Shorlex#10441
Figyelj, ha neked szükséged van arra hogy sima kis pöcs mezei szörnyik ellen resistet vegyél le, akkor te valamit nagyon elkúrsz a karijaidban, nekem erre csak bossnál van szükségem, annál is csak hogymondjam miért ne alapon, de szükségszerűnek egyik sem szükségszerű max gyorsítja a gyakálást. És hát ha neked nincs arra időd, hogy egy bosst, amiből 1 azaz egy darab van, nem pedig csorda megüssél egyszer weapon swapon akkor megintcsak aszondom hogy te valamit nagyon nem jáccol jól ebben a gaméban...
Nem mondtam hogy minden csorda nmy-t és annak minden tagját betrayerrel kellene ütni, de látom te nagyon favorizálod ezeket a sárkányokat hogy ezek hú de milyen félelmetesek mer mindig ezekkel példálózol... hááát nekem az utsó pár karimnál már volt annyi játékbuild tapasztalatom hogy egy millimétert sem vesznek le az életemből és ugyan mind közelharcos volt, de megoldanám hidd el mágussal is, nem tom te miért fosol ennyire a sárkiktól, pedig játéktapasztalatod (időben??? csak ezek ezek szerint?) az legalább annyi kellene legyen mint nekem.
Meg azt sem mondtam, hogy egy caster juggerrel csak és kizárólag eruptionnel támadnék, hülye lennék azzal a szar spellel mobokra, max bossra... de mondom, aki ráér, és minden nmycsordánál van ideje fél óráig írtani, meg célozgatni a mozgó nmy-ket eruptionnel, annak hajrá, én szeretem a villámkarikat.
Utolsóként: ha neked bármilyen defender alapú 100% rec karit egy akár 400 főből álló sárkánycsorda le tud verni, akkor inkább ne játssz, mert akkor nagyon tehetségtelen vagy. Szal hogy milyen megoldásokat és hogyan lehetne ebben a játékban kitalálni és mi a szar, arról ne te okítsál, meg buildekről, ha jól tudom linkeltem pár videjót már ami úgy némileg meggyőz bárkit, hogy nem vagyok az a szófosó típus, de tőled még ilyet nem láttunk... úgyhogy mielőtt leszarozol valamit, gondolkodj, bizonyíts, vagy valami, mert ez így nagyon gyenge...