60332
  • TDC Geronimo
    Hát azt hittem, ha kipróbálom a gamet segít eldönteni a classom. Hát a francokat :D BH is kurvajó de SW is nagyon tetszik :(
  • Svenhassel
    Mit fejtettél te ki? Leírtad, hogy szerinted bukás az egész (mármint a párbeszéd) és, hogy neked nem jön be. Erre én kérdeztem, hogy miért zavar? Amire semmit nem tudtál benyögni...

Másik hozzászólásra:
    Azért, mert SZERINTED felesleges másnak nem az... És ki nem szarja le, hogy a kis John Amerikában miért fog sírni egy hónappal a megjelenés után a fórumokon? Ha nem ezért, akkor majd másért fognak sírni úgyis...
    persze jó lenne ha több contentet raktak volna bele, de akkor mi különböztetné meg pl. a WoW-tól? Majd ha emiatt megbukik a játék, akkor jössz nekem egy "Ugye megmondtam"-al, de addig felesleges az ilyen jósolgatás...
  • BoneDragon
    Abbahagyod? Akkor esetleg ki próbálhatom a bétát?:D
  • [HUN]Crassus
    az ilyesmit azért jó hallani!
  • [HUN]Crassus
    hát ez az! megjelenés után?!?! 2 éve csúszik a játék és ezeket majd egyszer belerakják?!de a szinkronszinészés dolog az must have?! WTF? én vagyok hülye vagy a tükör görbe? szerintem kicsit rossz a sorrend! Az első pár hónap dönti el 90% ban /aki nem fanatikus ugye/,hogy maradsz-e avagy hagyod a francba a játékot...és egy relative fölöslegses dologra fókuszálnak...lehet engem dobálni,hogy szarszemét vagyok ,de mondom lessük meg az előfizetőket a fórumokat néhány hónappal a megjelenés után....peace
  • Rane19
    Hát gyerekek ez az MMORPG méltó ellenfele lesz a WoW-nak!
    A tájak gyönyörüek a , a story awesome :D Engem teljesen elvarázsolt:D Nem is játszok vele többet mert elveszne az újdonság varázsa :D
  • [HUN]Crassus
    erről van szó!
  • [HUN]Crassus
    csak kifejettem gyurika fiam...mi van itt terror b+,hogy magamban kell tartanom a gondolataimat?
  • j0nNyKa
    jogos

mondjuk igazabol en pl. vegig fogok menni meg1x ugyanugy mindenen a merccel, es egyaltalan nem para, max vegig space-elem a beszelgeteseket, igy legalabb gyorsan fogok haladni
    a content nagy resze ugyis ugyanaz az osszes kaszttal

masik meg hogy "nem akarom spoilerezni magamnak", ez akkora hulyeseg, egyszer ugyis meglatod a story-t, az valtozni mar nem fog, nem mind1, hogy most tapasztalod meg, vagy 2 honap mulva?
    ennek a spoiler dolognak akkor lenne jelentosege, ha mas miatt nem okozna szamodra akkora meglepetest a story - sajat magadtol nem tudod "elspoilerezni"
  • Svenhassel
    Mivel én szeretem az RPG-ket, ezért nekem ez többet ér az említett dolgoknál, amiket, ahogy előttem is írták biztos bővítik/belerakják később.
  • BoneDragon
    Ezzel az a baj, hogy erre is van alternatíva lásd Rift. Éveken át azt hallottam, hogy szarok a questek az mmo-ba, mindig ugyan az, semmi újdonság. Most újítani mert valaki (régebben én is elleneztem) és ez is szar. Belegondolva szerintem kurva jó ez így, nem fogsz végigrohanni rajta és nem az lesz a cél, hogy minél előbb lejuss fp-be.
  • TDC Geronimo
    Komolyan mondom bio már azzal nyert, hogy ennyire durván folyékony minden animáció. Lefolyik a képernyőről :D MMOk nagy része emiatt is bukik el. Na itt ezzel nem lesz gond az tuti. US szerverhez képest meg totál jó minden. Ping is, képességek reakciója is, emberek se teleportálgatnak. Vettenek sexy hangja van :D
  • Caliph
    úgy legyen
  • N1ggA
    De plashpointokat még kapunk szerintem. Sokat.
  • N1ggA
    Nagyrészét gondolom igen :)
  • Caliph
    nyilván,kb 1 év műlva kiegészítőként,pénzért.
  • itlosz78
    Egyetértek, ha én is azon szerencsések között lennék, aki beta kulcsot kapott volna, akkor én se a kiválasztott main karimat tesztelném. Jelen esetben csak olvasgatom a szerencsések tapasztalatait és hozzászólásaikat, ha éppen nem egymást ölik:)
  • N1ggA
    Amiket leírtál azokat kb. mind tervezik beletenni megjelenés után.
  • Caliph
    nem mondtam h szar ötlet. de azért gondolj bele , azt az időt és pénzt amit ebbe öltek...nem lenne jobb ha 1-2 flashpointtal több lenne ehelyett...vagy +1-2 kaszt...vagy 1-2 bolygó,kidolgozottabb space fight,moddolható hajókkal esetleg,pvp space combat,pvpseknek battleground vagy akármi...
    első karival tuti én is végighallgatom, olvasom,de alt karival már kevés az esélye.
  • N1ggA
    Hát én tuti nem a leendő mainemet kezdeném el, mert 1) nem akarom spoilerezni a story-t 2) nem akarom, hogy még egyszer végig kelljen menni ugyanazokon a részeken vele.
  • j0nNyKa
    hogyhogy nem a BHt tolod?
  • Svenhassel
    És azért mert páran el fogják nyomkodni (vagy mondjuk a játékosok 1/3-a) akkor már bele sem kellett volna rakni, és ez egy szar ötlet?
    Nyugodtan el lehet nyomni, de nem kell megkérdőjelezni a párbeszédek létjogosultságát, ugyanis 1000+1 embernek pont ez tetszik.
  • TDC Geronimo
    Szintén

Akinek ez nem tetszik annak van más alternatíva bőven... Végre odafigyelek a questekre és nem csak instant elnyomom a quest szöveget, mint máshol. Nekem sokat hozzáad a játékélményhez a videók meg a voice acting. Most megyek a lightsaberemért :)
  • j0nNyKa
    semmit nem akadalyoz a voice acting, ha haladni akarsz, vered a space-t (csinaltam en is alt karival)

ez a rendszer teljesen szuper igy, kielegit mindenkit, akit nem, az.. na igen.
  • Caliph
    egyszer én is kifejtettem h space nyomkodás lesz belőle,akkor is én is kaptam:D
  • Omlás
    A voice acting szerintem maximum azoknak zavaró akik menni és darálni akarják a contentet. Én special örülök, hogy bekerült.

Anno AOC ban is adta a hangulatot bár ugye ott voltak egyéb problémák is..

Itt is a hangulat fokozása a cél ebből a szempontból nézve viszont jó ötlet.
  • Svenhassel
    De ha el lehet nyomni akkor, miért zavar? A tudat, hogy ott van? És én vagyok gyerekes? :D
  • [HUN]Crassus
    miért kellene mindennek tetszenie? miért baj az ha valakinek más a véleménye? egy MMO-ba nem illenek bele ezek a cutscene-ek és kész SZERINTEM! ne legyél már gyerekes....
  • Lonni
    akinek nem kell a beta, adja át nekem pls.
  • Boncmester
    Fél év múlva már nem fogok szintezni...
  • j0nNyKa
    aki normal testingen van, nem hetvegin, az logoljon be a Bastila Shan szerverre, es ha minden fasza, fog latni 2-4db 40es szint feletti karaktert

tessek high level contentet tesztelni!
  • Svenhassel
    Értelmes hzs-ra már nem tudsz reagálni mi? Jellemző rád...
  • [HUN]Crassus
    ok térjünk vissza a voice actinges részre fél év múlva...:P:)
  • Svenhassel
    Annyit tudok erre írni, hogy ne ezzel játszál ha előre látod, hogy megunod...
    Amúgy ha úgyis elnyomod, akkor miért zavar, hogy egyáltalán van? Elnyomod és powerlevelezel tovább. Aki meg akarja az végighallgatja. Ilyen egyszerű...
  • Boncmester
    Én most tolom, szerintem a szöveges rész baromi jó, azért éri meg csinálni a questeket. Eszemben sincs átugrani.
    Érdekes, izgalmas.
  • j0nNyKa
    persze hogy szerinted igaza van, hiszen trollkodik, es ugy egyaltalan, csinalja a fesztivalt

ha normalisan osztana a jatekot, nem ertenel vele egyet, igazam van?

probaljal mar mar sc2 topicba benyogni ilyeneket, mint o ide, o lesz az elso aki elkuld a kurva anyadba, es valahol igaza is lesz.
  • [HUN]Crassus
    Hiába osszátok LOLSL-t sajnos rohadtul igaza van! A voice acting qrvajó meg minden csak éppen pikk pakk megunja az ember és egy idő után leszarja...pont mint a többi MMO-ban a questadó szövegét is lépteti el mindenki....
    Többször mondtam már én is,hogy ez a voice acting baromság halva született ötlet....
  • N1ggA
    Na majd hétfőig kiderül!
  • lolSL
    lehet hogy nekem való, csak ez a része nem érint, nincs időm rá. nem is rp serverre mentem (ami nincs is), hanem PVPre.
  • Svenhassel
    Ja véletlenül sem flame-t akartál indítani áhhh...
    "retard players úgyhallottam" ez sem provokatív áááh...
    Egyezünk ki abban, hogy senki sem kíváncsi rá itt, hogy te hogyan játszol.