• Although
    Látod nem gondolkodunk egyformán. :) Ez a te véleményed de ok. :) Nekem halál unalmas lenne egy instance ha csak bemegyek leütöm meg elmegyek. Persze a conanban is vannak könnyebb raidok. T1 T2. De más a szellemiség. Mindenesetre az ingyenesé tétellel mind a hard mode mind a normal legtöbb helyen nerfelve lett az átlag wow felhasználó szintjére. De van olyan amit fél év után se merünk elkezdeni. Nekem ez happy dolog neked valószínűleg unalmas, nem vagyunk egyformák :D Ami szomorú, azt most olvastam a Fekete seregesek oldalán, aki figyelik az pug raidokat és ez valszeg nálatok valóban nem lesz gond mert a normal az helyben állással is megoldható lesz. De szerintem amire mindenképp figyelni kell majd az a támogatás az új játékosoknak, gyakorlatilag szerencsétlenek ötlet nélkül próbálják kinyírni a bossokat és ez így nem megy. Még első szintű raidnál sem. Sajnos nálunk mindenki a T3 raidra hajt és kevesen segítenek az újaknak. Pedig gondolom ők is lelkesen csinálják, ha kevés sikerrel is több támogatást érdemelnének. Talán nálatok másképp lesz majd. Ez talán a probléma, idővel ketté szakad a mezőny. Ezt szerintem el kell kerülni valahogy.De ez már guild téma. Végezetül anyira a Conan nme gyengébb mint gondolod sokmindent alapötletből az SWTOR a Conanból vett át, legalábbis pár WOw-nál azt láttam hogy nem értik tehát nekik új volt. Maga a játék a coanban is soloként is játszható tehát egyedül az egész játéktér a két szintű belépés miatt, ebben nyilván mind storyban mind tartalomban erősebb az SWTOR. Nyilván nem vagyunk egyformák amiben a Conan nagyon jó az a dungeonok és au instancok nehézsége ötletessége, és már solo dungeonokban is vannak csapdákkal telerakott ötletes helyek. Tehát mindenki olyan mmo-val játszik amivel akar ma már. :D Nyilván az emberek 90% a hype meg a népszerűsg szerint választ magának mmo-t. És nyilván a 90% elmegy a ha crash és lag van. Személy szerint én tudom hogy a tömeg elmegy ilyenkor és megvárom és utána jó lesz relative minden. :D Tehát nem vagyunk egyformák ez a jó benne. :)