Infernal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
vhogy úgy érzem, hogy mindig kevés lesz a lõszer..... D😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dante3
Nekem nem tûnt sötétnek sehol!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

most vittem végig a demot jó kis gém lett😊 szép, sok efekt és jól is néznek ki, a tárgyak teleportálásával tök sokat elhülyéskedtem😊 kíváncsi vok a fullba milyen speciális kepeségek lesznek még. 2dolog van ami nem nagyon tetszik, túl sötét néha nem lehet látni merre kell továbbmenni mert pl a sötétbe nemlátni hogy ott 1 létra, a másik meg hogy kevés lõszer lehet nálunk 1-1 fegyverhez, de végül is vége felé már van több fegyver és valamelyikbe mindig van töltény😊

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

Seth
Nem hiszem el hogy a készítõk nem csináltak B tervet, honnan kéne tudnom hogy tartalékolnom kell a lõszert. Elõtte lévõ részeken eldurrogtattam mndent (hardon futkosni kell mint a hülyegyerek ,meg az ellenfél is ezt csinálja elég nehéz soxor eltalálni õket^^)

PSN ID.: Beegabor

én dobó csillagokat használtam 😊
volt belöle vagy 30darab..amugy egy pontos lövésböl el lehet intézni a lámpát..

vagy ha télleg nincsen semmid akkor tölts vissza egy korábbi állást és fent azon a négyzet alaku erkélyen keres mindenhol löszert 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Seth
HOgy csináljam ki azt a fõpapot, ha egyszerûen elfogynak a cuccaim amivel ki tudnám lövöldözni a lámpákat?? <#confused>

Istencsászár
Egész jó gém ez, meglepett hogy milyen jól megy, ahhoz képest hogy tele van minden effektel. A zene hangulatos, az emberke is érdekes, a havas táj is ottvan, 1szóval kellemes kis gémnek igérkezik, várom a fullt!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Diabolique: License to Sin volt a neve korábban!

Next PC upgrade: 2022

ja, nagyon jó! Ennek még régebben vmi Diabolique volt a címe nem? Onnan jegyeztem még meg, hogy volt régen egy ilyen rajzfilm sorozat 😄 xD
Voltan
Kétszer nyomj elõrét, akkor vetõdik (és anyagtalanná válik)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

LasDen
elsõ kipróbálásra jó.....egészen jó és még az én szerény gépemen is fut...a harcok elején van egy kis aggatás de utána oké...bár már ott elakadtam, hogy ilyen lézer rácsos ajtó van 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voltan
Meglepõen jó ez a cucc! Fõleg, hogy most hallok róla elõször. Szép, jól fut, jó a játszhatóság és a hangulat is rendben. Mi kell még?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hát nálam idõközben kiderült, hogy azért a harcok hevében beszaggat... 😄 lejjebb vettem az árnyékokat, és így nekem élvezhetõ (véglis ez a lényeg 😊) Egyébként meg naon hangulatos kis game. Például ezek a sci-fi-harcos-papok is elég érdekesek. Mikor is jelenik meg a teljes? xD
dante3
<#nemtudom>Csak azért írtam,mert nekem azzal is megy,no mindegy,lényeg,hogy elindult!
Amúgy tényleg jól van optimalizálva,fraps-al néztem,nálam 80-110 fps között mozog!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

nem az a driver kelett hozzá, egy még újabbat kellett letöltenem, és megy. De még hogy! Az én gépemen EZ a jó grafos, jó fizikájú game elvileg érthetõen szaggathatna.... de very high-on megy szinte totál simán. Végre vmi jó játék, ami még megy is rendesen! Igaz, még csak egy percet toltam 😄
dante3
Felül a rámpát tartó láncokat el kell lõni!

csgj:Nem kell hozzá semmi,telepítéskor rakd fel a agiea drivert is és kész!

pff...ehhez agiea kompabitilis kártya kell?? mert fentvan a progi, de nem megy vele, kiírja, hogy nincs fent 😄 De a karim nem kompabitilis vele, ez biztos
a második pályán a demóba mikor azt a tüzes lötyis kannát arrép raktam a géppel és átugrottam a másik oldalra onnan hová lehetne továbbmenni???

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

kilövöd a lámpákat..akkor elkezd töltteni a mana-d és rálösz jobb egérgombbal 😊
ezt megcsinálod 3x-4x és kinyuvad 😊

majd mehetsz a köv. pályára

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Törölt felhasználó
Fõellenséget hogyan lehet lezúzni?
Na én is most próbáltam és tényleg nagyon jó!!!!
Mikor is jelenik meg a FULL??<#conf><#conf>

dante3
Egész jó ez a game,full grafon nagyon tetszetõs! Jól néz ki amikor dobozokat,hordókat szétlövök és szálkákra esik szét!

Seth
hogyan megy az aláírásodban lévõ gépen??

drop
a holtestre kell vini a célkeresztet majd e betüt nyomd

STREEX
valaki elmondaná hogy itt a demo elején hol a kulcs?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Törölt felhasználó
Lehet már tudni mikor jelenik meg a game?
N3v3rland

Unleash Your Inner Monkey

N3v3rland
ööö...van demo!
<#vigyor2>

Unleash Your Inner Monkey

reaper4
várom már 😊 remélem nem csalódok(dunk)...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

grebber

grebber
Preview

Aki valamit ért belõle és érdekes info beirhatná magyarul 😄

grebber
Tovább késik az Infernal

<2006. november 25. @ 09:14 - ZeroCool>
A Metropolis Software fejlesztése már rengeteget fejlõdött a bejelentés óta, névváltáson is átesett, de valahogy csak nem akar megjelenni...

A hivatalos oldal tanúbizonysága szerint megváltoztatták a megjelenési idõpontját. A Playlogic egészen idáig 2006 negyedik negyedévre ígérte, és most, ha ellátogatunk ide, már 2007 elsõ negyedévet láthatunk, közvetlen a dobozkép mellett. A fejlesztõk egyébként azt mondják, hogy még a megjelenés elõtt lesz egy kipróbálható demója - remélhetõleg az nem csúszik a kiadás utánra.

info: Gamestar

Magiszter
Most láttam képeket és videót a játékból. Érdekesnek néz ki. Bár sokminden nem derült ki. Megjelenés mikorra várható mert úgy tûnik nem mostanság.

grebber

grebber

grebber
Video (13M😎 Nem lesz ez rossz!

jAsOn VoOrHeEs
E3-ról érkeztek screenshotok Egész kellemetes kis játéknak néz ki <#eljen>

Kezdetben vala a Metropolis Software és mannaként elhozta nekünk a Gorky17-et. Aztán a cég szépen value játékok fejlesztésébe szürkült, majd a G17 csapata megelégelte az alsóbb kategóriás játékok hegesztését és elmentek Painkillert készíteni.
Most, a lengyel fejlesztõcég egy felsõkategóriásnak kinézõ játékon dolgozik, az Infernalon (korábban Diabolique: License to Sin néven futott). Ebbõl érkeztek screenshotok, azon belül is a PC-s verzióból, az X360-as port elvileg készül de nagy cselesen hallgatnak róla a fejlesztõk. Többi kép a játék galériájában.

Topikot át is lehetne akkor nevezni Infernal -ra 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

grebber
Infok Tömören névváltás,Ageia PhysX engine támogatás és 2006 Q4 release date.

grebber
Jók, bár lehetne szebb is.

ThugEdge
új képz:
http://www.gamershell.com/pc/diabolique_license_to_sin/screenshots.html

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
sõt nézzétek meg ezt is:
http://www.gamechronicles.com/qa/diabolique/sin.htm
az interjú végén vannak még képek,ha jól látom lesz kocsi tán heli is
remélem odabax majd
shader 3 meg fityfene

ThugEdge
új screenek:
http://www.gamershell.com/pc/diabolique_license_to_sin/screenshots.html
má várom naon

ThugEdge
van a hivatalos oldalon egy június 8.-ai update news,ami azt mondja,hogy 4 real ingame képet dobtak fel.én a 4-bõl 2 újat vélek felfedezni,de azok zsírosak,reméljük jön ez a gém,bár ettõl a brigádtól még várnám az aurora watchingot is

Duddits
És hogy szedjem ki a betûtípust az oldalból??

ThugEdge
lentebb van a honlapjuk,próbáld sztem ottan

Duddits
Csak azt nem igazán tudom, hogy honnét szerezzem be azokat.

Duddits
ok, majd megnézem.

ThugEdge
intejúból:

Where have you drawn your inspiration for the Diabolique? Have other games been an influence?

GM: Mostly films and some books. Films like James Bond, Mission Impossible, and some funny films about tough guys like Starsky & Hutch, etc.
többi:
http://pc.gamezone.com/news/08_06_04_08_45AM.htm

ThugEdge
jó,de inkább tedd rá az official betûket sztem