• mcgrape
    Oké, ebben van valmi elismerem. De akkor már inkábba warzone problémája mintsem az aktuális kaszté. És persze hogy a köztársaság oldal némikép egyelletlen ha enyire shadow tultengés van, de ez megváltozhat még a megjelenést követően, végén még el megy a kedvem a shadow-tol francba XD lelomboztál, nah de mindegy.
    szóval vissza a témára figyi, mi az aktuális warzone célja, egy feladat végre hajtása, legyne szo tornyok birtoklásáról, tervek megszerzéséről vagy ép labda játékrol a léyneg hogy van egy cél.
    Mint a Bf-ben a léyneg a győzelem, el kell érned valamit az ellenfélnek meg megkell akadájoznia, ebből jön a PVP, értelemsebb valami cél érdekében harcoli nem ? mintsem középen összetömörülni és gyépelni egy mást ha ez utóbbi a PVP hivalaso Dfeiniciója akkor köszi nem kérek belőple mert szerintem ez egy faszsság, értelemtlen baromság.
    Az hogy egy célért küzdesz már igen is adja a feelinget.

Nekem szigoruan csak egy béta hétvégi pvp tapasztalatom van, ott azért hozzá kell tennem némileg votl egynsuly a két oldal kaszt felhozatala közt.

De vgayük alderant pl. ugye ott van a 3 torony amit birtokolni kell, 2 elég a győzelemhez amugy XD. Nem egyszer votl az hogy miut látok, mind a 3 torony a Shitek kezében, és minbdeki tömörül a középső toronynál és csépeli egymást. Olyan szinten kaptunk ki mitn a huzat ennek köszönhetően nem is egyszer.
    Éhn mint Shadow mien lehetőségekkel nézek szembe egy ilyen szituációban.
    a) Beszálok a nagy semmibe ami az én kaszottam igazából nem kivetelzhető, mert ugy is az a vége hogy a távolságiak leszedegetnek, és az egyetlen dolog ami némikép személyes büszkeség az az hogy ha nem is sokkal de többet öljek mint haljak, ennek a dolognak viszont csak halál van a végén minden szempontból.

b) kecsegtetőb opció hogy lmegyek az egyik toronyohoz és át álítom, ut közben pedig lekapom aki arra jár, és némikép megado maz esélyt arra hogy győzünk.

A b-t választom.

Aderanon amugy pl nagyon egszrüen lehtne a helyzetet javítani, a lövegtornyok kevesebbet sebeznek a hajon, ezzel el lehet nyujtani a harcot, és máris több a pvp.

Huutbal már más tészta szívből utáltam azt a pályát, soha nem láttam volan csapatjátékot vagy egy rendes hutbal mecset. De it szintén a győzelem a cél a labda átjuttatása, nem okolhatod a shadot azért mert ezt megteszi elvégre ez a cél, sőt amit leszűrtem a ladát vivő mindig távol probál maradn ia harcto hogy bevigye a labdát.

Bár szerintem a leglényegesebb dolog itt a játéksok hozzáállása, az am ia kucsl mint pl a wow South park részben , a játék lényege mondja a készítő az hogy csapatosan küldiket csinálj, de a fő genya mégis csak a kissebekt ölte ugye.

De akkro is a lényeg az hogy bevidd a labdát, letöltsd a kódot, elfoglald a tornyot. Minden másra ott lessz az open world pvp nem ? Sok értelem annak végül is nem lessz csak csapkodják egymást, még ha ostromlásért vagy területésrt menne, stb, célért.