mcgrape#27042
A fene ilyen populár a Shadow :(. akkor is az leszek :D. De azért kicsit erősen kirohantál magadból, nem okolhatod az embereket csak mert ilyen a kaszt, Shit oldalon ugyan ugy megvannak ezeknek a párjaik akik erre képesek, más kérdés hogy egy fejvadász kecsegtetőb mindeki számára mint pl egy csempész.
"
ez egy undorito visszataszito szarrago dolog,
"
ez kicsit erős vot, had döntse már el mindeki mien kaszt akar lenni, nem mondom hogy örülök hogy ennyi Shadow van, mindegy kicsit erős volt.
"shadowok csinaljak az undorito jatekukat, " - miért mégis mit kellene csinálniuk ? Uygan ilyen udorító lesz majd az Agent is meg a bounty hunter is, meg a shit assasin is, stb.
erősnek éreztem ezt a leugatást egy kicsit, ugy értem ezek a kaszt képeségei most mit tudsz ellene tenni, tán ne ugy játszon vele az ember, te meg akkor ne használd a te kéepségeidet, marha jó pofa.
Nem rég linkeltél egy képet amiben 50/0áas volt a gyilok / halál-od. Szóval szerintem sok okod nem lehet a panaszra.
Ettől független az tényleg elkesrítő hogy ennyi a shadow, még a végén át pártolok Bounty Hunterre XD.
Jah és ha kérhetlek ha esetleg válasszol, akkor az ne lekezelő leugató hangnemben tedd légyszíves, mert én nem bántani akartalak téged, pusztán kissé erősnek éreztem a leoltásod ennyi.
Uygan akkor én jobban jutalmaznám a csapt munkát meg több pont járna a golokért meg ilyenek, mitn a sebzésért meg a gyilokért, és akkor tán más lenne a helyzet, másképp játszanának. A fene tudja.