Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
anti hero
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
<#eplus2>#eplus2>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
anti hero
Mondjuk egybe se fogok bejutni tuti:/
★ 汤姆 李
Listában szerepel egy két érdekes címszóval toborzó klán,jót röhögtem egyik másikon(és errõl nem csak a Heineken tehet amit betoltam arcomba)
- csak PvP guild (ezek se szelektívek,mindegy semmi cicó csak keményen)
- kizárólag raid guild(nem irígylem õket)😊
- csak Fanból játszó guild (ha ezt sikerül betartaniuk akkor tuti,hogy nem idegösszeomlásban fognak elhalálozni)
- nagyon szociális guild (erre azért kíváncsi lennék)
- olyat is olvastam,hogy 16éves kor alatt nem fogadnak el jelentkezõket a klánukba (pedig nincs is annál jobb mikor elveszed a 7éves gyerek 8 creditjét és egyébként is 7éves a legszebb kor,ennek a guildnek egy elõnye van hogy a pedofília itt kivan csukva ami manapság nem egy utolsó szempont)
-Van egy olyan guild is a listában akik 10 éves(!)MMO tapasztalatuk van és hasonló arcokat keresnek.(már szinte látom pedig nem vagyok egy Voss a next gen-next gen-next gen MMO-t ahol majd 40éves tapasztalattal rendelkezõket keresnek)
-szigorú honor rendszer(de utáltam)alapú guild is szerepel a listán(szerintem túl komolyan veszik az életet)
-light meg relaxed focus guildek sem lehetnek semmik😊Ezek aztán adnak a tutinak,nincs is ennél jobb,lazuljunk,nah piát az arcba
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
Ebben az interjúban lehet errõl olvasni,alulról 7-8 bekezdésben.Azt,hogy a játék minden területén és tartalmában kommunikálhatnak egymással az ellenkezõ frakciók az passz,de tervezik,hogy valamilyen formában lesz rá lehetõség.
Gondolom ezzel kapcsolatban nem csak nekem ugrott be az,hogy a szemben álló frakcióból majd mindenkit elhajtunk mindenféle irányokba 😄😊<#mf1>#mf1>
------------------------------------------------------------------------
Torzonborz #2695:Hogy én errõl mit gondolok az most nem szempont.Next Gen.MMO-nak van beharangozva a közeljövõben megjelenõ MMO-k közül többek között a ToR MMO is.
Mindegyik MMO-t fejlesztõ cég mással magyarázza,hogy miért is lesz next gen.MMO saját üdvöskéjük.
A ToR fejlesztõi több szempontból is Next Gen-nek kiáltották ki játékukat.Egyrészt itt már un. stilizált realisztikus grafikai környezetet hoztak létre:a közelebb és távolabb elhelyezkedõ tárgyaknak más a fókusza,mélysége.Pl egy asztal mögött elhelyezkedõ vagy csak tõlünk távolodó karinak változik az élessége is és arányaiban,méreteiben is válltozik a karakter amit már 1-2 lépésrõl is érzékelhetünk.És mindezt HD-ban is élvezhetjük amire eddigi MMO-nál még nem volt példa.Ebben a vidiben demonstrálják mindezt.
Másik amiért még next Gen.MMO,hogy karinknak itt már jelleme(darkside/lightside)lesz,döntéseket hozhat amik(jelen állás szerint)visszafordíthatatlanok.Döntéseink a gameplayre is hatással lesznek,mert más skillekhez juthatunk hozzá magasabb dark vagy lightside jellemmel.Az AC-t választó döntésünkrõl már nem is beszélve.
Azért köszi az infót
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ööö tudunk arról vmi infot hogy a 2 oldal el lesz e különítve vagy sem ?
Kb. egy éve,hogy elfogadtak ToR zárt tesztre jelentkezéseket és már az elsõ hetekben a jelentkezõk száma meglépte az egymilliót.
Akkor nyilatkozta az EA,hogy a ToR a valaha volt legnagyobb projektjük és a csillagászati fejlesztési költségek miatt egymillió elõfizetõre lenne szükségük de két millióra számítanak.
Szerintem a megjelenés elsõ napjaiban eléggé megrohanják majd a szervereket,aztán már csak rajtuk áll,hogy mennyire tudják megtartani a tömegeket.
Mindenesetre jó lenne már egy kövi generációs MMO aminek hosszú távon is van jövõje és folyamatosan nagy játékos tömegbázissal rendelkezik.
A közeljövõben úgy kb 2 éven belül lesz több esélyes is ami eddig nagyon ígéretesnek tûnik.
Biztos,hogy elõbb-utóbb lesz ilyen,kíváncsi vagyok,hogy melyik lesz a befutó a kövi a Next.Gen. MMO-k közül,melyik foglalja el a közeljövõben a trónt
Megkezdõdött a Toborzás a klán oldalán és van egy pár érdekesség is!
Várunk minden jelentkezõt minden korosztályt és minden Frakciót!
Mindegy hogy melyik oldalon állsz nálunk szívesen látunk!!!!
cim:
http://users.atw.hu/swtorclan/news.php
SI gyakorló kardal kezd amint láthatjuk ebben a vidiben,fénykardal
kapcsolatban lesz valami küldije amiben elkészítheti saját fénykardját.
No problemo,legalább e-heti frissítésben megtudtam,hogy Diab Duin nevû NPC-nek "életembe nem hallottam még róla" van két gyereke.Hát hurrá,most hova evezzek?
A világért sem akarom sürgetni õket de tolhatnának arcunkba valami gameplay-el kapcsolatos tartalmat.
EU béta? Az is jó gondolat de lassan már a gamárra kéne gerjedni és nem a bétájára.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Csak akkor meg azért fognak sírni,mert nem találnak jó csapatot akikkel végig tudják tolni ezt a sok részes quest láncot.Ha meg találnak
csapatot abban mindenki láma vagy noob ezért az elsõ wipe után halaszthatatlan dolga akad és lépnie kell másfelé...Nem is ragozom ezeket
tovább.
Ezzel a vidivel szinte bejelentették a kövi játszható bolygót is a Yavin 4-et.Valószínûleg ez lesz a kövi bolygó amit majd bejelentenek.
Itt érdemes megemlíteni,hogy lesznek a gaméban un.World Questek,ebbõl többféle is lesz.Már az egyszerûbb,rövidebb World questekhez is csapat kell,de lesznek a még több küldi sorozatból álló quest lánc World Questek is(csapat nélkül nem fog menni)amelyekbõl megismerhetjük majd az adott bolygóra jellemzõ történetet,történelmét.
Ebbõl a szempontból mondjuk jó a sok bolygó bejelentés,mert mindnek lesz World Questje és ezek erõsíteni fogják a csapatjátékot.Illetve
az instán kívüli csapatjátékot,outdoor csapat questelést fogja ösztönözni <#duma>#duma>
<#eplus2>#eplus2><#bohoc>#bohoc>
anti hero
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Megjelenés tudom még kicsit odébb van, de elindítottuk egy új klán weboldalát.Mind a 2 oldal játékosait várjuk szeretettel,gyertek és jelentkezzetek, hogy induláskor már egy összeszokott társasággal tudjunk indulni.
http://users.atw.hu/swtorclan/news.php
A medve nem játék.
De ebben igazad van, hogy emiatt kár a fejlesztõkre/kiadókra neheztelni, ha az emberek nem lennének ennyire "egyszerûek", akkor a developing sem ilyen irányba tendálna.
SWTOR olyan lesz tudtommal,hogy nem kell aggódnunk mikor jönnek súlyos bugokat javító ill.gameplay-t újító update-k és az igazi mmo ami ilyen elven alapszik mint itt ez a ToR.
Csak várni kell rá sokat😄
★ 汤姆 李