Infernal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utána Q után Bal egérgomb, és utána a gombot kell megnyomni (E)
Nekem pl. mindig meg kellett fordulni, mert a kapcsolónak háttal álltam az érkezés pillanatában.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az én 600 mhz-es Duron gépemen is elfutott egy 9600Pro segítségével....
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A Playlogic kiadásában érkezõ Infernal eredetileg 2007 elsõ negyedévében érkezett volna meg, ám a kiadó jelentése szerint egészen nyárig csúszik a megjelenés. A különleges történettel rendelkezõ TPS az Ageia PhysX kártyáját is kihasználja majd, így az akciódús játékmenet mellé rendes grafikai és fizikai körítés is jár majd.
pfff neki....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Mert én semmi kart/gombot/kapcsolót nem találok.
És van jópár hely ahova nem tudok felmenni. (nincs lépcsõ, nagykapu zárva)
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
csak jönne már ki...
számomra élmény dús lesz ez az elkövetkezendö pár hónap 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
te biztos csak azt hitted hogy szétlöttél vmit..közbe nem 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
milyen nehézségi szinten nyomtad?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
nálam mintha robbant volna ott vmi mikor jöttek az ellenfelek 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Mondjuk volt ott egy katona,lehet,hogy amikor lõttél rá ellõtted a láncot is közben!😄
átugrottam és elmentem balra..
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Már az elején elakadtam , a kék lézeres rács után ,hogy lehet tovább menni?
THX a segítséget
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ja, én is végigtoltam, naon jó volt! Várom a teljest!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amugy nem muszály folyton fegyverrel menni...ott van az egyik szuperképességed 😊
azzal egymás után 5 embert le lehet kapni 😊
de amugy is majdnem mindegyik ellenfélénl van löszer...szal sztem nem nagyon lehet kifogyni 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬