122
-
#42 Töröld az SG-s cookie-kat, és utána próbálj bejelentkezni. Ill. ellenőrizd a Cookie-kkal kapcsolatos beállításaidat (Eszközök / Beállítások / Adatvédelem / Sütik), engedélyezve vannak-e. -
clarus #41 Másnak nincs hasonló problémája?? -
clarus #40 Én Firefoxot használok, általában elégedett vagyok vele, de rettenetesen idegesít pl. az SG fórumát nem lehet normálisan használni vele. Miért van az hogy nem lehet bejelentkezni, de néha meg sikerül. Így nem tudok letölteni olyan dolgokat amihez be kell jelentkezni ill. elég ritkán írok a fórumba mert nincs kedvem szórakozni, hogy vagy sikerül vagy nem. Bejelentkezem a fórum főoldalán és mire ellépek onnan pl. a letöltéshez már nem vagyok bejelentkezve. :(( ????? Lehet, hogy a böngésző miatt van, de lehet hogy az SG oldalában van a hiba. Ezért, hogy ezt leírjam, most elindítottam az egyébként már telepített Opera 7-et. :) -
billgates #39 "[HUN]PAStheLoD:
Firefox update rendszere már most elég jól működik, ennél rosszabb sose lesz, a javítások igen hamar elkészülnek rá [hetekkel hamarabb mint akár az IE peccsek] .."
Majd meglátjuk
"PoisonBorz:
engeteg IE-re épülő (!) de minden más szolgáltatást is nyújtó böngésző van, és ezek közül is kiemelkedik azAvantBrowser - mindent tud amit az alábbiak, a popup-blokkere és a kezelőfelület fényévekkel jobb, és rendesen/hibátlanul jelenít meg minden oldalt, mivel alapjaiban IE... Máig nem értem, miért nem ezek a böngészők terjedtek el."
Saját magad megválaszoltad kérdésed:
"mivel alapjaiban IE..."
-
PoisonBorz #38 Nos, szerintem a legjobb megoldás nem Mozilla alapú, de nem is Opera...
Rengeteg IE-re épülő (!) de minden más szolgáltatást is nyújtó böngésző van, és ezek közül is kiemelkedik azAvantBrowser - mindent tud amit az alábbiak, a popup-blokkere és a kezelőfelület fényévekkel jobb, és rendesen/hibátlanul jelenít meg minden oldalt, mivel alapjaiban IE... Máig nem értem, miért nem ezek a böngészők terjedtek el. -
#37 Firefox update rendszere már most elég jól működik, ennél rosszabb sose lesz, a javítások igen hamar elkészülnek rá [hetekkel hamarabb mint akár az IE peccsek] .. -
billgates #36 Nem tudhatod!
A Firefox rövidesen eléri a kritikus tömeget és onnantól a vírusíróknak is megéri "fejleszteni" rá (az első jelei már mutatkoznak). Az IE az M$ hozzáállása miatt valószínüleg a jövőben is szar lesz. Ilyen környezetben egy free, vírusírók által kevésbé "támogatott" Opera-nak lehetne keresnivalója. -
#35 én se fogok operálni :( -
nenad #34 mondjuk ezt en is erdekesnek tartom hogy nem novelte a reszesedeset. -
billgates #33 állnak -
billgates #32 Szerintem az Opera-nak valahogy meg kéne lépnie, hogy újra free legyen, mert a fizetős státusz miatt nagyon sokan már alapból ki sem próbálják vagy elriasztja őket a reklám. Inkább álnak át sExplorer-ről Firefox-ra. -
#31 Maradok a Maxthonnál. -
#30 Opera alól vagyok , szép meg jó , gyors és fasza .. de nem free :C
szerk: nincs vkinek serial-ja ? :))) -
billgates #29 Ez nem igaz, ugynis téyleg nem tölti le a reklámokat. Itt írnak erről.
"Late reply, but no, hidden elements (display: none; visibility: hidden} are not loaded. As for the advantage: this is togglable and gives me far more control than URL filtering."
Egyébként tapasztalatból is tudom, hogy működik, mert ha kikapcsolom, akkor elkezdi tölteni a reklámokat. -
HuHa #28 Nálam tűzfal végzi az ADblokkolást -
rgranc #27 Kis megjegyzés ehhez: mármint nem ablakok, hanem tabok. -
HuHa #26 Szerintem a lehető leglogikusabb a bezárandó tab X-ére kattintani. Ezt a popup fokuszt meg így nem értem. -
rgranc #25 Olyan adblocker nincs, ami NEM TÖLTI LE a reklámokat? Mert ez csak elrejti őket... -
rgranc #24 Nekem speciel nem kellene extension pack, én szeretem tudni hogy mit rakok fel, és csak azt rakom fel, ami nekem kell. -
rgranc #23 IE: Megjelent a Firefox 1.0.3! Még mindig Internet Explorert használ? Töltse le most a Firefox-ot!
Opera: Megjelent a Firefox 1.0.3! Operát használ? Próbálja ki, miben nyújt mást a Firefox!
Firefox: Megjelent a Firefox 1.0.3! Régebbi, Firefox verziója van? Frissítsen most! -
billgates #22 Bocs!
Szóval azt akartam mondani, hogy van már használható Adblocker is ITT -
rgranc #21 Firefoxot használok nagyon régóta, most egy napig nyomtam az Opera 8-at. Pár kérdés: a pop-up blokkolásnál le lehet tiltani hogy a felugró üzenet átvegye a fókuszt az aktív ablaktól? Mert az értesítést le tudom tiltani, de az megint nem jó.
A fókuszt amúgy is elveszik véletlenszerűen ablakok, nem tudom miért...
A másik: a tab bezárása gombot át lehet valahogy rakni a reklámok ALÁ? Tudom hogy van mouse gesture, van középső klikk, van ctrl+f4, van ctrl+w, csak nekem illogikus helyen van ott az a kicsi x...
r. -
#20 A firefox népszerűségének köszönheti a hírverést, a népszerűséget pedig annak, hogy jól megcsinálták! -
billgates #19 Szerintem is az Opera a legjobb, ráadásul most már van egy egész jól használható URL=http://members.chello.nl/b.kroonspecker/opera/]AdBlocker[/URL]is hozzá.
Egyébként az Operában is megoldható az időjárásjelentéses panel.
http://met.econet.hu/mysidebar.php
Ezt a címet el kell menteni bookmark-ként és a bookm. tulajdonságoknál be kell kattintani a Show in panel opciót. -
FTeR #18 nincs kedven megnézni opera oldalán, ez a nyócas támogatja az XML, XSL stb. dolgokat? me, előzőből kimaradt azzal az egyszerű érveléssel, hogy minek az. -
FTeR #17 hát igan alapból, ezé vannak hozzá extek...
igazán kijöhetne 1 extpack, nem kéne minden szart külön felrakni. -
HuHa #16 Operát használok. Kipróbáltam A firefoxotak, és alapból kevesebbet nyújt, mint Opera. -
Tomcat #15 Amekkora reklámja van utóbbi időben Firefoxnak, nem csoda ennyire felfutott. MS IE egy rakás szar, midnenhonnét az dől, hogy alternatív böngészőket használjunk. És mit lát mindenhol a nép? GetFirefox. Jó a firefox, nem azt mondom, de nem CSAK az az alternatíva, hiszen az Opera legalább annyira egyenrangú ellenfél. Nekem megérte a 30 dolcsit. Ráadásnak a 7.0-s license érvényes a 8.0-hoz :)
firefox.hu helyében meg ezt levenném az oldalukról, dehát...
Megjelent a Firefox 1.0.3! Operát használ? Próbálja ki, miben nyújt mást a Firefox!
Most félnek, vagy mivan? :) -
Yeti #14 Operában(reklámcsíkkal együtt) így is legalább akkora a hasznos felület, mint a firefoxban. Egyébként meg firefoxban is kell keresgélni egy csomó plugint (merthogy azok nélkül buta szegény), meg beállítgatni őket.
Egyébként a nagy hírverést el kellett indítani. Erre mondtam, hogy onnan már ment magától. -
HuHa #13 Egyetértek, mindenhol GetFirefox bannerek ezresével, már csak ezért sem használom...meg nyilván azért, mert totál nem jött be:)) Opera sokkal kényelmesebb, elegánsabb, és minden maximálisan funkcionál, nem kell kiterjesztéseket keresgélni. Igaz fizetni kellene a reklámcsík eltörléséért, de a tudása ezt kompenzálja...és a böngészőm továbbra se legyen multimédiaközpont, időjárásjelentő, anyámkínja, amit fel szoktak hozni FF mellett.
Magánvéleményt hallottak:) -
Yeti #12 Ok, mindenki tudja hogy az IE egy sz*r, csak az emberek nem tudtak róla, hogy van más, ami viszont nem. Mozilláék nagyon ügyesen(és nem mellékesen éppen jókor) beharangozták a Firefox 1.0 megjelenését, és így bekerültek a köztudatba. És ezzel sikerült a többi alter böngésző elé kerülniük, nem attól, hogy jobb lenne. Ha ezt mondjuk az Operáék teszik meg, akkor most ők állnának 8-10% körül.
Gondolkozz csak el rajta, ha nem harangozzák be annyira, eljutott volna hozzád az a "divathullám", hogy most mindenki elkezdett hírtelen Firefoxot használni? -
Yeti #11 Nem jobb semmivel az Operánál, ha épp most akart volna mindenki annyira alternatív böngészőre váltani, akkor most ugyan annyian használnának Operát és Firefoxot. Mozilláék egyszerüen csak felhívták az emberek figyelmét arra, hogy van jobb is az IE-nél. Ezzel bekerültek a köztudatba(sokkal jobban, mint az Opera), innen meg már ment minden magától. Ne becsüld le a marketing erejét. -
#10 Én nem hinném. Én például nem a hírverés miatt használok Firefoxot, hanem mert az IE tele van hibával, és még ki tudja mi mást művel... -
#9 a firefox kicsi, egyszerű, nincs telipakolva sok feature-el amik csal összezavarják a kezdő felhasználókat. Ha kellene extra cuccok, ott vannak a extensionök. Amúgy meg a Firefox ingyenes, nem kell nézni az idegesítő reklámbannert, sőt serial-t se kell keresgélni.
A nagy hírverés pedig a használóktól származik, akiknek megtetszett és kitették a firefox bannert az oldalukra. -
#8 ebben nem lennék biztos -
Yeti #7 A firefox a nagy hírverésnek köszönheti csak ezt a hírtelen jött népszerűséget. -
#6 6-7%-os részesedése sztem soha nem lesz az operának.
jön ez IE7 a Window$-al, Firefox is sokkal jobb.
Az opera ráadásul nem ingyenes, emiatt se lesz jobban elterjedt (nem is beszélve arról, hogy nagyon sok oldalt érdekesen jelenít meg) -
#5 Én is Opera 7.5-öt használok, nekem sokkal jobban tetszik mint a Firefox. Szedem is lefele az új verzsönt. -
#4 " Az Opera saját adatai szerint mintegy 10 millió felhasználóval rendelkezik,de ezek közül csak mintegy százezren fizettek 34 eurót, hogy a reklámoktól mentes verzió előnyeit élvezhessék"
Persze mert a többi rékeresett a serialra azt szevasz.. -
#3 Régebben én is Operát használtam, de firefox logikusabb felépítésü, sokkal jobban tetstreszabható...