Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

byzhouse
chewbacca-t lehet majd választani? 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

[HUN]Crassus
jaja kidobnék rá én is pár ezrest😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Fenrir
Kevered a Kotor-ral, ez SW:Tor 😊

A halál csupán a kezdet...

Jeffjohnson
ha sikerül vele táppénz alatt játszani akkor küldd már át nekem is mert érdekelne <#idiota>

BoneDragon
LoL, ezen mekkorát nevettem 😄DDDD

[HUN]Crassus
facepalm

ezzel még játszik vki?
nekem a második rész van meg, anno elakadtam benne. de most táppénzen leszek, így elõszedem. ezt is érdemes ? milyen fõbb modok vagy kiegészítõk jelentek meg hozzá ?

Jaj ne... 😞

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Javítom nem Dashade hanem Houk race a companion😊<#zavart1>

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

Nagyon baba😊Lustább játékosoknak vagy akik unják a farmolást,esetleg pl.instában vagy PvP-t tolnak,ez idõ alatt is lehet farmolni(gathering skills)companion segítségével.Közelrõl és messzirõl egyaránt utasíthatjuk companiont,hogy képzettsége szerint menjen gyûjtögetni.

Aki idõ milliomos vagy szeret farmolni az teheti maga is,companion-al közösen.Aktív(magunkal vitt,csak egy lehet)kompanionunkal együtt farmolva szerintem gyorsabb és többet is össze tudunk szedni.Mindkét farm megoldásnak megvan az elõnye.

A farmolós(gathering)rész után láthatjuk a készítést(crafting),gyártást az ûrhajón erre kialakított részen.Csak egy(!)szakértelmet választhatunk.

A Crew Skills küldik pedig arra is jók lesznek,hogy növeljük jellemünk dark vagy light pontjait.
------------------------------------------------------------------------
Kíváncsi leszek,hogy összesen mennyi companion lehet.Vidiben hármat látunk de említik az ötöt is.Érdekes,hogy vidiben companionok úgy viselkednek velünk szemben mintha a felettesük,elöljárójuk,parancsnokuk lennénk.Vidiben az a nagydarab,tagbaszakadt Dashade(race) közelharcos companion nagyon ott van😊
Állítólag arra is lesz egy rendszer,hogy companionunkal milyen a kapcsolatunk,mennyire tudjuk befolyásolni,neki is lesz jelleme...de ez már egy másik story <#duma>

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Az EA-ra szállt minden kiadói és egyéb dolog:
Link

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Kicsit még a BH témát favorizálva <#duma> az is érdekelne,hogy a mindkét kézzel flamethrower támadás vajon elérhetõ lesz játékosok számára.
Deceived trailer-ben ezt láttuk de gameplayben még csak egykezes megoldást láttam.

Itt egy BH-val kapcsolatos oldal,többek között jó pár skill részletes leírással.

Jetpack használatával kapcsolatban csomó skill lesz és már nem vagyok biztos benne,hogy csak az egyik AC kapja meg.Lesz az a bizonyos kasztra jellemzõ,köztes talent fa(ág) ami mindkét AC-nek ugyanaz és lehet,hogy ezek a képességek ide kerülnek.Így fog kinézni:talentfa kép 1,kép 2,kép 3

Részemrõl azért van ez a sok feltételezés,mert eddig akármilyen infót kaptuk fejlesztõktõl,majdnem mindenhez hozzátették,hogy:"ez még nem végleges","ez még fejlesztés alatt","de ez még változhat"...

Ami viszont nagyon pozitív,hogy SWTOR hivatalos fórumon a fejlesztõk részérõl is vannak bejegyzések,hozzászólások,lehet velük fórumozni.Figyelik a rajongótábor visszajelzéseit,lásd:JC Wizard alosztálynevét addig fújjoltuk,hogy szavazásra bocsátották és tervezik,hogy megváltoztatják.
Ez nagyon jó lépés részükrõl,hogy nem önfejûen alakítják a játékot hanem a rajongók visszajelzéseit is figyelik,hogy mire van igény<#nezze>

Ezt most csak BH kaszt Fanoknak írom😊Van kettõ nagyon BH-ra jellemzõ skill.Egyik a hátrakéta másik a lángszóró,mindkettõ nagyon buli képesség és itt a dilemma,mert külön alosztályban lesz megtalálható.Eddig látottak alapján nekem ez jött le de ne nekem legyen igazam.

A Bounty Hunter/Powertech(távolsági tank spec)kapta meg a lángszórót(flamethrower).Ez egy közelharci AOE képesség amitõl az ellenfél valamennyi ideig támadás képtelen lesz,ráadásul a hatás ideje alatt a BH ellenfele folyamatosan sebzõdik is,un.DoT(damage over time)skill.Logikus döntés,hogy tank kapta ezt a skillt,mert instában(is) jól jöhet az AOE pl.addok ellen.

A Bounty Hunter/Mercenary(RDPS)-nek adták a hátrakétát.Segítségével távol tarthatja magát ellenfeleitõl.Gyorsan megfelelõ távolságra(lõtávolba) tud kerülni ellenfelétõl.Ezzel biztosítja magának,hogy folyamatosan tudjon DPS-t tolni.Ezért a hátrakéta is jó döntés a DPS BH-nak.(Arra azért még kíváncsi leszek,hogy hátrakétával képes lesz magaslatokat esetleg 1-2 emeletet áthidalni?Mint ahogy a Deceived Cinematic-ban láttuk)

Ez a két skill azért érdekes,mert Deceived Cinema-ban az történt,hogy Shae Vizla Mandalorian Bounty Hunter csajszi beizzítja hátrakétát majd lángszórót is használt.Lehet azért tud mindent ez a hölgyemény,mert egy neves NPC góré féle lesz gammában.Nem tudom,hogy megtalálható lesz de Malgus már biztos benne lesz gammában NPC-ként(ezt már megerõsítették).

Ha már BH akkor a Mandalórokat is említsük meg.Shae Vizla,Jango Fett,Boba Fett-en látott armor elérhetõ lesz BH-nak,Mandalor-Set néven.
Mandalorok lesznek a játékban,nem vagyok egy mandalór szakértõ de nekem a kultúrájuk a RW(real world)"kissé"katonai beállítottságú kormányokhoz pl.spártai,római,porosz...tudnám hasonlítani.Itt van még három clone wars,mandalorian vidi csak mandalorian fanoknak
The Mandalore Plot,Corruption,The Academy

Fenrir
Én is fõleg ebben látom a fantáziát.

[HUN]Crassus
bahh.....remélem a rated BG-vel elvegetálok a SWTOR kezdéséig😊

Fenrir
Most mit sírsz? Jön nemsokára a Cataclysm.

[HUN]Crassus
noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

TDC Geronimo
Ha játszottál MMOval ezelõtt vagy voltál beta teszter, akkor tudhatod, hogy az ilyen kozmetikai dolgok a leges legutolsó fázisban kerülnek be. Utolsó 1 hónapba kb. Olvastam egy interjút Biowares arccal és abból nagyon azt lehetett leszûrni, hogy ezt a játékot 2011 vége elõtt nem nagyon látjuk. Beta sincs még a láthatáron se. Ekkora volumenû játékot réges rég el kellett volna kezdeni széles körben tesztelni, ha a tavaszi megjelenést nézzük. Úgyhogy el is lehet felejteni egy idõre swtort, mert még sokára lesz belõle valami.

itlosz78
Nekem tetszett a Warzone videó csak szerintem nagyon nem kiforrott a dolog, mármint a grafikát és a különbözõ harc közbeni mozgások és effektek.
Ha jobban megnézitek a videót látni fogjátok, hogy a Sith Inquisitor mindkét keze nyitott és a dupla fénykard mégis ott van miközben villámokat szór. Az agent ugyanezt csinálja a fegyvere a levegõben miközben hevesen lövöldöz vele, vagy mikor a Jedi a saját lábát és köpenyét kaszabolja le, de a legjobb a trooper fegyvere amelybõl egy számomra igazán furcsa szögbõl távoznak a lövedékek.
Remélem nem fog így maradni. És így kiadni egy videót hmm<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.

Vidiben 0:41,0:47,057-nél is többször demonstrálják ezt a JC/Shadow skillt ami nem gyenge és még látványos is.Talajból kiragad egy jókora darab föld vagy kõdarabot és hozzávágja ellenfeléhez.0:57-nél láthatjuk,hogy ezt a skillt egész közelrõl is tudja alkalmazni.Szerintem már most kezdjünk el sírni,hogy nerfeljék,nem szeretném ha gondot okoznának😊)

1:05-nél Agent hozta formáját és teljesen sportszerûen hátba lõtte Jedi barátunkat miközben az összevissza atlétizált😊Ezt már az Agent bemutató trailerben is csinálta.Nem elõször láttunk tõle ilyen mögé lopakodom és hátba lövöm akciót.

1:12-nél láthatjuk akcióban Agent kolto injection skillt.Ez egy gyógyító képesség aminek az érdekessége,hogy Sniper(DPS)Agent is alkalmazhatja és gyógyíthatja társait.Vidiben láthatjuk amint alkarvédõbõl kivágódik ez a zöld injection a SW/Marauderba.

1:08-nál a (Mercenary)BH,rakétával simán kilõtte a take cover(mesterséges fedezék)mögül a smugglert😊

Fenrir
WoW-ban a WSG is 10 vs 10 csak és ugyanúgy Battleground-nak hívják mint AB-t vagy AV-t.

Reméljük, hogy ez csak a legkisebb lesz.

Gratulálok, egy darab warzone alapján leírod a pvp-t.... 😄 Mondták, hogy lesz ow pvp, plusz több warzone, más célokkal, nyilvánvalóan akár más létszámmal.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

#2745(Torzonborz):Talán növelhetõ ha a kompanionokat is bevethetjük,akkor már 16Vs16 lenne😊Azzal együtt is,nagy zergelés nem ebben a warzone-ban lesz😊)
Bejelentettek egy warzone-t amelybõl több is lesz.Ezek különbözni fognak egymástól feladatokban,célokban,gyõzelmi feltételekben.Ezek zárt rendszerû,instance warzone-k és remélhetõleg nem mindegyikre a 8Vs8 létszám lesz jellemzõ.

Régebben megerõsítették,hogy Open World PvP Warzone is lesz:community,warzones.

Ez a most bemutatott Alderaan-i 8Vs8-as warzone,nekem nagyon pörgõsnek,dinamikusnak tûnik,szerintem nem rossz.Persze nagy létszámú PvP guildek nem a 8Vs8 létszámú warzonákra fognak gerjedni.Nyert meccs után kapunk Exp,token(szokásos marhaságok)jutalmat.És remélem közelebb visz a bolygó elfoglalásához,csak hogy valami plusz tétje is legyen.
crafting hírek:beszarás,hogy ezzel kapcsolatban is lesznek questek.Hát lemegyek hídba és vissza se jövök annyi q típus van már:

-public quest(szokásos,mindenki ismeri,mindenhol terem)
-story quest(világos vagy sötét oldal jellemet növelhetünk és itt talizhatunk össze kompanionjainkal is)
-hûség quest(kompanionunk által juthatunk hozzá és kompanionunk hátértörténetével kapcsolatos questek ezek)
-world questek(bolygók történelmével kapcsolatos csapat,outdoor quest vagy quest láncok)
-ûrhajós minigame küldik
-számítok még pvp meg pve insta küldikre is
-crafting quest(no comment talán annyi,hogy kompaniont ebbõl a buliból sem hagyták ki,segíthet nekünk ebben is)

Kompanionjaink nem csak dekkolni fognak a hajón,hanem távolról -térerõt akarok- is utasíthatjuk õket feladatok elvégzésére.

Torzonborz
azért remélhetõleg ez a 8vs8 növelhetõ lesz mert ez így nem warzone , inkább arénás marhaság.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
fos
de legalább lesz benne fajin storyline..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

XenHai
Ez 1 vicc!
8v8?? mekkora pvp élmény.... ez tényleg wow scifi lesz😄

TDC Geronimo
craft és warzone részletek. Gondolom ez lesz a mai bejelentés. Test sehol 😞

roblee
Köszönöm a válaszod. Látom, te nem ma kezdted az mmo-t. Ha õszinte akarok lenni, akkor amit leírtál nekem, kicsit kínai, de majd beletanulok.

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

MarkBlade
Simán. De még megy a Star Trek online és jövõre F2P lesz a Champions Online is 😄
jah és for the republic!😊)
Hát ideje lenne már az EU tesztnek, kíváncsi vagyok hogy mit hoznak ki ebbõl. De mivel sw fan vagyok, nem picit kötelezõõ 😊És énis várom Crassus!😄
Jeffjohnson
Hát amilyen kocka szerintem megnézte külön-külön a képességeket meg az infókat a talentágakról és ez alapján vonta le a következtetést. Nomeg van nem 1 video amit szintén lehet elemezgetni.

Te amúgy ezeket az aprólékosabb játékmechanikai, egyensúlybeli fejtegetéseket mire alapozod? Mert így elsõre úgy tûnik, mintha az általános infókból gyártanál részletgazdag teóriákat, vagy vannak már vmi closed bétából gameplay videók?

*sigh* nincs béta, teszt van, amcsiknál nyáron már ment, ide is elhozzák most, remélhetõleg ez lesz a bejelentés. TESZT, nem béta. 😊

MrStokes
Miert, US-ben mar megy a closed beta?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

[HUN]Crassus
Hali Márk! már te is várod?😄

TDC Geronimo
"We’re in Europe where we’ll be announcing new details about The Old Republic™. Stay tuned!" ZzZ... Pont ideje lenne bejelenteni EUban a betat, ha már erre járnak 😄

MarkBlade
Lehet hogy benézzték a skint 😊 Max ráfogják hogy amúgy is a Jedi elötti idõben játszódik 😄
#2726(MarkBlade):jaja erre a droidra gondoltam,igazad van a filmes droid nem azonos a trailerben láthatóval <#worship> Benéztem de hát megesik,hogy a százlábú is elesik😊<#zavart1>

#2727(MarkBlade):Igen ez inkább <#eljen>,ha ez a droid nem egy vallatós típus akkor viszont nem értem,hogy trailerben miért küld rá egy fegyvertelenre egy ilyen felderítõ+dps droidot,persze lehet,hogy nem is vallatni akarta <#gonosz2>,bár abban több fantázia lenne.
#2724(roblee):Ez már csak kaszt balance kérdés.

- a JK,SW nagy armorral rendelkezik és MDPS-t oszt.A smuggler,agent kis armor és RDPS.Mindenre lesz válaszlehetõség,mert a nagy armoral szemben a smuggler,agent még DPS ágon is képes lesz valamennyi healingre.A JK,SW MDPS-t meg tudják ellensúlyozni a CC képességeikkel.

-a trooper,BH-t sem kell félteni közelharcban,mert ezek a kasztok meg AOE-t tolnak(gránát,lángszóró...).Közelharcban troopernak ott van még a puskatussal ütés és eltudja lökni magától az ellenfelet távolabbra. BH-hoz ha közel mennek beizzítja hátrakétát és fölszáll,ráadásul levegõbõl is képes DPS-t tolni.

-visszafelé is megvizsgálhatjuk ezt a kérdést MDPS Vs RDPS,mert ha egy közelharcos nem tesz eleget az armor+resist tulajdonságaira akkor messzirõl marha gyorsan szétfogják lõni õket és csak reménykedhet,hogy kap healt.

-a healelni tudóknak meg kis armorjuk lesz és ha megszórják õket nem sokág bírják,ezért muszáj lesz nekik a healre koncentrálni vagy lopakodásba átmenni.

-jut eszembe lopakodás,nem csak a smuggler vagy agent tud majd lopakodni heal ágon.Ez inkább egy védekezés lesz számukra ha nagyon célpontba kerülnek.Nem õket tartom a rogue kasztoknak.

-A Jedi Consular/Jedi Shadow ágon illetve a Sith Inquisitor/Sith Assassin ágon lesznek a tipikus lopakodom és DPS tolok kasztok.
Mindkettõ ezen az ágon dupla pengés fénykard,lopakodás és MDPS.Ez nem a heal águk lesz vagyis itt no heal vagy csak minimális(?).
alosztályok

Torzonborz
magyarul kutász-droid amit Han és Csubi próbált kilõni a Hoth-on. ha tévednék akkor bocsi 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

MarkBlade
Inkább hasonlít jobban.erre
MarkBlade
" 0:50-nél van egy droid,nekem itt szintén az 1977-es SW Episode 4 egyik jelenete ugrott be a kínzáshoz,vallatáshoz használt droid amivel
Leia Hercegnõt akarták szóra bírni.Gondolom ennek a vallató droidnak story questben lesz jelentõsége,ha ez mégsem az akkor én kérek elnézést de külsõleg totál olyan mint a filmben a vallató droid."
Nézd meg a filmet mégegyszer. Mert bár hasonlít rá de totál nem így néz ki. IT-O Interrogator
Jeffjohnson
Minden classt nagyjából egyenlõre terveznek tehát ranged classként biztosan lesz lehetõséged megvédeni magad közelharcban is persze ez nem jelenti azt ,hogy közelharcban lesz esélyed egy kifejezetten arra tervezett class ellen inkább arra kell gondolni ,hogy lesz olyan képességed amivel el tudsz menekülni vagy a távolságot növelni tudod majd (pl:CC,lassítás).

-Havidíjról még senki sem tud infót ha tippelni kellene akkor kb. annyi lesz mint a mostani mmo-k 15$ körül.
-1 accountra szerintem csinálhatsz majd jó sok karit de biztos lesz 1 felsõ határ.
-Trial biztos lesz de ahogy más mmoknál itt sem valószínû ,hogy a megjelenést követõen lesz inkább olyan formában ,hogy aki megveszi kap 1 boddy keyt amit odaadhat másnak aki tud majd kb. 7-10 napot trialozni vele ill. az open beta-t szokták még egyfajta demonak használni ahol bárki játszhat a játékkal.

roblee
Én már azóta figyelemmel és nagy érdeklõdéssel kísérem az Agent class-t mióta felkerült a hivatalos oldalra. Abban biztos vagyok, h ez lesz az elsõ amelyiket kipróbálom. Valszeg a snipert választom, az közelebb áll hozzám, csak azon gondolkodom, h ha egy jedi nekem esik, egy ranged class mit tud kezdeni vele. Remélem neked lesz igazad arcosharcos, mert a közelharc képessége nélkül nem lesz sok esélye az emberemnek.
Mivel abszolút kezdõ vagyok az MMO-ban, nem tudom, hogy hogy mennek ezek a dolgok. Úgy értem a wow-ban is biztos van ranged class, pl: íjász, ezek hogy védik meg magukat egy karddal rájuk támadó harcossal szemben.
Azt nem tudja vki megsaccolni, h mennyi lehet majd a havidíja a játéknak?
Hány karit csinálhatunk 1 accounttal?
Lesz-e 15 vagy 30 napos trial változata a játéknak? Csak lesz rá esélye az embernek,h kipróbálja? Nem így szokott ez lenni az mmo-knál?
Köszi!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Közben elemeztem az agent vidit😊Egy-két észrevétel:
-nem értem miért a birodalmi fõvárosbolygón a Dromund Kaas-on mutatják be,én eddig úgy tudtam,hogy a Huttán fog kezdeni.

-a vidiben 0:40-nél un.Energy Blade-t használ.Ezzel kapcsolatban lesz pl a Shiv nevû képessége ami egy lopakodós-hátba szúrós(stab)skill.A Hope Cinematic Trailerben a trooper közelharcban Vibro Knife-val támadja a Sithet.Szerintem lesznek itt minden kasztnak közelharci skilljei is.Ebben a világban a közelharc nem merül ki a fénykardban.Lesznek itt energia pengék,vibro kések,puskatusok(utóbbi xD+lol)

-a vidiben 0:43-nál láthatjuk a rang jelzéseit vagyis most már biztos lesznek elérhetõ rangok amin kapaszkodhatunk fölfelé.Ráadásul ezek a rangjelzések,rangok a ruházatán is látszani fog.A kari jobb válla alatt,szembõl láthatjuk ezeket a piros,kék,sárga,fehér rang jelzéseket.Ezt már az 1977-es SW episode 4-ben is láthatjuk többek között Tarkin kormányzón Grand Moff Tarkin

- 0:50-nél van egy droid,nekem itt szintén az 1977-es SW Episode 4 egyik jelenete ugrott be a kínzáshoz,vallatáshoz használt droid amivel
Leia Hercegnõt akarták szóra bírni.Gondolom ennek a vallató droidnak story questben lesz jelentõsége,ha ez mégsem az akkor én kérek elnézést de külsõleg totál olyan mint a filmben a vallató droid.

-A healer(Operative)ügynökrõl kaptunk két képet is,egyiken láthatjuk, hogy a gyógyításban fontos szerepet kap a szonda(probe)amit ráküld a
gyógyítani kívánt személyre és a szonda mindenféle fény nyalábokkal szórja meg,így healeli.

Amíg az erõhasználó healerek összevissza hadonásznak a kezükkel heal közben addig az agent komoly technikai eszközöket vet be,pl kolto injekció,szonda,stb.(mobil mûtõasztalt is akarok!)Az a vicc,hogy az ûrhajójának az átvilágított rajzán lehet látni,hogy van orvosi szoba is.

A Sniper(DPS) ágának meg ha már sniper akkor úgy lenne értelme,hogy messzebbrõl tudjon lõni mint a többi kaszt vagy jobb legyen a találati aránya...<#duma>

Kiba igényes.Ahogy ez kijön megveszem és egybõl befizetek 1 évet

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Az IA hajó a legszebb szerintem.

IGEN!végre,ez az<#vigyor>teljesen happy vagyok.Birodalmi ügynök frissítés

Totál James Bondos a figurája és ennek megfelelõen egy high-tech prototípus ûrhajót kapott,ami úgy néz ki mint valami lopakodó.

Az elsõ kompanionja stílusosan egy sexy rattataki kis csaj.A bemutatkozó vidiben meg jól lesmárol egy másik csajt😊

A szakosodás "operative" ágán végre megemlítik,hogy jártas a haladó orvosi tudományokban.