Shorlex#10418
hát ebben nem vagyok olyan biztos...
Mellesleg csináltam egy próbakarit, 100%rec caster juggernaut, bal klikken batterrel jobbon eruptionnel, rally meg colossus természetesen sloton. Hát egy baj van vele, hogy nem viszi a gépem, szal ehhez már kevés ez a gép úgy láccik :D Olyan sok széthulló szar van, hogy sztem a videokártyám nem erre lett kitalálva, úgyhogy végül is csak annyit láttam, hogy megölök ugyan mindenkit, de hogy hogyan azt magam sem tudom :DD
Pedig megnézném hogy mit tud ez a kari, de hát a technika ördöge nem hagyja. AZ az igazásg, hogy ilyen mezei szörnyikre azért nem a legjobb, mert valóban iuagz amit romoto mondott, hogy futkároznak orrvérzésig, szal hiába range meg nem pontra ható spell, akkor is írtásban úgy lenne az igazi, hogy egy helyben állnak. Persze boss ellen jó, odaküldöd a dwellert, és végül is egy helyben áll, csak mondom nem tudtam rendesen letesztelni. Kipróbálom majd a laptoppal is talán ott jobban megy.
OK ha storm alap akkor nem szóltam semmit de ha earthből és eruption fun-ból indulunk ki, akkor én ezt a karit választanám. Dweller sem hal meg soha, én sem, sok életem van viszonylag elfgadható resistekkel jó absorppal és statokkal, nrg costtal és 50 feletti nrg regennel :D Mi kell még??? :D