60892
-
MaRee #27056 Úgylátom nem csak engem basz az isten
Greetings All,
Thank you for reporting this issue.
We are currently investigating this as a matter of priority and will update you as soon as we have any further information.
We apologize for any inconvenience caused. -
MaRee #27055 You have 29 days of play time starting 12.20.2011. When your play time runs out, you will be billed automatically.
Amikor a launcherben belépek: There is currently no active subscription on this account.
Miafaszomvanmostmárezzelaszarral? -
buhajla #27054 Hello mindenki!
Segítség kéne, márpedig abba, hogy ha belépek a játékba launcher elindítása után a monitorom azt írja ki hogy recommended mode:1440X960 60hz és teljes fekete kép a játékot magát hallom hogy megy de hol tudom át állítani a felbontást?segítséget nagyon megköszönném
előre is köszi, -
mcgrape #27053 Az igazsághoz hozzá tartoik hogy Jonny pl nem sirt, pusztán egy álláspontot foglalt, amiben mint írtam látok igazságot, de a probléma szerintem nem annyira ak sztban mintsem abban rejlik hogy azon a szerveren ugye elve kevesebb a köztársasági és ennek tulnyomó öbsége ugy tünik Shadow és Sage, ami igy 20 percel az indulás elött, némileg eltántorított, de ugy is csenszné a csöröm ha nem Jedi lennék ismerem magam annyira XD.
Lennék én Senitnel is bevállanám, ha lenne Togruta, ez votl a nagy trvem hogy majd Egy Ahsoak Tanu szerüt indítok, zöld meg sárga fénykardal, bármien gyeeksen is hangzik, pedig 26 vagyok XD, de mivel ez kilőve , de mivel ez nem opció még, igy ez kilőve, talán majd egy kiegészítővel uj fajként bekerül akkor alktok egy olyat.
Azt is tudom hogy kedző MMOS ként, gyógyító szerep nem álna jol nekem, sem a Tank, mert hiányozna hogy megfelelő sebzést tudjak osztani, szóval marad DPS. Hogy egy Gunsingler Csempész mennyie feküdne nekem nah ez egy jó kérdés, bár hozzá teszem hogy alt karinak be van tervezve, a végén feldobok egy érmét ala 2/arc modon azt lessz ami lessz -
Szép, h op kasztokkal játszotok és sírtok. :D Játszatok kicsit Jugger/knight vagy mara/sentinellel és rájöttök, h mi az a szopás pvpben. :D
Pvp balance mint olyan egyszerűen nem létezik még ebben a játékban. Az én meglátásom szerint a tank simán értelmetlen pvpben, oké protectel, de mellette semmivel nem bír többet mint ez sima dps kari. Juggernek simán semmi ccje nincs. CCnek is chance alapúnak lennie,skillszintől és enemy szintől függően.
A warzone-ok vicc kategóriába tartoznak, 10ből 8 hutball az is empire ellen. Rádásul commendationért és valorért kellene ott harcolni, hogy megt venni és használni tudd a következő pvp felszerelést, nem pedig xpért és powerlvl miatt. Xpt levenném a tizedére szépen, és akkor nem powerlvlző ninjákkal lenne tele.
Althocityn open pvp, mint olyan nem létezik, 1,5 nap tatooine alatt, 5 egész open pvp-t sikerült letolni, abból 3 vagy 4x ugyanaz az emberke jött vissza, persze esélytelen volt kettőnk ellen. Alderaanon 1 egész republicost láttam.
Látszik, h csak a pve részre ment rá a bio. Remélhetőleg 50en lesz pvp ilumban vagy outlaw denben, mert ez így elég vékony. A nyomasztó empire fölényről nem is beszélve.
Iradtlan mennyiségű balancera van még szükség, de megvan az esély a játékban, h kitartson pár évig.
A tomb szerver meg nem a spanyolok miatt full, hanem mert odamentek a normális pvp klánok... -
mcgrape #27051 Ez már inkább rinya mintsem érvelés , bocsi. Ne agódj én i fogok, miért tudja ezt a BH , mi az hogy az Agent 30 méteres távolságba tud támadni amikro én csak 4, ráadásul még 4 külömbőző cc-je, meg területre ható képeség, meg gyógyítás stb je van. LOL.
Viuccet félre téve, én azért akarok Shadow lenni, mert
a) ez emlékeztet leginkább a film és könyv sorozat beli Jedikre, mixeli az erőt a fénykardal.
b) tetszik hogy megválaszthatom a magam harcát, és nem kényszerülök rá egy tömegverekedésre ahonnét sikeresen ugy is csak a BH-k és Agentek jönnek ki, mert jo meszirül ölik a tömeget. Nekem ők leszenk a fő céplontjaim és mindok valmit, akármien erős nek képzeled is a shadowt, 10-ből 7 szer tutira ők jönnek ki győztesen, főleg za Agent tünik félemetesnek, de egy jo BH is tök mindegy hogy közelharci vagy annyival nem csap többet, hogy anyira menekülnie , gyógyítja magát, lángszórók meg bénítok stb.
amugy egy dologra felelj :)
"
mert harcolni ugye hülyék lennének leállni, 1 sec alatt elolvadnak.
"
Akkor meg miértelem harcolni ?
Tudod mint mikor Will turner mondaj Jack Sparrownak hogy
" csaltál, de tisztességes küzdelemben én végeznék veled " - mire Sparrow
" Akkor meg miértelem a tisztességes küzdelemnek? "
Nincs igaza?
akkor mégsem olyan op a Shadow nem ? :)
-
A4tech #27050 Itt azzal van a probléma, hogy ha a shadow kapja a labdát, kb annyi a dolga, hogy megnyom 3 gombot aztán nem engedi el a 'W'-t a gólvonalig 5 másodpercen át... a jó isten nem tudja megállítani. Ez a hutball meg a karater class tervezési hibája egyben. Viodstar dettó, megjelnik a bomba az ajtón, aztán a jedi shadow. onnan már csak dobálni kell a gránátokat. Ha egy marék ilyen jön be a te warzone-odra, akkor fejen is állhatsz, ők fognak nyerni ha az objective-et nyomják, mert harcolni ugye hülyék lennének leállni, 1 sec alatt elolvadnak.
most komolyan azért 'nyer' az egyik csapat, mert ott volt 2-4 olyan class, ami fél kézzel pillanatok alatt átviharzik a teljes térképen? -
DaRks7aR #27049 Érdekes én eddig szinte mindig elég szoros és jó pvp meccseket toltam.
(Pedig toltam már párat)
Tomb of Freedon Nadd-on mindkét oldal elég jó.
Hutball is fasza szokott lenni van passzolgatás meg taktikázás rendesen nem csak rohangálás ide oda. És a classok eloszlása is elég vegyes szokott lenni. -
mcgrape #27047 Oké, ebben van valmi elismerem. De akkor már inkábba warzone problémája mintsem az aktuális kaszté. És persze hogy a köztársaság oldal némikép egyelletlen ha enyire shadow tultengés van, de ez megváltozhat még a megjelenést követően, végén még el megy a kedvem a shadow-tol francba XD lelomboztál, nah de mindegy.
szóval vissza a témára figyi, mi az aktuális warzone célja, egy feladat végre hajtása, legyne szo tornyok birtoklásáról, tervek megszerzéséről vagy ép labda játékrol a léyneg hogy van egy cél.
Mint a Bf-ben a léyneg a győzelem, el kell érned valamit az ellenfélnek meg megkell akadájoznia, ebből jön a PVP, értelemsebb valami cél érdekében harcoli nem ? mintsem középen összetömörülni és gyépelni egy mást ha ez utóbbi a PVP hivalaso Dfeiniciója akkor köszi nem kérek belőple mert szerintem ez egy faszsság, értelemtlen baromság.
Az hogy egy célért küzdesz már igen is adja a feelinget.
Nekem szigoruan csak egy béta hétvégi pvp tapasztalatom van, ott azért hozzá kell tennem némileg votl egynsuly a két oldal kaszt felhozatala közt.
De vgayük alderant pl. ugye ott van a 3 torony amit birtokolni kell, 2 elég a győzelemhez amugy XD. Nem egyszer votl az hogy miut látok, mind a 3 torony a Shitek kezében, és minbdeki tömörül a középső toronynál és csépeli egymást. Olyan szinten kaptunk ki mitn a huzat ennek köszönhetően nem is egyszer.
Éhn mint Shadow mien lehetőségekkel nézek szembe egy ilyen szituációban.
a) Beszálok a nagy semmibe ami az én kaszottam igazából nem kivetelzhető, mert ugy is az a vége hogy a távolságiak leszedegetnek, és az egyetlen dolog ami némikép személyes büszkeség az az hogy ha nem is sokkal de többet öljek mint haljak, ennek a dolognak viszont csak halál van a végén minden szempontból.
b) kecsegtetőb opció hogy lmegyek az egyik toronyohoz és át álítom, ut közben pedig lekapom aki arra jár, és némikép megado maz esélyt arra hogy győzünk.
A b-t választom.
Aderanon amugy pl nagyon egszrüen lehtne a helyzetet javítani, a lövegtornyok kevesebbet sebeznek a hajon, ezzel el lehet nyujtani a harcot, és máris több a pvp.
Huutbal már más tészta szívből utáltam azt a pályát, soha nem láttam volan csapatjátékot vagy egy rendes hutbal mecset. De it szintén a győzelem a cél a labda átjuttatása, nem okolhatod a shadot azért mert ezt megteszi elvégre ez a cél, sőt amit leszűrtem a ladát vivő mindig távol probál maradn ia harcto hogy bevigye a labdát.
Bár szerintem a leglényegesebb dolog itt a játéksok hozzáállása, az am ia kucsl mint pl a wow South park részben , a játék lényege mondja a készítő az hogy csapatosan küldiket csinálj, de a fő genya mégis csak a kissebekt ölte ugye.
De akkro is a lényeg az hogy bevidd a labdát, letöltsd a kódot, elfoglald a tornyot. Minden másra ott lessz az open world pvp nem ? Sok értelem annak végül is nem lessz csak csapkodják egymást, még ha ostromlásért vagy területésrt menne, stb, célért. -
A4tech #27046 a jedi shadow egy igazi duel master.. leáll veled harcolni, ha 50%HP alá kerül, elszalad a p*csába
skill on top -
Nem ertesz, megoldjuk. Vegyunk egy (sajnos) szokasosnak mondhato, atlagos huttball meccset:
Kiszaladunk kozepre, a labda iranyaba, melee classok kicsit bentebb, ranged classok kb. a savas medencek mellett / korul.
Elkezdodik egy egeszseges harc, ki-ki a sajat kasztjanak megfeleloen probalkozik. Warriorok / knightok az arcodba ugranak, tankok guardolnak, healerek healelnek, dpsek osszak a sebzest, stealthes classok probalnak pl. a healerek hataba kerulni, es leburstolni azokat.
Tart mindez nagyjabol 5-10 mp-ig, amikor is egyszeruen kijon a kulonbseg a 2 oldal jatekosai kozott, a koztarsasagiak nem ertik, hogy miert fogy az eletuk olyan gyorsan abban a zold vizben, nekiallnak bontani soraikat, ki-ki szalad, amerre eppen jonak gondolja.
A shadowok ekozben vegig cc-znek egy par kasztot, majd elindulnak a labdaval, bubiban, tehat sebezhetetlenul. Amint sebezni/cc-zni lehetne oket, bekapcsoljak a sugarhajtomuvet, es minimum 1, de inkabb 2 tuzes csapdan atszaladnak. "Frogdog scores!".
Ekozben a tarsaik elhullottak, hisz alapbol nem voltak valami balance-olt csapatban (tul sok rohangalo shadow, emiatt 0 tank, minimalis heal, minimalis dps).
Az imperial jatekosok allnak a palya kozepen a fejuket vakarva, hogy a shadowokat nem sikerult elkapni, a tobbiek meg halottak, mit kene csinalni?
A Shadowok lathatatanul visszajonnek kozepre, amig a tarsaik kimasznak a fal mogul, tessek-lassek rendezik soraikat, es:
Ugorj az elso pontra. Kezdodik minden elolrol, ugyanigy.
Ennyi. Lesarkitva ez egy huttball. Ezt nyugodtan reflektalhatod a masik 2 warzone-ra, FOKOZOTTAN a voidstarra, ahol is siman vege lehet egy kornek 2-3 perc alatt ugy, hogy igazabol NEM volt pvp action. Semennyi, nada, zero.
Konkluzio:
Igen, en valoban 50-0-as statot fogok csinalni, meg 340k sebzest, amire alaposan tudom verni a virtualis peniszt, buszke gyermek leszek. Mindamellett a nagyjabol 0 ellenallast tanusito ellenfelek halomra loveset egyaltalan nem fogom annyira elvezni, amennyire szeretnem. Aztan ott vannak a tarsaim, akik kb. ugyanigy vannak. Vannak a shadowok, akik bizonyara kurvara elvezik, hogy 15 percen keresztul rohangalnak. Meg vannak a tarsaik, akik a nyilvanvalo letszamfoleny ellen (hisz a csapatuk fele versenyautosat jatszik, mig az ellenfelnel teljes a letszam) folyamatosan szopnak, ertelemszeruen ok sem elvezik a jatekot.
Kerdem en, ha a 3 jatekostipsbol 2 nem elvezi igazan a jatekot, a 3. meg rohangal, es... hat, legyen, biztos elvezi... (?!), akkor nem kellene valtoztatni valamin? Ha nem a shadow karaktert birtoklo ormotlan mennyisegu jatekos hozzaallasan, akkor a warzone-ok mechanikajan, vagy a shadowon/assassinon, mint kaszton? -
ShaiHulud #27044 powertech nem gyava:D mindig a surujeben vagyok :) -
mcgrape #27043 "
btw az indít stealther karit túlnyomó részben aki vagy fosik vagy egyszerűen szar a pvp-hez....kicsit olyan ez mint aki FPS-ben snájper,mert tudja ,hogy közelharcban semmi esélye,de azthiszi 200 méterről egy bokorból egy 20x ra zoomolt fél képernyőt betöltő emberre lőni az igazi...
"
Nah te is jópofa vagy, micsoda diszkrimináció ez mán. ezt mint BF-es egykori Sniper kissé magamra vettem, én Sniper létemre is nyomultam előre fedeztem a társaim, igyekeztem zászlót foglalni, nem egy helyben kempeltem holot ezt kellet volna. Szerinted a háborúban majd jol oda mond a snipernek hogy gyáva vagy mert sniper, azt szerinted érdekli mi? Fejbelő azt szevasz.
Ilyen erővel aki Agent vagy BH az nem gyáva ? Mer azok menő kasztok vagy mi ?
-
mcgrape #27042 A fene ilyen populár a Shadow :(. akkor is az leszek :D. De azért kicsit erősen kirohantál magadból, nem okolhatod az embereket csak mert ilyen a kaszt, Shit oldalon ugyan ugy megvannak ezeknek a párjaik akik erre képesek, más kérdés hogy egy fejvadász kecsegtetőb mindeki számára mint pl egy csempész.
"
ez egy undorito visszataszito szarrago dolog,
"
ez kicsit erős vot, had döntse már el mindeki mien kaszt akar lenni, nem mondom hogy örülök hogy ennyi Shadow van, mindegy kicsit erős volt.
"shadowok csinaljak az undorito jatekukat, " - miért mégis mit kellene csinálniuk ? Uygan ilyen udorító lesz majd az Agent is meg a bounty hunter is, meg a shit assasin is, stb.
erősnek éreztem ezt a leugatást egy kicsit, ugy értem ezek a kaszt képeségei most mit tudsz ellene tenni, tán ne ugy játszon vele az ember, te meg akkor ne használd a te kéepségeidet, marha jó pofa.
Nem rég linkeltél egy képet amiben 50/0áas volt a gyilok / halál-od. Szóval szerintem sok okod nem lehet a panaszra.
Ettől független az tényleg elkesrítő hogy ennyi a shadow, még a végén át pártolok Bounty Hunterre XD.
Jah és ha kérhetlek ha esetleg válasszol, akkor az ne lekezelő leugató hangnemben tedd légyszíves, mert én nem bántani akartalak téged, pusztán kissé erősnek éreztem a leoltásod ennyi.
Uygan akkor én jobban jutalmaznám a csapt munkát meg több pont járna a golokért meg ilyenek, mitn a sebzésért meg a gyilokért, és akkor tán más lenne a helyzet, másképp játszanának. A fene tudja.
-
azért ne feledjük,hogy a fél/háromnegyed birodalmi csapat is láthatatlan ellenfelekből tevődik össze:S ,de valóban mindenki shadow nálunk szinte...healer és szerencsevadász NINCS, tank az is kevés igaz ez utóbbi pvp-ben is nagyon lényeges.....
btw az indít stealther karit túlnyomó részben aki vagy fosik vagy egyszerűen szar a pvp-hez....kicsit olyan ez mint aki FPS-ben snájper,mert tudja ,hogy közelharcban semmi esélye,de azthiszi 200 méterről egy bokorból egy 20x ra zoomolt fél képernyőt betöltő emberre lőni az igazi...
én ezeken röhögök...nemsokára úgyis meglesz a probe-om ami majd felfedezi és odaszögeli a stealher lámákat:D amúgy a többség azon kívűl,hogy bekezd stealthből onnantól már halott:P -
elso kerdesre: nagyon nagyon minimalis a kulonbseg a vesztett, meg a nyert meccs kozott, inkabb az egyeni teljesitmeny szamit (kupak szamaval novekszik a reward)
kupakat meg ugye mindenfele teljesites utan kapsz - nagy sebzes, nagy heal, nagy protection, objektivek tamadasa / vedese, stb.
masodik kerdesre: egyreszt HHAHAHAAHAHA, republic oldal... :D
masreszt valami szamomra megmagyarazhatatlan okbol mi ezt tapasztaljuk (kb. 50-60 warzone meccs utan):
- koztarsasagi oldalon a karakterek 70%-a consular (aminek kb. 70%-a shadow, 30%-a sage)
- ez egy undorito visszataszito szarrago dolog, ami az elvezetes jatek fogalmat TELJESEN kioli a warzone-okbol, merthogy a lathatatlan / versenyauto jedikkel igazabol nem sok ertelme van jatszani
- azon felul tehat, hogy:
a) shadowok lathatatlanul 15 fajta cc-vel felvertezve nyitogatjak voidstaron az ajtot, foglaljak / vedik alderaanon a turreteket, illetve versenyauto kategorias sebesseggel viszik be a labdat huttballon
b) sagek overhealelnek barminemu dpst, es bubiban elvannak orakig
SEMMIT, azaz SEMMIT nem csinalnak a koztarsasagi jatekosok
illetve de: huttballon furdenek a savban, meg dobaljak a shadowoknak a labdat
komolyan, neha vicc kategoria, amit csinalnak - mindamellett nagyon ritkan (kb. minden 15. warzone-ban) sikerul tenyleg ertelmes adok-kapokot nyomni veluk
pl. alderaanon amikor 5-10 ponttal nyer az egyik csapat, vagy amikor voidstaron a vegen masodpercek dontenek - azok tenyleg jok... de altalaban igazabol arrol szol a dolog, hogy a shadowok csinaljak az undorito jatekukat, mi meg faszhentelunk mindenki mast, halomra.
eskuszom altalaban azok a legjobb warzone-ok, amikben osszerak 2 empire csapatot huttballon (neha guilden beluli partykat is egymas ellen) - ezeken jol erezzuk magunkat, elvagyunk, henteljuk egymast, aztan aki a hent kozben labdazni akar, az tegye nyugodtan, senki nem foglalkozik vele :D
... osszefoglalva el tudnek kepzelni izgalmasabb, osszetettebb, jobb warzone-okat, amelyekben nem a lathatatlan versenyauto jedik dominalnak objektivek szempontjabol ...
remelem, es hiszem, hogy kapunk ilyeneket. -
ShaiHulud #27037 nekem most 2 napon at folyamatosan ment a gep meg a jatek, falnak autorun futva, hogy ne kelljen a 6 oras queueban reszt vennem, tomb of freedon nadon. es semmi gond nem volt ennyi ido utan se. -
ShaiHulud #27035 rovid leszek: KURVAJO A JATEK!
-
LaCz #27034 Folyamatos loseal is megeri bgzni? Nem nagyin neztem meg mennyit ad, mert altalaban hiaba vagyok mindig top 3ban a csapattarsaim fele autista, a masik fele meg afk. Konkretan kb 15 bgbil mind lose, egyet se nyertem meg. Csak republic oldalon vannak ilyen nyomorekok? Ahto city. Halal biztosan allitom hogy lehetetlen nyerni. Hutballban altalaban 0-4, alderaanvan leveszunk kb 15 po.tot, voidstarban meg vesztunk 2 perc alatt. Most tenyleg minden hulye republic? -
én mindkettőt szeretném, de valamelyiket hanyagolnom kell, mert ha pl. pvpzek sokat, akkor a küldetéseim jó esetben zöldek, az meg nem valami izgi, ha 1-hitelek mindent... -
Nincs ezzel semmi probléma! Aki kvesztelgetni akar az kvesztelget, aki pvp-zni akar az pvp-zik, mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabb fejlődési stílust, és ez jól is van így! -
Mind1, én nem fogom elrontani a saját játékomat, nem azért fizettem. Csak kvesztelgetek majd, semmi egyéb helyben exp grindolás. -
pontosan ez a bajom a nagy warzone xpvel
régen tök jó volt, nem tudom minek nyúltak hozzá.. :/ -
Node így a játék nagy része kimarad. Ennyi erővel beállsz lev1-en egy ilyen labdameccsre és kijössz, mikor 50 vagy. Node ebben hol az élmény??? Ez kb. annyira élvezetes, mint a powerleveling. -
igenigen, akinek tetszik az űrharc, az abból is igenjól profitál
én speciel továbbra sem kedvelem, úgyhogy én csak warzone-ból "hekkelem" az xpt, de az biztos, hogy a heroic questeket, meg jópár normál questet le is szarok emiatt, mert megtehetem... -
hawkie22 #27027 A másik kérdés, mik a healer kasztok a játékban? Azt érzem magamhoz a legközelebb, esetleg a tank karaktert. -
Paddy #27026 Köszönöm. Remélem holnap reggel szerencsém lesz. -
+napi zűrhajózással is szép xp jön. :) -
a +44-es számot hívd, és mindenképp reggeli / délelőtti órákban, akkor fel fogják venni egyből -
igen, sokan nem is csinálják, csak a class questeket, meg a warzone-t, és bőven elég nekik
sem a normál world questek, sem a heroicok nem mozgatják az embereket, ha egyszer ilyen jól jön az xp warzone-ból, és még a pvp gearek is igenjók... ez így persze nem jó, de hülye lenne kvesztelni az ember, ha simán elvan labdázással :D -
hawkie22 #27022 Tehát ezek szerint a dec. 22-i megjelenés eltörölve? Mert pl. a PCDome.hu-n még mindig dec. 22-ét látom, mint megjelenési dátum.
Így holnap nyugodtan mehetek be a városba vásárolni magamnak egy game-t, vagy várnom kell még pár napot? Tudom, a FAQ-ban az van írva, világszerte 20-a a megjelenés. :) -
Paddy #27021 Sziasztok! Találkozott már valaki a következő problémával? Ma reggel a játék indításkor kaptam egy security questiont, amivel nem is volt baj csak azzal, hogy a feltett kérdés nem szerepelt az 5 kérdés között regisztrációkor. Emlékezetből még is próbálkoztam hát ha ez vagy amaz...majd account blokolva. Új passt kértem és megint ugyan azt a security questiont dobta fel.A játékk supportjának elküldött 10 mailem után jött egy olyan válasz, hogy hívjam őket telefonon de nem veszik fel.Valaki járt esetleg hasonló cipőben? Ha van öteletek légyszives írjátok meg nekem, mert 90 nap játékidőt töltöttem az accomra és nincs kedvem kukába dobni az egészet. -
Nem is jó az a +exp, mer a kvesztekből gyorsan kinősz, nem?! -
áh, most 40es a legnagyobb tag, odébb van még egy rendes 50es party
éjjelente jedi vérben fürdünk, az jót tesz az xpnek nagyon
(értsd: még mindig elég imba a warzone xp, szerintem fogják csökkenteni) -
a sárkány lovagrend original pve guild lett! :D
első 3 world boss:
-
ini buherálással van AA nálam -
Egy pvp-vel kapcsolatos kerdesem lenne: battlefield-eket leszamitva milyen szinten kornyeken futhatok ossze az ellenseges fakcio kepviseloivel?
Beta hetvegen pve szerveren mokaztam, es kb 18-as szintig jutottam, de nem remlik hogy barmilyen ellenseggel osszehozott volna a sors. -
Ok, storno, az egyik swtor-os acc-ot megette, es be tudtam vele origin-en logolni. -
DaRks7aR #27010 Nos ma már 3-4 óra felé 2000-es sor (4-6 óra) volt a Tomb of Freedon Nadd-ra.
Ugyanakkor kb. fél órája csináltak valamit a serverrel mert hirtelen csökkent a 2000-es sor 500 körülire.
Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy foglalkoznak a problémával és növelik a pop cap-et. -
Megrendeltem a jatekot egy kulfoldi webshop-ban, ott azt irtak majd a release-kor kapok egy kulcsot, amit az origin-en megadva aktivalhatom a jatekot.
Amit nem teljesen ertek, az az, hogy akkor most az SWTOR-os account mellett kell egy uj, origin account-ot is letrehoznom, es meg csak veltlenul sem ugyanaz a ketto?