mcgrape#27053
Az igazsághoz hozzá tartoik hogy Jonny pl nem sirt, pusztán egy álláspontot foglalt, amiben mint írtam látok igazságot, de a probléma szerintem nem annyira ak sztban mintsem abban rejlik hogy azon a szerveren ugye elve kevesebb a köztársasági és ennek tulnyomó öbsége ugy tünik Shadow és Sage, ami igy 20 percel az indulás elött, némileg eltántorított, de ugy is csenszné a csöröm ha nem Jedi lennék ismerem magam annyira XD.
Lennék én Senitnel is bevállanám, ha lenne Togruta, ez votl a nagy trvem hogy majd Egy Ahsoak Tanu szerüt indítok, zöld meg sárga fénykardal, bármien gyeeksen is hangzik, pedig 26 vagyok XD, de mivel ez kilőve , de mivel ez nem opció még, igy ez kilőve, talán majd egy kiegészítővel uj fajként bekerül akkor alktok egy olyat.
Azt is tudom hogy kedző MMOS ként, gyógyító szerep nem álna jol nekem, sem a Tank, mert hiányozna hogy megfelelő sebzést tudjak osztani, szóval marad DPS. Hogy egy Gunsingler Csempész mennyie feküdne nekem nah ez egy jó kérdés, bár hozzá teszem hogy alt karinak be van tervezve, a végén feldobok egy érmét ala 2/arc modon azt lessz ami lessz