MaRee#32135
Én is próbáltam bűvészkedni tegnap este kicsit a grafikai beállításokkal, vsync-el miegymással, de nem sok javulást látok. Full lowon se fut sokkal jobban a játék, de az árnyékok kikapcsolása tényleg sokat segít. Az AA driverben való kapcsolgatása nálam nem sokat változtat, 2x-es AA-val is ugyan olyan, mint kikapcsolva. Sőt még a játék sem sokkal szebb. Bár tegnap megtáltosodott a játékom és este wz-ben 30-40 fps-eket produkált, örültem is mint majom a farkának :D Azt vettem észre egyébként, hogy minél több ember van egy területen, annál kevesebb az fps-em, még ha nincsenek is körülöttem a játékosok. A mélypont az persze a wz és a fleet, de Ilumon is elég gyatra.
Érdekes egyébként, hogy az nvidiásoknak sokkal kevesebb gondja van a játékkal, legalábbis én hivatalos fórumon így láttam. Mindenesetre jó, hogy a BW már végre elismerte a problémát, és nem csak azt írkálják, hogy újítson mindenki gépet, mer szar. Szerintem lassan kezdenek vele valamit, mert ők is tudják szerintem, hogy sokan fognak lelépni, ha nem, pedig alapjában véve kurva jó a játék, nekem az endgame is bejön(főleg majd az új peccsel a pvp változtatások után).
De amúgy meg nekem jómegmondták gildcseten, hogy az FPS az egy délibáb, placebó, ha sok ha kevés, a játék úgy is ugyan úgy fut, csak bebeszélem magamnak. Szerintem ti is halucináltok