dudovec#10425
"Ha folyamatosan haladsz a játékban, nemcsak 1 ellenfelet gyaksz, akkor a dweller jobb mint a covenant, mivel automatikusan elvonja rólad a támadásokat, és elég 1-2 ütés / lövés a halálhoz" De mer a dwellert hasonlitod a covenanthoz?:) Az ilyen hasonlitasokat nem nagyon ertem. Spiritbol 2 petet kapsz , az outsider is tud tankolni.. A boss killt a pet lazan megoldja , szal ha csak erre kell az encruption, akkor jobban fogsz jarni , ha a storm melle a spiritet kered, nembeszelve arrol , ha rasegitesz shardal a lichre meg az outsiderre.. elobb hal le a boss, mint amire te kiraknad az encruptionokat:D..
De persze ha encruptionozni akarsz allandoan, akkor nemjarsz jol a spirittel , mert a storm jobban erositi az encet, es ha mar istant vagy igyis-ugyis , akkor meg jo , hogy lovoldozod a durva storm spelleket melle.. mert onmagaban az encruption szerintem gyengus lesz.
Persze a vegeredmenyt mar leirtam, ha only stormal tamadsz akkor oracle , ha firet is akarsz hasznalni , akkor elementalist a legjobb, ebben remelem egyet is ertunk... csak ne aurat hasonlitsunk pethez...
Foleg , hogy a nagy ijaszveszely mar csak az 1.08 parája... Ezert meglehet probalkozni egy Paladinnal is akar , mivel 60% absorb colosussban az 120% lifeot jelent, van istant healed 50% allresistel , mana regennel, es mivel 1.08 alatt ha colosuss formban vagy es nincs a kezedben shield , akkor 1 szem nyilvesszo sem talal el, az avoid % odtol fuggetlenul.. Szal kb a bossok fujasat kiveve semmien ranged attackot nemszopsz be , tankod ugyan nincs (bar weapon swaprol hivhatsz 4 db 6 os szintu ancit , ami 1.08 alatt nemolyan gyenge meg) , de ha neked csak az ijaszok jelentik a problemat , akkor colossus form azt kesz.