Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiuuz írta (#53058):
Na. Előző hsz-ben nincsenek benne a képek? Telefonon láttam. Na mindengy, itt van egy:
teganp pedig még benne voltak a képek a hszben, lehet a képfeltöltö oldalt nem szereti az SG vagy pedig azon az oldalon egy nap után törlik a képeket és emiatt tuntek el.
Minden esetre nagyon szép és igényes részletes munka. Gratula.

Mindenkinek duplán kívánom azt, amit ő nekem!
Nemsokára kész lesz mind a négy modell. UB, MF, ML, MLD. Utána kezdődik a textúrázás, akkor már lőhetünk pár WIP képet BMS-ben is.

Utoljára szerkesztette: Hiuuz, 2026. 09. 24. 18:35
repvez írta (#53055):
Nagyon jó.
Valahogy nem találkoztam a hszeddel, hogy minek, meg nem lehet rajta normális kampányt késziteni,meg tul nagy stb.. ha jol emlékszem ezeket kaptam meg, amikor én mondtam, hogy egy teljes europai térkép jo lenne.
Ja és azt majdnem kifelejtettem, hogy amugy sem lehet megcsinálni, mert ilyen meg olyan miatt.
Az ugye megvan, hogy egyes korlátokra még a régi engine és arra a szar CTE-ről volt szó, amit úgy gányoltak össze? Ahol üresen volt 30 FPS néha, mert úgy készült ahogy?
Majd jössz és idefosod szokásos személyeskedő szarságaidat egy 4.38 WIP helyszínnél, ahol nem tudni, hogy mekkora vas kell majd hozzá.
Te tényleg nem tudsz úgy kommnentelni, hogy az ember ne akarjon most már élből pofán baszni...? De tényleg.
Leállhatnál ezzel a konstans sértegeteséssel, vagy elhúzhatnál a halál véreres faszára. Tényleg elegem van belőled. Ne, nem fogom vissza magam. K-I-B-A-S-Z-O-T-T-U-L elegem van abból, hogy kinti fórumon is ezt tolod.
Ha nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor megtennéd azt szívességet, hogy KUSOLSZ? Eddig sem tettél hozzá semmit az F4 evolúcióhoz, ezután sem fogsz. Én meg tudom, hogy tettem.
Utoljára szerkesztette: militavia, 2026. 09. 19. 12:43
militavia írta (#53054):
Nagyon jó.
Valahogy nem találkoztam a hszeddel, hogy minek, meg nem lehet rajta normális kampányt késziteni,meg tul nagy stb.. ha jol emlékszem ezeket kaptam meg, amikor én mondtam, hogy egy teljes europai térkép jo lenne.
Ja és azt majdnem kifelejtettem, hogy amugy sem lehet megcsinálni, mert ilyen meg olyan miatt.
Utoljára szerkesztette: militavia, 2026. 09. 02. 21:01
ma találtam a külső vinyón egy lementett Openfalcon videót.
Feltettem magamhoz privátban. Iszonyat feelingje van még mindig
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
"HiTilesAF.exe" megvan még valakinek? 2019-ben ingyenesen elérhetővé tették, de ma már nem él az oldal, elsőnek tőletek kérdezem meg.
https://web.archive.org/web/20230512081352/http://www.hitiles.com/download.htm
Nem hinném, hogy árkád szintre mennek le, de a mai fejlesztési árak mellett egy HC szim tuti anyagi bukta. Azért nem fejlesztett senki már 2000 után se nagyon, mert ezt mutatta a tapasztalat. Lényegében a 2000-es évek végi utolsó hullám után a LOMAC és a Rise of Flight volt az az, ami HC szim volt. Semmi mást nem ismerek, ami új brand volt. És a LOMAC sem volt ugye teljesen új.
A MP se hagyná ki azt a ziccert ,hogy visszatéréskén egy gagyi szimet ad ki folytatásként mikor mindegyik része a FALCON sorozatnak a kor legrealisztikusabb programja volt.
ÉS még ök tervezték a Mig-23-ast is még a DCS-be megcsinálni ami már elörehaladott álapotba volt már ami a 3d modelt illette. .

Ezt régebbről ismertem.
Utoljára szerkesztette: militavia, 2025.10.02. 19:15:53
Most csak belepillantottam egy 23-as doksiba de már ez több mint amire számítottam! A héten pont nem vagyok otthon, de vasárnap már le tudom szedni az egészet. Majd írok ha megvan!
Konyvek
könyvek
https://www.avsim.su/f/dokumentaciya-obshego-znacheniya-16/prakticheskaya-aerodinamika-samoletov-mig-23-ml-i-mig-23-ub-25326.html
A gondom az, hogy a manualja szerint meg van jelölve, de semmi jelölés a TE térképen.
Még nem repültem azóta, megnézem milyen szabad szemmel, hátha megtalálom.
Úgy se működött, voltak a neten jótanácsok (khmmm. Reddit), de Dirty Harry óta tudjuk ezek milyenek😊
Úgyhogy megvettem Steamen.
Más.
A Shooting Ranget csak nekem nem jelöli a TE térkép?
Most még nem zavarna a felemásan működő Israel th. se, pedig az a fétisem, de a KOTAR jó lenne,
de ha nem tudok szerkeszteni oda küldetést, mert eltűnt mint szürke csacsi a levegőben lévő páratartalom kicsapódásában, az gáz.
Nem tudom, F-16 szimulátorként teljesebb sokkal mint az ED-és, adnám is, de ezek a dolgok kiakasztanak.
VR-t ki se mertem próbálni még.
Igaz most a DCS-t is anélkül tolom, pedig ott az fúúú.
Nem csodálkozom hogy Leonék amott milliókat költenek gépekre, meg headsetekre.
A hadjáratban az egységek simán egy trigger után mind elindulnak a bal sarokba, a TE-ben a mozgó egységek nem hajlandóak mozogni, a TE-ben letett mozgásra képes egységeket letétel és mentés után nem lehet szerkeszetni stb.
Vannak bajok sajnos.
I7-4790K GTX 1070.
Dogfight-ban vollt néhány Ctd,és ugyan itt,ha változtatatok az időjáráson,tovább lépést nem enged.
Írtad,h megoldottad,de az F 4.0 iso-t ki kell írni mappába,és onnan telepíteni(nem virtuális meghajtóból).
Akkor felmegy 11-re is.
Még most is fen van a 4.37 uninstall után. El is indult. Mindenféle bűvészkedés nélkül.
A 4.38-hoz is kell? Lehet, hogy azért nem kérdezett rá, mert érzékelte, hogy fenn van a F4.0.
Utoljára szerkesztette: militavia, 2025.07.06. 17:22:54
Így OK. Köszi a segítsédet.
Mondjuk még én sem váltottam win 11-re, de oktoberben muszá lesz. lehet én is belefutok majd . de a forumon már biztos kibukott volna ha nem menne win 11el vagy trukkozni kéne.