Megjelent az Opera 8.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Starcraft + Diablo III - esemve
A Maxthon, a Firefox már régen tudja.
Kár, mert egyébként tetszik a 8-as, és ez végre már nem fagy.
emberek egymast azon tepik, a Firefox vagy az Opera a jobb.
annyira jellemzo...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ez az egyik olyan progi a szûk körben, amiért vidáman tejelnék, mert megéri a pénzét 😊
najó, nem akarom tovább sztárolni =)
aki opera és firefox között vacillál, vegye figyelembe azt is, h a két böngészõnek eltérõ a filozófiája, és ez nyomot hagy a fejlesztésen is...
________ `_~_\" noss
Melyik a jobb???
Szerintem használd mindkettõt 1-1 hónapig, aztán rájössz, h melyik a szimpibb.
(Nekem egyébként a firefox bejön, azt használnám, ha nem lenne opera, bár az elsõ és a második benyomásom az volt, h I€-koppintás, mivel ugyan olyan felépítésü volt a menüje és ez nem tetszett, mert nem a használhatóság miatt, hanem a könnyebb átszokás miatt csinálták ilyenre. Szerintem. 😊)
Az I€-motort használó cuccokkal az a baj, h szinte minden sebezhetõség érvényes rájuk, ami magára az ie-re is érvényes. Másrészt meg elképzelhetõ, h ie-ként mutatkoznak be, így nehezen lehet mérni, h mennyien használják.
________ `_~_\" noss
These are my friends, see how they glisten...
100% saját kezüleg írták a kódot, kétszer az alapoktól újra (legutóbb a 7-esnél)
________ `_~_\" noss
Más böngészõt még nem nagyon próbáltam, még anno a neumannban Netscape volt, de az már vagy 10 hosszú évvel ezelõtti történet.
Mostanában sokat hallani valami "IE" nevû böngészõrõl. Még sose próbálltam, de állítólag elég gázos.
SZERINTETEK ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI?
"a firefox kicsi," - Az O/A meg feleakkora, és 3x annyit tud...
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Töröltem a cookie-t és most rendesen mûködik!
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
LOL. Sose volt ingyenes. a 4es még 30 napos próbaverziós volt. Az 5östõl banneres a 7.5tõl textad-s ami már tényleg bõven elvislhetõ azért kényelemért amit nyújt.
Name: www.serials.ws
Code: w-ssLuh-bX4bn-r6PdE-rDWSA-N8iSf
mert az IE nem jelenít meg minden oldalt rendesen, ezt a hülye közhelyet is tuti, hogy a M$ szórta el a népnek.
Egy kis apróság
Firefox update rendszere már most elég jól mûködik, ennél rosszabb sose lesz, a javítások igen hamar elkészülnek rá
Majd meglátjuk<#crazya>#crazya>
"PoisonBorz:
engeteg IE-re épülõ (!) de minden más szolgáltatást is nyújtó böngészõ van, és ezek közül is kiemelkedik azAvantBrowser - mindent tud amit az alábbiak, a popup-blokkere és a kezelõfelület fényévekkel jobb, és rendesen/hibátlanul jelenít meg minden oldalt, mivel alapjaiban IE... Máig nem értem, miért nem ezek a böngészõk terjedtek el."
Saját magad megválaszoltad kérdésed:
"mivel alapjaiban IE..."
Rengeteg IE-re épülõ (!) de minden más szolgáltatást is nyújtó böngészõ van, és ezek közül is kiemelkedik azAvantBrowser - mindent tud amit az alábbiak, a popup-blokkere és a kezelõfelület fényévekkel jobb, és rendesen/hibátlanul jelenít meg minden oldalt, mivel alapjaiban IE... Máig nem értem, miért nem ezek a böngészõk terjedtek el.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A Firefox rövidesen eléri a kritikus tömeget és onnantól a vírusíróknak is megéri "fejleszteni" rá (az elsõ jelei már mutatkoznak). Az IE az M$ hozzáállása miatt valószínüleg a jövõben is szar lesz. Ilyen környezetben egy free, vírusírók által kevésbé "támogatott" Opera-nak lehetne keresnivalója.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
szerk: nincs vkinek serial-ja ? 😊))
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
"Late reply, but no, hidden elements (display: none; visibility: hidden} are not loaded. As for the advantage: this is togglable and gives me far more control than URL filtering."
Egyébként tapasztalatból is tudom, hogy mûködik, mert ha kikapcsolom, akkor elkezdi tölteni a reklámokat.
Opera: Megjelent a Firefox 1.0.3! Operát használ? Próbálja ki, miben nyújt mást a Firefox!
Firefox: Megjelent a Firefox 1.0.3! Régebbi, Firefox verziója van? Frissítsen most!