-
Shorlex #10443 jó akkor most arra kérlek hogy csinálj egy videót arról, hogy te hogyan jáccol, egy ilyen ingame view-t. én is csinálok egyet. mondjuk legyen egy athéntól visszafelé run hydra felé, nem kell hydra, csak a sok nmy a lényeg, a mass.
Ha te gyorsabban gyakálsz akármelyik kariddal, mint én a conq-al, akkor grat te vagy az isten, de ha nem akkor arról hogy te mekkora szakértő vagy hallgass mélyen... áll a fogadás?
másrészről szeretném ha olvasóleckét vennél magyar nyelvből továbbá a logikai készségedet kicsit fejlesztenéd. 1) 10441-es hozzászólás idézet: "erre csak bossnál van szükségem, annál is csak hogymondjam miért ne alapon, de szükségszerűnek egyik sem szükségszerű max gyorsítja a gyakálást" - ha te ezek után jössz egy ilyen mondattal amivel indítottál, akkor te nem értesz magyarul, vagy ennyire ien 13 éves gyerek vagy aki nem lát a sorok mögé, nem tudja értelmezni a kontextusba ágyazott szavak összefüggését. 2) ha te azt írod hogy sharddal act3ban squall nélkül nem tudsz haladni, akkor nálam egy logikai önellentmondásba kerülsz. ugyanis az első mondatod arról szól hogy engem fikáznál mert szerinted nekem kell resistcsökkentés bossokra... két mondattal utána bevallod, hogy neked nemhogy bossokra, hanem egész actre kell resistcsökkentés. Ugye következetes és logikus magatartás ezek után, ha magadat még nálam is nagyobb lámának tartod???
3) ezt az iron maident aminek egyébként a leírása nem található sehol (vagy én nem vettem eddig észre) ezt már vagy 70-edszer írod a fórumba, de fingom nincs miről beszélsz ne haragudj... ez valami damage reflected lehet, de ilyet szifónnak csak a tüskés időszaka alatt van, a kék sárkiknak én még nem láttam ilyet, vagy annyira faxa a karim, hogy nem lehet látni ahogy sebződik, de én még életemben nem szívtam damage reflected-del... 4) hogy ki mennyi ideig üt egy ellenfelet, arról győzzük meg egymást a kölcsönös ingame-view videóval
illetve még valami: ha az az eruption olyan nagy isten, és ellenállhatatlan gyaka-bajnok, akkor gyere pvp-re a conq-al, meglátjuk...