60898
  • TDC Geronimo
    bio tagadja bár nekik nem hiszek semmit. Viszont múltkor amikor mondtam, hogy alderaan wzn szétment a netem felment 30 fpsről 60ra így lehet nem is hülyeség...
  • cain
    most őszintén, te komolyan elhitted ezt a remote rendering baromságot? hogy létezik manapság olyan technológia, ami képes akár félmillió (!!!) klienst így kiszolgálni, real-time, nagy felbontásban? és ezt ne keverd össze a nagyfelbontású online streamekkel, itt nem hajszálra ugyanazt látja a félmillió néző, hanem garantáltan mindenki mást. ja és mindez jöjjön ki az előfizetések x 15$ból havonta.
  • Tyrpak
    High-end itemekkel az a bajom, hogy szerintem csak szimplán rossz utasítást kapott az art team.
    A korábbi szinteken kapott tárgyaknál volt valami stílus, amit követtek, és a végére kitalálták, hogy ezt a stílust túlozzák el, legyen valami extrakülönleges, és erre extrabéna lett.
  • DummyBoy
    Crassus kiütötte PVP-ben Chuck Norrist. Tankkal.
  • Rubint
    Mégis kimaradt. Marad a randa páncél. Szégyen, hogy a high end itemek néznek ki a legszarabbul.
  • MaRee
    Köszönjük Emese.
  • cain
    egész konkrétan egy nagy büdös semmit sem talált meg a srác.
  • Svenhassel
    Nem értem mi bajotok van a pvp istenével. Én inkább nem haragítanám őt magamra...
  • ShaiHulud
    nem, tenyleg jott tett a topicnak :) amugy ingame is volt szep megnyilvanulasa generalon par hete :D
  • ShaiHulud
    hat crassus az alregjeivel is bannolva lett halisten:D
  • MaRee
    Úgylátszik valaki lehetséges, hogy megtalálta mi az oka a performance problémáknak:

Protected Interactive 3D Graphics Via Remote Rendering
  • cain
    3 napig? 3 percig sem fog tartani, amíg valamelyik félostoba... eh, hagyjuk csak felidegesítem magam vele.
  • j0nNyKa
    ezen csodálkoztam én is, csak nem akartam pont ezzel a hozzászólással indikálni a következő flamet :D
    btw mióta egy bizonyos személy megint bannolva lett, érezhetően nincs (kevés) a flame, és sok a játékról szóló beszélgetés - csak én látom így?
  • PiszkosFred
    Hat, a hangadok valoszinuleg abbahagytak es (vissza)mentek jatszani massal. Minden csoda harom napig tart, a QQ sem kivetel ezalol. Jobb is ez a "bekesseg", mint ugyanazt olvasni 1000 kommenten keresztul.
  • Droughert
    Már késő indítani egyet ugye?
  • Tyrpak
    Huh, ezt a downtime-ot megúsztuk flame nélkül.
  • MaRee
  • j0nNyKa
    mennek a szerverek.
  • picket
    Alderaan = bauxitbánya? ๏_๏'
  • Tyrpak
    Úgy általában érdemes végigmenni a Pro Tips-en, pár kivétellel 10/10 mind (legújabb is találó)

Személyes kedvencem:
  • PiszkosFred
    ...sot, a kisebb falvak kantinjaiban meg toborozhato par wookie nyelven beszelo companion is.
  • Bhalage
    bakonyba van fosasig ilyen voroskő
  • Omlás

Need
  • Betonfal83
    Hali!
    Slicing érdemes választani?
  • z3d
    facepalm
  • z3d
    Reménykedem én is, hogy ezt a pár bosszantó (nekem ez a legsúlyosabb jelző, amit rá tudok akasztani) hibát korrigálják, és tudják is korrigálni. Ha nagyon game engine szinten van a hiba, akkor nem kevés programozói órába fog kerülni, míg összerakják normálisan.
    Nem mondom, hogy játszhatatlan a game (PvE és PvP részre is értve), de az élményfaktorra ráfér egy kis polírozás.
  • MaRee

• Kazagor
    Én kipróbltam teszt szerveren az 1.1-es patch AA beállitását. ATI kártyám van, igy perpill nincs AA, ha ini file buherálással állitottam be, akkor bizonyos effektek egyszerűen eltüntek a játékből (hologram stb). Az új patchben minden múködik, látszik az élsimitás is szépen, és az effektek sem tünnek el.

Egy szépséghibája van, hogy méréseim szerint kb 10%-os FPS vesztéssel járt az AA bekapcsolása az új patchben.
  • MaRee
    Itt meg pár tegnap előtti hír, aki nem olvasna swtor.hu-t

Devpostok, írók és rabszolgák egy hírben:

Ability delay: látják, tudják, hogy a játék reakcióideje fontos egy MMO-nál. Folyamatosan javítják a felmerülő hibákat. A patchekben ezt látni is fogjuk.

Mission discovery itemek: sok ember számára még nem világos, hogy ezek egyszer használatos tárgyak. A jövőben igyekeznek erre a figyelmet még jobban felhívni (mondjuk még így is megérik a befektetett pénzt).

Az IA-smuggler balance fix (flashbang grenade) az 1.1-es patchben jön.

Endgame gear mod változás várható: minden lila item ismét teljesen modolhatóvá válik, a setbonusokat át lehet vinni egyedi cuccokra, néhány mod csak bizonyos típusú gearbe fog belemenni (például lesznek csak sisakba tehető modok).

Az utolsó jedi knight quest kissé nehézre sikerült (na meg az agent chapter 1 vége…). A következő patchben javítják a problémát.
    Cross server BG-kre a közeljövőben ne számítsunk.

Miért csak humanoid fajok vannak a játékban? Alexander Freed szerint ennek több oka van:először is a játékosnak ezekbe a legkönnyebb beleélnie magát. Másodszor, rengeteg érzelmet kell megjeleníteni a karakterek arcán. Ahogy távolodunk a humanoid fajoktól, annál nehezebb ezeket az érzelmeket “animálni”, egyre több időt emészt fel.

A DH kibogarászott néhány részletet az 1.1-es patchből. A lista itt található. Apropó 1.1: az új FP-ben egy valamire már biztosan számíthatunk: rengeteg rakghoulra…

És a végére a napi bulvár: a Gamestar hozta a hírt, hogy egyeseknek nem tetszik a TOR-ban megjelenő rabszolgaság és kínzás. Kíváncsi vagyok, vajon ezek az emberek mikor emelik fel a hangjukat az ókori Róma történelmének tanítása miatt.
  • MaRee
    Én is próbáltam bűvészkedni tegnap este kicsit a grafikai beállításokkal, vsync-el miegymással, de nem sok javulást látok. Full lowon se fut sokkal jobban a játék, de az árnyékok kikapcsolása tényleg sokat segít. Az AA driverben való kapcsolgatása nálam nem sokat változtat, 2x-es AA-val is ugyan olyan, mint kikapcsolva. Sőt még a játék sem sokkal szebb. Bár tegnap megtáltosodott a játékom és este wz-ben 30-40 fps-eket produkált, örültem is mint majom a farkának :D Azt vettem észre egyébként, hogy minél több ember van egy területen, annál kevesebb az fps-em, még ha nincsenek is körülöttem a játékosok. A mélypont az persze a wz és a fleet, de Ilumon is elég gyatra.

Érdekes egyébként, hogy az nvidiásoknak sokkal kevesebb gondja van a játékkal, legalábbis én hivatalos fórumon így láttam. Mindenesetre jó, hogy a BW már végre elismerte a problémát, és nem csak azt írkálják, hogy újítson mindenki gépet, mer szar. Szerintem lassan kezdenek vele valamit, mert ők is tudják szerintem, hogy sokan fognak lelépni, ha nem, pedig alapjában véve kurva jó a játék, nekem az endgame is bejön(főleg majd az új peccsel a pvp változtatások után).

De amúgy meg nekem jómegmondták gildcseten, hogy az FPS az egy délibáb, placebó, ha sok ha kevés, a játék úgy is ugyan úgy fut, csak bebeszélem magamnak. Szerintem ti is halucináltok
  • Kazagor
    1.0.2d Patch Notes 1/12/2012

Items

Fixed an exploit that allowed the removal of Armoring item modifications that were not intended to be available for removal on Artifact quality items.

Flashpoints and Operations

Flashpoints

Bug Fixes
    Fixed an issue that sometimes prevented players from resetting their active Flashpoint.

Operations

Eternity Vault
    Using "Reset All Active Operations" no longer causes Soa and the Ancient Pylons to respawn even if the player is currently locked out of these encounters.
  • PiszkosFred
    Low shadownal a kornyezet is "valtozik", a fenyviszonyoknak megfeleloen megjelennek sotet foltok, arnyekolt teruletek, de vetett (igy nevezik?) arnyekok nem, az csak high-nal.
  • j0nNyKa
    a noi agent kapja az egyik legkiralyabb romanc opciot a jatekban - vectort
  • DummyBoy
    Először én is azt hittem (Nekem is így tűntek el ...), utána használtam driverből ... de tegnap bohóckodtam és a Bloom visszakapcsolása visszahozta az eltűnt dolgokat ...

A menet a következő volt: Minden high - bekapcsoltam az AA-t, eltűntek a dolgok (bloom on) ... elkezdtem bohóckodni, nem oldódott meg, ini AA kikapcs, driver AA force - erre meg hibákat generált a game ... folytattam a bohóckodást, majd kikapcsoltam a Bloom-ot, és ini-ben vissza az AA-t ... Erre visszajöttek a dolgok, de eltűntek a Hologrammok (Néha - néha szórakozik a villám vagy a loot, de 90%-ban ok ...) ... végül lvl 70 gugli, majd visszakapcsoltam a Bloomot és most minden ok.

Shadow low-on valami kis foltok vannak a karakterek alatt ... De ennyi a max ... kikapcsolva viszont nem tetszett.
  • PiszkosFred
    Hat, meg midnig jobb, mint a Skyrim fele "flame objektum" arnyeka, amely olyan lepcsos, hogy a komuvesek nem tudnak olyan szepet epiteni. :)
  • Kazagor
    Az árnyékok annyira szánalmasan szarok, hogy nekem az OFF a játék kezdete óta.:)
  • mukika
    A nem megjelenő dolgoknak a .ini-s X AA az okozója, nem a bloom kikapcsolása.
  • N1ggA
    Nekem ha a shadow low-ra van állítva, akkor egyáltalán nincsenek árnyékok. Nektek se?
  • Chris
    DaoC óta nem volt olyan játék, ahol 3 oldalú lett volna az open pvp, erre értettem. Free for all sandbox próbálkozásoktól most tekintsünk el, mert az más tészta, ott tökéletesen működhetne a pvp a javíthatatlan item rongálódás (legyen az akár darkfallban felszerelés vagy eve-ben elpukkanó hajó), játékos itemdrop, terület- és nyersanyagbirtoklás, stb. miatt, de ott van plusz ezer meg egy banánhéj amin el lehet és el is szoktak csúszni. Themepark mmo-ban gw2 lesz daoc óta az első, ahol úgy érzem látják a problémát, legyen bármennyire is ázsiai beütésű és emiatt nekem is kevésbé tetsző.
  • DummyBoy
    Egy kicsit offolok:

FPS ügyben próbálkoztam tegnap ...

- Shadow-t nem szabad High-ra tenni, mert megeszi a vga-t :(
    - Driverből (Ati ofkorz :( ) force-olt AA grafikai hibákat és FPS csökkenést hoz :(
    - ini file-ból 2xAA szépen működik, nem vettem észre hogy csökkenne a teljesítmény
    - bloom kikapcsolása látványosan javítja a teljesítményt (Nem FPS növekedést hoz, hanem stabilabban "folyékonyabban" fut a játék), de korai volt az öröm, ugyanis eltűntek a hologamok, a loot jelző sugarak is rapszodikusak, valamint a sorci villámai is néha átmentek láthatatlanba :(

Jelenleg minden high, kivéve Shadow és Character details, 2xAA, 60 és 110 körüli FPS-eket kapok (70-90 átlag - komplexitástól és tömegtől függően), Fleet persze szar, PVP-t még nem próbáltam, talán majd ma ...

@Imperial Agent: Nekem tetszik maga a kaszt, majd 2 napig agyaltam milyen AC-t válasszak neki, végül sniper lett ... jó vele menni, élveztem a játékot, bár még tanulgatom ... A történet is király, de sajnos 1 karira sincs elég időm, nemhogy 2-re, ráadásul mind a kettőt szeretem, és a healer most jobban kell, úgyhogy hanyagolva van :) Mikor kijött a játék akkor talán utoljára tettem volna az agent-et, de mostmár nem bánom, hogy hamarabb nekiálltam. Egy dolgot b@sztam el ... Női karit csináltam, ezért a románcos részek kimaradnak ... De pl: pasi NPC-nél párszor feldobta a Flörtölés lehetőségét ... de szerepjáték ide vagy oda, ahhoz nem volt ingerenciám :)