• Shorlex
    Amit mondasz az igaz, de valahol kicsit nem logikus. Olyan a mondanivalód kicsengése, mintha választanod kellene egy kaszt mellé earth vagy spirit mastery közül. Na most én meg az eddigi hozzászólásaidban úgy éreztem, hogy ebben a kariban pont az eruption móka a lényeg, ergo nem valami mellé választasz a fenti kettő közül hanem earth mellé választasz valamit. Na most ha ez így van, akkor viszont nálam simán megfér dweller és covenant együtt, úgy hívják hogy conjurer :DD
    De ha én lennék, akkor még egy dolgon elgondolkodnék: egy caster juggernaut. ugyanis colossus formban plusz jó sok damage és str tápolja az eruptiont (annak a fizikális részét, meg még ott van a fire aura plusz fizikális része is ami megintcsak jó hatással van egymásra a colosussal) van egy csomó absorpod, amivel nyugodtan és kényelmesen mehetsz akárhova (ez meg a dweller együtt kb halhatatlanná tesz), és hát az instant rally áldásos hatásairól elementál resist, nrg regen és health restored területekről ne is beszéljünk... ott van a batter amit egy ilyen kevert karinál persze nem igazán támadásra használnál, de hanem slowerre, de arra aztán faxa, szal kit érdekel mekkorát üt, a lényeg továbbra is a dweller lenne meg az eruption, csak hát ez egy ilyen idióta funkari. :DD