140
Mi a kedvenc könyved?
-
#20 én még nem szavaztam, de pl Rejtő-t, szilvási-t, Nemere-t, esetleg Szerb Antal... -
Takezó #19 Jah, bár rövid könyv nagyon! Tényleg jó könyv -
#18 Azért jó lehet ha egy nap aolatt kiolvastad D -
#17 nem kedvenc, de magyar könyv egyáltalán nem jutott eszembe a szavazáskor, így Szepes Mária: Vörös Oroszlán-t írtam be, mivel az volt az első ezo (és jó) könyv amit olvastam
ti a magyarokhoz mit írtatok be?
külföldihez ment a Frank Herbert: Dűne, gyerekkoromban vagy 3szor végignyomtam -
Takezó #16 Nézd, én nem olvastam sok Marquezt (Száz év magány, Szerelem kolera idején, Ezredes úrnak nincs aki írjon, Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája), de én azt mondom, hogy a Szerelem kolera idején talán jobb volt... Ugyanakkor ez meg egyedibb ^o) huhh, nehéz kérdés, lehet mégis erre adtam volna éni s -
#15 a másik jobb
vagy van kevésbé ismertebb amiért kellett volna szerinted? -
Takezó #14 a címe alapján voltak előítéleteim, de így egész érdekes könyvnek tűnik :) -
#13 hm ez nem volt véletlen filmben?
olyan ismerős -
Takezó #12 Hmm, a Száz év magányt kb két éve olvastam, épp ma kezdem újra az Egy előre bejelentett gyilkosság krónikáját meg tegnap kezdtem el olvasni, és ma fejeztem be Jóah könyv, bár nem tudom, hogy miért erre kapta a nobelt.. -
Vlala #11 Egyszerűen tetszett. A történet is, a stílus is, az egész arról szól, hogy a sátán új "hadjáratba" kezd a Föld megszerzéséért, ezért ideküldi a szolgáit, hogy tegyenek rendetlenséget :-) Isten válaszul visszaküld Jézust, Buddhát és Twetzatcoatl-t (lehet, hogy rosszul írom), Jézus egy rocker, Budddha egy bőrfej, míg az indián Tollas kígyó egy kutya testében születik újjá.
Van benne mutánsvadászat is meg minden, tessék nagyon elolvasni :-) -
#10 Na igen ilyesmit vártam
Én most akarom elolvasni a sorstalanságot, a száz év magyányt, és az agy előre bejelentett gyilkosság krónikáját.
És persze az Elit alakulatot
Ambrose, Stephen E. (1936-): Elit alakulat : a 101. légideszant-hadosztály 506. ezrede E századának útja Normandiától Hitler Sasfészkéig -
Takezó #9 amúgy jó totyik, teccik -
Takezó #8 szvsz az nem Öt gyűrű legendája, hanem Öt gyűrű könyve (Go rin no sho) és Mijamoto Muszasi írta, elég távol áll a szerepjátéktól, a kardforgatásról ír benne -
Takezó #7 Én a nagy könyv szavazán Dosztojevszkij Bűn és Bűnhődését, valamint Kertész Sorstalanságát választottam... Nagyon sajnálom, hogy nem lehet minimum 3 könyvet jelölni, mert ez az egy iszonyat kevés, talán nem is döntöttem jól, annyi jó könyv van, hogy cska na...
Dosztojevszkij Bűn és bűnhődés: úgy gondolkodtam, hogy azokat a könyveket kéne választanom, amik a legnagyobb hatással voltak rám, és abban az időszakomban, mikor olvastam, Raszkolnyikov gondolkodásmódja nagyban hatott az enyémre is.
(a külföldi kategóriában a másik esélyesem még Huxley Szép új világa volt)
Kertész Sorstalanság: Az indok hasonló, teljesen megváltoztatta a haláltáborokról alkotott elképzelésemet ez a regény, stílusa pedig egyedi!!!4
-
#6 az szerepjáték? -
#5 Öt gyűrű legendája, de már franc se tudja ki irta, kölcsönbe kaptam anno mind a 7 kötetet. -
#4 Lehetne kicsit bővebben?
story miért jó stb. -
buggyant #3 Jack Herer: a császár meztelen -
Vlala #2 Josh Keegan: Neonbiblia
-
#1 A téma adott, ajánld kedvenc könyved.