1713
  • csgj
    a kék lézeres rács előtt duplán meg kell nyomni a "w"-t. nem biztos, hogy sikerül elsőre, de próbálgasd akkor is :)
  • big
    Sziasztok!
    Már az elején elakadtam , a kék lézeres rács után ,hogy lehet tovább menni?
    THX a segítséget
  • Shep
    Ja hogy akkor nem vettem észre minden lámpát :)
  • csgj
    ja, asszem az is metropolis game volt. a főmonk csávónál meg nem csak két lámpát kell kilőni, hanem asszem 3-at vagy 4-et :) és amíg nem kapcsolja vissza őket, osztod ezerrel a szuperképességeddel. ezt kb 3-szor kell megcsinálni.
    Ja, én is végigtoltam, naon jó volt! Várom a teljest!
  • Shep
    Egyébként ez a gorky-s játék készítői csinálták nem? Nekem nagyon ugyanannak az endzsinnek tűnik a főhős hangja is ugyanaz, ugyanazok a karakter mozgások, csak kicsit szebb
  • Shep
    A főmonk csávót hogy lehet legyűrni, kilőttem a két fényt mindent belelőttem ,de csak vigyorog a tetüfajzat.
  • Code92
    húúú ember észrevettem h. a második pályán van még 2 cucc az invetory-ban:) hát ez kész ez nagyon nagy a lőszer hiány nekem is feltűnt, de azt leszámítva nagyon ottvan a grafika az odaver minden mai tps nek és nem akad élvezhetően fut a videók pedig nem render vidik szal nincs az az érzésed h. mész mész és hirtelen elsötétül a kép majd bejön egy géppel előre lerögzített videó majd a végén visszavált ilyen szar graffba, szal nagyon ottvan!!!
  • dante3
    Bagoly mondja bögölynek!:D
  • Hellsing47
    te minden topicban ott vagy??:DD

amugy nem muszály folyton fegyverrel menni...ott van az egyik szuperképességed :)
    azzal egymás után 5 embert le lehet kapni :)
    de amugy is majdnem mindegyik ellenfélénl van löszer...szal sztem nem nagyon lehet kifogyni :D
  • dante3
    Csak biztos célpontra lőj!:DD
  • LasDen #63
    vhogy úgy érzem, hogy mindig kevés lesz a lőszer..... D:D
  • dante3
    Nekem nem tűnt sötétnek sehol!
  • Nwis86
    most vittem végig a demot jó kis gém lett:) szép, sok efekt és jól is néznek ki, a tárgyak teleportálásával tök sokat elhülyéskedtem:) kíváncsi vok a fullba milyen speciális kepeségek lesznek még. 2dolog van ami nem nagyon tetszik, túl sötét néha nem lehet látni merre kell továbbmenni mert pl a sötétbe nemlátni hogy ott 1 létra, a másik meg hogy kevés lőszer lehet nálunk 1-1 fegyverhez, de végül is vége felé már van több fegyver és valamelyikbe mindig van töltény:)
  • Seth
    Nem hiszem el hogy a készítők nem csináltak B tervet, honnan kéne tudnom hogy tartalékolnom kell a lőszert. Előtte lévő részeken eldurrogtattam mndent (hardon futkosni kell mint a hülyegyerek ,meg az ellenfél is ezt csinálja elég nehéz soxor eltalálni őket^^)
  • Hellsing47
    én dobó csillagokat használtam :)
    volt belöle vagy 30darab..amugy egy pontos lövésböl el lehet intézni a lámpát..

vagy ha télleg nincsen semmid akkor tölts vissza egy korábbi állást és fent azon a négyzet alaku erkélyen keres mindenhol löszert :)
  • Seth
    HOgy csináljam ki azt a főpapot, ha egyszerűen elfogynak a cuccaim amivel ki tudnám lövöldözni a lámpákat??
  • Istencsászár
    Egész jó gém ez, meglepett hogy milyen jól megy, ahhoz képest hogy tele van minden effektel. A zene hangulatos, az emberke is érdekes, a havas táj is ottvan, 1szóval kellemes kis gémnek igérkezik, várom a fullt!
  • grebber
    Diabolique: License to Sin volt a neve korábban!
  • csgj
    ja, nagyon jó! Ennek még régebben vmi Diabolique volt a címe nem? Onnan jegyeztem még meg, hogy volt régen egy ilyen rajzfilm sorozat :D xD
  • Voltan
    Kétszer nyomj előrét, akkor vetődik (és anyagtalanná válik)
  • LasDen #53
    első kipróbálásra jó.....egészen jó és még az én szerény gépemen is fut...a harcok elején van egy kis aggatás de utána oké...bár már ott elakadtam, hogy ilyen lézer rácsos ajtó van :DDD
  • Voltan
    Meglepően jó ez a cucc! Főleg, hogy most hallok róla először. Szép, jól fut, jó a játszhatóság és a hangulat is rendben. Mi kell még?
  • csgj
    hát nálam időközben kiderült, hogy azért a harcok hevében beszaggat... :D lejjebb vettem az árnyékokat, és így nekem élvezhető (véglis ez a lényeg :)) Egyébként meg naon hangulatos kis game. Például ezek a sci-fi-harcos-papok is elég érdekesek. Mikor is jelenik meg a teljes? xD
  • dante3
    Csak azért írtam,mert nekem azzal is megy,no mindegy,lényeg,hogy elindult!
    Amúgy tényleg jól van optimalizálva,fraps-al néztem,nálam 80-110 fps között mozog!
  • csgj
    nem az a driver kelett hozzá, egy még újabbat kellett letöltenem, és megy. De még hogy! Az én gépemen EZ a jó grafos, jó fizikájú game elvileg érthetően szaggathatna.... de very high-on megy szinte totál simán. Végre vmi jó játék, ami még megy is rendesen! Igaz, még csak egy percet toltam :D
  • dante3
    Felül a rámpát tartó láncokat el kell lőni!

csgj:Nem kell hozzá semmi,telepítéskor rakd fel a agiea drivert is és kész!
  • csgj
    pff...ehhez agiea kompabitilis kártya kell?? mert fentvan a progi, de nem megy vele, kiírja, hogy nincs fent :D De a karim nem kompabitilis vele, ez biztos
  • Code92
    a második pályán a demóba mikor azt a tüzes lötyis kannát arrép raktam a géppel és átugrottam a másik oldalra onnan hová lehetne továbbmenni???
  • Hellsing47
    kilövöd a lámpákat..akkor elkezd töltteni a mana-d és rálösz jobb egérgombbal :)
    ezt megcsinálod 3x-4x és kinyuvad :)

majd mehetsz a köv. pályára
    Főellenséget hogyan lehet lezúzni?
  • strebacom
    Na én is most próbáltam és tényleg nagyon jó!!!!
    Mikor is jelenik meg a FULL??
  • dante3
    Egész jó ez a game,full grafon nagyon tetszetős! Jól néz ki amikor dobozokat,hordókat szétlövök és szálkákra esik szét!
  • Seth
    hogyan megy az aláírásodban lévő gépen??
  • drop
    a holtestre kell vini a célkeresztet majd e betüt nyomd
  • STREEX
    valaki elmondaná hogy itt a demo elején hol a kulcs?
    Lehet már tudni mikor jelenik meg a game?
  • N3v3rland
    ha valakit érdekel :)
  • N3v3rland
    ööö...van demo!

• reaper4
    várom már :) remélem nem csalódok(dunk)...
  • STREEX
    aranylemezen van