53049
  • Hiuuz #53049
    Ok, semmi pánik, közben máshonnan megkaptam! :D
  • Hiuuz #53048
    Sziasztok!

"HiTilesAF.exe" megvan még valakinek? 2019-ben ingyenesen elérhetővé tették, de ma már nem él az oldal, elsőnek tőletek kérdezem meg.

https://web.archive.org/web/20230512081352/http://www.hitiles.com/download.htm
  • repvez
  • militavia
    A videóban ott felszólaló ember nem egy fejlesztésben részt vevő? Én eddig úgy tudtam. Akkor lehet, hogy rosszul?
    Nem hinném, hogy árkád szintre mennek le, de a mai fejlesztési árak mellett egy HC szim tuti anyagi bukta. Azért nem fejlesztett senki már 2000 után se nagyon, mert ezt mutatta a tapasztalat. Lényegében a 2000-es évek végi utolsó hullám után a LOMAC és a Rise of Flight volt az az, ami HC szim volt. Semmi mást nem ismerek, ami új brand volt. És a LOMAC sem volt ugye teljesen új.
  • repvez
    Miért is? egy darab YTer vélemyénye alapján ? Gondolom egy árkád szimben nagyon fontos a din hadjárat vagy egy olyan részletességu modellek mint amiket a RAzbam készitett a DCS-be? Eddig ezen a plakáton kivul semmi hivatalos info nincs , akkor mi alapján állitod , hogy nem lesz hard core game? A DCS -t is lehet állitani teljesen arcad szintig lebutitani és lehet rendesen is használni , a kettő nem zárja ki egymást. A FALCONban is volt /van ilyen opcio.
    A MP se hagyná ki azt a ziccert ,hogy visszatéréskén egy gagyi szimet ad ki folytatásként mikor mindegyik része a FALCON sorozatnak a kor legrealisztikusabb programja volt.
  • militavia
    Ez alapján nem HC szimnek tervezik. Nagyon nem.
  • repvez
    A Razban csinálja elvileg, igy nagy eséllyel lesz MIG-19, F15E és M2000 is, mert a dcs-be ök csinálták és mivel összevesztek ED-vel, sztem átviszik ebbe az uj projectbe amit lehet.
    ÉS még ök tervezték a Mig-23-ast is még a DCS-be megcsinálni ami már elörehaladott álapotba volt már ami a 3d modelt illette. .
  • militavia
  • militavia
  • militavia
    4.38 U1
  • militavia
    Szarkazmus ON
  • militavia
    Előkerült ez is.

Ezt régebbről ismertem.

Utoljára szerkesztette: militavia, 2025.10.02. 19:15:53
  • krisztian005
    Becz Lálszló gyüjtötte össze. Ő kezdte csinálni a DCS World-höz a Mig-21-et, sajnos a végén volt valami vita és kivált a csapatból, a pontos részleteket nem ismerem.
  • Hiuuz #53036
    Na, sikerült leszedni. Ahogy elnézem a gyűjteményt, nagy 21-es rajongó az illető :)
  • krisztian005
    Örülök hogy segíthettem.
  • militavia
    .
  • Hiuuz #53033
    Örök hálám! Ha erre jársz bármikor beugorhatsz egy kávéra :)
    Most csak belepillantottam egy 23-as doksiba de már ez több mint amire számítottam! A héten pont nem vagyok otthon, de vasárnap már le tudom szedni az egészet. Majd írok ha megvan!
  • krisztian005
    Feltettem a saját googledrive-omba, mert kellett másnak is, de 8-10 nap múlva kellessz a tárhely, akkor letörlöm, addig tölsd le ami érdekel.
    Konyvek
  • Hiuuz #53031
    Nincs változás, nem tudom megnyitni a linket. Csak a kérelmet tudom újraküldeni.
  • militavia
    Valami probléma van megint, nem jelennek meg az új kommentek nálam, ameddig nem kommentelek be.
  • krisztian005
    Rendben, figyelni fogom.
  • militavia
    .
  • Hiuuz #53027
    Engedélyt kértem, de amíg az eredeti feltöltő nem engedélyezi addig gondolom nem tudom megtekinteni a tartalmat. Várok pár napot, hátha hétköznap megnézi a tulaj, ha nem lesz semmi itt jelzem, csak nézz majd fel pá nap múlva, hogy el tudd olvasni :D
  • krisztian005
    Nekem simán megnyitja, már jópár éve lett feltéve és nem is emlékeztem hogy kellett engedélyt kérni, de letöltöttem a gépemre, ha nem tudsz engedélyt kérni szólj és valahogy átküldöm.
  • Hiuuz #53025
    Engedélyt kellett kérni a link hozzáféréshez. Mennyi esély van rá, hogy kapok?
  • militavia
    Nincs. :)
  • krisztian005
    Még Becz László linkelte a DCS fórumba, itt van Mig-23MF magyar könyv is.
    könyvek
  • Hiuuz #53022
    Közben volt egy kis időm körülnézni. Ez pl. mennyire használható? Balázs, nincs egy magyar fordításod ebből? :D

https://www.avsim.su/f/dokumentaciya-obshego-znacheniya-16/prakticheskaya-aerodinamika-samoletov-mig-23-ml-i-mig-23-ub-25326.html
  • Hiuuz #53021
    Mig-23-ról mennyi infó van kint, hivatalos forrásból? Projektet keresek magamnak és gondoltam beleásom valamibe magam. Mivel az F-15 már foglalt :D gondoltam választhatnék valami egzotikusat a piros oldalról. Egy Tu-95-ös modellen dolgozok éppen (a BMS modellje talán még az eredeti 98-as), ha az sikerül akkor ez lehetne a következő projekt, aztán ki tudja meddig jutok vele. Kézikönyv vagy hasonlók fellelhetők róla?
  • militavia
  • Wampapa
    Oksa, ez megvolt eddig is.
    A gondom az, hogy a manualja szerint meg van jelölve, de semmi jelölés a TE térképen.
    Még nem repültem azóta, megnézem milyen szabad szemmel, hátha megtalálom.
  • repvez

az interactiv map szerint itt van a KOTAR gondolom frissitették, ha változott.
  • Wampapa
    Hali
    Úgy se működött, voltak a neten jótanácsok (khmmm. Reddit), de Dirty Harry óta tudjuk ezek milyenek:)
    Úgyhogy megvettem Steamen.

Más.
    A Shooting Ranget csak nekem nem jelöli a TE térkép?
    Most még nem zavarna a felemásan működő Israel th. se, pedig az a fétisem, de a KOTAR jó lenne,
    de ha nem tudok szerkeszteni oda küldetést, mert eltűnt mint szürke csacsi a levegőben lévő páratartalom kicsapódásában, az gáz.
    Nem tudom, F-16 szimulátorként teljesebb sokkal mint az ED-és, adnám is, de ezek a dolgok kiakasztanak.
    VR-t ki se mertem próbálni még.
    Igaz most a DCS-t is anélkül tolom, pedig ott az fúúú.
    Nem csodálkozom hogy Leonék amott milliókat költenek gépekre, meg headsetekre.
  • militavia
    Szép és jó az új terep, de sajnos a legalapvetőbb funkciók sem működnek jól a TE és a hadjáratokban. Lehet tanulni a repülést, de ez, mint alkalmazás, sajnos patch-et igényel.

A hadjáratban az egységek simán egy trigger után mind elindulnak a bal sarokba, a TE-ben a mozgó egységek nem hajlandóak mozogni, a TE-ben letett mozgásra képes egységeket letétel és mentés után nem lehet szerkeszetni stb.

Vannak bajok sajnos.
  • militavia
    A belső setupban a sampling az, aminek nagyon durva hatása van az FPS-re. 4-esre téve tényleg semmi kis rece sincs, csak nálam a hadjárat beesett 30 FPS alá is első nap úgy, hogy nem is a sűrű helyen repültem. 2-re levéve 100 fölé ment az FPS.
  • sindelnet01
    Még annyi,hogy ha telepítésnén jelölöd a Hires Tiles-t,gyengébb gépeken is szépen fut.
    I7-4790K GTX 1070.
    Dogfight-ban vollt néhány Ctd,és ugyan itt,ha változtatatok az időjáráson,tovább lépést nem enged.
  • sindelnet01
    Szia.
    Írtad,h megoldottad,de az F 4.0 iso-t ki kell írni mappába,és onnan telepíteni(nem virtuális meghajtóból).
    Akkor felmegy 11-re is.
  • militavia
    Nekem a BMS4.37 telepítésekor is win11 volt talán már. Simán telepítettem és kész.
    Még most is fen van a 4.37 uninstall után. El is indult. Mindenféle bűvészkedés nélkül.

A 4.38-hoz is kell? Lehet, hogy azért nem kérdezett rá, mert érzékelte, hogy fenn van a F4.0.
    Utoljára szerkesztette: militavia, 2025.07.06. 17:22:54
  • Wampapa
    Megvettem, most akciós.
    Így OK. Köszi a segítsédet.
  • repvez
    vagy probáld meg a gog versiot. Bár ha azt nézem az sem jobb ha már megvan az eredeti csak nem mukodik, akkor ezért megvenni mégegyszer bosszanto, de sajnos elöbb utobb elkerülhetetlen.
    Mondjuk még én sem váltottam win 11-re, de oktoberben muszá lesz. lehet én is belefutok majd . de a forumon már biztos kibukott volna ha nem menne win 11el vagy trukkozni kéne.