• DummyBoy
    Egy kicsit offolok:

FPS ügyben próbálkoztam tegnap ...

- Shadow-t nem szabad High-ra tenni, mert megeszi a vga-t :(
    - Driverből (Ati ofkorz :( ) force-olt AA grafikai hibákat és FPS csökkenést hoz :(
    - ini file-ból 2xAA szépen működik, nem vettem észre hogy csökkenne a teljesítmény
    - bloom kikapcsolása látványosan javítja a teljesítményt (Nem FPS növekedést hoz, hanem stabilabban "folyékonyabban" fut a játék), de korai volt az öröm, ugyanis eltűntek a hologamok, a loot jelző sugarak is rapszodikusak, valamint a sorci villámai is néha átmentek láthatatlanba :(

Jelenleg minden high, kivéve Shadow és Character details, 2xAA, 60 és 110 körüli FPS-eket kapok (70-90 átlag - komplexitástól és tömegtől függően), Fleet persze szar, PVP-t még nem próbáltam, talán majd ma ...

@Imperial Agent: Nekem tetszik maga a kaszt, majd 2 napig agyaltam milyen AC-t válasszak neki, végül sniper lett ... jó vele menni, élveztem a játékot, bár még tanulgatom ... A történet is király, de sajnos 1 karira sincs elég időm, nemhogy 2-re, ráadásul mind a kettőt szeretem, és a healer most jobban kell, úgyhogy hanyagolva van :) Mikor kijött a játék akkor talán utoljára tettem volna az agent-et, de mostmár nem bánom, hogy hamarabb nekiálltam. Egy dolgot b@sztam el ... Női karit csináltam, ezért a románcos részek kimaradnak ... De pl: pasi NPC-nél párszor feldobta a Flörtölés lehetőségét ... de szerepjáték ide vagy oda, ahhoz nem volt ingerenciám :)