogy csinálj egy videót arról, hogy te hogyan jáccol, egy ilyen ingame view-t. én is csinálok egyet. mondjuk legyen egy athéntól visszafelé run hydra felé, nem kell hydra, csak a sok nmy a lényeg, a mass.
Ha te gyorsabban gyakálsz akármelyik kariddal, mint én a conq-al, akkor grat te vagy az isten, de ha nem akkor arról hogy te mekkora szakértő vagy hallgass mélyen... áll a fogadás?
másrészről szeretném ha olvasóleckét vennél magyar nyelvből továbbá a logikai készségedet kicsit fejlesztenéd. 1) 10441-es hozzászólás idézet: "erre csak bossnál van szükségem, annál is csak hogymondjam miért ne alapon, de szükségszerűnek egyik sem szükségszerű max gyorsítja a gyakálást" - ha te ezek után jössz egy ilyen mondattal amivel indítottál, akkor te nem értesz magyarul, vagy ennyire ien 13 éves gyerek vagy aki nem lát a sorok mögé, nem tudja értelmezni a kontextusba ágyazott szavak összefüggését. 2) ha te azt írod hogy sharddal act3ban squall nélkül nem tudsz haladni, akkor nálam egy logikai önellentmondásba kerülsz. ugyanis az első mondatod arról szól hogy engem fikáznál mert szerinted nekem kell resistcsökkentés bossokra... két mondattal utána bevallod, hogy neked nemhogy bossokra, hanem egész actre kell resistcsökkentés. Ugye következetes és logikus magatartás ezek után, ha magadat még nálam is nagyobb lámának tartod???
3) ezt az iron maident aminek egyébként a leírása nem található sehol (vagy én nem vettem eddig észre) ezt már vagy 70-edszer írod a fórumba, de fingom nincs miről beszélsz ne haragudj... ez valami damage reflected lehet, de ilyet szifónnak csak a tüskés időszaka alatt van, a kék sárkiknak én még nem láttam ilyet, vagy annyira faxa a karim, hogy nem lehet látni ahogy sebződik, de én még életemben nem szívtam damage reflected-del... 4) hogy ki mennyi ideig üt egy ellenfelet, arról győzzük meg egymást a kölcsönös ingame-view videóval
illetve még valami: ha az az eruption olyan nagy isten, és ellenállhatatlan gyaka-bajnok, akkor gyere pvp-re a conq-al, meglátjuk... -
virs lee #10442 Hát ha neked szükséged van arra hogy bossokról resistet vegyél le, akkor valamit nagyon elkúrsz a karijaidban. :P (Eruptionnak anélkül sincs ellenfél.)
Res csökkentés mindenhol jól jön, ne 10et kelljen lőni egy szatírba, hanem csak 1et (sharddal meg act3-ban squall nélkül nem is tudsz haladni).
Nyomj egy cl-t egy lila sárkányba vagy tájfunba 1.20 alatt, meglátod mi a probléma! Az iron maiden. A lándzsásoknak vagy a kék íjászsárkányoknak meg 1 ütés a 2k élet. És jöhetsz azzal hogy neked micsoda 100% avoid meg dodge karid van, az meg 2 óráig üt 1 ellenfelet, mert nem sebez semmit. Én viszont haladásra használom a karijaimat.
Nem tudom neked mit kéne bizonyítanom azon amit a játék maga bebizonyít. Olvasni te is tudsz, nem? -
Shorlex #10441 Figyelj, ha neked szükséged van arra hogy sima kis pöcs mezei szörnyik ellen resistet vegyél le, akkor te valamit nagyon elkúrsz a karijaidban, nekem erre csak bossnál van szükségem, annál is csak hogymondjam miért ne alapon, de szükségszerűnek egyik sem szükségszerű max gyorsítja a gyakálást. És hát ha neked nincs arra időd, hogy egy bosst, amiből 1 azaz egy darab van, nem pedig csorda megüssél egyszer weapon swapon akkor megintcsak aszondom hogy te valamit nagyon nem jáccol jól ebben a gaméban...
Nem mondtam hogy minden csorda nmy-t és annak minden tagját betrayerrel kellene ütni, de látom te nagyon favorizálod ezeket a sárkányokat hogy ezek hú de milyen félelmetesek mer mindig ezekkel példálózol... hááát nekem az utsó pár karimnál már volt annyi játékbuild tapasztalatom hogy egy millimétert sem vesznek le az életemből és ugyan mind közelharcos volt, de megoldanám hidd el mágussal is, nem tom te miért fosol ennyire a sárkiktól, pedig játéktapasztalatod (időben??? csak ezek ezek szerint?) az legalább annyi kellene legyen mint nekem.
Meg azt sem mondtam, hogy egy caster juggerrel csak és kizárólag eruptionnel támadnék, hülye lennék azzal a szar spellel mobokra, max bossra... de mondom, aki ráér, és minden nmycsordánál van ideje fél óráig írtani, meg célozgatni a mozgó nmy-ket eruptionnel, annak hajrá, én szeretem a villámkarikat.
Utolsóként: ha neked bármilyen defender alapú 100% rec karit egy akár 400 főből álló sárkánycsorda le tud verni, akkor inkább ne játssz, mert akkor nagyon tehetségtelen vagy. Szal hogy milyen megoldásokat és hogyan lehetne ebben a játékban kitalálni és mi a szar, arról ne te okítsál, meg buildekről, ha jól tudom linkeltem pár videjót már ami úgy némileg meggyőz bárkit, hogy nem vagyok az a szófosó típus, de tőled még ilyet nem láttunk... úgyhogy mielőtt leszarozol valamit, gondolkodj, bizonyíts, vagy valami, mert ez így nagyon gyenge... -
virs lee #10440 1.06b után NINCS classic. :) Ha nem veszed meg a kieget, akkor is a LOD szabályrendszere szerint játszol, csak a táp cuccokat nem kapod meg, illetve értelemszerűen az új pályákrat, kasztokat (druid / assa). -
virs lee #10439 Aha... te majd odamész minden egyes sárkányhoz meg csontiíjászhoz hogy fejbevágd betrayerrel, majd ezután rájuk nyomsz egy eruptiont? :D Egrészt mire a 3.hoz érsz, az 1.ről már le is hullott a res csökkentés, másrészt már azelőtt levernek hogy belekezdenél egy spellbe. Ennél szarabb megoldást kitalálni se lehetne. :D
Az INT, még mindig az elemental dmg-t erősíti, itt nem számít hogy mivel nyomod, csak elemental legyen. Az STR-nél viszont direkt kiemelik a készítők hogy csak melee fegyverek sebzését növeli. Ezen nem kell vitázni, ez benne van a játékban. -
dudovec #10438 Ja hat igen , de az 2001 ? ben volt , amikor megjelent a lod.. 1.07 ota elllett kefelve a classic , bar meg ugyis lehetett tolni , csak meg kellett szokni.. Amugymeg voltak nemet closed serverek, 1.06 os peccsel classic fanoknak , dehat mar azsincs par eve.. -
Shorlex #10437 Lee, és az mi a csöcsnek???
Ott van millió betrayer fegyver amennyit nem szégyellsz weapon swapra és tessék, ott van a squallod egy egyszerű fegyverből. ráadásul squall max 30% reduced resist, plusz skillekkel ien 40 körül lehet, betrayer fegyó meg alapból van egy csomó, nem kell rá költeni manát, skillpontot, semmit, csak egy normal attackot ütni aztán csókolom.
Caster juggernaut!!!ú
DEFENDER RULEZ!! :D
Ami pedig a str-et illeti: egyetértek dudo-val abban hogy ha belegondolsz int nemcsak a botos támadásokat erősíti, hanem a castokat, spelleket is (tudod ezen már egyyzer vitáztunk ne kezdjük megint, lásd ice shard vita...) akkor a str miért ne növellné ugyanígy nemcsak a fegyveres támadásokat hanem a fizikális spelleket is? Pont ugyanúgy kell hogy működjenek, nem hiszem hogy ajáték készítői különbséget tettek volna attribute és attribute kontra megfelelő sebzés között.
Ami valóban nem működik az télleg csak a critical, de sztem str növelli a castokat is HA fizikálisak. -
virs lee #10436 Az a classicnak nevezett dolog, ami most van, az nem classic, csak sima LOD, LOD-os cuccok nélkül.
Classicban nincs cast delay, nincs immunitás, nincs 50% limit a staticra, a lightning mastery költséget csökkent, 160 manába kerül egy orb, a firewallt pedig hosszában kell lerakni hogy egyáltalán sebezzen is vmit. Ez a játék az 1.06b peccsel véget ért. -
dudovec #10435 De amugy kurvajo ahogy potik nelkul nyomatjak a tournamentet es a sunyi pala ott healel a holy boltal , eleg vicces:) -
dudovec #10434 Najah , de az 1.08 as tajfun akkora 1 lamer h mar faj , odamegyek utni a conqal , hatat fordit nekem , es all 1 helyben.. bugos bena szar 1.08 alatt:D
Tudom , megneztem , azt irja az str-re, de a %dmg dolgok erositenek minden fizikalt es ha str is tud iet adni bonusban, akkor kb ugy muxik mintha fennlenne 1 cuccot ami ad annyi fizikal dmg %-ot.
Bnet nem tamogatja a classicot? nemtom elkepzelni , epp most ment vissza jatszani egyik haverom es sztem pont classicot nyomat:D
-
virs lee #10433 Ez már csak LOD, az nem olyan jó mint a classic. Azt szoktam néha, de már sajna csak singleben lehet, b.net nem támogatja. -
virs lee #10432 A fejlesztők szerint meg nem. :P Elindítod a játékot, karakter adatlapon ráviszed a kurzort a statokra, és megmondja mi mit csinál.
Orb jobb volt általánosságban, az tény, viszont dio killre a fw-nél jobb nem volt. Egyrészt ugye sorcit senki nem vett be a csapatba, le is hostizták ha megjelent "xp-t lopni", egy rakat fw-vel lehetett bosszút állni, dio killnél az egész ama-pala brigád kilagolt, neked meg jött az xp. :D Dio tájfun módra szintén nem sokat mozgott, megvárta hogy alápakold a 30 tűzfalat. -
dudovec #10431 Virs lee: tudom , hogy itt ez nagyon off topic , de eleg feelinges kis video: dio fun
mar komolyan filozok rajta h feldobom , aztan duelezgetek kicsit , megmindig sokan toljak:D -
dudovec #10430 Egyebkent str el kapcs ertem amit mondasz , hogy melee weapont ir.. De ha maga a bonus % osan hat , mint az int(megkell nezni azon az oldalon) akkor fog hatni masra is , mert % os. -
dudovec #10429 Str szerintem mindent erosit amiben van fizikai sebzes, szeritem a kritikal hittel tetszik keverni, ami telleg csak meleenel hat.
Outsider teny , hogy egy picit korulmenyes , de en minden csoport utan megidezem kb , manaval birom siman, ijaszokat meg lefearelem, vagy leboltozom.
Ja telleg eruption , latszik , hogy nemtulsokat lovoldoztem vele , hogy meg nemtudom , hogy irjak pontosan:D mindenesetre a dioban sem szerettem a firewallt , orb rulez;) -
virs lee #10428 Az INT az elemental dmg-t erősíti, az STR meg a közelharci sebzést. Ráállsz kurzorral az INT meg STR statokra, és megmondja. :D
Ternionnál a bot sebzése elemental, valamint a nimbus, stb. is elemental dmg-t növel, tehát ezt erősíti az INT. STR meg csak közelharci (melee) fegyvereknél játszik, íjászank is felesleges, pedig az is fizikait sebez. Csak nem közelre. -
virs lee #10427 De mer a dwellert hasonlitod a covenanthoz?:)
Mert pl. a batter egyikben sincs, azt felesleges hasonlítani.
Outsiderre állandóan figyelni kell, pár sec és vége, dweller meg mindig működik. Ott nincs para hogy mikor távozik, aztán a következő sorozatot már te kapod.
encruption
Az meg mi? ;D
jobban fogsz jarni , ha a storm melle a spiritet kered
Mondom oraclem már VAN, az nem kell még1.
Problémát semmi nem jelent, stormcaller végigment legenden is szólóban, de hosszútávon kényelmesebb ha nem kell mindig parázni hogy mi ugrik a nyakamba 1 hit killezni. -
dudovec #10426 Ja , es ha az str %-ban! erositi a fizikal dmg-t (ugy mint az int az elementalt) , akkor teljesne mind1 , hogy az spellbol , vagy fegyobol jott e.. Ha az int % tudja erositeni a terniont ami ranged attack , illetve a spelleket is , akkor szerintem ittis mukodik ez, csak kerdeses , hogy hogyan adja a bonust az str.. De a %dmg s cuccok szerintem tuti, hogy erositik azt a spellt. Ahogyan az apollo ringek is erositik a scattert. -
dudovec #10425 "Ha folyamatosan haladsz a játékban, nemcsak 1 ellenfelet gyaksz, akkor a dweller jobb mint a covenant, mivel automatikusan elvonja rólad a támadásokat, és elég 1-2 ütés / lövés a halálhoz" De mer a dwellert hasonlitod a covenanthoz?:) Az ilyen hasonlitasokat nem nagyon ertem. Spiritbol 2 petet kapsz , az outsider is tud tankolni.. A boss killt a pet lazan megoldja , szal ha csak erre kell az encruption, akkor jobban fogsz jarni , ha a storm melle a spiritet kered, nembeszelve arrol , ha rasegitesz shardal a lichre meg az outsiderre.. elobb hal le a boss, mint amire te kiraknad az encruptionokat:D..
De persze ha encruptionozni akarsz allandoan, akkor nemjarsz jol a spirittel , mert a storm jobban erositi az encet, es ha mar istant vagy igyis-ugyis , akkor meg jo , hogy lovoldozod a durva storm spelleket melle.. mert onmagaban az encruption szerintem gyengus lesz.
Persze a vegeredmenyt mar leirtam, ha only stormal tamadsz akkor oracle , ha firet is akarsz hasznalni , akkor elementalist a legjobb, ebben remelem egyet is ertunk... csak ne aurat hasonlitsunk pethez...
Foleg , hogy a nagy ijaszveszely mar csak az 1.08 parája... Ezert meglehet probalkozni egy Paladinnal is akar , mivel 60% absorb colosussban az 120% lifeot jelent, van istant healed 50% allresistel , mana regennel, es mivel 1.08 alatt ha colosuss formban vagy es nincs a kezedben shield , akkor 1 szem nyilvesszo sem talal el, az avoid % odtol fuggetlenul.. Szal kb a bossok fujasat kiveve semmien ranged attackot nemszopsz be , tankod ugyan nincs (bar weapon swaprol hivhatsz 4 db 6 os szintu ancit , ami 1.08 alatt nemolyan gyenge meg) , de ha neked csak az ijaszok jelentik a problemat , akkor colossus form azt kesz. -
Mondjuk idáig meg sem néztem azt a pvp-t, de kíváncsivá tettél... a custom game ban is néztem meg a sima neten is -
veers lee, amolyan kiforrott játékszemlélettel rendelkező gamernek tűnsz... :) a storm az kőkeményen alap és utána jöhet a többi, de csak mágus kaszt jöhet szóba persze... :) -
Miért? csak viszonyítás kérdése... :) -
Nna itt vok, megnéztem a pvp opciót, nincs egy lélek sem sehol per pillanat... -
regis #10420 Sziasztok, itt blackspace!
35 éves lány!!!!! vagyok Pest megyéből...
35 éves lány... hat ez lol csak igazabol!
-
virs lee #10419 Pl. Squall amit a def nem ad. :P -
Shorlex #10418 hát ebben nem vagyok olyan biztos...
Mellesleg csináltam egy próbakarit, 100%rec caster juggernaut, bal klikken batterrel jobbon eruptionnel, rally meg colossus természetesen sloton. Hát egy baj van vele, hogy nem viszi a gépem, szal ehhez már kevés ez a gép úgy láccik :D Olyan sok széthulló szar van, hogy sztem a videokártyám nem erre lett kitalálva, úgyhogy végül is csak annyit láttam, hogy megölök ugyan mindenkit, de hogy hogyan azt magam sem tudom :DD
Pedig megnézném hogy mit tud ez a kari, de hát a technika ördöge nem hagyja. AZ az igazásg, hogy ilyen mezei szörnyikre azért nem a legjobb, mert valóban iuagz amit romoto mondott, hogy futkároznak orrvérzésig, szal hiába range meg nem pontra ható spell, akkor is írtásban úgy lenne az igazi, hogy egy helyben állnak. Persze boss ellen jó, odaküldöd a dwellert, és végül is egy helyben áll, csak mondom nem tudtam rendesen letesztelni. Kipróbálom majd a laptoppal is talán ott jobban megy.
OK ha storm alap akkor nem szóltam semmit de ha earthből és eruption fun-ból indulunk ki, akkor én ezt a karit választanám. Dweller sem hal meg soha, én sem, sok életem van viszonylag elfgadható resistekkel jó absorppal és statokkal, nrg costtal és 50 feletti nrg regennel :D Mi kell még??? :D -
virs lee #10417 Nem. Stormcaller az alap, e mellé jön a 2. mastery. Alapértelmezettként fire, mert elementalista volt az elődje is.
A defenseből kihagytad a concussive blowt, ami a lényeg lenne, de akkor meg heka staff kiesik, bunkó kell hozzá (amilyen meg nincs nekem -rechargeban). Meg def-nél nem kapsz se INT-et, se manat a masteryből. Az STR kizárólag melee, vagyis közelharci fegyverek sebzésétnöveli, az eruption meg spell. -
Shorlex #10416 Amit mondasz az igaz, de valahol kicsit nem logikus. Olyan a mondanivalód kicsengése, mintha választanod kellene egy kaszt mellé earth vagy spirit mastery közül. Na most én meg az eddigi hozzászólásaidban úgy éreztem, hogy ebben a kariban pont az eruption móka a lényeg, ergo nem valami mellé választasz a fenti kettő közül hanem earth mellé választasz valamit. Na most ha ez így van, akkor viszont nálam simán megfér dweller és covenant együtt, úgy hívják hogy conjurer :DD
De ha én lennék, akkor még egy dolgon elgondolkodnék: egy caster juggernaut. ugyanis colossus formban plusz jó sok damage és str tápolja az eruptiont (annak a fizikális részét, meg még ott van a fire aura plusz fizikális része is ami megintcsak jó hatással van egymásra a colosussal) van egy csomó absorpod, amivel nyugodtan és kényelmesen mehetsz akárhova (ez meg a dweller együtt kb halhatatlanná tesz), és hát az instant rally áldásos hatásairól elementál resist, nrg regen és health restored területekről ne is beszéljünk... ott van a batter amit egy ilyen kevert karinál persze nem igazán támadásra használnál, de hanem slowerre, de arra aztán faxa, szal kit érdekel mekkorát üt, a lényeg továbbra is a dweller lenne meg az eruption, csak hát ez egy ilyen idióta funkari. :DD
-
virs lee #10415 Ha folyamatosan haladsz a játékban, nemcsak 1 ellenfelet gyaksz, akkor a dweller jobb mint a covenant, mivel automatikusan elvonja rólad a támadásokat, és elég 1-2 ütés / lövés a halálhoz. Ez bőven megér -50% dmg-t, ami a sok +% mellett amúgy se jelentős, egyedül a mana regen jó benne, de az is kiváltható megfelelő cuccokkal (vagy piával). Azt viszont nem tudod megfizetni hogy mást lőjenek helyetted. Rendes játéknál meg elég gyakran eléd ugrik egy csapat íjász vagy sárkány, nem mindegy kire ugranak, ha nincs időd se castolni, akkor mindegy mekkorát nem sebzel. :) -
virs lee #10414 Az eruption nem csak 1 pontra hat, hanem egy körben, szal nem gáz ha elmozdul. A lényeg hogy hatótávon belül maradjon. Tájfun elől is elég csak 1et ellépni, mikor már ütni készül, nem fog eltalálni, de messzire se mész, simán benntartható dweller nélkül is a hatókörben. -
virs lee #10413 A lényeg a 6 sec, és ahány eruption annyi idő alatt egymásra pakolható. Ezek összesen már verhetetlenek. Mint a dio2-ben a firewall. Sebzésre szar volt, de 6-os fast casttal alápakoltál vagy 50-et, egyrészt mindenki más kilagolt, másrészt olyan gyorsan zuhant le dio élete, hogy másnak esélye se volt elvinni a killt. Itt se 1magában ütős az eruption, hanem csoportosan. -
dudovec #10412 Talan a legjobb ijasz a brigand, bar meg a bone charmer is jo tud lenni. -
laceeee205 #10411 Nos,nem én hanem a bratyóm:S és én nem tehetem vissza az Xpt...Reméltem h vki tud vmilyen okosságot ez ügyben...
Amugy h írjak már vmit a jatekkal kapcsban:) Sztetek a hunter rouge keverék frankó e íjjász karinak? -
én most épp ternionos oracle-vel szórakozom kicsit, semmi baj nincs ezzel sem 1.20 alatt, sztem túl maximalisták vagytok :) -
dudovec #10409 Van energy cost levetel is:D De igen , a plague megy a squall melle es ugy mar 60 koruli resistet veszel le, mondjuk teny h iszonyu korulmenyes. Nameg lehet mokazni a briar wardal is:D Inkabb fun kari, de van benne kihivas.. A spellbreakernek squallal eleg jol kell sebeznie bizonyos bossoknal sztem , lehet nem olyan erosen, mint 1.08 alatt, de sztem par kattintasra leveszed az 1/3 eletet vele. -
Shorlex #10408 Laci, megjelenés előtt lewarezolod a vistát, mit vársz??? XP-hez is jött 2 giga service pack meg millió kis javítás, majd vistához is fog, már most tudom.
Sztem nincs értelme még jó ideig a vistának de te tudod...