A NAGY KÖNYV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen kivül igazán sajnálatos, hogy évente csupán 2-3 hsz. iródik ide. No persze... a DVD és BlueRay világában élünk.
Ajánló azoknak akik nem a "fellegekben" járnak és érdekeltek az emberi természet útvesztõjének tanulmányozásában.
Jane Austen - Büszkeség és balítélet
Top 100-as könyv!
...és lesz is mindig. <#worship>#worship>
In Lak\'ech Ala K\'in
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
És én már tudom hogy mirõl szól.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
A vámpírsorozat nagyon jó lett.
Dióhéjban:egy kissrácból vámpír lessz és a 12.ik kötetben a világ sorsa múlik rajta.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
szóval az iylen összezsufolt top100ak szart se érnek, fõelg hogy szvsz nem az a lényeg hogy õk mit hoznak ki hanem az hogy egyénileg kinek kinek mi tetszik 😊
a Pál utcai fiukat én pl a top 1000be se sorolnám be... 😊 nekem még kötelezõböl is valahol az alján végez az antigóné-vel holtversenyben 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Miután nemkerült be sem a Gyürük ura, sem a Micimackó, a "csillagoknak " drukkoltam.
Csak azt nem értem mit keresett ott az az Abigél????
Yang: Skandi- senior shao wari
Nekem Stephen King - Állattemetõ nagyon ász könyv vagy 6szor kiolvastam az biztos!
De akár az ALIEN és a PREDATOR könyvek is abbol ia vannak jók amiket még nem is filmesítettek meg!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Én viszont igen. Nekem nagyon tetszett, és sokáig úgy éreztem, hogy az egyetlen kötelezõ amit érdemes volt elolvasni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De amit én írtam az az "elsõ" abban az értelemben, hogy megmagyarázza az egész eredetét.
A címe az, hogy Én, Strahd nem bézikmagyarra váltottam át 😉
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
A köd vámpírja, vagy valami ilyesmi...
keress rá így, hogy Strahd von Zarovich... de szvsz Bram Stoker azé jobb 😊
Ilyen elég borongós, de érthetõ könyv sztem. Egy vámpír emlékiratairól szól. Már elég régen olvastam, de nekem bejött anno tizenpár évesen. Sajnos azt, hogy hol lehet-e kapni vhol azt nem tudom.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
hát nem tudom, ha szereti a témát, akkor ql, ha nem, akkor nem😄
hacsak nem a fil atiratara gondolsz, aminek mas a hangulata
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
a legnagyobb vámpíros könyv😊 nem Vampire the Masquaredesen bonyolult, és átlagos 1500-2000 forintos ára lehet
A Pál utcai fiuk/Harry Potter/Kisködmön-hááát az én listámon nem szerepelnének.
Ellenben nagyon örülök, hogy bekerült a Micimackó, valamint egy Rejtõ könyv. És örülök még az 1984nek meg a Galaxis utikalauznak is.
Amit hiányoltam:gyerekkönyvek közül Lázár Ervintõl vagy a Hétfejû tündért, vagy a Négyszögletû Kerek Erdõt, Merlétõl a Mesterségem a Halált, illetve legalább egy Durell vagy Wodehouse könyvet.
(sry, hogy csak most nírok de eddig nem láttam nagyon a toikot)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Nagyon tetszik