60890
  • Although
    Ki fogom.:) Majd ha olcsóbb lesz. :) Ennyit nem ér nekem egy solo játék :D Legalább is nekem az lesz:D És ha figyelted próbáltam általánosságban írni. valamint nincsenek illúzióim.. Sajna az EA ott van a háttérben tehát az SWTOR tömegjáték lesz azokat meg nem szeretem. :) De a grind nélküli dologra kíváncsi leszek. de majd 4-5 hónap múlva már írni fogtok és abból látni fogom hogy megy vagy nem megy. :) Nekem max 5e ér a játék. Így még sokat fogok várni. :)
  • talos86
    Bug. Nekem is volt ilyen, de amint kiraktam a kezemből az inventory-ba utána nem tudtam visszarakni. Ráadásul amikor megkaptam nem látszott raja, hogy Forbidden to Light 1 or above, de chat-en a többiek tátták, mikor belinkeltem.
  • Laroa
    1,spacespace,1,spacespace,1 szerintem max 2 hét
  • csokicsiga #36438
    Ha kihagyod a beszélgetéseket, meg min napi 3.5 órát nyomod, nekem jan 25-én kezdtem a sorcit, jelenleg 49. Mondjuk 7végén majd egész nap.
  • csokicsiga #36437
    A legjobb hír, hogy tegnap a sorcimmal is 49 lettem.
  • MaRee
    Szerintetek mindenen végig futva mennyi idő felhúzni egy friss karit 50-re? Sorcikámat fel akarom tornázni, guildben aztmondják minimum 3hét.. Nekem a main volt annyi warzoneozással craftolással, instákkal, céltalan futkározással, nem skippelgetve.
  • Laroa
    Na, jöttem trollkodni. Mi a mai aktuális fújfúj a játékban? :D
  • Kazagor
    Igen, én még igénylem.
    Többek között azt is, hogy a 2 középső bar helyett legyen egy harmadik sor is, mert rohadt szar hogy oldalt vannak a skillek egy része.

És tudom, nem sok embert érint az Eyefinity élvezete, de a 3 monitoron rohadt szarul helyezi el a játék a bárokat. Pl a 2 oldalsó bárt, a companion adatokat, a minimapot kirakja a 2 szélső monitor legszélére.
    Ha bármilyen boxot nyitok meg (inventory, karakter adatok stb. azok is a 2 szélső monitor legszélén jelennek meg).
    És elég idegesitő, hogy 180cm-t kell balra-jobbra rángatnom a fejemet, mert nem tudok mindent a középső monitorra átmozgatni.
    Az UI customizációba bele tartozik az is, és remelem meg is oldják, hogy egyszerre ne csak 2 ablakot nyithass meg, hanem többet, egymást elfedve, és mikor épp a legnagyobb keresésben vagy az AH-ban, akkor ne csukja be a szaros játék az AH ablakot, amikor visszaér egy companion a küldetéséről.
  • PiszkosFred
    En tiszteletben tartom a velemenyed, de - es ne ertsd felre - olyan kapcsan irsz walltexteket, amiket ki sem probaltal. Kerlek, hogy legalabb egy honapig jatssz az SWTOR-kal, sokkal autentikusabb lenne egy-egy hozzaszolasod. Mert igy az elmeleti oldal beszelget a tapasztalati oldallal, amely legtobbszor nem fog egyezni.

Nem irsz hulyesegeket, sot, de kerlek, probald ki elobb a jatekot :)
  • Although
    Félre ne érts nagyon tetszik az ötlet, mindössze nem hiszek benne hogy grind nélkül jelen technikai szinten meg lehet oldani mmo-t, sajnos.
  • MaRee
    Tehát akkor megint eltoltak valamit az új patchben amit ma javítanak Reméljük tényleg nem lesz 2 óra vagy jó szokásukhoz híven még annyi sem :D
  • Although
    Ezt értettem, ha ez működni fog az szép lesz. Mindössze én ebben nem hiszek. Ebből is látszik a Bioware egy solo játékokkal foglalkozó cég. De majd meglátjátok.
  • Gear
    Van info hogy mi történik :

"Hello,

Since the latest patch (1.1.1), we’ve been seeing reports about players dealing with hitching and freezing issues. As an effort to alleviate these issues for affected players, we will be performing maintenance tonight starting at 2AM CST, but we don’t expect it to go beyond two hours. We apologize for any inconvenience, but we hope that this will resolve these issues for those players affected by them. This is a server-side only update and will not require a download.

Maintenance

Date: Thursday, February 2nd, 2012

Time: 2AM CST (12AM PST/3AM EST/8AM GMT/9AM CET) until 4AM CST (2AM PST/5AM EST/10AM GMT/11AMPM CET)

All game servers will be offline during this period. This maintenance is expected to take no more than two hours.

Thank you for your patience as we maintain service for Star Wars™: The Old Republic™."
  • Warden
    3 havonta tervezik új instancek, flashpointok megjelenését ill a story folytatását új bolygókkal-vagy a meglévők kiszélesítésével.No meg 8 történet így is van a játékban, azok akik nem napi 14 órákat játszanak az azért rengeteg ideig kitart.
  • picket
    Light III szittyával piros fénykarddal rohangálok. Azt vettem észre, hogy bár a kristálynak feltétele a Dark I ezt nem örökli a fegyver. Beletenni tehát nem tudnám (de így kaptam), használni viszont igen. Nem tudom, hogy bug vagy working as intended.
  • Omlás
    Én azt nem értem csak mire fel az értelmetlen szélmalomharc...

Egyik részről akik élvezik a játékot és nem zavartatják magukat a számukra "kisebb hibákkal".

Másik oldal akik "maximalistábbak" más az értékrendjük szerint "szar a pvp" a "craft rendszer is szar" stb..

Na most csak azt nem értem miért nem lehet el menni a másik véleménye mellet, miért kell az adott nőzőpontot a másikra erőltetni. Csak azért mert X embernek valami tetszik/nem tetszik attól még Y embernek lehet, hogy fordítva van miért is gond ez?
    Engem special totál nem érdekel az akármennyire profin is megmagyarázott eszmefuttatás, hogy szar a PVP ha én viszont élvezem, hogy sok a "bug" hát én nem találkoztam olyannal ami megölte volna a játékélményemet vagy csökkentette volna a funfaktort.

Azzal sincs gond, ha valaki leírja neki mi tetszik, mi nem viszont amikor 100. alkalommal is ugyanazon pörög, de még mindig játszik a játékkal és fizeti a havidíjat is kérdezem én: MI A FRANCÉRT FIZETTED BE A K***SZOTT HAVIDÍJAT HA NEM JÖN BE A JÁTÉK?

Oké, hogy akkor kevesebb komment lenne meg minden de sok értelme nincs azon kívül, hogy marakodás megy a fórumon. :]
  • MaRee
    Nem kedden vagy szerdán van peccs/karbantartás/anyámtyúkja nap? Akkor most már megint mit csinálnak ezek? A launcherben csak piros képernyő jön be, semmi patch notest vagy ilyesmit nem ír.
  • Although
    Egyébként ha nincs grind hogy oldja meg a Bioware hogy 3-4 hónap múlva a játékosok zöme ne menjen el? Ha befejezte a dungeonokat meg a főstoryt? Egy jó kieghez minimum 1 év kell tesztelvbe meg minden és még akkor is bugok tömege lesz benne, szerintem. Ez elég gyerekcipős még az mmo, nem is értem az embereket akik emiatt basztatják a cégeket. Ez szerintem az egyik legkomolyabb programozói munka, bár nem vagyok szakember.
  • Although
    Miért is?
  • Omlás
    Szintén tőle rendeltem.
    Utaltam, írtam neki mailt hogy elutaltam a lóvét, mire elküldtem a mailt már megjött a mail a GC kóddal. kb 10 perc leforgása alatt zajlott az egész.

Szóval én is csak ajánlani tudom.
  • Kuen
    Ember... Vagy pihenjel egy kicsit, vagy keresd meg az elgurult gyógyszert...
  • Although
    És nem grindelésről szól egyszerűen nem tudtuk megölni, volt boss aminek olyan minionja voltak amik szinte sebezhetetlenek és ha elesett egy közöttünk meg spark volt akkor nőt a számuk, és üldözik az játékosokat. Meg kellett tanulnunk úgy mozogni hogy úgy byíruk ki az második bosst hogy közben csapatként együtt tudunk úgy mozogni hogy lehetőleg 5-6 embernél többet ne üssenek agyon.Aztán van boss aki demo és terület varázslatot használ amibe belehal az egész raid. Itt meg mana drainnra kell figyelni hogy ne töltödjön fel miközben hullanak azok akikne van ilyen képpesége. Ez is eltartott egy ideig az utolsó boss előtti boss pedig maga a rémálom na azon rajta voltunk 4-5 hónapig:D Nem grindelés miatt, azt én se szeretem hanem mert egyszerűen nehezek. És itt nincs könnyű fokozat :)De mindig volt, lesz hogy megyek mert érdekelt hogy lehet végezni vele. Szóval tényleg nem vagyunk egyformák. Sajnos az emberek zöme a Skyrim szintű játékokat szereti és a cégeknek ezt kell kielégíteni. Ebben a világban nekem a Funcom minden baromságával együtt nekem egy üde színfolt. Nagyon nem reménykedek bár a bioware nekem is nagy kedvenc de engem csak a story fog érdekelni a Conanak is van saját solo storyja de a Bioware ebben jó és vannak döntési szituációk is ha jól hallottam, tehát ez az egy dolog ami érdekel ebből a többire nekem ott a Conan. :)
  • rezes
    Valaki beépíthetne egy dekódoló berendezést az SG motorjába...
  • Although
    Látod nem gondolkodunk egyformán. :) Ez a te véleményed de ok. :) Nekem halál unalmas lenne egy instance ha csak bemegyek leütöm meg elmegyek. Persze a conanban is vannak könnyebb raidok. T1 T2. De más a szellemiség. Mindenesetre az ingyenesé tétellel mind a hard mode mind a normal legtöbb helyen nerfelve lett az átlag wow felhasználó szintjére. De van olyan amit fél év után se merünk elkezdeni. Nekem ez happy dolog neked valószínűleg unalmas, nem vagyunk egyformák :D Ami szomorú, azt most olvastam a Fekete seregesek oldalán, aki figyelik az pug raidokat és ez valszeg nálatok valóban nem lesz gond mert a normal az helyben állással is megoldható lesz. De szerintem amire mindenképp figyelni kell majd az a támogatás az új játékosoknak, gyakorlatilag szerencsétlenek ötlet nélkül próbálják kinyírni a bossokat és ez így nem megy. Még első szintű raidnál sem. Sajnos nálunk mindenki a T3 raidra hajt és kevesen segítenek az újaknak. Pedig gondolom ők is lelkesen csinálják, ha kevés sikerrel is több támogatást érdemelnének. Talán nálatok másképp lesz majd. Ez talán a probléma, idővel ketté szakad a mezőny. Ezt szerintem el kell kerülni valahogy.De ez már guild téma. Végezetül anyira a Conan nme gyengébb mint gondolod sokmindent alapötletből az SWTOR a Conanból vett át, legalábbis pár WOw-nál azt láttam hogy nem értik tehát nekik új volt. Maga a játék a coanban is soloként is játszható tehát egyedül az egész játéktér a két szintű belépés miatt, ebben nyilván mind storyban mind tartalomban erősebb az SWTOR. Nyilván nem vagyunk egyformák amiben a Conan nagyon jó az a dungeonok és au instancok nehézsége ötletessége, és már solo dungeonokban is vannak csapdákkal telerakott ötletes helyek. Tehát mindenki olyan mmo-val játszik amivel akar ma már. :D Nyilván az emberek 90% a hype meg a népszerűsg szerint választ magának mmo-t. És nyilván a 90% elmegy a ha crash és lag van. Személy szerint én tudom hogy a tömeg elmegy ilyenkor és megvárom és utána jó lesz relative minden. :D Tehát nem vagyunk egyformák ez a jó benne. :)
  • Spheriot
    A fő baj az hogy aki PVP-zni szeretne az jelenleg nem tud és nem azért mert nem hangultos, vagy mert 3 WZ van csak stb és már unja a huttball, Hanem azért mert szarul van optimalizálva a motor , tetejébe az új paccsal elrontottak valamit elég sokszor leáll 3-4 secre, és nekem most már azt is csinálja hogy egyszerűen crashol az egész.
  • Liio
    Jaja, ez az a tipikus 'nem tudom mit szedtél, de adhatnál belőle'-típusú felsselős cucc. :D
    Bár 45 napnyi dutyit lehet nem kockáztatnék vele. Ott még a Sitheknél is setétebb dolgok vannak. QQ
  • DummyBoy
    Ezekről a hírekről az jut eszembe, hogy vajon most titokban hányan tehetik fel a következő kérdéseket:

- Vajon mit szedett be előtte?
    - És hol vette?
  • Liio
    Ez elég... meredek. :D Azért azokat a fénykardokat megnéztem volna. DE
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez még mindig nem annyira beteg, mint az a 9gag-es csaj, aki lefagyasztotta a havi használt tampont, és azt szopogatta később, mondván, hogy Ő vámpír, és ezeket még bele is sütötte a sütibe, hogy átváltoztassa a barátját. Twilight agymosás.

Meg mi az, hogy Yoda utasította?? ... :D Most esik le. Bár, ha valaki olyan elmeroggyant, hogy feltételezi a fénykardjától, hogy valóban használható, annak ilyet se eshet nehezére behalluzni.
    Az ilyen embereket, azért valahol sajnálom is.
  • Warden
    Pont attól lesz valami unalmas hogy hónapokig szenvedsz vele.Relatíve ezt a részt jól oldotta meg a bioware, azzal hogy 8 fősben és 16 fősben is van 3 nehézségi szint.A 8 fős raid lényegesen könnyebbb nagyobb baráti társaságoknak ill pugoknak ajánlott legalábbis normál szinten.A hard mód kicsit keményebb de ez sem fog kihivást állítani más mmokban szerzett raid tapasztalattal.A raidelő játékosoknak amúgy is a 16 fős változat lett tervezve és a jelenlegi ui adta lehetőségek melllett a nightmare fokozat az amivel el lehet pepecselni.Az eredeti tevek szerint 3 havonta érkeznek az új raid tierek és plusz bolygók vagy a meglévő bolygókon más területek meggnyitása ami viszi tovább a class történeteket.3 hónapot meg kényelmesen el lehet raidelni mindenki végigjut legalább normál fokozaton az összes flashpointban és operationban is így görgetheti a saját class történetét.Vannak bőven hibák nyilván való a raid részben is gondolok olyasmire hogy eternity vault nightmare fokozatában az egyes és a kettes boss közti trash lényegesen erősebb mint a két boss együttvéve de majd belövik.A kezdő robot boss elötti lövegtornyokból már így is kivették a troopereket mert sok játékosnak, guildnek normálon is nehéz volt.Tegnap öltük először nightmare fokozaton 16 osban gharj-t második pullra ment le úgy hogy az első próbálkozásnál 2% on enragelt, viszont a trashen kb 3x kihalt a teljes raid és nem volt olyan trash pak ami ki nem fektette volna a fél raidet.Ugyanez elmondható a másik instance 4-5 ös bossa közti trashről is az is lényegesen ártalmasabb mint maga az endboss.Ezeket a kis hibákat majd belövik és a következő tirre már nagyobb tapasztalatuk lesz a fejlesztőknek is és a játékosoknak is.

Az aki meg a raid tartalomtól is azt várta mint teszem azt a vanilla wowtól hogy 3 hónapot kell mc t farmolni hogy utána még fél évet bwl ezhessen és mehessen aq ba ismét fél évre az nyilván csalódott de az oylan szintű raidelésre már nincs igény szerintem, sem itt sem a wowban vagy más mmoban.

Vannak olyanok is akiket meg qrvára nem érdekel a pve endgame ők köszönik jól el vannak hogy kergetik egymást 10fps meletti aoeban mert ők úgy szórakoznak esténként.nekik meg teljesen mindegy hogy milyen raid tartalom van.Így vagy úgy viszont mindenki megtalálja magának a saját nehézségi szintjét annélkül hogy 3-4 hónapot wipolna egy bosson,főleg őgy hogy 3 havonta jelenik meg új raid instance is.
  • Liio
    Vitatkoznék arról, hogy nem unalmas-e UGYANAZ a vita minden héten, de akkor ugyanazt csinálnám, mint amit elleneztem, mindenesetre nem hiszem, hogy tüzetesebben átolvastad, mert leginkább a tartalomnélküliséggel volt gondom. Ha mindig másról menne, serkentő vita, az más helyzet lenne.
    Azzal szintén nem tudok egyetérteni, hogy a monoton vita jobb, mint a pangás, de elfogadom, hogy Neked jobban bejön...
  • PiszkosFred
    ...mert yoda azt mondta :)

Tessek, uj hir :)

/read
    /facepalm
  • Tababo
    miért ne lehetne vitatkozni?
    akinek valami problémája van a játékkal és értelmesen leírja, érvel stb azzal nincs semmi baj. nyilván itt nem trollkodásra gondolok.
    az lenne az unalmas ha nem lenne vita csak dögunalom pangás.
  • Liio
    Tier 1-es LS Sithként... QQ nincs szerkesztés.
  • Liio
    Ó, már megérte felkelni hajnalok hajnalán.
    Mondjuk erre a tárgyfelvétel is rájátszott... :)

Amúgy tegnap este néztem egy streamet, és a csávó Tier 1-es Sithként piros fénykarddal mászkált. Azmiaz? :o
    Úgy tudtam piros tiltott 'Light I and above', ahogy a kék meg zöld 'Dark I and above'.
  • DummyBoy
    Mielőtt Liio kérését figyelembe venném, azért ha már ilyen szépen nevesítve lettem, megtennéd, hogy kifejted nekem bővebben miért is vagyok "elvakultan rajongó" ?

Szerintem neked sem igazán mentek át a dolgok ...

Jöhet privátban is akár.
  • Liio
    Az a vicc, hogy nem jutunk előrébb, mert most végigolvastam Sultan posztját, és ugyanazt írta le, amit előtte 34322-en, még január elején.
    Mellesleg ezt a fanboy vs. hater dolgot is hagyhatnánk már. Nem mindeni hater, aki nem teljesen elégedett a játékkal, és ugyanígy nem mindenki fanboy, aki elégedett vele.
    Már unalmas ez a vita, új tartalmat sem lehet vinni bele, mégis mindig kibukik hetente egyszer, de akkor két oldalon keresztül mást sem lehet olvasni, mint a jól megszokott érveket/ellenérveket.
    Játsszunk! Aki meg nem akar, az ne játsszon. Ja, és písz, hogy kicsit a közhelyet le ne hagyjam. :)
  • Tyrpak
    Tehát van egy játékunk, amit fejlesztettek 5-6 évig.
    És egyesek eljutottak lvl 50-ig 1 hét alatt, lvl 50 és a legjobb pvp cuccig 1 hónap alatt.

Szerintem a probléma abban van, hogy egész egyszerűen képtelenség az egymásnak ellentmondó elvárásokat teljesíteni.

Van aki casual solo-t szeretne.
    Van aki craftolgatni szeretne.
    Van aki premade pvp warzone-okat szeretne.
    Van aki warbandes orvr-t szeretne.
    Van aki űrben repkedni szeretne.
    Van aki szerepjátszani szeretne.
    Van aki raidben akar hónapok alatt progresselni.
    Van aki nagyobb epeent és mások által elérhetetlen geart szeretne.

Bioware csinált egy gyönyörű, és élvezetes játékot, ami a fentiek közül mindenkinek akart valamit adni, de senkinek nem sikerült eleget adnia. Ezért a fentiek közül mind elégedetlen, hogy solo mmo, üres ah, huttball, ilum, railshooter, csak a star wars adja el, 1 hónap alatt megvan a 16 nightmare, és egyszerűbbé tették a casualoknak is, hogy megszerezzék a legjobb pvp cuccot.

Ha valamit kihagytam, írjátok hozzá nyugodtan.

TS-en tegnap több órát beszéltünk róla, hogy a legnagyobb baj az, hogy amit a Bioware beépített, amit adni akart, azt bő kézzel odaadta, és 1 hónap alatt el is fogyott. Megtartó erő nulla, replay value csak akkor ha altozol, mert 50-en mindent elértél ami benne van a játékban.
    Ez egyáltalán nem kevés. Csak túl gyorsan odaadták.
  • SuLtAN17
    Tökéletesen egyetértek kiindulási alapnak jó az SWTOR, de nagyon sokat kell még ezen dolgozni. Voltam ma raidelni és a pve tényleg nagyon hangulatos csak vannak fps problémák néhány helyen, de az ugye már az 1000* átrágott ócska motor hiábja. Van benne rengeteg pozitív újítás a story a beszélgetések a companion ami rengeteg lehetőséget kínál pl.: a space battle egyelőre még iszonyat árkád, de kitudja. a Warzone-ok is szórakoztatóak (kivéve mikor 5 arsenalos bh van). Egész egyszerűen jobbá lehetne tenni a dolgokat, Ilumot ki kellene venni napiquest rotából inkább legyen 4-5 win naponta és 2 táska, mint az az élvezhetetlen foskazal mert az senki nem élvezi csak a muszájból jár. Balance-al mindig lesznek gondok minden mmo-ban vannak azt nem lenne fair felróni ha lenerfelik az egygombosclassot meg a felrúglak és meghalszot akkor más lesz op teljesen mind1 végülis :D Sok lehetőség van benne, de pl az elvakultan imádókat nem értem pl.: Dummyboy. Annyi idegesítő 5 perces hiba van benne, hogy megtudnék zavarodni pl a nem adom be a napiquesthez a győzelmet vagy 100%-ban megölök valakit Ilumban és nem kapok meg ott se a kill-t van amikor csak 30 yardos közelben állok és kapom szóval ezek azért megbocsáthatatlan hibák ideig-óráig bírják az emberek de ha ez a sok kis ilyen dühítő hiba összeadódik. Apropó miért nincs roll raidben? Meg ilyenek szóval szélsőségek játéka ez remek ötletekkel és borzalmasan amatőr hibákkal. Mindenki döntse el nála melyik kerekedik felül annak fényében folytassa vagy törölje...
  • Evoluti0N
    jej. Akkor nem csak nálam volt ilyen gond. Legalább gyorsan kijavítják :)
  • TDC Geronimo
    Hello,

Since the latest patch (1.1.1), we’ve been seeing reports about players dealing with hitching and freezing issues. As an effort to alleviate these issues for affected players, we will be performing maintenance tonight starting at 2AM CST, but we don’t expect it to go beyond two hours. We apologize for any inconvenience, but we hope that this will resolve these issues for those players affected by them. This is a server-side only update and will not require a download.