Infernal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

baeg, azt nem mondtátok, hogy nem marad ott az ürge ahová teleportálódott hanem visszaszáll az eredeti helyére és azalatt a néhány másodperc alatt kell ténykedni!

a sugó azt írja, hogy teleport után jobb egérgomb kell de az csak elindítja a másodlagos fegyvert, mást nem csinál.

sajnos nem mûködik nálam továbbra sem, nyomhatok én akármit : (

tapasztalatom alapján odanézel, ahova szeretnél teleportálni.
utána Q után Bal egérgomb, és utána a gombot kell megnyomni (E)

Nekem pl. mindig meg kellett fordulni, mert a kapcsolónak háttal álltam az érkezés pillanatában.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

hogy a gyíkba kell teleportálni emberek?? Q ---> bal egérgomb és hiába nyomom a végén a jobb egérgombot nem csinál semmit, visszaugrik a teleport kezdõpontjára.

nem ez lenne az elsõ ilyen game 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Egyébként ezzel a döntéssel szvsz barokkos túlzással is,de megölték a játékot,mert ha rendesen kijönnek ilyen tavaszi évre ezek a nevek,h: stalker,c&c 3 stb. és a várthoz méltóan is sikerülnek akkor ha igazis,h nem ugyanazon kategória,mindenki visszagondol szépen,h milyen nagyobb, netán vmibe korszakalkotó nevek is jelentek meg,és ha jól is sikerül a cucc,nem fognak túl nagy figyelmet szentelni neki, max megkapja az "év legjobb játéka amivel senki nem játszott" címet. Na mind1, én drukkolok neki,nekemis nagyon bejött a demó.
Voltan
Szameg...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Az én 600 mhz-es Duron gépemen is elfutott egy 9600Pro segítségével....

Halfer
hát én nagyon meglepõdtem a gépigényén. azért nem egy csúcs a gépem, fõleg a mai toppos játékokat tekintve és mégis full grafon ment. tudnak <#eljen>

jajj neee....csak addig ne ruházzák fel nagy gépigénnyel 😄
basszus pedig már demót is kiadtak..........ááá pedig beleéltem magam h. még március elõtt kijön.......

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

grebber
Gamestar!
De külföldi siteokon is irták!

Next PC upgrade: 2022

😞

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

forrás?

LasDen
A Metropolis Software fejlesztésében készülõ Infernal az elõzõ késleltetés után újabb csúszást szenvedett el.

A Playlogic kiadásában érkezõ Infernal eredetileg 2007 elsõ negyedévében érkezett volna meg, ám a kiadó jelentése szerint egészen nyárig csúszik a megjelenés. A különleges történettel rendelkezõ TPS az Ageia PhysX kártyáját is kihasználja majd, így az akciódús játékmenet mellé rendes grafikai és fizikai körítés is jár majd.

pfff neki....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Magnificat
ez a játék szép (pozitív meglepetés, amit legutóbb a Tomb Raider Legent nyújtott)... és még a gépemen is jól megy... Ezt kellene példának venni manapság (1024-ben full maxon)

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

átteleportálsz a másik oldalra és ott azt a kis panelt aktiválod 😊

És a 2. pályán a tüzes lötyit hogyan pakolom el az útból, hogy át tudjak ugrani ?<#smile>

Mert én semmi kart/gombot/kapcsolót nem találok.
És van jópár hely ahova nem tudok felmenni. (nincs lépcsõ, nagykapu zárva)

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

LasDen
és utána meg jön a DNF 😄DDDDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voltan
Jaja. Ez is mindjárt itt van, jön a S.T.A.L.K.E.R. is (bár ezt lekopogom 😄). Lesz itt móka! Mondjuk már ideje, hogy véget érjen ez a szokásos év eleji uborkaszezon.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

dante3
Ja a víz életet ad sokszor!<#zavart2>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

ha ugy látom majd hogy fütöl leöntöm egy pohár vizzel <#idiota>

dante3
Csak nehogy elfüstöljön a vga-d!😄

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

az...
csak jönne már ki...

számomra élmény dús lesz ez az elkövetkezendö pár hónap 😊

dante3
<#eplus2>

constantin
Kurvanagy játék ez.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

dante3
Nem hiszem,mert én arra céloztam direkt!😊

én is...
te biztos csak azt hitted hogy szétlöttél vmit..közbe nem 😄D

dante3
normal

lehet 😄DD
milyen nehézségi szinten nyomtad?

dante3
Akkor te biztos egy másik verzóval játszottál!😄 Vagy én? 😄D

én nem löttem láncot az biztos 😊

nálam mintha robbant volna ott vmi mikor jöttek az ellenfelek 😄D

dante3
Amikor balra elmész vége,csak úgy lehetett továbbmenni,ha fent ellövöd a két láncot és leszakad a rámpa! Úgy lehetett tovább haladni!
Mondjuk volt ott egy katona,lehet,hogy amikor lõttél rá ellõtted a láncot is közben!😄

én nem löttem szét ott semmit

átugrottam és elmentem balra..

dante3
Átteleportálod magad és bekapcsolod a dolgot a túloldalon,hogy elmenjen az útból a tüzes trutyi! átugrasz és utána tudsz felmenni a rámpára aminek a láncait ellövöd!

Törölt felhasználó
Én elõttem, de semmi.Leesik a "rámpa" és nothing 😞 Átteleportálom magam, de hiába...
"március elõtt a gépünkre kerülhet" valahol gamekapcson vagy valahol olvastam.

jó kis gamma ez, jó hangulat.de mikor is jön a full?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

köszi😊
a kék lézeres rács elõtt duplán meg kell nyomni a "w"-t. nem biztos, hogy sikerül elsõre, de próbálgasd akkor is 😊
Sziasztok!
Már az elején elakadtam , a kék lézeres rács után ,hogy lehet tovább menni?
THX a segítséget
Shep
Ja hogy akkor nem vettem észre minden lámpát 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ja, asszem az is metropolis game volt. a fõmonk csávónál meg nem csak két lámpát kell kilõni, hanem asszem 3-at vagy 4-et 😊 és amíg nem kapcsolja vissza õket, osztod ezerrel a szuperképességeddel. ezt kb 3-szor kell megcsinálni.
Ja, én is végigtoltam, naon jó volt! Várom a teljest!
Shep
Egyébként ez a gorky-s játék készítõi csinálták nem? Nekem nagyon ugyanannak az endzsinnek tûnik a fõhõs hangja is ugyanaz, ugyanazok a karakter mozgások, csak kicsit szebb

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A fõmonk csávót hogy lehet legyûrni, kilõttem a két fényt mindent belelõttem ,de csak vigyorog a tetüfajzat.

húúú ember észrevettem h. a második pályán van még 2 cucc az invetory-ban😊 hát ez kész ez nagyon nagy a lõszer hiány nekem is feltûnt, de azt leszámítva nagyon ottvan a grafika az odaver minden mai tps nek és nem akad élvezhetõen fut a videók pedig nem render vidik szal nincs az az érzésed h. mész mész és hirtelen elsötétül a kép majd bejön egy géppel elõre lerögzített videó majd a végén visszavált ilyen szar graffba, szal nagyon ottvan!!!

dante3
Bagoly mondja bögölynek!😄

te minden topicban ott vagy??😄D

amugy nem muszály folyton fegyverrel menni...ott van az egyik szuperképességed 😊
azzal egymás után 5 embert le lehet kapni 😊
de amugy is majdnem mindegyik ellenfélénl van löszer...szal sztem nem nagyon lehet kifogyni 😄

dante3
Csak biztos célpontra lõj!😄D