Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Mai update

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Khabbas
Te Sith ivadék! <#idiota>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#mf1><#puszis>

anti hero

TDC Geronimo
Biztos :p

MrStokes
Akkor Bhalage most csak szivat minket? <#idiota>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo
Mindenféle bejelentés nélkül nem hiszem. Az oldal nem tudom miért nem megy, lehet a szöveg ellenére csak upgradelik.

MrStokes
Elindult a closed beta vagy mi a fakk? 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo
Sosenem! <#kuss>

Torzonborz
jajajremeg

<#eplus2>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Most mivan akkor? 😮

Agamemnon
SWTOR.com is temporarily unavailable as we are experiencing extremely high traffic. Please check back again soon! <#hehe>

TDC Geronimo
hello kitty onlinera? <#hehe>

na vegre megjott a beta invite

anti hero

Kivétel ha lesz itt is Pre Order Box megoldás. Mert akkor a megvásárolt key-l lehet tolni minden bétába!

Jaja kezdõdhetne úgy 3 játék béta is amit várok😄
Mondjuk egybe se fogok bejutni tuti:/

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

XenHai
Érdekes!
Kezdõdhetne már a béta ! Kíváncsi vagyok a gamre...
Ha valakit érdekel vagy még nem ismeri akkor van itt egy egész használható kizárólag SWToR-al foglalkozó oldal:http://www.wikiswtor.com/Swtor_Wiki Ugyanitt egy Nemzetközi Klán Címtár ami igen terjedelmes.Lehet mazsolázni a guildek között,itt aztán van minden😊

Listában szerepel egy két érdekes címszóval toborzó klán,jót röhögtem egyik másikon(és errõl nem csak a Heineken tehet amit betoltam arcomba)

- csak PvP guild (ezek se szelektívek,mindegy semmi cicó csak keményen)
- kizárólag raid guild(nem irígylem õket)😊
- csak Fanból játszó guild (ha ezt sikerül betartaniuk akkor tuti,hogy nem idegösszeomlásban fognak elhalálozni)
- nagyon szociális guild (erre azért kíváncsi lennék)
- olyat is olvastam,hogy 16éves kor alatt nem fogadnak el jelentkezõket a klánukba (pedig nincs is annál jobb mikor elveszed a 7éves gyerek 8 creditjét és egyébként is 7éves a legszebb kor,ennek a guildnek egy elõnye van hogy a pedofília itt kivan csukva ami manapság nem egy utolsó szempont)
-Van egy olyan guild is a listában akik 10 éves(!)MMO tapasztalatuk van és hasonló arcokat keresnek.(már szinte látom pedig nem vagyok egy Voss a next gen-next gen-next gen MMO-t ahol majd 40éves tapasztalattal rendelkezõket keresnek)
-szigorú honor rendszer(de utáltam)alapú guild is szerepel a listán(szerintem túl komolyan veszik az életet)
-light meg relaxed focus guildek sem lehetnek semmik😊Ezek aztán adnak a tutinak,nincs is ennél jobb,lazuljunk,nah piát az arcba

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

Lesz lehetõség a két frakció között a párbeszédre,sokféle formája lesz a kommunikációnak.
Ebben az interjúban lehet errõl olvasni,alulról 7-8 bekezdésben.Azt,hogy a játék minden területén és tartalmában kommunikálhatnak egymással az ellenkezõ frakciók az passz,de tervezik,hogy valamilyen formában lesz rá lehetõség.

Gondolom ezzel kapcsolatban nem csak nekem ugrott be az,hogy a szemben álló frakcióból majd mindenkit elhajtunk mindenféle irányokba 😄😊<#mf1>
------------------------------------------------------------------------
Torzonborz #2695:Hogy én errõl mit gondolok az most nem szempont.Next Gen.MMO-nak van beharangozva a közeljövõben megjelenõ MMO-k közül többek között a ToR MMO is.

Mindegyik MMO-t fejlesztõ cég mással magyarázza,hogy miért is lesz next gen.MMO saját üdvöskéjük.

A ToR fejlesztõi több szempontból is Next Gen-nek kiáltották ki játékukat.Egyrészt itt már un. stilizált realisztikus grafikai környezetet hoztak létre:a közelebb és távolabb elhelyezkedõ tárgyaknak más a fókusza,mélysége.Pl egy asztal mögött elhelyezkedõ vagy csak tõlünk távolodó karinak változik az élessége is és arányaiban,méreteiben is válltozik a karakter amit már 1-2 lépésrõl is érzékelhetünk.És mindezt HD-ban is élvezhetjük amire eddigi MMO-nál még nem volt példa.Ebben a vidiben demonstrálják mindezt.

Másik amiért még next Gen.MMO,hogy karinknak itt már jelleme(darkside/lightside)lesz,döntéseket hozhat amik(jelen állás szerint)visszafordíthatatlanok.Döntéseink a gameplayre is hatással lesznek,mert más skillekhez juthatunk hozzá magasabb dark vagy lightside jellemmel.Az AC-t választó döntésünkrõl már nem is beszélve.

Az elég érdekes akkor nem tudom ez jó döntés e részükrõl:/..
Azért köszi az infót

TDC Geronimo
Jelenlegi álláspont szerint lesz.

Mi?Lesz kommunikáció a 2 oldal között?

Torzonborz
akkor az 1 klánba való tömörülés problémás lesz nekik , vagy megcsinálják mindkét oldalon.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
El lesz, de cross realm chat az lesz.

Torzonborz
"Mindegy hogy melyik oldalon állsz nálunk szívesen látunk!!!! "

Ööö tudunk arról vmi infot hogy a 2 oldal el lesz e különítve vagy sem ?

Torzonborz
úgy gondolod hogy az SW:TOR next gen. mmo-nak számít ?

Több hazai és külföldi fórumokon is rengeteg klán invitálást lehet olvasni,egyre növekszik a különbözõ klánok saját weboldalainak száma,pedig hol van még a megjelenés.Ez jó jel,mert azt bizonyítja,hogy sokan szeretnének már most is rámozdulni erre az univerzumra.

Kb. egy éve,hogy elfogadtak ToR zárt tesztre jelentkezéseket és már az elsõ hetekben a jelentkezõk száma meglépte az egymilliót.

Akkor nyilatkozta az EA,hogy a ToR a valaha volt legnagyobb projektjük és a csillagászati fejlesztési költségek miatt egymillió elõfizetõre lenne szükségük de két millióra számítanak.

Szerintem a megjelenés elsõ napjaiban eléggé megrohanják majd a szervereket,aztán már csak rajtuk áll,hogy mennyire tudják megtartani a tömegeket.

Mindenesetre jó lenne már egy kövi generációs MMO aminek hosszú távon is van jövõje és folyamatosan nagy játékos tömegbázissal rendelkezik.
A közeljövõben úgy kb 2 éven belül lesz több esélyes is ami eddig nagyon ígéretesnek tûnik.

Biztos,hogy elõbb-utóbb lesz ilyen,kíváncsi vagyok,hogy melyik lesz a befutó a kövi a Next.Gen. MMO-k közül,melyik foglalja el a közeljövõben a trónt

Üdv Mindenkinek!

Megkezdõdött a Toborzás a klán oldalán és van egy pár érdekesség is!
Várunk minden jelentkezõt minden korosztályt és minden Frakciót!
Mindegy hogy melyik oldalon állsz nálunk szívesen látunk!!!!

cim:
http://users.atw.hu/swtorclan/news.php

Smuggler és Zabrak Sith Inquisitor gameplay vidik

SI gyakorló kardal kezd amint láthatjuk ebben a vidiben,fénykardal
kapcsolatban lesz valami küldije amiben elkészítheti saját fénykardját.

s0n1c
bejövõs a hangulat, a mozgás, harc teljesen rendben van, a hangok zseniálisak
TDC Geronimo
Hát beta a legelsõ lépés és az közelebbinek tûnik, mint a megjelenés 😄

Bakker,NPC életrajz és rajongói péntek frissülést kaptunk😞 Ez klassz meg minden de valahogy nem emelte az élmény küszöbömet <#sniffles>

No problemo,legalább e-heti frissítésben megtudtam,hogy Diab Duin nevû NPC-nek "életembe nem hallottam még róla" van két gyereke.Hát hurrá,most hova evezzek?
A világért sem akarom sürgetni õket de tolhatnának arcunkba valami gameplay-el kapcsolatos tartalmat.

EU béta? Az is jó gondolat de lassan már a gamárra kéne gerjedni és nem a bétájára.

TDC Geronimo
Jó szar helyen lett a videó levágva, de még jobban néz ki, mint régebben és még hol a megjelenés 😞

TDC Geronimo
huh? MMO láncs széleskörû beta teszt nélkül? Az érdekes lesz. Azt vágom, hogy most game test megy ami igencsak szûk körû, de úgy tudtam, hogy lesz beta teszt is késõbb

SZilaJMaGGoT
Nem lesz béta csak sima teszt.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

TDC Geronimo
Mai update is elég silány. Nem értem miért nem indul már az EU beta...

TDC Geronimo
Sith Inquisitor HD leaked gameplay.

<#rinya>

Ezek akkor is sírni fognak,mert a sírás az életformájuk😊

Csak akkor meg azért fognak sírni,mert nem találnak jó csapatot akikkel végig tudják tolni ezt a sok részes quest láncot.Ha meg találnak
csapatot abban mindenki láma vagy noob ezért az elsõ wipe után halaszthatatlan dolga akad és lépnie kell másfelé...Nem is ragozom ezeket
tovább.

Jeffjohnson
legalább elhallgatnak kicsit azok akik azért sírtak ,hogy ez egy single palyer játék lesz....

Mai frissítésben Holonet - Timeline vidit kaptunk.Amelyben a legendás Sith Lord,Exar Kun történetét ismerhetjük meg.

Ezzel a vidivel szinte bejelentették a kövi játszható bolygót is a Yavin 4-et.Valószínûleg ez lesz a kövi bolygó amit majd bejelentenek.

Itt érdemes megemlíteni,hogy lesznek a gaméban un.World Questek,ebbõl többféle is lesz.Már az egyszerûbb,rövidebb World questekhez is csapat kell,de lesznek a még több küldi sorozatból álló quest lánc World Questek is(csapat nélkül nem fog menni)amelyekbõl megismerhetjük majd az adott bolygóra jellemzõ történetet,történelmét.

Ebbõl a szempontból mondjuk jó a sok bolygó bejelentés,mert mindnek lesz World Questje és ezek erõsíteni fogják a csapatjátékot.Illetve
az instán kívüli csapatjátékot,outdoor csapat questelést fogja ösztönözni <#duma>

na jah kurwa jó lenne már! :ddd alig varom mar hogy szetlojjem malav picsajat
<#eplus2><#bohoc>

anti hero

TDC Geronimo
Nem beta megy hanem playtest. Remelem euba is elkezdõdik mar, nagyon ideje lenne

Svenhassel
Ez most az európai tesztre vonatkozik vagy globál? Mert tudtommal Amerikában már megy egy zárt tesztelés.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

XenHai
Nagyon ideje!
TDC Geronimo
Hah! "Rumors are circulating that #SWTOR is about to launch into Closed Beta. Hands up (RETWEET) to give us an idea of who wants beta keys?" Ideje vagy ideje? 😄

Sziasztok.

Megjelenés tudom még kicsit odébb van, de elindítottuk egy új klán weboldalát.Mind a 2 oldal játékosait várjuk szeretettel,gyertek és jelentkezzetek, hogy induláskor már egy összeszokott társasággal tudjunk indulni.

http://users.atw.hu/swtorclan/news.php

a.carkey
Igazából, ha van egy márka, amit el lehet adni, akkor - ha nem is WOWos méreteket tekintve - lehet mûködõ MMOt csinálni, akár sand boxot is. Csak 1x meg kéne próbálni, és nem változtatni folyamatosan a játékmeneten, hogy az éppen elõzõ nap kijött MMOhoz is hasonlítson egy kicsit.

A medve nem játék.

s0n1c
Erre pl. kitûnõ ellenpélda anno az swg 😊, aminél még ráadásul a butítás szarul is sült el. Lehet ám egy köztes állapotot is fenntartani, nem feltétlen kell csak és kizárólag a profit irányba menni.

De ebben igazad van, hogy emiatt kár a fejlesztõkre/kiadókra neheztelni, ha az emberek nem lennének ennyire "egyszerûek", akkor a developing sem ilyen irányba tendálna.
Így van,AoC+WhO azért adta ki korán mert nem volt pénz tovább fejlesztésre és jól tudták,hogy már csak az eleinte eladott példányszámból simán fejlesztikk majd és idõben mindig be is jött nekik AoC a jó pve tartalommal(szerintem instance best itt) egyedi világgal és WhO a profi pvp résszel.
SWTOR olyan lesz tudtommal,hogy nem kell aggódnunk mikor jönnek súlyos bugokat javító ill.gameplay-t újító update-k és az igazi mmo ami ilyen elven alapszik mint itt ez a ToR.

Csak várni kell rá sokat😄