Infernal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
PSN ID.: Beegabor
volt belöle vagy 30darab..amugy egy pontos lövésböl el lehet intézni a lámpát..
vagy ha télleg nincsen semmid akkor tölts vissza egy korábbi állást és fent azon a négyzet alaku erkélyen keres mindenhol löszert 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
PSN ID.: Beegabor
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amúgy tényleg jól van optimalizálva,fraps-al néztem,nálam 80-110 fps között mozog!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
csgj:Nem kell hozzá semmi,telepítéskor rakd fel a agiea drivert is és kész!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
ezt megcsinálod 3x-4x és kinyuvad 😊
majd mehetsz a köv. pályára
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Mikor is jelenik meg a FULL??<#conf>#conf><#conf>#conf>
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Unleash Your Inner Monkey
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Next PC upgrade: 2022
<2006. november 25. @ 09:14 - ZeroCool>2006. november 25. @ 09:14 - ZeroCool>
A Metropolis Software fejlesztése már rengeteget fejlõdött a bejelentés óta, névváltáson is átesett, de valahogy csak nem akar megjelenni...
A hivatalos oldal tanúbizonysága szerint megváltoztatták a megjelenési idõpontját. A Playlogic egészen idáig 2006 negyedik negyedévre ígérte, és most, ha ellátogatunk ide, már 2007 elsõ negyedévet láthatunk, közvetlen a dobozkép mellett. A fejlesztõk egyébként azt mondják, hogy még a megjelenés elõtt lesz egy kipróbálható demója - remélhetõleg az nem csúszik a kiadás utánra.
info: Gamestar
Kezdetben vala a Metropolis Software és mannaként elhozta nekünk a Gorky17-et. Aztán a cég szépen value játékok fejlesztésébe szürkült, majd a G17 csapata megelégelte az alsóbb kategóriás játékok hegesztését és elmentek Painkillert készíteni.
Most, a lengyel fejlesztõcég egy felsõkategóriásnak kinézõ játékon dolgozik, az Infernalon (korábban Diabolique: License to Sin néven futott). Ebbõl érkeztek screenshotok, azon belül is a PC-s verzióból, az X360-as port elvileg készül de nagy cselesen hallgatnak róla a fejlesztõk. Többi kép a játék galériájában.
Topikot át is lehetne akkor nevezni Infernal -ra 😊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
http://www.gamershell.com/pc/diabolique_license_to_sin/screenshots.html
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
http://www.gamechronicles.com/qa/diabolique/sin.htm
az interjú végén vannak még képek,ha jól látom lesz kocsi tán heli is
remélem odabax majd
shader 3 meg fityfene
http://www.gamershell.com/pc/diabolique_license_to_sin/screenshots.html
má várom naon
Where have you drawn your inspiration for the Diabolique? Have other games been an influence?
GM: Mostly films and some books. Films like James Bond, Mission Impossible, and some funny films about tough guys like Starsky & Hutch, etc.
többi:
http://pc.gamezone.com/news/08_06_04_08_45AM.htm