Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
nekem a második rész van meg, anno elakadtam benne. de most táppénzen leszek, így elõszedem. ezt is érdemes ? milyen fõbb modok vagy kiegészítõk jelentek meg hozzá ?
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Aki idõ milliomos vagy szeret farmolni az teheti maga is,companion-al közösen.Aktív(magunkal vitt,csak egy lehet)kompanionunkal együtt farmolva szerintem gyorsabb és többet is össze tudunk szedni.Mindkét farm megoldásnak megvan az elõnye.
A farmolós(gathering)rész után láthatjuk a készítést(crafting),gyártást az ûrhajón erre kialakított részen.Csak egy(!)szakértelmet választhatunk.
A Crew Skills küldik pedig arra is jók lesznek,hogy növeljük jellemünk dark vagy light pontjait.
------------------------------------------------------------------------
Kíváncsi leszek,hogy összesen mennyi companion lehet.Vidiben hármat látunk de említik az ötöt is.Érdekes,hogy vidiben companionok úgy viselkednek velünk szemben mintha a felettesük,elöljárójuk,parancsnokuk lennénk.Vidiben az a nagydarab,tagbaszakadt Dashade(race) közelharcos companion nagyon ott van😊
Állítólag arra is lesz egy rendszer,hogy companionunkal milyen a kapcsolatunk,mennyire tudjuk befolyásolni,neki is lesz jelleme...de ez már egy másik story <#duma>#duma>
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
Deceived trailer-ben ezt láttuk de gameplayben még csak egykezes megoldást láttam.
Itt egy BH-val kapcsolatos oldal,többek között jó pár skill részletes leírással.
Jetpack használatával kapcsolatban csomó skill lesz és már nem vagyok biztos benne,hogy csak az egyik AC kapja meg.Lesz az a bizonyos kasztra jellemzõ,köztes talent fa(ág) ami mindkét AC-nek ugyanaz és lehet,hogy ezek a képességek ide kerülnek.Így fog kinézni:talentfa kép 1,kép 2,kép 3
Részemrõl azért van ez a sok feltételezés,mert eddig akármilyen infót kaptuk fejlesztõktõl,majdnem mindenhez hozzátették,hogy:"ez még nem végleges","ez még fejlesztés alatt","de ez még változhat"...
Ami viszont nagyon pozitív,hogy SWTOR hivatalos fórumon a fejlesztõk részérõl is vannak bejegyzések,hozzászólások,lehet velük fórumozni.Figyelik a rajongótábor visszajelzéseit,lásd:JC Wizard alosztálynevét addig fújjoltuk,hogy szavazásra bocsátották és tervezik,hogy megváltoztatják.
Ez nagyon jó lépés részükrõl,hogy nem önfejûen alakítják a játékot hanem a rajongók visszajelzéseit is figyelik,hogy mire van igény<#nezze>#nezze>
A Bounty Hunter/Powertech(távolsági tank spec)kapta meg a lángszórót(flamethrower).Ez egy közelharci AOE képesség amitõl az ellenfél valamennyi ideig támadás képtelen lesz,ráadásul a hatás ideje alatt a BH ellenfele folyamatosan sebzõdik is,un.DoT(damage over time)skill.Logikus döntés,hogy tank kapta ezt a skillt,mert instában(is) jól jöhet az AOE pl.addok ellen.
A Bounty Hunter/Mercenary(RDPS)-nek adták a hátrakétát.Segítségével távol tarthatja magát ellenfeleitõl.Gyorsan megfelelõ távolságra(lõtávolba) tud kerülni ellenfelétõl.Ezzel biztosítja magának,hogy folyamatosan tudjon DPS-t tolni.Ezért a hátrakéta is jó döntés a DPS BH-nak.(Arra azért még kíváncsi leszek,hogy hátrakétával képes lesz magaslatokat esetleg 1-2 emeletet áthidalni?Mint ahogy a Deceived Cinematic-ban láttuk)
Ez a két skill azért érdekes,mert Deceived Cinema-ban az történt,hogy Shae Vizla Mandalorian Bounty Hunter csajszi beizzítja hátrakétát majd lángszórót is használt.Lehet azért tud mindent ez a hölgyemény,mert egy neves NPC góré féle lesz gammában.Nem tudom,hogy megtalálható lesz de Malgus már biztos benne lesz gammában NPC-ként(ezt már megerõsítették).
Ha már BH akkor a Mandalórokat is említsük meg.Shae Vizla,Jango Fett,Boba Fett-en látott armor elérhetõ lesz BH-nak,Mandalor-Set néven.
Mandalorok lesznek a játékban,nem vagyok egy mandalór szakértõ de nekem a kultúrájuk a RW(real world)"kissé"katonai beállítottságú kormányokhoz pl.spártai,római,porosz...tudnám hasonlítani.Itt van még három clone wars,mandalorian vidi csak mandalorian fanoknak
The Mandalore Plot,Corruption,The Academy
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha jobban megnézitek a videót látni fogjátok, hogy a Sith Inquisitor mindkét keze nyitott és a dupla fénykard mégis ott van miközben villámokat szór. Az agent ugyanezt csinálja a fegyvere a levegõben miközben hevesen lövöldöz vele, vagy mikor a Jedi a saját lábát és köpenyét kaszabolja le, de a legjobb a trooper fegyvere amelybõl egy számomra igazán furcsa szögbõl távoznak a lövedékek.
Remélem nem fog így maradni. És így kiadni egy videót hmm<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.
1:05-nél Agent hozta formáját és teljesen sportszerûen hátba lõtte Jedi barátunkat miközben az összevissza atlétizált😊Ezt már az Agent bemutató trailerben is csinálta.Nem elõször láttunk tõle ilyen mögé lopakodom és hátba lövöm akciót.
1:12-nél láthatjuk akcióban Agent kolto injection skillt.Ez egy gyógyító képesség aminek az érdekessége,hogy Sniper(DPS)Agent is alkalmazhatja és gyógyíthatja társait.Vidiben láthatjuk amint alkarvédõbõl kivágódik ez a zöld injection a SW/Marauderba.
1:08-nál a (Mercenary)BH,rakétával simán kilõtte a take cover(mesterséges fedezék)mögül a smugglert😊
Reméljük, hogy ez csak a legkisebb lesz.
A halál csupán a kezdet...
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Bejelentettek egy warzone-t amelybõl több is lesz.Ezek különbözni fognak egymástól feladatokban,célokban,gyõzelmi feltételekben.Ezek zárt rendszerû,instance warzone-k és remélhetõleg nem mindegyikre a 8Vs8 létszám lesz jellemzõ.
Régebben megerõsítették,hogy Open World PvP Warzone is lesz:community,warzones.
Ez a most bemutatott Alderaan-i 8Vs8-as warzone,nekem nagyon pörgõsnek,dinamikusnak tûnik,szerintem nem rossz.Persze nagy létszámú PvP guildek nem a 8Vs8 létszámú warzonákra fognak gerjedni.Nyert meccs után kapunk Exp,token(szokásos marhaságok)jutalmat.És remélem közelebb visz a bolygó elfoglalásához,csak hogy valami plusz tétje is legyen.
crafting hírek:beszarás,hogy ezzel kapcsolatban is lesznek questek.Hát lemegyek hídba és vissza se jövök annyi q típus van már:
-public quest(szokásos,mindenki ismeri,mindenhol terem)
-story quest(világos vagy sötét oldal jellemet növelhetünk és itt talizhatunk össze kompanionjainkal is)
-hûség quest(kompanionunk által juthatunk hozzá és kompanionunk hátértörténetével kapcsolatos questek ezek)
-world questek(bolygók történelmével kapcsolatos csapat,outdoor quest vagy quest láncok)
-ûrhajós minigame küldik
-számítok még pvp meg pve insta küldikre is
-crafting quest(no comment talán annyi,hogy kompaniont ebbõl a buliból sem hagyták ki,segíthet nekünk ebben is)
Kompanionjaink nem csak dekkolni fognak a hajón,hanem távolról -térerõt akarok- is utasíthatjuk õket feladatok elvégzésére.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
de legalább lesz benne fajin storyline..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
#2727(MarkBlade):Igen ez inkább <#eljen>#eljen>,ha ez a droid nem egy vallatós típus akkor viszont nem értem,hogy trailerben miért küld rá egy fegyvertelenre egy ilyen felderítõ+dps droidot,persze lehet,hogy nem is vallatni akarta <#gonosz2>#gonosz2>,bár abban több fantázia lenne.
#2724(roblee):Ez már csak kaszt balance kérdés.
- a JK,SW nagy armorral rendelkezik és MDPS-t oszt.A smuggler,agent kis armor és RDPS.Mindenre lesz válaszlehetõség,mert a nagy armoral szemben a smuggler,agent még DPS ágon is képes lesz valamennyi healingre.A JK,SW MDPS-t meg tudják ellensúlyozni a CC képességeikkel.
-a trooper,BH-t sem kell félteni közelharcban,mert ezek a kasztok meg AOE-t tolnak(gránát,lángszóró...).Közelharcban troopernak ott van még a puskatussal ütés és eltudja lökni magától az ellenfelet távolabbra. BH-hoz ha közel mennek beizzítja hátrakétát és fölszáll,ráadásul levegõbõl is képes DPS-t tolni.
-visszafelé is megvizsgálhatjuk ezt a kérdést MDPS Vs RDPS,mert ha egy közelharcos nem tesz eleget az armor+resist tulajdonságaira akkor messzirõl marha gyorsan szétfogják lõni õket és csak reménykedhet,hogy kap healt.
-a healelni tudóknak meg kis armorjuk lesz és ha megszórják õket nem sokág bírják,ezért muszáj lesz nekik a healre koncentrálni vagy lopakodásba átmenni.
-jut eszembe lopakodás,nem csak a smuggler vagy agent tud majd lopakodni heal ágon.Ez inkább egy védekezés lesz számukra ha nagyon célpontba kerülnek.Nem õket tartom a rogue kasztoknak.
-A Jedi Consular/Jedi Shadow ágon illetve a Sith Inquisitor/Sith Assassin ágon lesznek a tipikus lopakodom és DPS tolok kasztok.
Mindkettõ ezen az ágon dupla pengés fénykard,lopakodás és MDPS.Ez nem a heal águk lesz vagyis itt no heal vagy csak minimális(?).
alosztályok
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Leia Hercegnõt akarták szóra bírni.Gondolom ennek a vallató droidnak story questben lesz jelentõsége,ha ez mégsem az akkor én kérek elnézést de külsõleg totál olyan mint a filmben a vallató droid."
Nézd meg a filmet mégegyszer. Mert bár hasonlít rá de totál nem így néz ki. IT-O Interrogator
-Havidíjról még senki sem tud infót ha tippelni kellene akkor kb. annyi lesz mint a mostani mmo-k 15$ körül.
-1 accountra szerintem csinálhatsz majd jó sok karit de biztos lesz 1 felsõ határ.
-Trial biztos lesz de ahogy más mmoknál itt sem valószínû ,hogy a megjelenést követõen lesz inkább olyan formában ,hogy aki megveszi kap 1 boddy keyt amit odaadhat másnak aki tud majd kb. 7-10 napot trialozni vele ill. az open beta-t szokták még egyfajta demonak használni ahol bárki játszhat a játékkal.
Mivel abszolút kezdõ vagyok az MMO-ban, nem tudom, hogy hogy mennek ezek a dolgok. Úgy értem a wow-ban is biztos van ranged class, pl: íjász, ezek hogy védik meg magukat egy karddal rájuk támadó harcossal szemben.
Azt nem tudja vki megsaccolni, h mennyi lehet majd a havidíja a játéknak?
Hány karit csinálhatunk 1 accounttal?
Lesz-e 15 vagy 30 napos trial változata a játéknak? Csak lesz rá esélye az embernek,h kipróbálja? Nem így szokott ez lenni az mmo-knál?
Köszi!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
-nem értem miért a birodalmi fõvárosbolygón a Dromund Kaas-on mutatják be,én eddig úgy tudtam,hogy a Huttán fog kezdeni.
-a vidiben 0:40-nél un.Energy Blade-t használ.Ezzel kapcsolatban lesz pl a Shiv nevû képessége ami egy lopakodós-hátba szúrós(stab)skill.A Hope Cinematic Trailerben a trooper közelharcban Vibro Knife-val támadja a Sithet.Szerintem lesznek itt minden kasztnak közelharci skilljei is.Ebben a világban a közelharc nem merül ki a fénykardban.Lesznek itt energia pengék,vibro kések,puskatusok(utóbbi xD+lol)
-a vidiben 0:43-nál láthatjuk a rang jelzéseit vagyis most már biztos lesznek elérhetõ rangok amin kapaszkodhatunk fölfelé.Ráadásul ezek a rangjelzések,rangok a ruházatán is látszani fog.A kari jobb válla alatt,szembõl láthatjuk ezeket a piros,kék,sárga,fehér rang jelzéseket.Ezt már az 1977-es SW episode 4-ben is láthatjuk többek között Tarkin kormányzón Grand Moff Tarkin
- 0:50-nél van egy droid,nekem itt szintén az 1977-es SW Episode 4 egyik jelenete ugrott be a kínzáshoz,vallatáshoz használt droid amivel
Leia Hercegnõt akarták szóra bírni.Gondolom ennek a vallató droidnak story questben lesz jelentõsége,ha ez mégsem az akkor én kérek elnézést de külsõleg totál olyan mint a filmben a vallató droid.
-A healer(Operative)ügynökrõl kaptunk két képet is,egyiken láthatjuk, hogy a gyógyításban fontos szerepet kap a szonda(probe)amit ráküld a
gyógyítani kívánt személyre és a szonda mindenféle fény nyalábokkal szórja meg,így healeli.
Amíg az erõhasználó healerek összevissza hadonásznak a kezükkel heal közben addig az agent komoly technikai eszközöket vet be,pl kolto injekció,szonda,stb.(mobil mûtõasztalt is akarok!)Az a vicc,hogy az ûrhajójának az átvilágított rajzán lehet látni,hogy van orvosi szoba is.
A Sniper(DPS) ágának meg ha már sniper akkor úgy lenne értelme,hogy messzebbrõl tudjon lõni mint a többi kaszt vagy jobb legyen a találati aránya...<#duma>#duma>
★ 汤姆 李
Totál James Bondos a figurája és ennek megfelelõen egy high-tech prototípus ûrhajót kapott,ami úgy néz ki mint valami lopakodó.
Az elsõ kompanionja stílusosan egy sexy rattataki kis csaj.A bemutatkozó vidiben meg jól lesmárol egy másik csajt😊
A szakosodás "operative" ágán végre megemlítik,hogy jártas a haladó orvosi tudományokban.