60332
-
#13518 Vagy tőlem végülis mehet ez órákig :D -
#13517 Most elég! Ne menjen ez órákig!
Leírta, hogy nem neki való ez a játék, meg hogy nem érdemli meg a bétát, majd abbahagyja, és elmegy. Ennyi. -
#13516 ti nem vagytok eszeteknél
mi az hogy nem írhatom le hogy én úgy játszok ahogy én szeretek? jó ne vegyél be a guildedbe és ratyiskodjatok együtt kézenfogva hallgatva a gépet ahogy beszél, de wtf mit képzelsz egy fórumon ?:D -
#13515 Egyszer már bannolták innen, de látom megint trollkodik az összes topicba. -
#13514 Így nem leszel itt hosszúéletű... -
Boncmester #13513 Te figyi, szerintem próbáld már meg fölgyújtani magad. Ha nem sikerül, adok tippeket.
Köszi, viszlát! -
#13512 retard players úgyhallottam -
Nephin #13511 Gratulálok. -
#13510 Ezek szerint még RP szerveren sohasem voltál. -
#13509 2. quest után ipari space-2-spacespacespace-2 nyomkodás lett belőle, néha beleolvastama feliratba hogy mire válaszolok :D
nem mmoba való ,ez verseny ,nincs vesztegetni való idp -
#13508 Nagyon jó lett a voice acting is. -
#13507 ja ezt nem tudtam azt hitem olyan mint a álltalába a többi beta kliens mert ot van egy kis indito file amivel letudod tölteni -
#13506 nem tudod letolteni login nelkul a jatekot, meg amugyis.. ah. mind1. -
#13505 valaki feltudná tenni a kliens letöltés indito kis progit letöltöm elöre hátha jövö héten kapok invet -
Boncmester #13504 Simán futna kb maxon szvsz. -
Nephin #13503 Nekem rosszabb van és maxon fut mindennel simán (AA nélkül, mert az nincs benne még). -
#13502 jolvan, koszonom
akkor bizony julius ota semmit nem foglalkoztak az AA-val -
overx #13501 Előrendelés végett kérdem, hogy szerintetek futna egy 4 giga ramo, 1giga vid.kártya, 2x 2,8 ghz - es gépen rendesen nem minimumon ? -
Nephin #13500 Megnéztem még egyszer, más helyen.
Most jobban lehetett látni a hatást, de a lassulás még mindig sokkal zavaróbb volt. -
Nephin #13499 Hmm, valamit rárakott, de eléggé lelassította az egészet. Az egész nem votl túl meggyőző, annyival nem lett jobb, mint amennyivel lassabb, sőt. -
Nephin #13498 Hmm, elég vacak kártyám van, de kipróbálom.
AC-t nem tudom, majd meglátjuk. :) -
#13497 óó de bután hangzanak magyarul a kaszt nevek
tehát van egy smugglered, melyik ac (lesz)? :)
meg figyumár, próbálj már meg légyszi ráerőszakolni a játékra egy AA-t vga driverből (mehet alt tab közben is, rárakja)
nálad mit művel? -
mcgrape #13496 Nah én végül a Jedi Senitnel mellet maradtam, vagy a 5-6. karakterem lett. De mivel az én MMO tudásom kimerült az Aion-ban, ugy gondoltam egy kicsit kevésbé nehéz kasztal indítunk. És hát eddig azért tetszik :)
Twilek Jedi Aaayla Secura néven XD .
mosté n is huzom picit aludni,3-4 óra azt folyt köv. e álítottam telefont, 14:30-ra egész pontosan -
Nephin #13495 Most épp csempészt, baromi jó. :) -
#13494 te milyen karit nyomsz? hogy tetszik? -
#13493 hahaha, grammra pontosan ugyanaz történik veled, mint velem 2 hónapja :D
te sem fogod tudni letenni a bht :) -
#13492 bah tudtam, hogy kár volt kipróbálnom a BHt :D Kurva jó a combat vele is, mako meg
Na alszok 1-2 órát aztán folyt köv :D -
Nephin #13491 Igen, nagyon jól fut, pedig vacak a gépem és mindent maxra húztam. -
#13490 130as pingem van US szerverre és szinte minimális a késés abilityknél. Sith warriort kezdtem és nagyon bejön. A párbeszédek, küldetésrendszer tipikus Bioware :) Nagyon tetszik a cucc eddig. -
Nephin #13489 + 1.
A víz nagyon gáz, de azon remélhetőleg javítanak. (Csak hogy kritika is legyen, mert nem tökéletes persze, de ultaatomjó... :D ) -
#13488 Csak az adrenalin beszél belőled :D -
Boncmester #13487 Holnap hazatérek az ivásból, aztán kipróbálom, és majd megmondom a tutifrankót. -
#13486 Na első 10 perc tapasztalatai. Már az eleje egy hangulatbomba. Elején kiválasztottam empire oldalt, benyomta azt az űber CGI videót. Utána karaktergenerálás után szintén videó sw zenével. Kezdőterületen minden fullon full HDbe 60-100 fps. Szerencsére nálam nincs gáz az fpsel. Karakter irányítása meg combat olyan szinten "smooth" hogy ilyet wow óta sehol se láttam. Sőt meg merem kockáztatni, hogy még annál is jobb. Na bújok vissza :D -
Boncmester #13485 Nem értem.
Amikor letöltöd a klienst, és telepíti, az egész telepítés alatt, meg utána is ki van írva (ha hétvégi teszter vagy), hogy magyar idő szerint mikortól meddig lesz a tesztelés. Ezt egyik analfabéta sem képes elolvasni? Csak mert látom, hogy tegnap ezt a rejtélyt próbálták megoldani sokan, sikertelenül... -
mcgrape #13484 Hát azzal már nem pepecselek, viszont sebességre álítólag az ALT+TAB dolog, beválhat szóval majd kiderül.
-
Rane19 #13483 Application profilet tegyél fel az alap driverhez :D és úgy jó lesz.... -
#13482 Tester fórumba nézz be, ott dev ajánlotta valamelyik drivert -
mcgrape #13481 És biztos befolyásol valmit ez is hogy nincs logo meg ilynek, meg kvázi semien video bejátszás. Még a jol ismert Sárga szövegek se , mert mintha nem jelezné a fedezékeket sem :S. -
mcgrape #13480 Méghozzá valamit nem kicsin XD. Ugy értem leszedek minden drivert, és bejönnek a bejátszások.
Ajáték elején, bekéne jönnie az EA logonak, meg a Bioware logonak, plussz egy Cinematic előzetesnek. Nah ezek nálam mind sötét kép. hang az van alatta. Leszedem a catalystet, és akkor érdekes modon lejátsza.
Én megnem mondom mi nem stimmel, vissza tettem a régi alap drivert ait a cd-vel adtak, egyszer asszem azzal müködésre birtam de akkor meg catalyst control center nem volt. Fene tudja,
Mindenesetre, nem pont igy terveztem a dolgokat, de azért vissza megyek még és megbróbálok játszani.
egy Raven nevü Twilek csempész lányt készítettem, de enyi pepecselés után lehet inkább Jediel kéne menni XD -
Rane19 #13479 CSerélném swtor beta accom dio 3 béta kódra !!!!